Jump to content

mitakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mitakias

  1. οχι το κανει λιγο μετα αφου ξεκινησει την διαδικασια
  2. το καλωδιο ειναι το αυθεντικο, η θυρα usb που χρησιμοποιω ειναι η ιδια που χρησιμοποιουσα οταν εκανα το ιδιο και στο note 4 που ειχα....και τα δυο αυτα που λες ειναι τσεκαρισμενα...μου το εχει κανει με δυο διαφορετικες ρομ.... :(
  3. καλησπερα...πριν απο κανα μηνα πηρα καινουριο s6 edge 925f 32αρι...απο οτι ειδα ειναι για switzerland και εταιρια κινητης aut. μεσα απο το sammobile ειδα οτι τελευταια αναβαθμιση πηρε για την 5.1.1 στις 29/10/2015. επειδη θελω να βαλω την 6.0.1 οσες φορες και να προσπαθησω μεσω odin μου βγαζει fail και μετα πρεπει να κανω restore μεσω smart switch. εχετε καμια ιδεα πως να περασω την 6 χωρις να κανω ρουτ για να μην χασω την εγγυηση και χωρις να μου βγαλει παλι fail? ευχαριστω για τον χρονο σας!!!
  4. με την ιταλικη unbranded 50154 επιασε στο antutu
  5. καλημερα..μια ερωτησουλα...εχω το note 4 και του εχω αλλαξει το πισω καπακι γιατι το φορτιζω ασυρματα...επειδη το καπακι φουσκωνει ξερετε αν υπαρχουν θηκες που να μπαινουν με αυτο το καπακι; ειναι το καπακι που δινει η ιδια η samsung....ευχαριστω για τον χρονο σας!
  6. έκανα update στην V20t και με δάκρυα χαράς χθες μετά από σχεδόν 1και μισο χρόνο κατοχής μου λόκαρε δορυφόρο σε 3 λεπτα!!!!!:cry:
×
×
  • Create New...