minast Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Τον πρωτο καιρο που πηρα κινητο με android ειχα δοκιμασει το ndrive και το igo. Μετα εμαθα για to sygic, απο οταν το δοκιμασα και μετα με καλυψε τοσο πολυ που ndrive και igo μου ήταν περιττα και τα εσβησα. Το sygic ακομα και στη χαλκιδικη σε οικισμο ουτε καν χωριο με εβγαλε περιοχη και διαδρομη απευθειας. Οταν ταξιδεψα Θεσσαλονικη-Ιωαννινα και πισω μεσω εγνατιας οδου περα απο οταν περνουσα μεσω απο τα τουνελ δεν εχασα ποτε δορυφορους ενω με ndrive και igo στη συγκεκριμενη διαδρομη ειχα ενα θεμα που και που χανανε δορυφορους. Τελος κατα την αποψη μου το sygic ακομα και απλα σχεδιαστικα των κτιρίων ειναι πολυ πιο όμορφο. Χρήσιμη κριτκή σε όλα. Η μοναδική μου ένσταση αφορά στην ποιότητα επικοινωνίας με τους δορυφόρους, που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς... Μήπως άλλαζαν και άλλες παράμετροι (άλλη θέση στο αυτοκίνητο, διαφορετικό τηλέφωνο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drebel Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Igo myway σε iPhone 4s με εξελληνισμενο branding , custom αυτοκινητακι το c4 μου, τελευταίους navteq χάρτες και pois, 3d terrain , 3d κτίρια - βενζινάδικα , custom city scenes , speedcam alerts, custom user poi απο pois index με τα καλυτερα ελληνικά σημεία ενδιαφέροντος . Βέβαια για ολα αυτα απαιτείται jb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Χρήσιμη κριτκή σε όλα. Η μοναδική μου ένσταση αφορά στην ποιότητα επικοινωνίας με τους δορυφόρους, που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς... Μήπως άλλαζαν και άλλες παράμετροι (άλλη θέση στο αυτοκίνητο, διαφορετικό τηλέφωνο?) Στο ίδιο αυτοκινητο θέση του συνοδηγού και τις 2 φορες η ιδια διαδρομη(στην εγνατια οδο δεν μπορεις να πας και απο αλλου για ιωαννινα) και με πανομοιοτυπο σχεδον καιρο διαφορα 5 βαθμων κελσιου και ενα κινητο με android εχω εδω και ενα σχεδον ενα χρόνο και αυτο ειναι το huawei ideos x5 pro. Τώρα αυτο που λες για την ποιοτητα επικοινωνιας με το καθε προγραμμα που λες δεν θα επρεπε να αλλάζει δεν ξερω τι να σε πω. Εγώ απλώς προσεξα αυτο που λεω και πιο πανω οταν εμπαινα στα τουνελ ndrive και igo χανανε δορυφορους και οταν εβγαινα τα επαιρνε χρονο 7 με 8 λεπτα ή και περισσοτερο μεχρι να τους ξαναβρουν και κλειδωσουν. Ενω με το sygic τους εχανε και αυτο αλλα αφου εβγαινα απο το τουνελ τους ξαναεβρισκε και κλειδωνε σε λιγοτερο απο λεπτό και με ειχε εκπληξει αυτη η διαφορά. Επίσης κατι που ξεχασα να αναφερω αν και ειναι παρομοιο με αυτο που λεω την ίδια διαφορα που γραφω πριν την εβλεπα και οταν τα ανοιγα μεχρι να βρουν δορυφορους πριν ξεκινησω να τα οριζω διαδρομή. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ευχαριστώ και για τις διευκρινίσεις :) Μια χρήσιμη συμβουλή είναι (εφόσον έχεις πρόγραμμα δεδομένων) να έχεις συνδεδεμένο και το δίκτυο, που επιταχύνει τη διαδικασία εύρεσης δορυφόρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Εγω εχω σαν πρωτο και δουλευω το sygic aura 11.2.6 ειναι πολυ ομορφο απλο και αρκετα λειτουργικο!!! Σαν δευτερο εχω και το navigon αλλα το δουλευω σπανια!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ευχαριστώ και για τις διευκρινίσεις :) Μια χρήσιμη συμβουλή είναι (εφόσον έχεις πρόγραμμα δεδομένων) να έχεις συνδεδεμένο και το δίκτυο, που επιταχύνει τη διαδικασία εύρεσης δορυφόρων. Nαι κοιτα εγω εχω καρτα και δεν εχω ορεξη να με τρωει τη καρτα για ιντερνετ η εταιρεια τηλεφωνου(δεν λεω ποια εχω για να μην δημιουργηθει προβλημα στο site). Βάζω κάρτα ισα ισα για το πακετο δωρεαν λεπτων. Ανεργος ανθρωπος ειμαι. Και με το sygic ειμαι υπερκαλυμμενος απο υποστηριξη gps και χαρτων χωρις δικτυο και για αυτο το προτεινω και στο κοσμο εδω μέσα γιατι ειμαστε σε καιρο κρισης και χρειαζομαστε οικονομικα προγραμματα. Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent7 Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Εδώ και 2 μέρες έχω αγοράσει το sygic από το andoid market(google play).Παρόλο που είναι ενεργοποιημένο δεν μου έχει σταλλεί κάποιο serial code.Σε περίπτωση που κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 'η αλλάξω κινητό πως θα μπορέσω να το ανακτήσω πάλι??Ρώτησα και μου παν ότι έχει κατοχυρωθεί στο λογαριασμό που έχω στο market και όταν το ξανακάνω εγκατάσταση θα τραβήξει την άδεια από τον λογαριασμό μου.Γνωρίζετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 Όπως το είπες. Ότι εφαρμογή αγοράσεις από το play store είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το google account σου. Μπορείς να εγκαταστήσεις τις αγορασμένες σου εφαρμογές, απλά μπαίνοντας με τον ίδιο λογαριασμό στο play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hliasmdp Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Έχω το NDRIVE απ'την αρχή πριν καν ρουτάρω το κινητό, το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε μετά από καιρό έκανα πολύ ώρα να βρει δορυφόρο σε σημείο που το 'κλεινα και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου. τώρα μια χαρα πάλι Παράθεση Alcatel one touch idol 6030x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromiaris Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Nαι κοιτα εγω εχω καρτα και δεν εχω ορεξη να με τρωει τη καρτα για ιντερνετ η εταιρεια τηλεφωνου(δεν λεω ποια εχω για να μην δημιουργηθει προβλημα στο site). Βάζω κάρτα ισα ισα για το πακετο δωρεαν λεπτων. Ανεργος ανθρωπος ειμαι. Και με το sygic ειμαι υπερκαλυμμενος απο υποστηριξη gps και χαρτων χωρις δικτυο και για αυτο το προτεινω και στο κοσμο εδω μέσα γιατι ειμαστε σε καιρο κρισης και χρειαζομαστε οικονομικα προγραμματα. Το sygic aura gps για android πόσο κοστίζει η αγορά του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Έχω το NDRIVE απ'την αρχή πριν καν ρουτάρω το κινητό, το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε μετά από καιρό έκανα πολύ ώρα να βρει δορυφόρο σε σημείο που το 'κλεινα και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου. τώρα μια χαρα πάλι Θα έλεγα ότι το NDrive έχει μείνει λίγο πίσω τελευταία, δες και τα Navigon, Sygic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Θα ψηφιζα το Navigon 4 αλλά τον τελευταιο καιρο αργει να ανοιξει παρα πολυ (σχεδον 10 λεπτα)... Εβαλα προχθες το copilot, πιο παραμετροποιησιμο απο το Navigon, αλλά νομιζω οτι υστερει στις διαδρομες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Θα ψηφιζα το Navigon 4 αλλά τον τελευταιο καιρο αργει να ανοιξει παρα πολυ (σχεδον 10 λεπτα)... Δεν έχει τέτοιο θέμα το Navigon, κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν έχει τέτοιο θέμα το Navigon, κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου. το atrix εχω, οταν ανοιγω το Navigon, εχω διαθεσιμη μνημη 410 ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν λέω ότι το Atrix έχει κάποιο πρόβλημα, το έχω τεστάρει προσωπικά εξάλλου. Κάτι όμως δεν πάει καλά στο στήσιμο που έχεις κάνει στη συσκευή σου μιας και το Navigon δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dooby Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Sygic aura δυνατο ευκολο και αξιοπιστο Παράθεση TehDooby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 να ρωτήσω κάτι...υπάρχει το sygic ayra και το σκέτο sygic? γιατι έχω μπερδευτει λιγάκι... όπως και με τα igo:X...υπάρχουν το igo my way και το igo primo? ποια εκδοση ειναι πιο πληρης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δεν είναι τόσο μπέρδεμα... για το Sygic η τελευταία και μοναδική πια έκδοση είναι αυτή που κατεβάζεις από το play store. Όσον αφορά το iGO, το Primo είναι θεωρητικά η συνέχεια του My Way. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Δεν λέω ότι το Atrix έχει κάποιο πρόβλημα, το έχω τεστάρει προσωπικά εξάλλου. Κάτι όμως δεν πάει καλά στο στήσιμο που έχεις κάνει στη συσκευή σου μιας και το Navigon δεν παρουσιάζει το πρόβλημα που αναφέρεις. Και το Navigon 4.7 που εγκατεστησα χθες, παλι αργει κανα 10λεπτο για να ανοιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου. Στο μπακατέλ-Alcatel 918mix που το έχω περασμένο ανοίγει σε μισό λεπτό περίπου (ελεύθερη μνήμη μονίμως στα 35mb οπότε λογικά σκοτώνει η rom δραστηριότητες για να ανοίξει το navigon). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου. Στο μπακατέλ-Alcatel 918mix που το έχω περασμένο ανοίγει σε μισό λεπτό περίπου (ελεύθερη μνήμη μονίμως στα 35mb οπότε λογικά σκοτώνει η rom δραστηριότητες για να ανοίξει το navigon). το θεμα ειναι οτι το Ναβιγκον ξαφνικα σταματησε να ανοιγει κανονικα, απο τη μια μερα στην αλλη... Και το copilot ανοιγει ταχυτατα προς το παρον, αρα μενουμε με αυτο μεχρι να βρεθει η λυση για το NAVIGON. Υπαρχει περιπτωση καποιο app να "εμποδιζει" το NAVIGON? βρηκα κι αυτο αλλα βαριεμαι να τα κανω :-) http://translate.google.gr/translate?hl=en&sl=de&u=http://forum.pocketnavigation.de/forum1000239-navigon-mobilenavigator-bis-7-xx-wm/1062953-mn6-beschleungen-zusammenfassung/&prev=/search%3Fq%3Dhttp://forum.pocketnavigation.de/forum1000239-navigon-mobilenavigator-bis-7-xx-wm/1062953-mn6-beschleungen-zusammenfassung/%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Drlk%26tbo%3Dd%26rls%3Dorg.mozilla:en-GB:official&sa=X&ei=b3INUbPTJ4jMtAbtsIHgBQ&ved=0CC0Q7gEwAA Edited February 2, 2013 by razkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGS3 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Διαθέτω το Galaxy s3 και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το πιο είναι το καλύτερο και πληρέστερο Navigator για το κινητό μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGS3 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Έχω εγκαταστήσει στο κινητό μου και το Navigon και το Sygic και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως και τα δύο είναι εξίσου καλά Navigator. Το καθ' ένα υπερτερει-υστερέι αντιστοιχα απο το άλλο. Θεωρώ ότι το Navigon είναι πιο πλήρες αλλά με το Sygic μπορείς να βρεις με λεπτομέρεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτι ότι ψάχνεις. Έχω και τα δύο και θα παραμείνω και στα δύο και ανάλογα με το τι χρειάζομαι θα χρησιμοποιώ το ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Εχω εγκαταστησει το igo,primo Δε λεω πολυ ωραιο περιβαλον αλλα σαν πλοηγηση και επιλογη διαδρομης ΔΕΝ το συγκρινω με το destinator που διστυχως δεν υπαρχει σε android. Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εχω εγκαταστησει το igo,primo Δε λεω πολυ ωραιο περιβαλον αλλα σαν πλοηγηση και επιλογη διαδρομης ΔΕΝ το συγκρινω με το destinator που διστυχως δεν υπαρχει σε android. Aν και προσωπικά θεωρώ το igo primo ανώτερο του mls, αν το θέλεις για android δες εδώ: http://www.mls.gr/default.asp?pid=61&la=1&itmID=19. Eκτός και αν εννοείς ότι δεν υπάρχει στο Google Play;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts