anastasiszn Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο phishing site εδώ και 1-2 βδομάδες (αρχικά android-security.pianodiy.club και τώρα android-security.anger.live), αλλά στο κινητό μου (galaxy s4) εμφανίζεται σε ένα συγκεκριμένο, θεωρητικά ασφαλές, site και ανεξαρτήτως browser ή Wifi/4G. Όλα τα antivirus/antimalware που έχω τρέξει δεν έχουν βρει μόλυνση στο κινητό. Το σκεπτικό μου για να βρω έστω και προσωρινή λύση ήταν διττό: 1) το φαινόμενο οφείλεται σε τρωτό σημείο κάποιου javascript, που σχετίζεται με διαφημίσεις στο συγκεκριμένο site, όπως φαίνεται και από το ότι με την απενεργοποίηση του javascript στο chrome, το phishing site σταματά να εμφανίζεται (επιτυχής λύση αλλά με μειονεκτήματα) 2) malware έχει επιτεθεί στο router και έχει αλλάξει τους DNS servers, με αποτέλεσμα να ανακατευθύνει σε κακόβουλες ιστοσελίδες Στην δική μου περίπτωση, η χειροκίνητη αλλαγή του DNS μου σε συγκεκριμένους ασφαλείς servers δε βοήθησε, αλλά σκοπεύω να επικοινωνήσω και με τον πάροχό μου για να ζητήσω reset των DNS. Κανε απλα reset το ρουτερ Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelladeli Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Κανε απλα reset το ρουτερ Το reset στην προκειμένη περίπτωση δεν δίνει κάποια λύση, γιατί το πρόβλημα με τα pop-ups "android-security.pianodiy.club" και "safensecure.xyz" φαίνεται να φέρει όλα τα χαρακτηριστικά του Tapsnake, μιας scareware απάτης και εμφανίζεται όταν το κινητό συνδέεται είτε με wifi είτε με 3G/4G. Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα φαίνεται να είναι η άμεση απομάκρυνση από το pop-up όταν εμφανίζεται και η απενεργοποίηση του javascript στον browser. Το router μάλλον είναι ασφαλές. Edited June 17, 2016 by stelladeli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Μπαινω στον chrome στο κινητο κ μ εμφανιζει αυτο ξερει κανεις τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Μπαινω στον chrome στο κινητο κ μ εμφανιζει αυτο ξερει κανεις τι ειναι; Διαφήμιση Διαφήμιση Διαφήμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν ειναι επικινδυνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν ειναι επικινδυνο; Μόνο αν αρχίσεις και κλικαρεις σε αυτού του τύπου διαφημίσεις. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Γτ ομως πιο παλια δεν μ το εβγαζε; εχω εγκαταστησει κατι κ φεν το ξερω; το cm security ειναι καλο; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί στο forum μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited July 6, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 το cm security ειναι καλο; Οχι, καμια εφαρμογη αυτου του ειδους δεν κανει τιποτα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Δεν ειναι επικινδυνο; Μονο αν το κοιτάς πολύ ώρα!!!!!!!! Ελεος βρε παιδιά!!!Διαφήμιση λέμε ότι είναι!!!!!!Και με κακή μεταγλώττιση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Γτ ομως πιο παλια δεν μ το εβγαζε; εχω εγκαταστησει κατι κ φεν το ξερω; το cm security ειναι καλο; Κάνε clear cache και data τον browser που χρησιμοποιείς. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Δεν ειναι επικινδυνο; Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Είναι διαφήμιση. Και σε μένα το πετάει συχνά. Κάνε μια δοκιμή να κατεβάσεις τον UC browser και να μπεις στην ίδια σελίδα. Νομίζω δεν θα σου πετάξει αυτή την διαφήμιση. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skidrow1989 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Σας ευχαριστω πολυ ολους λυθηκε με το clear cache!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει για αυτό το tablet ένα αξιόπιστο κι ελαφρύ δωρεάν antivirus που να μην χρειάζεται register και να λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς ενοχλητικά pop-ups, toolbars κλπ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα εγκατάστασής του?:blink: Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει για αυτό το tablet ένα αξιόπιστο κι ελαφρύ δωρεάν antivirus που να μην χρειάζεται register και να λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς ενοχλητικά pop-ups, toolbars κλπ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα εγκατάστασής του?:blink: Ευχαριστώ! Δε θα βάλεις antivirus, πολύ απλά. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Δε θα βάλεις antivirus, πολύ απλά. Για ποιό λόγο? Δεν είναι απαραίτητο όπως π.χ.στα windows?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 όχι ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Για ποιό λόγο? Δεν είναι απαραίτητο όπως π.χ.στα windows?:blink: Ούτε στα windows χρειάζεται αν προσέχεις τι κάνεις. Αλλά στο Android γενικά δεν υπάρχουν ιοί, όπως στα windows. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Την Δευτέρα το πρωί πήγα να μπω σε ένα (άλλο) φόρουμ να δω αν έχω κάποια απάντηση σε ένα μήνυμα που είχα γράψει. Με το που ανοίγω (με την εφαρμογή google), μου βγάζει σε όλη την οθόνη μήνυμα ότι απαιτείται νέα αναβάθμιση για το adroid και επιχειρεί να μου περάσει το λογισμικό του ήθελα δεν ήθελα, αφού δεν μπορούσα να βγω και μου επανέφερε με πείσμα την οθόνη την δική τους. Μετά μου γράφει ότι έχω ιό και με παραπέμπει σε μία εφαρμογή άγνωστη security και πάλι δεν μπορούσα να βγω αν δεν την εγκαθιστούσα. Μετά από επανεκκίνηση (και όχι μία φορά) όποτε μπαίνω στο ίντερνετ μου αδειάζει την μπαταρία και με σβηστή ακόμα την οθόνη και χωρίς να κάνω τίποτα. Δοκίμασα στο δεύτερο κινητό, με βγάζει η ιστοσελίδα σε μία άλλη εφαρμογή και μου ζητά 2 και κάτι ευρώ την εβδομάδα γιατί έχω πρόβλημα ιών, και πάλι δεν μπορούσα να βγω. Και από 80% η μπαταρία μέσα σε 10 λεπτά κατέβηκε στο 4%. Και στα δύο κινητά έχω προγράμματα με πληρωμή (διαφορετικά), και μου βγάζουν καθαρό το adroid με σε βάθος ανάλυση, και μόλις σήμερα μία δωρεάν γνωστή εφαρμογή μου βρήκε 5 απειλές. Και η ερώτησή μου είναι: Γιατί να πληρώνω; Πάντως ιοί υπάρχουν στα κινητά, και το διαπίστωσα σαν παθών αυτές τις μέρες. Τώρα δείχνει το ένα κινητό να δουλεύει σωστά με την μπαταρία να μην κατεβαίνει, και με το δωρεάν πρόγραμμα αφού απεγκατέστησα την πληρωμένη εφαρμογή και τους πήρα τηλέφωνο για παράπονα. Να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, και μήπως αναγκαστώ να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Την Δευτέρα το πρωί πήγα να μπω σε ένα (άλλο) φόρουμ να δω αν έχω κάποια απάντηση σε ένα μήνυμα που είχα γράψει. Με το που ανοίγω (με την εφαρμογή google), μου βγάζει σε όλη την οθόνη μήνυμα ότι απαιτείται νέα αναβάθμιση για το adroid και επιχειρεί να μου περάσει το λογισμικό του ήθελα δεν ήθελα, αφού δεν μπορούσα να βγω και μου επανέφερε με πείσμα την οθόνη την δική τους. Μετά μου γράφει ότι έχω ιό και με παραπέμπει σε μία εφαρμογή άγνωστη security και πάλι δεν μπορούσα να βγω αν δεν την εγκαθιστούσα. Μετά από επανεκκίνηση (και όχι μία φορά) όποτε μπαίνω στο ίντερνετ μου αδειάζει την μπαταρία και με σβηστή ακόμα την οθόνη και χωρίς να κάνω τίποτα. Δοκίμασα στο δεύτερο κινητό, με βγάζει η ιστοσελίδα σε μία άλλη εφαρμογή και μου ζητά 2 και κάτι ευρώ την εβδομάδα γιατί έχω πρόβλημα ιών, και πάλι δεν μπορούσα να βγω. Και από 80% η μπαταρία μέσα σε 10 λεπτά κατέβηκε στο 4%. Και στα δύο κινητά έχω προγράμματα με πληρωμή (διαφορετικά), και μου βγάζουν καθαρό το adroid με σε βάθος ανάλυση, και μόλις σήμερα μία δωρεάν γνωστή εφαρμογή μου βρήκε 5 απειλές. Και η ερώτησή μου είναι: Γιατί να πληρώνω; Πάντως ιοί υπάρχουν στα κινητά, και το διαπίστωσα σαν παθών αυτές τις μέρες. Τώρα δείχνει το ένα κινητό να δουλεύει σωστά με την μπαταρία να μην κατεβαίνει, και με το δωρεάν πρόγραμμα αφού απεγκατέστησα την πληρωμένη εφαρμογή και τους πήρα τηλέφωνο για παράπονα. Να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, και μήπως αναγκαστώ να κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων. τώρα μου λες δηλαδή πληρώνεις για τέτοια προγράμματα ? είσαι άξιος της τσέπης σου είσαι άτομο που του αρέσει το σερφάρισμα αλλά για μια εφαρμογή όπως το Lightning Web Browser + που έχει και ενσωματωμένο adblocker δεν σου κάνει για να μην ταλαιπώρησε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει για αυτό το tablet ένα αξιόπιστο κι ελαφρύ δωρεάν antivirus που να μην χρειάζεται register και να λειτουργεί απροβλημάτιστα και χωρίς ενοχλητικά pop-ups, toolbars κλπ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημέρα εγκατάστασής του?:blink: Ευχαριστώ! Δε χρειάζεται ειδικά αν κατεβάζεις μόνο από Play Store Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Για ποιό λόγο? Δεν είναι απαραίτητο όπως π.χ.στα windows?:blink: Όχι στο κινητό ή το ταμπλετ Android δεν είναι απαραίτητο. Δεν το χρειάζεσαι. Εκτός κ αν κατεβάσεις και βάζεις στο κινητό "σπασμενες" (apk) εφαρμογές από ιστοσελίδες που δεν γνωρίζεις. Αν κατεβάσεις μόνο από playstore δεν θες Antivirus. Άλλο στον υπολογιστή... (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited July 30, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 (edited) Δε χρειάζεται ειδικά αν κατεβάζεις μόνο από Play Store Όχι στο κινητό ή το ταμπλετ Android δεν είναι απαραίτητο. Δεν το χρειάζεσαι. Εκτός κ αν κατεβάσεις και βάζεις στο κινητό "σπασμενες" (apk) εφαρμογές από ιστοσελίδες που δεν γνωρίζεις. Αν κατεβάσεις μόνο από playstore δεν θες Antivirus. Άλλο στον υπολογιστή...(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Οκ, ευχαριστώ! Αν και ακόμα και μόνο μέσω play google αν κατεβάζει κάποιος, δεν υπάρχει 100% ασφάλεια... https://www.secnews.gr/91619/google-1-android-harmful-apps/ Edited July 30, 2016 by myphone-fan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Οκ, ευχαριστώ! Αν και ακόμα και μόνο μέσω play google αν κατεβάζει κάποιος, δεν υπάρχει 100% ασφάλεια... https://www.secnews.gr/91619/google-1-android-harmful-apps/ Μην γινόμαστε και υποχόνδριοι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Οκ, ευχαριστώ! Αν και ακόμα και μόνο μέσω play google αν κατεβάζει κάποιος, δεν υπάρχει 100% ασφάλεια... https://www.secnews.gr/91619/google-1-android-harmful-apps/ Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό :D αλλά οκ (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Μην γινόμαστε και υποχόνδριοι!!! Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό :D αλλά οκ (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts