Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:up:

φοβερο :up:

το μονο ειναι να μην ξεχαστης και το αφησεις και τρεχει το swiftp σου τρωει την μπαταρια

τι να φταιει ομως με το usb:blink:

οταν συνδεω το τηλ με το pc μου με usb δεν μου βγαζει το το μηνυμα (ενεργοποιηση αποθηκευτικου χωρου usb) ενω το εχω τσεκασισμενο απο τις ρυθμισεις και δεν βλεπω την καρτα. αντιθετως οταν το συνδεω σε αλλο pc μου το εφανιζει κανονικα και τα δυο pc ειναι win 7

Με το USB μου το έχει κάνει κι εμένα κανά δυο φορές, όταν έκανα restart η τον υπολογιστή η το κινητό, λύκους. Μετα βρήκα το SwiFTP και δεν πολυασχοληθηκα περαιτέρω

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guest alexmi900
εισαι σιγουρος?? γιατι δεν εχω διαβασει πουθενα κατι τετοιο..

ολοι στο xda αυτο λενε.τωρα απο κει και περα λαθος μου που δεν το ανεφερα

ρε παιδια..προσπαθω να κανω root (ειμαι στην v10g) κ κολαει συνεχεια το superoneclick στο waiting for device....δωστε μου καμια οδηγια.

το desktop εχει τα 7 χ64

Αν αγορασει κανεις τη συσκευη απο τα ιντερνετομαγαζα με τη γερμανικη ρομ και μεινει με αυτη και τα οποια updates της, χωρις root κλπ, θα αντιμετωπισει καποια ιδιαιτερα προβληματα με τη συσκευη (οπως κολληματα, επανεκκινησεις, lag κλπ) , ή δουλευει ρολόι ?

Με απλα λογια κανεις δουλεια σου ή χρειαζεται οπωσδηποτε πειραγμα ?

Αν αγορασει κανεις τη συσκευη απο τα ιντερνετομαγαζα με τη γερμανικη ρομ και μεινει με αυτη και τα οποια updates της, χωρις root κλπ, θα αντιμετωπισει καποια ιδιαιτερα προβληματα με τη συσκευη (οπως κολληματα, επανεκκινησεις, lag κλπ) , ή δουλευει ρολόι ?

Με απλα λογια κανεις δουλεια σου ή χρειαζεται οπωσδηποτε πειραγμα ?

Όχι φίλε μου, μια χαρα είναι, είτε με είτε χωρίς root

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω επαναλαμβανόμενα ραντεβού από το G CALENDAR π.χ δόση δανείου επανάληψη κάθε μήνα OPTIMUS BLACK P970

Καλησπέρα σε όλους . Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω επαναλαμβανόμενα ραντεβού από το G CALENDAR π.χ δόση δανείου επανάληψη κάθε μήνα OPTIMUS BLACK P970

Καλημέρα φίλε,

Πας στο συμβάν που θες να σβήσεις, πατάς το πρώτο αριστερά κουμπακι και σου βγάζει την επιλογή διαγραφή. Μόλις το πατησεις σου βγάζει δυο επιλογές, πατάς όλα τα συμβάντα και είσαι ΟΚ

Καλημέρα φίλε,

Πας στο συμβάν που θες να σβήσεις, πατάς το πρώτο αριστερά κουμπακι και σου βγάζει την επιλογή διαγραφή. Μόλις το πατησεις σου βγάζει δυο επιλογές, πατάς όλα τα συμβάντα και είσαι ΟΚ

Σ ΄ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν μου βγάζει επιλογή για διαγραφή όλων μου γράφει ( αυτο το συμβαν θα διαγραφεί ) και μόλις πατήσω οκ σβήνεται και γυρνάει στο ημερολόγιο

από σήμερα βιντεοκλήσεις από skype και στο LG μας..:) (κάντε ενημέρωση στην τελευταία έκδοση του skype)

πολυ σωστος ο νεος, πολυ καλη πληροφορια. οντως δουλευει...

Το θεμα ειναι οτι το σκαιπ, ενω ειναι το προγραμμα που χρησιμοποιω περισσοτερο στο κομπιουτερ, στο κινητο δεν μου αρεσει καθολου. λαγκαρει στις κλησεις ακομα και με το wifi, ενω καθε φορα που το ανοιγω κατεβαζει οοολες τις συζητησεις που εχω κανει στο κομπιουτερ, με αποτελεσμα να κανει λεπτα μεχρι να σταθεροποιηθει... κριμα..

Καλό μου φαίνεται το skype μόνο που σε εμένα δεν βγαίνει εικόνα με αυτόν που μιλάω.Τέλος πώς κάνουμε έξοδο απο την εφαρμογή?

Σ ΄ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δυστυχώς δεν μου βγάζει επιλογή για διαγραφή όλων μου γράφει ( αυτο το συμβαν θα διαγραφεί ) και μόλις πατήσω οκ σβήνεται και γυρνάει στο ημερολόγιο

Το έχεις φτιάξει με το ημερολόγιο από το κινητό ή το έχεις περάσει από άλλο προγραμμα πχ υπολογιστή? γιατί άμα κανείς μια δοκιμή στο κινητό να φτιάξεις ενα συμβάν στο ημερολόγιο και το βάλεις επανάληψη, αν πας να το διαγραψεις λέει αυτό ακριβώς που γράφω και πιο πάνω

Επειδη ερχομαι απο nokia ειχα περασει τα αρχεια μεσω outlook και μαλλον γι'αυτο δεν τα αναγνωριζει.

Θα τα ξαναπερασω απο την αρχη. Σ'ευχαριστω για την απαντηση

μολις το πηρα και εγω.πρωτη εντυπωση πολυ καλη!φοραει v10g.ειναι η τελευταια?επισης το htc_ime θεωρειτε οτι ειναι ειναι καλυτερο απο το δικο του πληκτρολογιο?το root αργει τοσο πολυ?περιμενω αρκετα λεπτα!ευχαριστω προκαταβολικα. Edited by tolisfar

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το μπλακ έχει επιλογή για κλείδωμα μηνυμάτων, αρχείων και λοιπών προσωπικών πληροφοριών με password? ΄¨Η έστω κλείδωμα αρχικής οθόνης?

Motorola RAZR XT910 -> Nokia Lumia 820 -> Oneplus One -> LG G7 -> Oneplus 8T

καλημερα.επειδη η μπαταρια μου κραταει...ωρες λεω να παρω απο ebay.βρηκα αρκετες απλα καποιος που εχει παρει απο εξωτερικο μπαταρια και ειναι ευχαριστημενος αν εχει καποιο λινκ(σε πμ)θα ημουν υποχρεος αν καποιος απαντουσε για να την παραγγειλω αμεσα!απο οτι καταλαβα το root σε v10g ειναι λιγο προβλημα.και εμενα το superoneclick δεν μου το αφηνει το eset μου να το κατεβασω

Μετα απο σχεδον 2 χρονια συμβιωσης με το samsung galaxy i7500 λεω να παω στο Optimus black. πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο ως value for money, θα επαιρνα το 2χ αλλα σχεδιαστικα με ψιλοχαλαει. Εσεις που εχετε το black θα το συστηνατε, ειμαι μεσος χρηστης, δλδ λιγο ιντερνετ και κανα παιχνιδακι.

Χαρης

το κινητο φιλε μου σπερνει... πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, απιστευτη οθονη, ταχυτατο σε ολα. σε αυτα τα λεφτα ειναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη επωνυμη προσφορα.

να ειμαι δικαιος, βρισκεις καλυτερο σε αυτα τα λεφτα αν πας σε κινεζικες λυσεις, π.χ. το καινουργιο huawei honor. με διαφορους συμβιβασμους φυσικα (π.χ. οθονη). αλλα οπως σου ειπα, το κινητο σπερνει. ποσο παει καινουργιο και μεταχειρισμενο τωρα??

Edited by vlachaquito

Παιδιά μήπως μπορείτε να μου πείτε αν το μπλακ έχει επιλογή για κλείδωμα μηνυμάτων, αρχείων και λοιπών προσωπικών πληροφοριών με password? ΄¨Η έστω κλείδωμα αρχικής οθόνης?

εχει κλειδωμα αρχικης οθονης με κωδικο ή σχεδιασμο μοτιβου

το κινητο φιλε μου σπερνει... πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, απιστευτη οθονη, ταχυτατο σε ολα. σε αυτα τα λεφτα ειναι κατα την γνωμη μου η καλυτερη επωνυμη προσφορα.

να ειμαι δικαιος, βρισκεις καλυτερο σε αυτα τα λεφτα αν πας σε κινεζικες λυσεις, π.χ. το καινουργιο huawei honor. με διαφορους συμβιβασμους φυσικα (π.χ. οθονη). αλλα οπως σου ειπα, το κινητο σπερνει. ποσο παει καινουργιο και μεταχειρισμενο τωρα??

κατω απο 300€ στο ιντερνετ και 399€ στα μαγαζια καινουργιο παντα, για μεταχειρησμενο δε ξερω