Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Θα το λάβεις όταν είναι να το λάβεις, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Θα το λάβεις όταν είναι να το λάβεις, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Το ξέρω αυτο φίλε μου, απλά ρωτάω αν απο αύριο θα είναι διαθέσιμο και για μας ή πρεπει να περιμενουμε Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Το ξέρω αυτο φίλε μου, απλά ρωτάω αν απο αύριο θα είναι διαθέσιμο και για μας ή πρεπει να περιμενουμε Αυτό κανείς δεν το ξέρει εκ των προτέρων, ας ελπίζουμε να έρθει το συντομότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παντως εγω μια και το εκανα debranded, θα περιμενω την european.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 "Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί η ιταλική αντιπροσωπεία της LG στην Ιταλία, η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το Optimus 2X, το Optimus 3D καθώς και το Optimus Black θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση στην έκδοση Android 4.0 η αλλιώς Ice Cream Sandwich. Για άλλα μοντέλα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση με την LG όμως να μην αποκλείει εντελώς την πιθανότητα να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση και για το Optimus One." https://www.facebook.com/notes/lg-italia-lifes-good/novit%C3%A0-sullaggiornamento-ice-cream-sandwich/10150408333522585 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 "Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα που διατηρεί η ιταλική αντιπροσωπεία της LG στην Ιταλία, η εταιρεία ανακοίνωσε πριν λίγο ότι το Optimus 2X, το Optimus 3D καθώς και το Optimus Black θα λάβουν την πολυπόθητη αναβάθμιση στην έκδοση Android 4.0 η αλλιώς Ice Cream Sandwich. Για άλλα μοντέλα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση με την LG όμως να μην αποκλείει εντελώς την πιθανότητα να κυκλοφορήσει την αναβάθμιση και για το Optimus One." https://www.facebook.com/notes/lg-italia-lifes-good/novit%C3%A0-sullaggiornamento-ice-cream-sandwich/10150408333522585 το θεμα ειναι οτι ιδη επρεπε να ειχαμε GB κ τωρα να περιμεναμε την ICS..:mad: τι να τα κανω τα λογια..κ αν δωσουν την ICS το 2013???θα κατσω να την περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 θελω να παρω μια καρτα 8 ή 16gb . εχετε να προτεινετε κατι , τι πρεπει να προσεξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 θελω να παρω μια καρτα 8 ή 16gb . εχετε να προτεινετε κατι , τι πρεπει να προσεξω? Όσο μεγαλύτερο το class τόσο πιο γρήγορη είναι η κάρτα. Προτίμησε class 4 τουλάχιστον και κατά προτίμηση class 6 ή 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αναβαθμίστηκε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliasKir Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αναβαθμίστηκε κανείς; Μπα, δεν πρεπει να βγηκε τιποτα ακομα. Εγω ειμαι με unbranded ελληνικο οποτε δεν νομιζω να μην μου την βγαλει οταν γινει διαθεσιμη. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus AOKP Jelly Bean - Franco.kernel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 http://www.lgmobile.com/ εχουμε καιρο μεχρι αυριο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Φιλοι μου καλησπερα... το νεο μου αποκτημα μετραει μερικες μερες στα χερια μου. Rooted, custom recovery, quasar kernel, launcher pro plus και mod για το "G" κουμπι να κλειδωνει/ξεκλειδωνει, camera .apk modded χωρις ηχο κλειστρου... ολα απο τις πρωτες ωρες λειτουργιας του :p Η Rom ειναι η 2.2.2 V10d. Εχω μερικες αποριες. 1) Αν κανω αναβαθμιση απο το LG PC Suite, θα χασω αρχεια, ρυθμισεις κλπ εφαρμογες; 2) Εχω κανει backup μεσω της εφαρμογης Rom manager, ολη τη ROM μου... αν επαναφερω το image της, θα ειμαι 100% οπως πριν; Η θα πρεπει να περασω τιποτα εξ'αρχης; 3) Με ποιο τροπο θα λυσω το θεμα με το aspect ratio στα 720p videos? (για την ωρα χρησιμοποιω D1 quality, που ειναι και ομαλη η εγγραφη αλλα και η ποιοτητα ικανοποιητικη για 720Χ480 αναλυση.) τα φωτα σας παρακαλω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τι θα γίνει επιτέλους με αυτήν αναβάθμιση; Τι λενε από 28 Νοεμβρίου; Μας δουλεύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 εγω το εστειλα lg για ενα θεματακι με την καμερα και μου ειπανε οτι ειναι διαθεσιμη η νεα εκδοση και θα μου την περασουνε αυτοι . ολα αυτα προχτες δευτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 εγω το εστειλα lg για ενα θεματακι με την καμερα και μου ειπανε οτι ειναι διαθεσιμη η νεα εκδοση και θα μου την περασουνε αυτοι . ολα αυτα προχτες δευτερα. Τι θεματάκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIESPI Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 όχι ακόμα Gingerbread αλλά όποιος θέλει περνά την τελευταία έκδοση του froyo.Eδώ http://www.lg-phones.org/category/lg-android-phone/page/2 η διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τι θεματάκι; βγαζω φωτο και κολλαει στην προεπισκοπηση για 10-20 δευτερολεπτα...επισης εχει γινει πολυ αργη σα να βλεπω καρε καρε οταν εστιαζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 βγαζω φωτο και κολλαει στην προεπισκοπηση για 10-20 δευτερολεπτα...επισης εχει γινει πολυ αργη σα να βλεπω καρε καρε οταν εστιαζω.. Καλημέρα και καλο μήνα. Κι εμένα κολλάει εκει, καμία φορά και παραπάνω. Τι ακριβώς σε είπαν για να διορθωθούν; Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλημέρα! Φτάσαμε πεμπτη και δεν αναβαθμίστηκε κανενας ακομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Καλημέρα! Φτάσαμε πεμπτη και δεν αναβαθμίστηκε κανενας ακομα? Άσε φίλε μου μας κορόϊδεξαν πάλι μάλλον θα εννοούσαν στις 28 Δεκεμβρίου και όχι 28 Νοεμβρίου. χωρίς πλάκα νομίζω τέλος της εβδομάδας το πολύ αρχές της άλλης η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εχει κανεις θεμα με το GPS ?? Χωρις data ανοιχτο και απενεργοποιημενη τη βοηθεια του δικτυου για να βρει στιγμα, δεν βρισκει ΠΟΤΕ !!! Π-Ο-Τ-Ε !! (Στο ιδιο σημειο, το P500 που εχω, βρισκει σε 10 δευτερολεπτα το πολυ! - Ανοιχτος χωρος) Καλα μεσα στο σπιτι διπλα στο παραθυρο ουτε για πλακα !! (Και παλι, το P500 βρισκει χωρις προβλημα στιγμα, αλλα με ακριβεια 10μετρα) Δοκιμασα οτι παπατζιλικι προτειναν απο το xda developers, αλλα ειναι μονο για assisted gps ... το οποιο ειναι αχρηστο αν απλα δεν εχεις wifi / data πακετο. Κοντευω να τρελαθω! Πραγματικα τραγικη η κατασταση! (v10d rooted) Καμια δικια σας εμπειρια; Με τι ROM / kernel ειστε και κλειδωνετε μια χαρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 οχι, ολα οκ με το gps. μεσα στο σπιτι δεν βρισκει ουτε εμενα, το οποιο βρισκο λογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 οχι, ολα οκ με το gps. μεσα στο σπιτι δεν βρισκει ουτε εμενα, το οποιο βρισκο λογικο. Δεν βρισκει ουτε εξω απο το σπιτι ουτε μεσα στο σπιτι ουτε αγκαλια με δορυφορο... (τη στιγμη που το P500, το οποιο πηρα σαν μετρο συγκρισης, βρισκει στιγμα, MONO ME GPS ανοιχτο, ακομα και διπλα στο παραθυρο με αρκετη θεα στον ουρανο!) Ποια rom εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Εχει κανεις θεμα με το GPS ?? Χωρις data ανοιχτο και απενεργοποιημενη τη βοηθεια του δικτυου για να βρει στιγμα, δεν βρισκει ΠΟΤΕ !!! Π-Ο-Τ-Ε !! (Στο ιδιο σημειο, το P500 που εχω, βρισκει σε 10 δευτερολεπτα το πολυ! - Ανοιχτος χωρος) Καλα μεσα στο σπιτι διπλα στο παραθυρο ουτε για πλακα !! (Και παλι, το P500 βρισκει χωρις προβλημα στιγμα, αλλα με ακριβεια 10μετρα) Δοκιμασα οτι παπατζιλικι προτειναν απο το xda developers, αλλα ειναι μονο για assisted gps ... το οποιο ειναι αχρηστο αν απλα δεν εχεις wifi / data πακετο. Κοντευω να τρελαθω! Πραγματικα τραγικη η κατασταση! (v10d rooted) Καμια δικια σας εμπειρια; Με τι ROM / kernel ειστε και κλειδωνετε μια χαρα; Ναι κι εγω έχω τετοιο θέμα με το gps, οποτε θέλει πιανει σημα. με 10g ειμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 το πρόβλημα υπάρχει μετά την 10Β. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts