Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, βοήθεια.....

Σήμερα που βγήκε η αναβάθμιση, είπα κι εγώ να περάσω την επίσημη 2,2 και να σβήσω την JPA που είχα περάσει με τις πολύ καλές οδηγίες του Τυχεράκια (ευχαριστώ πολύ)

Πρώτα όμως έπρεπε να περάσω την παλιά επίσημη 2,1 (σωστά???) οπότε ξεκίνησα τη διαδικασία όπως την περιγράφει ο Τυχεράκιας ώστε το Κιες μετά να δει την επίσημη 2,1 και να μου περάσει την επίσημη 2,2.

Το έβαλα σε download mode με τα τρία πλήκτρα, το συνέδεσα με το Odin διάλεξα αυτά που έλεγαν οι οδηγίες.... αλλά έκανα ένα λάθος και στο πλήκτρο CSC έβαλα άλλο αρχείο.... το αρχείο MODEM_I9000XXJM1.tar άν θυμάμαι καλά......

Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα τα εξής!!!!!!

1. Γύρισα στην 2,1

2. Όταν δίνω *#1234# μου βγάζει τα εξής:

PDA:

PHONE: I9000XXJM1

CSC:

(Δηλάδή τα PDA και PHONE είναι κενά)

3. Όταν δίνω *#272*ΩΩΛΛ# δεν μου βγάζει τη λίστα για να διαλέξω το COS κτλ....

4. Όταν το συνδέω με το Κιες ενώ συνδέεται (το βρίσκει δηλαδή η εφαρμογή), άμα πατήσω το πλήκτρο της αναβάθμισης, το παράθυρο που ανοίγει είναι τελείως άδειο, χωρίς καμία πληροφορία. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω καμία αναβάθμιση.

5. Δεν μπορώ να μπω σε Download mode γιατί πλέον δεν δουλεύει ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων για να μπω στο Odin και να ξαναφλασάρω. (ενώ πριν δούλευε)

Παιδιά βοήθεια.... θέλω τα φώτα σας..... γιατί πήρα τηλ στη Σάμσουνγκ και μου είπαν οτι θα πρέπει να το στείλουν Αθήνα και οτι για το πήγαινε - έλα θέλει κοντά στις τρείς εβδομάδες. Άλλο τηλέφωνο δεν έχω......

Τώρα έχω πανικοβληθεί τελείως....

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα πάντως πριν 1 ωρα μου εβγαλε αναβάθμιση....δεν ξέρω και πολλά.Είναι αυτή που περιμένουμε δεν είναι...;) Ισχύει οτι δεν κανουμε format κτλ κτλ...πριν την αναβάθμιση??Ξέρω οτι το κινητο κανει απο μονο του τη διαδικασία οποτε μετα την αναβάθμιση ολα ειναι Ok

κι εμενα το ιδιο εβγαλε! την εκανα κιολας! πολυ καλη μου φαινεται!

καλησπερα , χ8ες εβαλε την επισιμη 2.2 ενας φιλος και σημερα μου εβγαλε την αναβα8μιση και σε εμενα ( συσκευη απο cosmote ) .... αν και απ οτι ειδα στην συσκευη του φιλου μου ετρωγε πολλα σκαλωματα οταν γυρνουσες σελιδες στο μενου....

Παιδιά, βοήθεια.....

Σήμερα που βγήκε η αναβάθμιση, είπα κι εγώ να περάσω την επίσημη 2,2 και να σβήσω την JPA που είχα περάσει με τις πολύ καλές οδηγίες του Τυχεράκια (ευχαριστώ πολύ)

Πρώτα όμως έπρεπε να περάσω την παλιά επίσημη 2,1 (σωστά???) οπότε ξεκίνησα τη διαδικασία όπως την περιγράφει ο Τυχεράκιας ώστε το Κιες μετά να δει την επίσημη 2,1 και να μου περάσει την επίσημη 2,2.

Το έβαλα σε download mode με τα τρία πλήκτρα, το συνέδεσα με το Odin διάλεξα αυτά που έλεγαν οι οδηγίες.... αλλά έκανα ένα λάθος και στο πλήκτρο CSC έβαλα άλλο αρχείο.... το αρχείο MODEM_I9000XXJM1.tar άν θυμάμαι καλά......

1. Γύρισα στην 2,1

PDA:

CSC:

4. Όταν το συνδέω με το Κιες ενώ συνδέεται (το βρίσκει δηλαδή η εφαρμογή), άμα πατήσω το πλήκτρο της αναβάθμισης, το παράθυρο που ανοίγει είναι τελείως άδειο, χωρίς καμία πληροφορία. Φυσικά δεν μπορώ να κάνω καμία αναβάθμιση.

5. Δεν μπορώ να μπω σε Download mode γιατί πλέον δεν δουλεύει ο συνδυασμός των τριών πλήκτρων για να μπω στο Odin και να ξαναφλασάρω. (ενώ πριν δούλευε)

Παιδιά βοήθεια.... θέλω τα φώτα σας..... γιατί πήρα τηλ στη Σάμσουνγκ και μου είπαν οτι θα πρέπει να το στείλουν Αθήνα και οτι για το πήγαινε - έλα θέλει κοντά στις τρείς εβδομάδες. Άλλο τηλέφωνο δεν έχω......

το ξαναφλασαρεις σωστα ομως τωρα...

το ξαναφλασαρεις σωστα ομως τωρα...

Πώς να το κάνω αυτό.....?????

Δεν μπορώ να μπω σε Download mode με τα τρία πλήκτρα..... και αφού δεν μπορώ να το κάνω αυτό, πως θα συνδεθώ στο odin?

@one2377 Ξαναβαλτα φιλε. Και σε μενα ετυχε το ιδιο πραγμα, χαθηκε ο συνδυασμος οταν επεστρεψα στην JM2 και τον ξαναπερασα. Απ'τη στιγμη που σου πετυχε την πρωτη φορα θα σου πετυχει και τη δευτερη...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153

Edited by THV

Πώς να το κάνω αυτό.....?????

Δεν μπορώ να μπω σε Download mode με τα τρία πλήκτρα..... και αφού δεν μπορώ να το κάνω αυτό, πως θα συνδεθώ στο odin?

sorry δεν το διαβασα...πηγαινε στην υπογραφη του @red_herring και πατα εκει που λεει για επαναφορα των 3 πληκτρων..

ξεχασα να αναφερω κατι με την ελληνικη 2.2 επισημη...στην αρχη δοκιμασα να κανω ροοτ με το z4root και ενω πατησα permanent root και εκανε εκεινο τα δικα του οταν εφτασε στο σημειο που λεει κατι aquiring root shell καπως ετσι με πεταξε στην οθονη του μενου και αρχισε να κανει κατι δονησεις απο μονο του που και που...τελοσπαντων το εκανα επανακκινηση και ειδα οτι δεν ειχε περασει το superuser και πατωντας το z4root μου εδινε παλι τις επιλογες για ροοτ ετσι το εβγαλα και του περασα το superoneclick για ροοτ..αρα δεν εχει περασθει κατι απο το z4root ε?και κατι αλλο οταν δοκιμασα να ανοιξω για πρωτη φορα την συλλογη(το galery δηλαδη) εφαγε σκαλωμα του πατησα αναγκαστικος τερματισμος εφαρμογης και ολα οκ τωρα...

Παιδιά, βοήθεια.....

1. Γύρισα στην 2,1

PDA:

CSC:

Κι εγώ ήθελα να περάσω την 2.2 (ελληνική) και είχα την JPA που είχες κι εσύ. αλλά έκανα ένα format και μετά μεσω kies patcher την είδε κανονικά το τηλ χωρις να ξαναφλασάρω... γιατι δεν το δοκίμαζεις έτσι;

Παλικάρια όσοι βάλατε την Ελληνική επίσημη 2.2, σας έχει όπως και πριν πληκτρολόγιο της samsung, και το swype με Ελληνική γλώσσα ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Παλικάρια όσοι βάλατε την Ελληνική επίσημη 2.2, σας έχει όπως και πριν πληκτρολόγιο της samsung, και το swype με Ελληνική γλώσσα ?

ναι :D ξερεις μηπως να μου απαντησεις στο comm μου 5614?

Εδω και λιγα λεπτα ειμαι και εγω με Ελληνική επίσημη 2.2!!! Εκανε περιπου 50 λεπτα για να ολοκληρωθει η αναβαθμιση και κανα 5λεπτο μετα την επανεκκινηση με την οθονη κολλημενη στο γνωστο S...προγραμματα, μηνυματα, επαφες δεν χαθηκε τιποτα! Μονο τα widgets και οι συντομευσεις μου χαθηκαν...αυτα για αρχη...

Και ναι, εχει ελληνικα γραμματα στη δεξια μπαρα στις επαφες!

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

ξεχασα να αναφερω κατι με την ελληνικη 2.2 επισημη...στην αρχη δοκιμασα να κανω ροοτ με το z4root και ενω πατησα permanent root και εκανε εκεινο τα δικα του οταν εφτασε στο σημειο που λεει κατι aquiring root shell καπως ετσι με πεταξε στην οθονη του μενου και αρχισε να κανει κατι δονησεις απο μονο του που και που...τελοσπαντων το εκανα επανακκινηση και ειδα οτι δεν ειχε περασει το superuser και πατωντας το z4root μου εδινε παλι τις επιλογες για ροοτ ετσι το εβγαλα και του περασα το superoneclick για ροοτ..αρα δεν εχει περασθει κατι απο το z4root ε?και κατι αλλο οταν δοκιμασα να ανοιξω για πρωτη φορα την συλλογη(το galery δηλαδη) εφαγε σκαλωμα του πατησα αναγκαστικος τερματισμος εφαρμογης και ολα οκ τωρα...

μην σε αγχωνει, δεν θα εχει περαστει κατι απο z4root. αν δεις κατι οτι δεν παει καλα, θα κανεις μια επαναφορα και θα εισαι οκ.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Η δεξιά μπάρα στις επαφές έχει Ελληνικά γράμματα στην επίσημη 2.2 ?

ναι!!!!:p:D

μην σε αγχωνει, δεν θα εχει περαστει κατι απο z4root. αν δεις κατι οτι δεν παει καλα, θα κανεις μια επαναφορα και θα εισαι οκ.

παντως πρωτη φορα ειδα σκαλωμα στο κινητο..πατησα το gallery ειχε μαυρισει η οθονη και εκανε τις κλασικες δονησσεις οταν κατι δεν παει καλα...πατησα το κουμπι πισω και μου λεει να κανω αναγκαστικο τερματισμο της εφαρμογης πατησα οκ και τωρα δουλευει οκ...εκανα και ενα μικρο review αν το προσεξες πιο πανω και απαντησα και σε αυτα που ειχες ρωτησει..:p

Edited by domigr

παιδες εγω με jm2 αγορασμενο απο wind πηρα το μηνυμα για αναβάθμιση, και αφου περίμενα σχεδόν 50 λεπτα να την κατεβασει, κατα την εγκατασταση μου εβγαλε μηνυμα can't cinvert to update mode. please try again later. Με ρωτησε αν θελω να εγκαταλειψω τη διαδικασια αναβαθμισης, το εκανα και τωρα το κινητο ειναι συνδεδεμενο πανω με το γνωστο εικονιδιο downloading για κανενα 5λεπτο μεχρι τωρα.Τι στο καλό είναι αυτό;

Παιδιά.... όλα εντάξει τελικά.

Επανέφερα τα τρία πλήκτρα, πέρασα ξανά τη 2,1 με οντιν, και μετά το κιες βρήκε αυτόματα και πέρασε κανονικότατα τη 2,2.

Θα το χρησιμοποιήσω λιγο και θα το εξερευνήσω και θα σας πω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια.

Συμβουλή.... να είστε προσεκτικοί όταν κάνετε φλασαρίσματα. Εγώ ούτε που κατάλαβα πως επέλεξα λάθος αρχείο και δημιουργήθηκαν μετά όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

παιδες εγω με jm2 αγορασμενο απο wind πηρα το μηνυμα για αναβάθμιση, και αφου περίμενα σχεδόν 50 λεπτα να την κατεβασει, κατα την εγκατασταση μου εβγαλε μηνυμα can't cinvert to update mode. please try again later. Με ρωτησε αν θελω να εγκαταλειψω τη διαδικασια αναβαθμισης, το εκανα και τωρα το κινητο ειναι συνδεδεμενο πανω με το γνωστο εικονιδιο downloading για κανενα 5λεπτο μεχρι τωρα.Τι στο καλό είναι αυτό;

στο εικονιδιο του downloading δειχνει και την μπαρα απο κατω που γεμιζει η οχι?αν οχι κλειστο απο το κουμπι και ξαναανοιξε το και συνδεσε το παλι με kies...

στο εικονιδιο του downloading δειχνει και την μπαρα απο κατω που γεμιζει η οχι?αν οχι κλειστο απο το κουμπι και ξαναανοιξε το και συνδεσε το παλι με kies...

δεν δείχνει τίποτα....απλά ο ανθρωπάκος με το do not turn off target....

PS το μηνυμα που μου γραφει επακριβως ειναι

failed to convert to upgrade mode. please try again later

ωραία δεν έχει ξεκινήσει το downloading ακόμα. αν μου τύχενε σε εμένα, θα το ξεσύνδεα από τον υπολογιστή και θα έβγαζα την μπαταρία. λογικά μετά από αυτό θα εκκινήσει πάλι με το παλιό firmware. μετά μπορείς να ξαναπροσπαθίσεις να το βάλεις...

ΕΛΕΟΣ ΡΕ SAMSUNG ΠΙΑ!!!

οκ τοτε κανε αυτο που σου ειπα κλειστο ανοιξε το και συνδεσε το με το pc παλι...το κλεινεις η απο το κουμπι η βγαζωντας την μπαταρια

Μόλις την πέρασα και εγω και το κινητό σέρνεται , βεβαια δεν εχω κάνει κανένα restart μετά το update :p .

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked