spiros_100 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 παιδια καλησπερα απο φωτογραφιες και βιντεο πως τα παει το τηλεφωνο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 παιδια καλησπερα απο φωτογραφιες και βιντεο πως τα παει το τηλεφωνο?? Καλά τα πάει (γενική απάντηση σε γενική ερώτηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jipakos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 έχει αναβαθμιστεί το market μου άλλα στην επιλογή εφαρμογές (που δείχνει τις εφαρμογές σου) μου έχει μόνο το youtube και άλλη μια που κατέβασα αφού έγινε αναβάθμισή. έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα? έχει κανείς καμία ιδέα για λύση του προβλήματος? δεν είναι root ούτε περασμένη με το χέρι η αναβάθμιση. Ευχαριστώ. Άσχετο:sorry:, έχει κανείς δοκιμάσει την NOVA rom? Παράθεση http://www.texnikiekpaideysi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλημέρα! απο χθες κι εγω κατοχος του τηλεφωνου και εχω εντυπωσιαστει μπορω να πω. Νομιζα οτι συνδεόταν με mini usb με το pc αλλα δεν ταιριαζει και πρεπει να αγορασω νεο καλωδιο για να το φορτιζω απο το pc στο γραφειο, θα βρω εύκολα καλωδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 τι εννοεις φιλε μου οτι δεν ταιριαζει? με το καλωδιο που σου δινει μεσα ειναι mini usb--usb.. εισαι σιγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Νομιζα οτι συνδεόταν με mini usb με το pc αλλα δεν ταιριαζει και πρεπει να αγορασω νεο καλωδιο για να το φορτιζω απο το pc στο γραφειο, θα βρω εύκολα καλωδιο? Ξαναδές το, κάτι κάνεις λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παντως το mini usb που φορτιζα/συνδεα το d2 (και ολες τις συσκευες mini usb, φωτογραφικες κλπ) μου δεν κανει γιατι το βυσμα απο το black ειναι πιο λεπτο απο το mini usb. Δειτε την φωτο: http://img843.imageshack.us/img843/7720/imag0149qk.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παντως το mini usb που φορτιζα/συνδεα το d2 (και ολες τις συσκευες mini usb, φωτογραφικες κλπ) μου δεν κανει γιατι το βυσμα απο το black ειναι πιο λεπτο απο το mini usb. Όλες οι συσκευές πλέον χρησιμοποιούν το micro-usb και όχι το mini-usb και γιαυτό θεωρήσαμε δεδομένο ότι μιλάς για αυτό. Παρόλα αυτά περιλαμβάνεται στο κουτί, δεν έχεις να αγοράσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Δεν ήξερα οτι εχει βγει και micro usb, και βεβαια εχει η συσκευασια αλλα ηθελα κι ενα δευτερο οποτε θα ψαξω στα καταστηματα για αντάπτορα mini to micro. Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Δεν ήξερα οτι εχει βγει και micro usb, και βεβαια εχει η συσκευασια αλλα ηθελα κι ενα δευτερο οποτε θα ψαξω στα καταστηματα για αντάπτορα mini to micro. Σας ευχαριστώ! Μην πάρεις αντάπτορα, θα έχεις προβλήματα. Πάρε καλύτερα κανονικό καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Από 11β πάμε σε 10Β; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. August 31, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Από 11β πάμε σε 10Β;Αν δεν έχεις προβλήματα θα σου πρότεινα να παραμείνεις με την v11B....αλλιως φλάσαρε με τον οδηγό της πρώτης σελίδας την V10E. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Να κάνω και εγώ μερικες ερωτησεις γιατι προσανατολίζομαι στο να αγορασω καινουργιο τηλέφωνο αλλά εχω μπερδευτει λίγο. Διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες από όπου μπόρεσα και εβγαλα ενα γενικό συμπέρασμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, έχω ακόμα μερικές απορίες που θα ηθελα αν γινεται εσεις που το εχετε στην κατοχη σας τόσο καιρό να μου τις απαντήσετε.Καταρχήν από ότι καταλαβα το θεμα μπαταρία ειναι ενα μελανό σημειο του συγκεκριμενου τηλεφώνου (και όχι μόνο).Βέβαια καταλαβαινω πώς η διαρκεια της μπαταρίας εξαρταται άμεσα από την χρηση που κανουμε στο τηλέφωνο αλλά και τα διαφορα ''μπιχλιμπίδια'' που πιθανως να του εχουμε φορτωσει.Για αυτό λοιπον σημερα πήγα σε ένα καταστημα όπου ειδα από κοντά το τηλέφωνο, μιας και δεν το εχει καποιος γνωστός μου για να το περιεργαστώ, και μπορώ να πώ πώς όσο αφορά στη μπαταρία με 10' σκάλισμα που του έκανα και χωρις να ανοιξω browsers ή καποιο παιχνίδι από το 90% που ηταν η μπαταρια μόλις το πήρα στα χερια μου έπεσε στο 85%. Με εναν προχειρο υπολογισμό άν το ''έψαχνα για καμιά ώρα από το 90% θα πήγαινε στο 60% και χωρίς να εχω μιλήσει ή να εχω συνδεθει στο ιντερνετ.Άν αυτη η απλή χρήση καταναλώνει τοση ενεργεια τότε με μια νορμαλ χρηση του στυλ, 30- 50 λεπτά την ημερα τηλέφωνο ομιλία και ίσως λίγο σκάλισμα τωρα στην αρχη μεχρι να το μάθω μέ φτάνει μεχρι να γυρισω στο σπίτι από το οκταωρο στη δουλεια ή θα θέλω φόρτισμα στο ενδιάμεσο?Άλλο ενα που μου εκανε εντυπωση με βαση αυτα που διαβασα εδω ειναι το γεγονος πώς για να χτυπησει το ξυπνητήρι πρεπει το τηλέφωνο να ειναι σε flight mode δηλαδή ανοιχτό, ή κάνω κάπου λάθος?Και αν μου επιτρεπετε και μια ερώτηση ακόμα επειδη ειδα τωρα τελευταια και ένα άλλο τηλέφωνο και συγκεκριμένα το samsung galaxy s plus που ειναι στα ιδια χρηματα περιπου και που μπορω να πώ πώς μου άρεσε αρκετά και αυτό, άν και ομολογω δεν εχει την οθονη του lg (που παρεπιπτοντως ειναι πολύ καλή), ποιο από τα δύο τηλεφωνα θα μου προτεινατε ώς μεσος χρηστης και όχι extreme ......Ευχαριστώ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Με εναν προχειρο υπολογισμό άν το ''έψαχνα για καμιά ώρα από το 90% θα πήγαινε στο 60% και χωρίς να εχω μιλήσει ή να εχω συνδεθει στο ιντερνετ.Άν αυτη η απλή χρήση καταναλώνει τοση ενεργεια τότε με μια νορμαλ χρηση του στυλ, 30- 50 λεπτά την ημερα τηλέφωνο ομιλία και ίσως λίγο σκάλισμα τωρα στην αρχη μεχρι να το μάθω μέ φτάνει μεχρι να γυρισω στο σπίτι από το οκταωρο στη δουλεια ή θα θέλω φόρτισμα στο ενδιάμεσο? Με φυσιολογική χρήση θα σου βγάζει μέσο όρο 2 ημέρες αυτονομία. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για εντυπώσεις χρηστών. Άλλο ενα που μου εκανε εντυπωση με βαση αυτα που διαβασα εδω ειναι το γεγονος πώς για να χτυπησει το ξυπνητήρι πρεπει το τηλέφωνο να ειναι σε flight mode δηλαδή ανοιχτό, ή κάνω κάπου λάθος? Όλες οι android (και όχι μόνο) συσκευές έτσι λειτουργούν. Και αν μου επιτρεπετε και μια ερώτηση ακόμα επειδη ειδα τωρα τελευταια και ένα άλλο τηλέφωνο και συγκεκριμένα το samsung galaxy s plus που ειναι στα ιδια χρηματα περιπου και που μπορω να πώ πώς μου άρεσε αρκετά και αυτό, άν και ομολογω δεν εχει την οθονη του lg (που παρεπιπτοντως ειναι πολύ καλή), ποιο από τα δύο τηλεφωνα θα μου προτεινατε ώς μεσος χρηστης και όχι extreme.! Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 ΥΓ. Και μια συμβουλή, όταν γράφεις μεγάλο κείμενο φρόντισε να μην είναι συνεχόμενο, χώρισε το σε παραγράφους για να είναι πιο ευανάγνωστο. Οι περισσότεροι βλέπουν τέτοια post και δεν τα διαβάζουν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ok. ευχαριστώ για τις απαντησεις κα ιγια τη συμβουλή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Αν δεν έχεις προβλήματα θα σου πρότεινα να παραμείνεις με την v11B....αλλιως φλάσαρε με τον οδηγό της πρώτης σελίδας την V10E. ξαφνικά εχτές το πρωί έσβησαν όλες οι επαφές,και δεν μπορώ να αποθηκεύσω στο τηλέφωνο εκτός από google και sim:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) μόλις βγήκε η έκδοση 10G Ελληνική και περνιέται τώρα το LG mobile update κανονικά μου έβγαλε την αναβάθμιση, στο τηλέφωνο είχα περασμένη την 10Ε Europe, φίλε @haki τελικά η υπόθεση μου πριν λίγο καιρό βγήκε αληθής. Σε λίγο εντυπώσεις!!!!!! μόλις τελείωσε η αναβάθμιση όλα πήγανε καλά δεν σβήστηκε κάτι, εφαρμογές, επαφές,ημερολόγιο,ρυθμίσεις όλα όπως τα είχα. Οι πρώτες εντυπώσεις το κινητό από άποψη γρηγοράδας έγινε Turbo, αργότερα περισσότερα. Edited September 1, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Τελικά τη S/W έχει το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ακομα βρισκομαστε στο 2,2 ετσι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 ακομα βρισκομαστε στο 2,2 ετσι?? ναι. υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Εχω το 970 και εχω προβλημα με την μπαταρια και την φορτιση.Το κινητο ενω φορτιζει το βραδυ το πρωι ξυπναω και η μπαταρια ειναι πεσμενη.Δηλαδη δεν την φτανει στο 100%.το εχει αντιμετωπισει κανεις αυτο;Το εστειλα lg και μου ειπαν οτι δεν εχει κατι.Επισης η μπαταρια δεν την βγαζει ουτε 24ωρο καμια 12 ωρες με το ζορι χωρις gps και 3g και wifi.Μηπως πρεπει να βγαλω προγραμματα της lg που πινουν την μπαταρια;Και πρεπει να το κανω ροοτ;Εσεις τι προτεινετε;To κινητο πινει την μπαταρια!Στην κυριολεξια.Επισης με την φορτιση μηπως φταιει ο φορτιστης της Lg;Να δοκιμασω με αλλον;Ακουσα οτι παρουσιαζει προβληματα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Όταν λες πεσμένη για πόσο τις 100 έχει πέσει η μπαταρία; Σε γενικές γραμμές χρειάζεται να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης για να δεις κάποια βελτίωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια πως φευγει αυτος ο ηχος των πληκτρων όταν γραφω μηνυμα με το "πληκτρολογιο lg", οσο κι αν εχω ψαξει δεν μπορεσα να το βρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Το εχω πανω απο 2 μηνες δεν ειναι καινουριο διαβαζω οτι καποια lg widgets τρωνε μπαταρια τρελλα αλλα θελουνε root να τα βγαλεις.Η μπαταρια μπορει να ειναι ολη νυχτα στο φορτιστη και να ειναι στο 80 αλλες φορες 70%.Σημερα δοκιμασα φορτιστη απο htc με 1Α στην εξοδο και την κρατησε την μπαταρια γεματη ολο το βραδυ. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Παιδια πως φευγει αυτος ο ηχος των πληκτρων όταν γραφω μηνυμα με το "πληκτρολογιο lg", οσο κι αν εχω ψαξει δεν μπορεσα να το βρω... Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τους ήχους αφής από τις Ρυθμίσεις / Ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts