Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
  thmls said:
Μηπως εχουμε κανενα νεοτερο ποτε θα βγει το σαντουϊτς:confused:

Αν υπάρξει κάτι νεότερο θα το μάθεις εδώ. Υπομονή λοιπόν.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

frastgr said:
κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα. Αν έχεις rooted κινητό βάλε την zeus 6.28 η οποία ''τσακίζει'' πραγματικά και είναι καλύτερη από το σαντουϊτς.

Τσακίζει... αλλά τσακίζει και την μπαταρία...( δεν ξέρω γατί , αλλά από την 6.25 και μετά,,, τρώει σαν τρελό την μπαταρία, κάτι που πριν δεν συνέβαινε). Α, και κλείνει και μόνο του. Πίσω στην μαμα rom (εγώ τουλάχιστον από όσες έχω δοκιμάσει δεν έχω τρελαθεί και με καμία. :O)

jipakos said:
Τσακίζει... αλλά τσακίζει και την μπαταρία...( δεν ξέρω γατί , αλλά από την 6.25 και μετά,,, τρώει σαν τρελό την μπαταρία, κάτι που πριν δεν συνέβαινε). Α, και κλείνει και μόνο του. Πίσω στην μαμα rom (εγώ τουλάχιστον από όσες έχω δοκιμάσει δεν έχω τρελαθεί και με καμία. :O)

φίλε δεν ξέρω εσύ τι κάνεις εγώ ''φοράω'' την 6.28 εδώ και τρεις ημέρες και η μπαταρία είναι στα επίπεδα της μαμάς ρομ. Επίσης ούτε ένα restart και κανένα απολύτως πρόβλημα και έχω στο κινητό γύρω στις 140 εφαρμογές εγκατεστημένες. Στο δικό μου πάει ''σφαίρα'' χωρίς κανένα θέμα απολύτως!!!!!

frastgr

frastgr said:
φίλε δεν ξέρω εσύ τι κάνεις εγώ ''φοράω'' την 6.28 εδώ και τρεις ημέρες και η μπαταρία είναι στα επίπεδα της μαμάς ρομ. Επίσης ούτε ένα restart και κανένα απολύτως πρόβλημα και έχω στο κινητό γύρω στις 140 εφαρμογές εγκατεστημένες. Στο δικό μου πάει ''σφαίρα'' χωρίς κανένα θέμα απολύτως!!!!!

στο "σφαίρα" συμφωνώ. Στο restart// όχι ..( 2/2 βράδια δεν χτύπησε το ξυπνητήρι - έκλεισε το κινητό και όχι από μπαταρία. ) για μπαταρία... δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. (σε σχέση με μαμά ρομ και πολύ περισσότερο σε την 6.25 που έβγαζε~ 2 ήμερες..:)

Υ.Γ. ελπίζω να μην σας μπερδεύω. ( και σε καμία περίπτωση δεν λέω να μην την δοκιμάσετε. !)

για οποιον εχει προβλημα να κανει root το 970black εγω το εκανα οπως λεει αυτο εδω απο το xda ειναι τελειος διαφορετικος τροπος και πανευκολος

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23788913&postcount=170

P270 said:
για οποιον εχει προβλημα να κανει root το 970black εγω το εκανα οπως λεει αυτο εδω απο το xda ειναι τελειος διαφορετικος τροπος και πανευκολος

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23788913&postcount=170

ετσι εκανα κ εγω κ μετα περασα οποια rom ηθελα

Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν κλειδωνω την οθόνη μετά από κάποια λεπτά ανάβει από μόνη της. Στην αρχή πιστευα ότι φταίει το go locker που χρησιμοποιώ. Αλλά τελικα δεν ευθύνεται αυτό.Κανείς καμία ιδέα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

milanmaniac said:
Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : όταν κλειδωνω την οθόνη μετά από κάποια λεπτά ανάβει από μόνη της. Στην αρχή πιστευα ότι φταίει το go locker που χρησιμοποιώ. Αλλά τελικα δεν ευθύνεται αυτό.Κανείς καμία ιδέα;
Μου το έκανε και μένα κάποια στιγμή, άναβε και έσβηνε, από ότι θυμάμαι κάποια εφαρμογή ήταν, να πω launcher δεν θυμάμαι, την απεγκατέστησα και οκ δεν χρειάστηκε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Προσπάθησε να θυμηθείς τι εφαρμογές εγκατέστησες πριν στο κάνει και κάνε απεγκατάσταση αυτών.

frastgr said:
εντελώς πληροφοριακά σήμερα βγήκε η ελληνική έκδοση λογισμικού 20Q.

Ενδιαφέρον! Ξέρουμε τι διορθώνει; Πως έκανες την αναβάθμιση; Over The Air ή από την εφαρμογή της LG;

doditz said:
παιδια θελω να ρωτησω εαν με τις custom rom που κυκλωφορουν θα μπορω να κανω βιντεοκλησεις;

Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Αν κάποια ROM δεν τις υποστηρίζει θεωρώ ότι θα το αναφέρουν στα χαρακτηριστικά της.

RaZieL137 said:
Ενδιαφέρον! Ξέρουμε τι διορθώνει; Πως έκανες την αναβάθμιση; Over The Air ή από την εφαρμογή της LG;

από την εφαρμογή της LG. δεν πρόλαβα να δω πολλά, άλλα με μια πρώτη ματιά προστέθηκε εφαρμογή google+ και βλέπω το κινητό να είναι ελαφρά πιο αργό από πριν.

frastgr

frastgr said:
...βλέπω το κινητό να είναι ελαφρά πιο αργό από πριν.

Κλασσική περίπτωση πλέον για κάθε αναβάθμιση σε όλες τις μάρκες και μοντέλα... :(

Καλησπέρα,

Έχω σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Θέλω λοιπόν, αν μπορείτε, να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω;! Επίσης αν έχει κάποια προβλήματα, δηλαδή αν είναι μερικές λειτουργείες του προβληματικές κπλ. Αν μπορείτε να αναφερθείτε και στα αρνητικά, γενικότερα, του κινητού. Δεν έχω σκοπό, αν το αγοράσω, να κάνω ροοτ, οπότε ο,τι έχει αρχικά το κινητό θα κρατήσω. Ευχαριστώ :)

mlsnaag said:
Καλησπέρα,

Έχω σκοπό να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό. Θέλω λοιπόν, αν μπορείτε, να μου πείτε αν αξίζει να το αγοράσω;! Επίσης αν έχει κάποια προβλήματα, δηλαδή αν είναι μερικές λειτουργείες του προβληματικές κπλ. Αν μπορείτε να αναφερθείτε και στα αρνητικά, γενικότερα, του κινητού. Δεν έχω σκοπό, αν το αγοράσω, να κάνω ροοτ, οπότε ο,τι έχει αρχικά το κινητό θα κρατήσω. Ευχαριστώ :)

Καλημέρα φιλε μου. To κινητό είναι πραγματικά πολύ τίμιο. Σε αυτά τα λεφτά, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη λύση.

Γενικά δεν έχει θέματα, αν εξαιρέσουμε ότι είναι κάπως αργό, κυρίως λόγω μνήμης, αλλά αν δεν το πήξεις στις εφαρμογές δεν θα έχεις πρόβλημα. Εχει οθονάρα, είναι ελαφρύ και κομψό, έχει καλή μπαταρία για την κατηγορία του (2 με 3 ημέρες) και θα αναβαθμιστεί και στην τελευταία έκδοση του Android (v4.0).

Ενα μικρό μείον είναι ότι από την τελευταία αναβάθμιση που πήρε και μετά, τα πλήκτρα αφής που έχει στο μπροστά μέρος (Options, Home, Back, Search) δεν μένουν αναμμένα όταν χρησιμοποιείς το κινητό και σβήνουν μετά απο λίγο για εξοικονόμηση μπαταρίας. Είναι λίγο εκνευριστικό, ειδικά το βράδυ, μιας και ειδικά στις αρχές που θα χρησιμοποιείς το κινητό, θα πρέπει να θυμάσαι που περίπου είναι το κάθε πλήκτρο ώστε να το πατήσεις.

Κατά τ' άλλα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

frastgr said:
εντελώς πληροφοριακά σήμερα βγήκε η ελληνική έκδοση λογισμικού 20Q.

Αναβάθμισα κι εγώ. Βέβαια στην έκδοση software μου λέει V20p :confused:

RaZieL137 said:
Αναβάθμισα κι εγώ. Βέβαια στην έκδοση software μου λέει V20p :confused:

το κινητό σου είναι προφανώς παραεισαγωγής, η Ελληνική είναι 20q. Αυτό βέβαια δεν παίζει ρόλο διότι διαβάζω στα διάφορα φορουμ του εξωτερικού ότι είναι ουσιαστικά η ίδια έκδοση για διαφορετικές χώρες.

frastgr

frastgr said:
το κινητό σου είναι προφανώς παραεισαγωγής, η Ελληνική είναι 20q. Αυτό βέβαια δεν παίζει ρόλο διότι διαβάζω στα διάφορα φορουμ του εξωτερικού ότι είναι ουσιαστικά η ίδια έκδοση για διαφορετικές χώρες.

Ναι αυτό είναι το λογικό. Πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ειδικά όταν έχω γλυτώσει και ένα σεβαστό ποσό κατά την αγορά του...

το σημαντικό με την αναβάθμιση σε 20q είναι ότι επιτέλους διορθώθηκε το κενό διάστημα 2-3 sec μέχρι να σε ακούσουν κατά την κλήση!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο: Η τιμή του κινητου υπάρχει στο διαδίκτυο με 244,89 € . Είναι μόνο μέσω internet ή μπορώ να το βρώ και σε καταστήματα σ'αυτη την τιμή ;

τετοιες τιμες δυσκολα θα πετυχεις σε καταστημα κινητης τηλεφωνια (εννοω καποια γνωστα).

φυσικα τα περισσοτερα ιντερνετομαγαζα εχουν και καταστηματα (συνηθως 1-2 σε ολη την αττικη) και μπορεις να πας και απο κει να παραλαβεις το κινητο

vag11 said:
το σημαντικό με την αναβάθμιση σε 20q είναι ότι επιτέλους διορθώθηκε το κενό διάστημα 2-3 sec μέχρι να σε ακούσουν κατά την κλήση!

Όντως φίλε! Δεν το είχα παρατηρήσει! Το επιβεβαιώνω κι εγω!

χεχε ακριβως αυτο μπηκα να αναφερω και εγω! οντως διορθώθηκε το πιο εκνευριστικο προβλημα :D

(αντιθετα στον καταλογο που τα ονοματα δεν εμφανιζονται με την σωστη σειρα , παραμενει)

cdcd_x said:
... αντιθετα στον καταλογο που τα ονοματα δεν εμφανιζονται με την σωστη σειρα , παραμενει

Ωπα! Τι πρόβλημα έχεις; Σε μένα εμφανίζονται κανονικότατα (και με την προηγούμενη έκδοση) σε απόλυτη αλφαβητική σειρά. Πρώτα τα Ελληνικά και μετά τα Αγγλικά. Τα έχω σορτάρει ανά επίθετο.