frastgr Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Βλέπεις αλλαγές στη διαχείριση της μπαταρίας ή αλλού; Μου εμφάνισε κι εμένα την αναβάθμιση. Φαντάζομαι πρέπει να κάνω unroot και να πάρω backup στις επαφές, SMS και εφαρμογές; Εγώ την έκανα ΟΤΑ αν την κάνεις και εσύ έτσι δεν χρειάζεται να πάρεις back up διότι περνάει μόνο τα αρχεία της συγκεκριμένης αναβάθμισης και δεν σβήνει δεδομένα και ρυθμίσεις. Εδώ και μια ημέρα περίπου που την έχω παρατήρησα το κινητό να έχει γίνει σημαντικά πιο smooth κυρίως στην εναλλαγή των αρχικών οθονών, μια κάπως βελτίωση στην μπαταρία και επίσης καλύτερη διαχείριση multitasking δεν παρατήρησα κάποια βελτίωση στο gps εκεί παραμένει ως έχει. Αυτά μέχρι στιγμής...... Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Χθες εκανα την αναβαθμιση του firmware σε V10D με επιτυχια, αλλα μετα απο αυτο δε μου δουλευει το GingerBreak 1.2 για root στη συσκευη. Εχει καποιος καμία ιδεα για αυτο; πως μπορει να γινει root τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 17, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Χθες εκανα την αναβαθμιση του firmware σε V10D με επιτυχια, αλλα μετα απο αυτο δε μου δουλευει το GingerBreak 1.2 για root στη συσκευη. Εχει καποιος καμία ιδεα για αυτο; πως μπορει να γινει root τωρα;Πριν τρεξεις την εφαρμογη ειχες τικαρει απο ρυθμισεις->εφαρμογες->Αγνωστες πηγές...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Πριν τρεξεις την εφαρμογη ειχες τικαρει απο ρυθμισεις->εφαρμογες->Αγνωστες πηγές...? η εφαρμογη ειναι ηδη εγκατεστημενη. ανοιγει αλλα δεν προχωραει. κολλαει στη διάρκειά της. δεν bootαρει για την επιτυχια του root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 η εφαρμογη ειναι ηδη εγκατεστημενη. ανοιγει αλλα δεν προχωραει. κολλαει στη διάρκειά της. δεν bootαρει για την επιτυχια του root. το είχες κάνει unroot πριν την αναβάθμιση; τσπ απεγκατέστησε την εφαρμογή κάνε reboot και βάλε την πάλι μήπως γίνει κάτι. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Χθες εκανα την αναβαθμιση του firmware σε V10D με επιτυχια, αλλα μετα απο αυτο δε μου δουλευει το GingerBreak 1.2 για root στη συσκευη. Εχει καποιος καμία ιδεα για αυτο; πως μπορει να γινει root τωρα; τελικα δεν επιανε τιποτα. Εκανα τα πάντα. Τελικά ξαναεβαλα την V10b και ολα καλά. Μάλλον θα φταιει κατι στην εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 (edited) Μετά το χθεσινό update σε 10d ο Go Launcher Ex έχει κρασάρει ήδη 3 φορές, ενώ μέχρι πριν το update δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Έχει συναντήσει κανείς τίποτα παρόμοιο; Edited July 18, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Μετά το χθεσινό update σε 10d ο Go Launcher Ex έχει κρασάρει ήδη 3 φορές, ενώ μέχρι πριν το update δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Έχει συναντήσει κανείς τίποτα παρόμοιο; φίλε μου μετά το update δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον go launcher ίσα-ίσα που δουλεύει πιο γρήγορα και πιο smooth από πριν. Edited July 18, 2011 by sakiss Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 φίλε μου μετά το update δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τον go launcher ίσα-ίσα που δουλεύει πιο γρήγορα και πιο smooth από πριν. Τελικά root με την V10D μπόρεσε να κάνει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 18, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) Τα μηνύματα περι αξεσουάρ μεταφέρθηκαν στο παρακάτω topic http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305891 Τελικά root με την V10D μπόρεσε να κάνει κανένας;Είναι κ αλλοι που εχουν το ιδιο προβλημα.Μολις βγει καποια λυση θα το ποσταρω αμεσως.BTW πριν περασεις το firm update μηπως εκανες hard reset?....αν οχι θα μπορουσες να κανεις backup και με το v10d που εισαι να του κανεις ενα hard reset και να ξαναδοκιμασεις. LG White http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/07/LG-Optimus-Black-White-2.jpg http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/07/LG-Optimus-Black-White-1.jpg Edited July 18, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
3llinas Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 (edited) μετα απο την αναβαθμιση μου εβγαλε οτι η ενημερωση απετυχε??? τεσπα αποτι βλεπω παντος περασε μια χαρα ειναι σε v10d. Προβλημα με το root δεν ειχα παρεμεινε ως ηταν... όντως ειναι πιο smooth απο πριν. Επισεις βλεπω οτι προστεθηκε το shortcut Βιβλια στα προγραμματα και στο benchmark ποu ετρεξα καρδισε κανα 100αρια ποντους Edited July 18, 2011 by 3llinas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αν κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ, δεν χάνω δεδομένα ε? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αν κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ, δεν χάνω δεδομένα ε? δεν χάνεις τίποτα, φίλε μου!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 δεν χάνεις τίποτα, φίλε μου!!!! Οκ, ευχαριστω, το κατεβασω τώρα, για να δούμε τι θα δούμε λοιπόν... Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1976 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Αν κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ, δεν χάνω δεδομένα ε? οχι δεν χανονται τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Λοιπόν, μόλις την έκανα. Πρώτη παρατήρηση, μου έβαλε την 10c...ίσως επειδή είναι γερμανικό... Δεύτερη παρατήρηση, είναι όντως πιο smooth... Αυτά για τωρα Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Στην πρώτη σελιδα προστέθηκαν οι usb drivers/user manual για όσους τα έχουν χάσει ή δεν τα έχουν. Edited July 21, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill783 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 (edited) θελω να μου πειτε αν το lg optimus black p970 κανει σιγουρα βιντεοκληση μεσω της sim? το εχει καποιοσ το κιν αυτο σασ παρακαλω θελω σιγουρα αν κανει η lg μου ειπε οχι γιατι εχει anroid ευχαριστω :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited July 24, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Εμένα δεν μου βγάζει τίποτα για αναβάθμιση σε 10D...έχει ακόμα την 10b. Για πιο λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillaz_gr Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Κάνει κανονικα βιντεοκληση μεσω δικτυου κινητης και όχι μόνο μεσω δεδομένων. πού έχεις διαβάσει ότι το Android OS, v2.2 (Froyo), κάνει βιντεοκλήσεις; Παράθεση Xiaomi Firmware Updater [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Xiaomi Poco X3 NFC ROMs, Kernels, Recoveries Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Το οτι ειχα τo κινητο μετραει καθολου;;; :blink: To Galaxy S κανει βιντεοκλησεις;;; :wacko: Επιβεβαιώνω τα παραπάνω αφού το έχω χρησιμοποιησει αρκετές φορές για βιντεοκλησεις και μάλιστα η μπροστινή κάμερα είναι κορυφή σε σύγκρισή με το Ν8 που έχω και έχω κάνει βιντεοκλησεις και με αυτό. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 πού έχεις διαβάσει ότι το Android OS, v2.2 (Froyo), κάνει βιντεοκλήσεις; Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά... έχουν δίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baggelisk Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Γεια σας ..θα ήθελα την συμβουλή σας καθώς δεν γνωρίζω και πολλά από smartphones. θέλω να αγοράσω ένα και είμαι μεταξύ του ( lg optimus black) και του (htc desire or desire z) …. Θα ήθελα την συμβουλή σας αλλά και το γιατί να αγοράσω το συγκεκριμένο καθώς έχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς και έχω προσέξει τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού …. αλλά έχω μπερδευτεί… καθώς και άμα γνωρίζεται και τις αδυναμίες τους … Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Γεια σας ..θα ήθελα την συμβουλή σας καθώς δεν γνωρίζω και πολλά από smartphones. θέλω να αγοράσω ένα και είμαι μεταξύ του ( lg optimus black) και του (htc desire or desire z) …. Θα ήθελα την συμβουλή σας αλλά και το γιατί να αγοράσω το συγκεκριμένο καθώς έχω κάνει μια μικρή έρευνα αγοράς και έχω προσέξει τα χαρακτηριστικά του κάθε κινητού …. αλλά έχω μπερδευτεί… καθώς και άμα γνωρίζεται και τις αδυναμίες τους … Σας ευχαριστώ Φιλε μου καλυτερα να ανοιξεις topic εδώ οπου ασχολούμαστε με διαξιφισμούς http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 ρε παιδια κατι δεν κανω καλα μαλλον. πηρα στη γυναικα μου το κινητο και οταν το συνδεω στο pc δεν το βλεπει ως συσκευη usb. εχω τικαρει την επιλογη mass storage στις ρυθμισεις και εχω δοκιμασει και χωρις αυτην . καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts