Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

em_seven said:
παιδια sos... πηγα να βαλω την marvel 9 και το κινητο κολλησε στην επανεκκινηση στο σημα της marvel, εβγαλα μετα απο πολλη ωρα την μπαταρια και οταν το ανοιγω μου δειχνει το λογοτυπο της lg μετα αυτο της marvel και αναβοσβηνουν τα κουμπια home κ.λ.π. απο εκει και περα τιποτα... υπαρχει τιποτα που μπορω να κανω?? η παει το κινητο??

Κρατα πατημενο το Volume up και πιεζε διαδοχικα το G button οταν η συσκευη ξεκινησει, λογικα θα σου εμφανισει το custom recovery.

Κανε wipe dalvik cache / wipe cache και επανεκκινηση, αν φτιαξει καλως, αλλιως ξαναμπαινεις και κανεις factory reset (ξανα απο recovery). Εαν ουτε παλι τιποτα, περνα ξανα τη ROM.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα . Υπάρχει γενικότερα θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας στο ΟΒ ή μονο στο δικό μου παρουσιάζεται ;

Υπάρχει κάοια rom ώστε να την διαχειρίζεται καλύτερα απο τη μαμα έκδοση V20ο;

Ευχαριστώ.

Dekoz said:
Κρατα πατημενο το Volume up και πιεζε διαδοχικα το G button οταν η συσκευη ξεκινησει, λογικα θα σου εμφανισει το custom recovery.

Κανε wipe dalvik cache / wipe cache και επανεκκινηση, αν φτιαξει καλως, αλλιως ξαναμπαινεις και κανεις factory reset (ξανα απο recovery). Εαν ουτε παλι τιποτα, περνα ξανα τη ROM.

Thanks! Ολα καλα την ξαναπερασα, ομως πλεον οταν μπαινω στο navigon και ανοιγω το gps ανοιγει αυτοματα και το wifi και αρχιζει να ψαχνει για δικτυα!!! μηπως υπαρχει λυση?? τι μπερδεμα εγινε παλι??

Ηδη εχω μετανιωση που πηγα απο την 8,1 στην 9... μονο και μονο για αυτο το προβλημα που μου εβγαλε και δεν λυνεται κιολας! ξαναπερασα την 8 και παλι τα ιδια.

Δες λιγο μηπως αντιμετωπιζεις το εξης.

Ρυθμισε το wifi να παραμενει παντα ανοιχτο.

Κλειδωσε την οθονη σου ενω εισαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου.

Φυγε για λιγη ωρα εκτος και επεστρεψε.

Αφησε το κινητο χωρις να το πειραξεις, στο γραφειο σου ας πουμε (μισαωρο+)

οταν το ξεκλειδωσεις, εχει συνδεθει ΑΠΟ ΠΡΙΝ αυτοματα στο wifi ?

εχει παρατηρησει κανεις βελτιωση της φωτογραφικης με custom rom?

Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI

Dekoz said:
Δες λιγο μηπως αντιμετωπιζεις το εξης.

Ρυθμισε το wifi να παραμενει παντα ανοιχτο.

Κλειδωσε την οθονη σου ενω εισαι συνδεδεμενος στο wifi του σπιτιου.

Φυγε για λιγη ωρα εκτος και επεστρεψε.

Αφησε το κινητο χωρις να το πειραξεις, στο γραφειο σου ας πουμε (μισαωρο+)

οταν το ξεκλειδωσεις, εχει συνδεθει ΑΠΟ ΠΡΙΝ αυτοματα στο wifi ?

Οχι δεν αντιμετωπιζω τετοιο προβλημα. Τελικα το gps εχει χοντρο θεμα... βρισκει την θεση μου για δευτερολεπτα και μετα την ξανα χανει(ενω με την marvel 8.1 δεν το εκανε αυτο) , εχω δοκιμασει τα παντα αλλα δεν διορθωνετε το προβλημα...

Αυριο το κινητο παει στην LG.

Αυτοματα, δε συνδεεται σε κανενα δικτυο με σβηστη την οθονη, ΟΥΤΕ οταν το ανοιξω μετα, πρεπει να παω οπωσδηποτε στις ρυθμισεις....

για να δουμε... 3 στα 3 μεχρι στιγμης, που πανε για service.

KM900 Arena / P500 Optimus One / P970 Optimus Black ... :X

Dekoz said:
Αυριο το κινητο παει στην LG.

Αυτοματα, δε συνδεεται σε κανενα δικτυο με σβηστη την οθονη, ΟΥΤΕ οταν το ανοιξω μετα, πρεπει να παω οπωσδηποτε στις ρυθμισεις....

για να δουμε... 3 στα 3 μεχρι στιγμης, που πανε για service.

KM900 Arena / P500 Optimus One / P970 Optimus Black ... :X

Πήγαινε το κατευθείαν να στο φτιάξουν είναι όντως σπαστικό αυτό που σου κάνει! Εγώ τελικά το έφτιαξα το gps μετά από πολλή προσπάθεια και ηρέμησα...

Sent from my LG-P970 using Tapatalk

Ενα τζιμανι, στο XDA, απαντησε σε ενα θεμα οταν συζητησα το προβλημα μου, πως ειμαι τεμπελης και "σιγα τ'αυγα" στην τελικη να το ανοιγω και να το κλεινω το wifi για να συνδεθει... :lol:

Σωπα ρε μεγαλε... ετσι ειναι τα smartphones?

Τραβατε με και ας κλαιω παντως το "developing" community... αναθεμα τις custom rom ...

Για το δικο μας κινητο, custom rom θεωρειται (για αρκετους) αλλο σε χρωματισμο interface, τιποτα χαζοεφαρμογουλες "πακετο" με τη Rom και universal fixes του τυπου "wpa_supplicant=180" κλπ που τις συναντας σε ολες τις συσκευες android... να το βρασω!

Μην πω για τα changelogs τους...

v1: silent camera

v2: totally silent camera

v3: totally totally silent camera - removed video record sound

v3.1: super silent camera - finally removed focus failed sound..

κλπ κλπ

Η marvel καλη ROM αλλα απ'οτι φαινεται θα περασω οταν επιστρεψει το κινητο στα χερια μου την V20ο και θα ασχοληθω προσωπικα με το modding... Η Ζeus κατι παει να κανει.... θα δουμε εν καιρω...

Dekoz said:
Ενα τζιμανι, στο XDA, απαντησε σε ενα θεμα οταν συζητησα το προβλημα μου, πως ειμαι τεμπελης και "σιγα τ'αυγα" στην τελικη να το ανοιγω και να το κλεινω το wifi για να συνδεθει... :lol:

Σωπα ρε μεγαλε... ετσι ειναι τα smartphones?

Τραβατε με και ας κλαιω παντως το "developing" community... αναθεμα τις custom rom ...

Για το δικο μας κινητο, custom rom θεωρειται (για αρκετους) αλλο σε χρωματισμο interface, τιποτα χαζοεφαρμογουλες "πακετο" με τη Rom και universal fixes του τυπου "wpa_supplicant=180" κλπ που τις συναντας σε ολες τις συσκευες android... να το βρασω!

Μην πω για τα changelogs τους...

v1: silent camera

v2: totally silent camera

v3: totally totally silent camera - removed video record sound

v3.1: super silent camera - finally removed focus failed sound..

κλπ κλπ

Η marvel καλη ROM αλλα απ'οτι φαινεται θα περασω οταν επιστρεψει το κινητο στα χερια μου την V20ο και θα ασχοληθω προσωπικα με το modding... Η Ζeus κατι παει να κανει.... θα δουμε εν καιρω...

εγώ πάντως από τότε που σταμάτησα τις custom roms και τα διάφορα modes και επανέφερα την stock 20Ο, το κινητό ''πετάει'' πραγματικά. Θα το αφήσω έτσι μέχρι να πάρει το ''παγωτό'' και μετά βλέπουμε...!!!!!:p

frastgr

Στο προηγούμενο android κινητό που είχα όταν ήθελα να βγω από το internet (να κλείσω το browser) πήγαινα από ρυθμίσεις και είχε επιλογή έξοδο, επιλογή που δεν υπάρχει στο OB και όταν θέλω να βγω πατάω το HOME. Έτσι όμως, όπως τυχαία διαπίστωσα, ο browser δεν κλείνει αλλά ''τρέχει'' στο παρασκήνιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο να γίνεται ''κανονική'' έξοδος;

np60s said:
Στο προηγούμενο android κινητό που είχα όταν ήθελα να βγω από το internet (να κλείσω το browser) πήγαινα από ρυθμίσεις και είχε επιλογή έξοδο, επιλογή που δεν υπάρχει στο OB και όταν θέλω να βγω πατάω το HOME. Έτσι όμως, όπως τυχαία διαπίστωσα, ο browser δεν κλείνει αλλά ''τρέχει'' στο παρασκήνιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο να γίνεται ''κανονική'' έξοδος;

Μονο με το βελακι κλεινει πατοντας πολες φορες. Κατεβασε τον dolphin browser η τον miren

Καλημέρα μας!

Μόλις παρέλαβα ένα νέο Black για την γυναίκα μου και έχει ένα καμμένο pixel!:(

Βασικά όχι καμμένο αλλά φωτεινό και είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει σε τηλέφωνο. Ατυχία...

Παιδια αγορασα χτες ενα Optimus Black απο birdphone κ προσπαθησα να του βαλω cm7 και απ'οτι φαινεται το τηλεφωνο brick-αρε.

Αμα το στειλω πισω ξερετε αν θα μου κανουν αντικατασταση;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Tzhmakos said:
Παιδια αγορασα χτες ενα Optimus Black απο birdphone κ προσπαθησα να του βαλω cm7 και απ'οτι φαινεται το τηλεφωνο brick-αρε.

Αμα το στειλω πισω ξερετε αν θα μου κανουν αντικατασταση;

αντικατασταση λιγο δυσκολο το κοβω , προσπαθησε να το επαναφερεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1396091

κ σε εμενα ειχε κολησει πριν καιρο σε μια προσπαθεια για overcloking κ βαλε βγαλε μπαταρια κ με αυτο εδω τα καταφερα :

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23788913&postcount=170

Θελω απο καποιον μια επιβεβαιωση κανοντας τα παρακατω βηματα, γιατι κοντευω να το σπασω στα δυο το κινητο.

(ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟ WIFI, επιλογη να μην "απενεργοποιειται ποτε" για εξοικονομηση μπαταριας)

1- κινητο συνδεδεμενο στο wifi σπιτιου

2- κλειδωμα οθονης

3- αλλαγη μερους, εκτος σπιτιου, μακρια απο το router για 1 ωρα+

4- χρηση κινητου καπου αλλου που δεν υπαρχει wifi

5- επιστροφη μετα απο 1ωρα+ σπιτι, με το ρουτερ εντος εμβελειας.

6- ΚΑΜΙΑ χρηση της συσκευης για μιση ωρα τουλαχιστον

7- ξεκλειδωμα οθονης.

Στο ξεκλειδωμα οθονης, ρωταω, ΕΧΕΙ ΗΔΗ συνδεθει το wifi απο πριν (οπως θα 'πρεπε) ή συνδεεται εκεινη τη στιγμη;;

Μα την παναγια θα με βγαλουν τρελο και θα παω στα γραφεια τους να τους ριξω βομβα... ειλικρινα δε ξερω τι να κανω, προσπαθουν εν ετει 2012 να με πεισουν οτι ενα σκατοsmartphone, ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ αυτοματα στο wifi, αλλα περιμενεις τη δικη μου κινηση, ετσι επειδη τα megabytes data plan μας τρεχουν απ'τα μπατζακια...

aquarius1 said:
αντικατασταση λιγο δυσκολο το κοβω , προσπαθησε να το επαναφερεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1396091

κ σε εμενα ειχε κολησει πριν καιρο σε μια προσπαθεια για overcloking κ βαλε βγαλε μπαταρια κ με αυτο εδω τα καταφερα :

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23788913&postcount=170

τωρα το εστειλα στην εταιρια, μου ειπαν πως αν δουν πως εχει θεμα η πλακετα θα στειλουν αλλο, ποιες τωρα οι πιθανοτητες να καταλαβουν τι επαθε;

το τηλεφωνο ουτε ανοιγε, ουτε ο Η/Υ το αναγνωριζε

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

RaZieL137 said:
Καλημέρα μας!

Μόλις παρέλαβα ένα νέο Black για την γυναίκα μου και έχει ένα καμμένο pixel!:(

Βασικά όχι καμμένο αλλά φωτεινό και είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει σε τηλέφωνο. Ατυχία...

Αν μπορεις γυρισε το πισω αν εχει τετοια επιλογη εντος 7 ημερων. Αλλιως να ξερεις οτι η εγγυηση δεν αναγνωριζει το προβλημα! Ειχα κι εγω το ιδιο θεμα οταν ειχα το black.

Samsung Galaxy Nexus

AOKP Jelly Bean - Franco.kernel

thmls said:
Μηπως εχουμε κανενα νεοτερο ποτε θα βγει το σαντουϊτς:confused:

κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα. Αν έχεις rooted κινητό βάλε την zeus 6.28 η οποία ''τσακίζει'' πραγματικά και είναι καλύτερη από το σαντουϊτς.

frastgr

μια βοηθεια παρακαλω

εχω ενα 970 BLACK φιλου που θελει να το κανει root και να του περασω μια rom μαλλον zeus 6.28 αλλα δεν μπορω να το κανω root με την διαδικασια που υπαρχει στην αρχη του θεματος υπαρχει κατι καινουργιο το κινητο εχει την τελευταια εκδοση την v 20o

Edited by P270