Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν παιζει σε symbian 7 συσκευες. Βγαζει το μηνυμα οτι δεν υποστηριζουν οι συσκευες stereo :rolleyes:

Νομιζω οτι σε N-gage τρεχει μονο και σε ολες τις symbian 8,9 συσκευες.

:X

Twra p pira to trial apo my-symbian(ap'to link tou filou nervous),mou evgale:''Device does not support stereo sound"(To lene k alloi n-gagers sto iphone)

Opws lene k gia sx1 k gia 7610 oti emfanizei to idio mynhma..

Gia mena,mia kalh lysh htan h e3hs:

Viking Informatics Mp3 player v3.50

http://briefcase.pathfinder.gr/download/djforest/41054/493977/0/%D6%E1%F3%E7%2802%29.jpg

(De ginetai na dwsei kalytero hxo ap'oso dinei to hxeio.. :O )

YG:3erete POU 8a to vreite.. ;)

(EDIT:Mperdepsa to MP3 Base Stereo EQ,me to MP3 Base.

Opote kakws to sygkrina me to MP3 Player ths viking informatics.

Prokeitai omws gia mia kalh lysh gia N-gage.. :shifty: )

Για να κατεβάσετε όλες τις τελευταίες εφαρμογές Symbian,Uiq,Palm,Pocket-Pc,Java και N-Gage Games :

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδια.μη με ρωτησετε το λογο αλλα ξαφνικα μου την βιδωσε να ασχοληθω με προγραμματισμο java2me.εχω ασχοληθει με director και παλια ειχα φτιαξει καποια απλα προγραμματακια στην basic .η απορια μου ειναι η εξης:γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα για το pc η γενικα καπου που μπορω να μαθω σχετικα με την γλωσσα αυτη;
:baby:

Ηπαρχει καπιο ημερολογιο που να μπορει της ενγραφες που εχη μεσα να της κραταει κ σαν αρχειο καπου? (οπος το contacts manager που εινε για της επαφες)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δεν παιζει σε symbian 7 συσκευες. Βγαζει το μηνυμα οτι δεν υποστηριζουν οι συσκευες stereo :rolleyes:

Νομιζω οτι σε N-gage τρεχει μονο και σε ολες τις symbian 8,9 συσκευες.

Το πρόγραμμα αυτό είναι μια βλακεία και μισή. Η αναπαραγωγή, είναι από μέτρια εώς κακή.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Σε 3230 παντως δεν τρεχει.

Το mp3 player 3.50 ειναι χειροτερο απο το 2.15 οπου και εκεινο ειχε equalizer.

Μην το βαλετε.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ηπαρχει καπιο ημερολογιο που να μπορει της ενγραφες που εχη μεσα να της κραταει κ σαν αρχειο καπου? (οπος το contacts manager που εινε για της επαφες)

Αν κατάλαβα καλά θες να κρατήσεις αντίγραφο τις καταχωρήσεις που έχεις στο ημερολόγιο.Υπάρχει η εφαρμογή smartVcal που το κάνει αυτό.

Σε 3230 παντως δεν τρεχει.

Το mp3 player 3.50 ειναι χειροτερο απο το 2.15 οπου και εκεινο ειχε equalizer.

Μην το βαλετε.

Εγώ θα έλεγα ότι το equalizer, όχι μόνο δεν βελτιώνει την απόδοση του ήχου, αλλά αντιθέτως τον χειροτερεύει.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλησπέρα παιδια.μη με ρωτησετε το λογο αλλα ξαφνικα μου την βιδωσε να ασχοληθω με προγραμματισμο java2me.εχω ασχοληθει με director και παλια ειχα φτιαξει καποια απλα προγραμματακια στην basic .η απορια μου ειναι η εξης:γνωριζει καποιος καποιο προγραμμα για το pc η γενικα καπου που μπορω να μαθω σχετικα με την γλωσσα αυτη;

Θελει free register : http://www.forum.nokia.com/main/1,,033_3-1,00.html

Και φυσικα : http://java.sun.com/j2me/download.html

:) Καλο διαβασμα και "γραψιμο". Αν φτιαξεις κατι καλο ξερεις που θα το ποσταρεις ;)

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Ama den theleis poli exsezitimeno interface giati tin efarmogi pou theleis na kaneis, mporeis na xrhsimopoiiseis to NetBeans (nomizo yparxei na to katebaseis apo to link pou sou edose o songless_bird) kai na baleis plug in to mobility pack. Etsi mporeis poli eukola na dimiourgiseis interface me basika stoixeia (contents) kai na to programmatiseis kai na to testareis poli pio eukola.

Yparxei kai to antistoixo thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=19983

gia anaptixsi efarmogon se symbian :)

songless_bird και SPectacularrrrrr ευχαριστω παρα πολυ.καιρος να θυμηθουμε τα νιατα μας (spectrum,amiga)τα πρωτα μου παιχνιδακια θα σας τα αφιερωσω
:baby:

Ρε παιδια μολις απεκτησα και ενα 6600.λοιπον και θελω να μου πειτε αν υπαρχει κανενα προγραματακι να κανει τα mp3 αρχεια .amr!KAi ena kalo mp3 palyer opou να

αποθηκευει και τα τραγοθδια που παιρνεις.εχω το ultra mp3 αλλα μονο το ακους απο τα μυνηματα χωρις να μπορεις να το αποθηκευσεις!ακουψ ιδεες!Ευχαριστω προκαταβολικα!

για το πρωτο εαν ψαξεις στο google για μπ3 to amr 8α βρεις μπολικα προγραμματακια να κανεις την δουλεια σου..εαν δεν κανω λα8ος για το δευτερο που ζητας 8α πρεπει με ενα file manager να παρεις τα mp3 απο το inbox σου & να τα μεταφερεις εκει που ειναι τα υπολοιπα αν και το ενλογω προγραμμα κανει search στο κινητο σου &οτι βρει το βαζει απο μονο του στην playlist του ;)

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow

Α και κατι αλλο,μηπως λεω,πυ φαινεται λιγο δυσκολο!Μηπως υπαρχει για το 6600 ραδιοφωνο!αλλα ραδιο σαν της εταιρειας,οπως το sx1 και κατι πιο παλια νοκια!Ι καμια εφαρμογη σαν το visual radio χωρις συνδεσεις και ιστοριες!

Αυτό είναι κάτι που ήθελαν όλοι οι πρώην και νυν κάτοχοι του 6600. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει... :O

Αυτό είναι κάτι που ήθελαν όλοι οι πρώην και νυν κάτοχοι του 6600. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει... :O
και του 6630 :(

re paidia molis katevasa ena prg pou leei kai kala NokiaFREE_v300_Nokia_unlock_codes_calculator,vazeis to imei tou kinitou,to diktuo kai soubgazei kapoious sindiasmous apo entoles!xerw gw #pw+ pali kati noumera kai sto telos #,diladi ti xekleidwnei?

re paidia molis katevasa ena prg pou leei kai kala NokiaFREE_v300_Nokia_unlock_codes_calculator,vazeis to imei tou kinitou,to diktuo kai soubgazei kapoious sindiasmous apo entoles!xerw gw #pw+ pali kati noumera kai sto telos #,diladi ti xekleidwnei?

Αν ειναι αυτο που νομιζω τοτε ειναι ενα προγραμμα το οποιο ξεκλειδωνει οταν καποιο κινητο ειναι κλειδωμενο σε ενα συγκεκριμενο δικτυο (π.χ. 3).

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα 'LM Pro' και 'SMLogo' που βλέπω πως είναι εγκατεστημένα στο 3230 μου?

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα 'LM Pro' και 'SMLogo' που βλέπω πως είναι εγκατεστημένα στο 3230 μου?

To 'LM Pro' ειναι Licence manager ,καταλαβαινεις με τι εχει να κανει . :O

Το 2ο που λες ,δεν μου θυμιζει κατι τωρα :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

To 'LM Pro' ειναι Licence manager ,καταλαβαινεις με τι εχει να κανει . :O

Το 2ο που λες ,δεν μου θυμιζει κατι τωρα :)

και το δευτερο με καποια εφαρμογη μπαινει, το'χω κι εγω δυστυχως. τοσες εφαρμογες υπαρχουν χωρις αυτα και δουλευουν μια χαρα. τι τα θελουν και τα βαζουν;;

Παιδια, υπαρχει κανενα προγραμμσ εκτος του smart movie converter οπου να κανει την ιδια δουλεια μ'αυτο και να παιζουν οι ταινιες στο smart movie player?

Μου εχει σπασει τα νευρα. Ζηταει κατι codecs και καποια αρχεια τα ανοιγει και καποια οχι. Μεχρι χτες μια χαρα δουλευε.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Γειας παιδια.Εχω μια απορια-Τι πρεπει να κανω για να συνδεθω με το Remote s60 μεσω

bluetooth?Εχω Nokia 6670.Εχω και την τελευταια εκδοση του nokia pc suite(το θελει νομιζω).Η ερωτηση μπορει να εχει απαντηθει παλια αλλα συγχωρεστε με....

Ευχαριστω....

V10 for Vendetta

Guest Tankwart

καλημερα στο forum!

καπου στο i-phone βρηκα το contacts transfer,το οποιο ,οπως λεει και ο uploader κανει μεταφορα και του calendal αν πας και βρεις το αρχειο c\system\data\calendar.cbs. ...h kati tetoio

επειδη μαλλον δε θα τα καταφερω γνωριζετε μηπως καποιον αλλο τροπο για μεταφορα του calendar?

Διαθετω ηδη το agora.plus.contacts.manager και το smartvcard.

(η μεταφορα θα ειναι απο 6600---->ν70)

Ευχαριστω!

edit: το conacts manager στο Ν70 δε δειχνει καποια μυνηματακια που πεταγονται

καθως επισης δε φαινεται και το αρχικο logo της εφαρμογης οταν την ανοιγεις.Στο 6600 παιζει αψογα.λετε να φταιει η διαφορα στις αναλυσεις οθονης?

BTW τη δουλεια με τις επαφες την εκανα παρ'ολα αυτα,περιμενω προτασεις για calendar.

Θέλεις να μεταφέρεις τις επαφές (ελληνιστί contacts) ή τις καταχωρήσεις του ημερολογίου σου (ελληνιστί calendar); Γιατί γράφεις για calendar, αλλά όλα τα προγράμματα που αναφέρεις έχουν να κάνουν με contacts. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ για τις επαφές το smartvcard και για τις καταχωρήσεις του ημερολογίου το smartvcal, που μπορείς να τα βρεις στα γνωστά μέρη ;)

Ελπίζω να βοήθησα κάπως!

Who cares?... It won't work anyway!!!

Guest Tankwart

SmartVCal_v1.01_Cr***ed_S60_SMPDA.sis γιατι δε μου δουλευει ουτε στο 6600 ουτε στο Ν70??Αλλος το χει παθει αυτο??

ΒΤW alexisco10 ευχαριστω για την ανταποκριση!!

αν παιζει αλλη εκδοση οχι προβληματικη θα ημουν υποχρεος σε οποιον --->benediction@mycosmos.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...