Dekoz Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 εκεί που η LG σταματάει , ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν. :D σταθερή έκδοση jelly bean απο cyanogen http://download.cyanogenmod.com/?type=stable&device=p970 ήρθε.. Τη δοκιμασες; Ποια η αποψη σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 πως γινεται η εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Τη δοκιμασες; Ποια η αποψη σου;: Όχι γιατι το έχω πουλήσει το κινητό. :O αλλά αν κρίνω από τις παλιότερες εκδόσεις cyanogen :D (θα περίμενα να είναι καλή) πως γινεται η εγκατασταση? αρχική σελίδα, λέει τα πάντα. αν και εγώ θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από εδώ. :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1487105 Edited November 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Θελω να κανω root το κινητο. το link στη πρωτη σελιδα δεν δουλευει Υπαρχη κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 New update online V20t Τι διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Τι διορθώνει; δεν ξερω ενα μικρο update ειναι 20κατι MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitakias Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 έκανα update στην V20t και με δάκρυα χαράς χθες μετά από σχεδόν 1και μισο χρόνο κατοχής μου λόκαρε δορυφόρο σε 3 λεπτα!!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Καλημέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας λίγο, έχει η κοπέλα μου το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αντιμετωπίζει κάποια θέματα τον τελευταίο καιρό, ξαφνικά έχασε όλες τις επαφές, οι μισές φωτό στην memory card εμφανίζονται corrupted ορισμένες φορές αλλά μετά από restart είναι οκ. Σκέφτομαι να της κάνω ένα restore, μετά ένα Update αλλά δεν έχω ιδέα από android γιατί ασχολούμαι με iphone, δεν θέλω τπτ rootαρίσματα και τέτοια, απλά ένα Update, το κινητό τώρα είναι στην 2.3.4, αυτή είναι η πιο πρόσφατη ή υπάρχει κι άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Η τελευταια ειναι 2.3.4 v20t Κανε ενα backup τις εφαρμογες που εχεις και μετα εργοστασιακες ρυθμισεις Edited November 30, 2012 by thmls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 εγω εχω την ακδοση v20q αλλα αναβαθμιση δεν γινεται ουτε μεσω ενημερωση λογισμικου ουτε μεσω καλωδιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifix Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 εχω την τελευταια και εγω (2.3.4 v20t) μπορει να μου πει καποιος που να εχει κανει root απο την v20t πως γινεται?(αν γινεται φυσικα....αυτα στην αρχικη σελιδα δεν δουλευουν.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gas21 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Άραξε...έχει βγεί ήδη η ICS (4.0) Europe Open και μερικές χώρες ακόμα. Αναμένουμε την Ελληνική! Παράθεση LG Optimus Black P970 (RIP) ----->LG G2 :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifix Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 σημερα τους πηρα τηλ και μου ειπαν μπορει και ναι μπορει και οχι....... ειναι συγουρο δηλαδη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Παιδια τα φωτα σας.Εχω δει το κινητακι και καθως εχει πεσει πολυ η τιμη του μου φενεται συμφερουσα η αγορα του,μιας και κυριως θα του βαλω ενα προγραμα πλοηγησης και θα το χρησιμοποιω πιο πολυ ως gps και λιιιγο ως τηλεφωνο. Απορια πρωτη"λοκαρει σχετικα γρηγορα δορυφορους χωρις να χανει επαφη? Απορια Β " Η μπαταρια του με μετρια χρηση κραταει 24ωρο? Απορια Γ" το ιντερνετ φορτωνει σχετικα γρηγορα?μηπως το χρειαστω καμμια φορα. Αν θελετε μου λετε την γνωμη σας επειδη πρεπει συντομα να παρω συσκευη,η αν εχετε καποια εναλακτικη προταση σε αυτα τα λεφτα 180 ευρω.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παιδια τα φωτα σας.Εχω δει το κινητακι και καθως εχει πεσει πολυ η τιμη του μου φενεται συμφερουσα η αγορα του,μιας και κυριως θα του βαλω ενα προγραμα πλοηγησης και θα το χρησιμοποιω πιο πολυ ως gps και λιιιγο ως τηλεφωνο. Απορια πρωτη"λοκαρει σχετικα γρηγορα δορυφορους χωρις να χανει επαφη? Απορια Β " Η μπαταρια του με μετρια χρηση κραταει 24ωρο? Απορια Γ" το ιντερνετ φορτωνει σχετικα γρηγορα?μηπως το χρειαστω καμμια φορα. Αν θελετε μου λετε την γνωμη σας επειδη πρεπει συντομα να παρω συσκευη,η αν εχετε καποια εναλακτικη προταση σε αυτα τα λεφτα 180 ευρω.:) καλησπερα το βρηκα μεταχειρισμενο στα 120 ευρω 1. ναι λοκαρει κανενα προβλημα 2. 1.5 μερα εμενα 3. εχει πολυ γρηγορο browser ειναι αρκετα καλο απο αποδοση αλλα ολα αυτα με custom rom zeus που του εχω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 βγηκε η αναβαθμιση του p970 σε ics 4.0.4 πριν 2 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 βγηκε η αναβαθμιση του p970 σε ics 4.0.4 πριν 2 μερες. Εδω ελλαδα γιατι δεν μου βγαζει κατι στο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Εδω ελλαδα γιατι δεν μου βγαζει κατι στο update ουτε εμενα εχω custom rom... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 εγω εκανα update στην ics 4.0.4 την πεμπτη.εχει μεγαλη διαφορα απο την 2.3.4 ταχυτητα και εμφανιση.απο την αναβαθμιση εχει εγκατεστημενο τον chrome ο οποιος ομως δεν υποστηριζει σελιδες flash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 ουτε εμενα εχω custom rom... Εγω εχω μαμα ρομ και σημερα που κοιταξα στο update δεν μου εβγαλε κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 (edited) Καλησπέρα .. έχω πρόβλημα με την εμπρος camera. Μου βγαζει τα χρώμαρα περίεργα με χάλια ανάλυση.. και δεν ξερω πως να το φτιάξω μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Υπάρχει μήπως καποια εφαργογή που μπορώ να την κατεβασω και να το διορθώσω η να ελένξω εαν λειτουργεί σωστά? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited December 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Πώς και έτσι βγήκε η ice cream sandwich για το κινητό μας ,τώρα(τελικά ο Άι Βασίλης υπάρχει :lol:). Η αναβάθμιση θα βγει και OTA ή μόνο μέσω PC ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 kαλησπέρα .. έχω πρόβλημα με την εμπρος camera. Μου βγαζει τα χρώμαρα περίεργα με χάλια ανάλυση.. και δεν ξερω πως να το φτιάξω μπορεί κάποιος να με βοηθήσει... Υπάρχει μήπως καποια εφαργογή που μπορώ να την κατεβασω και να το διορθώσω η να ελένξω εαν λειτουργεί σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DarthPeter Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Παιδιά προσοχή όσοι έχουν κινητό από τη γερμανική αγορά καλύτερα να μην αναβαθμίσουν στη V20p. Εμένα μου κρασάρει η αρχική οθόνη όποτε κάποιος με παίρνει τηλέφωνο από τότε που το αναβάθμισα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. December 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2012 Πώς και έτσι βγήκε η ice cream sandwich για το κινητό μας ,τώρα(τελικά ο Άι Βασίλης υπάρχει :lol:). Η αναβάθμιση θα βγει και OTA ή μόνο μέσω PC ;Υπάρχει κανένα νεότερο; Πότε βλέπετε να βγαίνει η ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts