flik Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Εγώ έβαλα το Igo, με το mariupol skin, αλλά δε μου άρεσε. Φαίνεται οτι δεν είναι σχεδιασμένο για τη συσκευή μας. Αντίθετα, το λιτό navigon και το don't panic μου άρεσαν περισσότερο. Και δεν είναι και τόσο βαριά, και κάνουν την ίδια δουλειά. Δεν τα χρησιμοποιώ πολύ βέβαια για να πω ποιο δίνει καλύτερες διαδρομές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Παιδιά μόλις αγόρασα το Galaxy Y με android 2.3 και οθόνη 240χ320. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα στο οποίο θα βλέπω χάρτες χωρίς να συνδέομαι κάθε φορά στο internet. Αν όχι, από εμπορικές εφαρμογές ποια να προτιμήσω; Συγγνώμη για όλα αυτά αλλά είναι το 1η μέρα με android τηλέφωνο και το thread έχει φτάσει αισίως τις 55 σελίδες. (Στο τόπικ του κινητού παραπέμπουν εδώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Παιδιά μόλις αγόρασα το Galaxy Y με android 2.3 και οθόνη 240χ320. Ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο δωρεάν πρόγραμμα στο οποίο θα βλέπω χάρτες χωρίς να συνδέομαι κάθε φορά στο internet. Αν όχι, από εμπορικές εφαρμογές ποια να προτιμήσω; Συγγνώμη για όλα αυτά αλλά είναι το 1η μέρα με android τηλέφωνο και το thread έχει φτάσει αισίως τις 55 σελίδες. (Στο τόπικ του κινητού παραπέμπουν εδώ) Δωρεάν κανένα. Αν θες να πληρώσεις κάποιο, για Ελλάδα πολύ καλή επιλογή είναι το don't panic, τα αξίζει τα χρήματά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Συγγνώμη, για Android δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να μπορείς να έχεις χάρτες offline στην συσκευή σου ????? :confused: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2012 Όλα όσα αναφέρονται εδώ, είναι για offline πλοήγηση... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 όλοι εσείς που έχετε το navigon, έχετε πάρει αυτό με τα 60€ που λέει Europe ή υπάρχει και κάποια φτηνότερη έκδοση μόνο με Ελλάδα, ανατολική Ευρώπη όπως σε άλλα προγράμματα. πάντως πολύ ακριβό, 2πλασια τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αν υπάρχει μόνο αυτή η έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmys Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Για μένα το dont panic είναι καλό, γιατί είναι πλήρες και εύκολο στην λειτουργία του, χωρίς πολλές παραμέτρους ρυθμίσεων! Για την πρώτη θέση λοιπόν ήμουν ανάμεσα στο aura και το dont panic! Επέλεξα το dont panic, γιατί το aura αρκετές φορές με έχει βγάλει σε κάτι κατσικόδρομους και κάτι αδιέξοδους! Παράθεση Δημήτρης__H A K U N A M A T A T A__SV1OBJ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elviskos Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια ψαχνω στο ΜΑΡΚΕΤ το igo και δε το βρισκω..πωσ ακριβως λεγετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παιδια ψαχνω στο ΜΑΡΚΕΤ το igo και δε το βρισκω..πωσ ακριβως λεγετε?? Ούτε θα το βρεις..! δεν πουλιέται μόνο του. Το παρέχουν κάποιες συσκευές..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elviskos Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ούτε θα το βρεις..! δεν πουλιέται μόνο του. Το παρέχουν κάποιες συσκευές..!;) XAXA..ε τοτε τι σοι εφαρμογη είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 XAXA..ε τοτε τι σοι εφαρμογη είναι?? ποιος μίλησε για εφαρμογή..!!!:D πρόγραμμα πλοηγήσεις ειναι;) που το παρέχει όπως & όπου θέλει η εταιρία..!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ποιος μίλησε για εφαρμογή..!!!:D πρόγραμμα πλοηγήσεις ειναι;) που το παρέχει όπως & όπου θέλει η εταιρία..!!!:mad: Δεν υπάρχει στο μάρκετ, το παρέχει όπου θέλει και εδώ στη δημοσκόπηση είναι πρώτο! Αυτά είναι...! :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ακριβώς.Και ειναι το μοναδικό από τα offline android gps προγράμματα που έχει ξεχωριστό θέμα στο παρών φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3974545#post3974545 ειναι γιατι οι περισσότεροι έχουν τις συσκευές με τις οποίες παρέχεται :lol::lol::lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Δεν υπάρχει στο μάρκετ, το παρέχει όπου θέλει και εδώ στη δημοσκόπηση είναι πρώτο! Αυτά είναι...! :) Ακριβώς.Και ειναι το μοναδικό από τα offline android gps προγράμματα που έχει ξεχωριστό θέμα στο παρών φόρουμ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3974545#post3974545 ειναι γιατι οι περισσότεροι έχουν τις συσκευές με τις οποίες παρέχεται :lol::lol::lol: Βρε παλικάρια, αφού έχουμε όλοι 2 τηλέφωνα. Το ένα ειναι αυτό που παρέχει το iGO...!:X:X:X που το περίεργο..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Λοιπόν το δοκίμασα κι εγώ το igo και απογοητεύτηκα. Για την ίδια διαδρομή το don't panic με πήγε από πολύ πιο σύντομο δρόμο. Επίσης με πήγε σε λάθος αριθμό στην ίδια οδό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ο χάρτης της gi είναι σαφώς καλύτερος από τον τομτομ/τελεατλας του igo.υπάρχει όμως για igo και ο χάρτης της navteq ο οποίος είναι και αυτός αρκετά καλος.το dont panic έχει 2 επιλογές δρομολόγησης.το igo 4 και έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ περισσοτερων δρομολογησεων.προσωπικά θα προτιμούσα τον χάρτη του don't panic στο igo αλλά δυστυχώς δε γίνεται. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ο χάρτης της gi είναι σαφώς καλύτερος από τον τομτομ/τελεατλας του igo.υπάρχει όμως για igo και ο χάρτης της navteq ο οποίος είναι και αυτός αρκετά καλος.το dont panic έχει 2 επιλογές δρομολόγησης.το igo 4 και έτσι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ περισσοτερων δρομολογησεων.προσωπικά θα προτιμούσα τον χάρτη του don't panic στο igo αλλά δυστυχώς δε γίνεται. Μα αν είναι να έχω τον ίδιο χάρτη και στα δύο, προτιμώ να έχω το don't panic που είναι και πιο όμορφο και γρήγορο σαν πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Γνωμη σου.το don't panic δεν έχει τα αυτονόητα όπως εισαγωγή διασταύρωσης ή καμερών ταχύτητας από το χρήστη.δεν μπορείς να επιλεξεις τι θέλεις να βλέπεις στο χάρτη από pois,δεν έχει tts,δεν έχει αποφυγή συγκεκριμενων δρόμων και αλλά τέτοια απλά που είχε και το αρχαίο destinator.το μόνο του καλό η ολοκληρωμένη υποστήριξη του δακτυλιου της Αθήνας με τα μονα/ζυγα και το intergration με το shareloc της gi. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Λοιπόν το δοκίμασα κι εγώ το igo και απογοητεύτηκα. Για την ίδια διαδρομή το don't panic με πήγε από πολύ πιο σύντομο δρόμο. Επίσης με πήγε σε λάθος αριθμό στην ίδια οδό. Προφανώς δεν γνώριζες πως το iGO θα σου έδινε καλύτερη διαδρομή αν του ζητούσες στης ''Άλλες Επιλογές'' > Εναλλακτικές διαδρομές..!! και φυσικά το νέο χάρτη Greece_NTQ-2011.Q3 που μπορεί και να των έχεις..!;) http://s7.directupload.net/images/120204/uqgwn6mc.png Edited February 4, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 Το sygic aura εχει αποφυγη δρομων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merfi Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 παιδια το καλυτερο που εχω δοκιμασει ειναι το navigon παρα πολυ ακριβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 (edited) Εγώ από σήμερα δοκιμάζω το don't panic. Φαίνεται πολύ καλό μέχρι στιγμής. Μπορεί να μην είναι τοσο όμορφο όσο το sygic, αλλά επανυπολογίζει σε λιγότερο από δευτερόλεπτο και η διαδρομή που με πήγε σήμερα στη δουλειά μου φάνηκε μια χαρά. Ευανάγνωστο, γρήγορο και ακριβές. Ξέρει κανείς αν αγοράσω τους χάρτες για Ελλάδα μέσα από την εφαρμογή για πόσο καιρό ισχύουν; Είναι καλύτερο να τους αγοράσω από κάποιο site; edit --> Βλέπω πως η αγορά των χαρτών από την εφαρμογή είναι one time και δεν δίνουν updates. Από πού πρέπει να το αγοράσω για να έχω και updates? Edited February 22, 2012 by Boss82 Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Από την σελίδα της gi http://www.ngi.gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 μια ερωτηση αν θελετε βοηθηστε με γτ ειμαι πολυ πισω στην τεχνολογια πλεον στο google maps το οποιο εχω και ειναι beta απο οτι γραφει παταω πλοηγηση και λεει οτι δεν ειναι διαθεσημη σε αυτη την τοποθεσια εκανα και ενα ψαξιμο αλλα δεν βρηκα κατι καλο.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Υπάρχουν εκδόσεις με ενεργοποιημένη την πλοήγηση. Κοίταξε στο xda...Έχε υπόψιν όμως ότι το google maps απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να κατεβάζει τους χάρτες! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts