Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

heav3n said:
μέσω wifi πότε θα είναι διαθέσιμη η 10e? Εμένα ακόμα την 10b λέει up to date

Σε εμένα μου έβγαλε κανονικά την 10d και αυτήν έχω πέραση, αλλά ακόμα τίποτα για την 10e, μικρο το κακό.

χμμμ αν και εχω ενεργοποιημενο τις κινησεις με το πληκτρο G, δεν φαινεται να λειτουργουν. Ειδικα αυτη που ανοιγει την φωτογραφικη μηχανη οταν ειναι κλειδωμενο και το κουνας, και να σταματαει ο ηχος κλησης αν το γυριζεις απο την αναποδη.Αντιμετωπιζει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα?

Οποιος μπορει ας δοκιμασει την τελευταια εκδοση του swype για να την προσθεσω στο πρωτο post.

http://www.multiupload.com/5RLSO0V6S9

καλησπερα παιδια

μπορω να βαλω καποια widgets απο μαμα launcher στον launcher pro?

οχι μαλλον?

Edited by timos1968

sakiss said:
Οποιος μπορει ας δοκιμασει την τελευταια εκδοση του swype για να την προσθεσω στο πρωτο post.

http://www.multiupload.com/5RLSO0V6S9

Καλημέρα sakiss, μια χαρά δουλεύει, απλά για να την εγκαταστησω πρώτα έβγαλα την παλιά, γιατί όταν το εβαζα από πάνω μου έγραφε ότι δεν εγκαταστάθηκε. Κατα τα αλλα βελτιωμένο, κι επίσης έχει μόνο αγγλικά-ελληνικά, ήταν κουραστικό στην παλιά να πατάς πολλές φορές για να αλλάξεις γλώσσα.

Thanxs και παλι

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• Administrators
  oykas2001 said:
ήταν κουραστικό στην παλιά να πατάς πολλές φορές για να αλλάξεις γλώσσα.

Μπορούσες να το αποτρέψεις αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου.

Modpic.gif

athanaso77 said:
Μπορούσες να το αποτρέψεις αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου.

Η κάτι δεν έκανα σωστά,ή βαριόμουν να το ψάξω,ή και τα δυο!!!Αν δε βαριέσαι πες μου πως να το ξέρω...

Τεσπα,όλα καλα με το καινούριο,οπότε νομίζω άφοβα μπαίνει στην πρώτη σελίδα

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

• Administrators
  oykas2001 said:
Η κάτι δεν έκανα σωστά,ή βαριόμουν να το ψάξω,ή και τα δυο!!!Αν δε βαριέσαι πες μου πως να το ξέρω...

Ρυθμίσεις / Γλώσσα και πληκτρολόγιο / Swype / Γλώσσα.

Εκεί επιλέγεις τις γλώσσες που θέλεις.

oykas2001 said:
Τεσπα,όλα καλα με το καινούριο,οπότε νομίζω άφοβα μπαίνει στην πρώτη σελίδα

Μπήκε.

Modpic.gif

athanaso77 said:
Ρυθμίσεις / Γλώσσα και πληκτρολόγιο / Swype / Γλώσσα.

Εκεί επιλέγεις τις γλώσσες που θέλεις.

Μπήκε.

Το είχα κάνει αυτο,αλλα και πάλι με έβγαζε όλες τις γλώσσες και διαλεγα τα ελληνικά...

Τέλος καλο,όλα καλα...

Η παρακατω εκδοση του igo λειτουργει στο black?

iGO My way Android v8.4.3.179971

Εμενα δεν μου λειτουργει.

Κολλαει το τηλ.

• Administrators
  THANOS26 said:
Η παρακατω εκδοση του igo λειτουργει στο black?

iGO My way Android v8.4.3.179971

Εμενα δεν μου λειτουργει.

Κολλαει το τηλ.

Λειτουργεί ναι. Δες αυτό τον οδηγό εγκατάστασης και αν δεν σου δουλέψει απευθύνσου στο σχετικό θέμα.

Modpic.gif

agligoros said:
πρωτα πηρα τηλεφωνο στην Lg κ εχεις δικαιο,δεν καλυπτουν πιξελ γενικα στα κινητα.

γιατι το δικο μου εχει ενα κολημενο που φαινετε εντονα κ 3-4 ακομα που φαινοντε ελαχιστα (τα ανακαλυψα το βραδυ με τερμα το φως στην οθονη.)

παντως το εστειλα πισω απο κει που το πηρα κ ζητησα αντικατασταση...τωρα περιμενω απαντηση.....αν κ δεν τους ακουσα θετικους με το που ειδαν το προβλημα.

απο βδομαδα βλεπουμε...

τελικα δεν μου το αλλαξαν το τηλεφωνο κ ουτε δεκτηκαν να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω παρα μονο να μου πιστωσουν το ποσο κ να παρω καποιο αλλο τηλεφωνο με τα ιδια λεφτα...αλλα οι τιμες στα αλλα τηλεφωνα ηταν απλησιαστες(nexus s 559€):mad:

κ ετσι το πηρα πισω.

κ το χειροτερο ηταν οτι μου ελεγαν οτι το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα...δηλ stuck pixels σε καινουργια συσκευη δεν ειναι προβλημα.:mad::mad:

κριμα

προσοχη στις αγορες σας απο το συγκεκριμενο καταστημα

agligoros said:
τελικα δεν μου το αλλαξαν το τηλεφωνο κ ουτε δεκτηκαν να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω παρα μονο να μου πιστωσουν το ποσο κ να παρω καποιο αλλο τηλεφωνο με τα ιδια λεφτα...αλλα οι τιμες στα αλλα τηλεφωνα ηταν απλησιαστες(nexus s 559€):mad:

κ ετσι το πηρα πισω.

κ το χειροτερο ηταν οτι μου ελεγαν οτι το τηλεφωνο δεν εχει κανενα προβλημα...δηλ stuck pixels σε καινουργια συσκευη δεν ειναι προβλημα.:mad::mad:

κριμα

προσοχη στις αγορες σας απο το συγκεκριμενο καταστημα

Mε LG επικοινώνησες?Δεν σε καλύπτει η εγγύηση? http://goo.gl/mVyBT

sakiss said:
Mε LG επικοινώνησες?Δεν σε καλύπτει η εγγύηση? http://goo.gl/mVyBT

πρωτα στην lg πηρα κ μου ειπαν οτι στα κινητα δεν εχουν εγγυηση για pixels(το τηλεφωνο το ειχα 2 μερες οταν ανακαλυψα τo προβλημα).μετα το εστειλα στο καταστημα που το πηρα κ μου ειπαν αυτα που προαναφερα

εκανα τη διαδικασια αναβαθμησεις Firmware κ μου εβγαλε το προγραμα kdz ''PHONE WAS NOT FOUND'' κ στο τελος ''FINISHED''

τι κανω τωρα ρε παιδια????

βοηθεια...

agligoros said:
εκανα τη διαδικασια αναβαθμησεις Firmware κ μου εβγαλε το προγραμα kdz ''PHONE WAS NOT FOUND'' κ στο τελος ''FINISHED''

τι κανω τωρα ρε παιδια????

βοηθεια...

ο.κ. αλλαξα υπολογιστη"απο vista στα 7" κ εγινε.

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss

Παιδια μια ερωτηση.. ψαχνω για καποια ακουστικα. δεν με ενδιαφερει τοσο να ειναι αποκλειστικα σαν headeset, αλλα κυριως ο ηχος. Εσεις τι χρησιμοποιειτε??

Επισης, βρηκα καποια μοντελα τα οποια λενε οτι ειναι iphone compatible. για εμας κανουν?? π.χ.

http://www.klipsch.com/image-s4i-white-in-ear-headset

http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/private_headsets_mobile_music_504163

thanx

• Administrators
  agligoros said:

κ ετσι το πηρα πισω.

Το ενδεχόμενο να πάρεις πάλι το ίδιο αλλά άλλη συσκευή δεν υπάρχει;

Modpic.gif

athanaso77 said:
Το ενδεχόμενο να πάρεις πάλι το ίδιο αλλά άλλη συσκευή δεν υπάρχει;

δυστηχως οχι,γιατι αλλαξαν την τιμη του.

cdcd_x said:
χμμμ αν και εχω ενεργοποιημενο τις κινησεις με το πληκτρο G, δεν φαινεται να λειτουργουν. Ειδικα αυτη που ανοιγει την φωτογραφικη μηχανη οταν ειναι κλειδωμενο και το κουνας, και να σταματαει ο ηχος κλησης αν το γυριζεις απο την αναποδη.Αντιμετωπιζει κανενας αλλο το ιδιο προβλημα?

το ιδιο κ σε μενα. ενω δουλευε η λειτουργια αυτη ξαφνικα ενω το γυρναω αναποδα...τιποτα συνεχιζει να χτυπαει.