Jump to content

[Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα οταν τελειωσε και εκανε την επανεκκινηση εχει κολλησει εκει που δειχνει το σημα Galaxy S.Τι να κανω?

....

Ακυρο παιδια απλα ηθελε λιγη ωρα και νομιζα οτι ειχε κολλησει:lol:

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πόση ώρα κάνει να αναβαθμιστεί? είδα πριν λίγο στο φορουμ ότι βγήκε η αναβάθμιση, το έχω συνδέσει στον υπολογιστή της συζύγου με xp γιατί στον δικό μου με 7 δεν συνδεόταν, έβγαλε αναβάθμιση και περιμένω αφού στο παράθυρο διαλόγου έχει μπλεδίσει το κουμπί "αναβάθμιση". γίνεται τελικά?

Κατ'αρχην χίλια ευχαριστώ σε Τυχεράκια & red-herring

Χθές έβαλα με patcher την JPY, έκανα factory data reset, περασα ξανά όλες τις εφαρμογές μου και όλα δουλεύουν ρολόι.

Σήμμερα εγινα rooted με superoneclick με τον οδηγό του Τυχεράκια. Και πάλι χίλια ευχαριστώ.

Για Ελληνικό swype, κατέβασα το Apk και πάλι απο τον οδηγό του Τυχεράκια και έσβησα τα πρώτα δύο αρχέια με titanium (ευχαριστώ red-herring)

Για να σβήσω το τρίτο αρχείο δοκίμασα ASTRO αλλα δεν.... Ο Root explorer είναι paid app? χρειάζομαι και market enabler?

Αμα γίνει κι'αυτο είμαι σφαίρα

Και πάλι χίλια ευχαριστώ

Μιχάλης

Galaxy S GT-I9000

Κατ'αρχην χίλια ευχαριστώ σε Τυχεράκια & red-herring

Χθές έβαλα με patcher την JPY, έκανα factory data reset, περασα ξανά όλες τις εφαρμογές μου και όλα δουλεύουν ρολόι.

Σήμμερα εγινα rooted με superoneclick με τον οδηγό του Τυχεράκια. Και πάλι χίλια ευχαριστώ.

Για Ελληνικό swype, κατέβασα το Apk και πάλι απο τον οδηγό του Τυχεράκια και έσβησα τα πρώτα δύο αρχέια με titanium (ευχαριστώ red-herring)

Για να σβήσω το τρίτο αρχείο δοκίμασα ASTRO αλλα δεν.... Ο Root explorer είναι paid app? χρειάζομαι και market enabler?

Αμα γίνει κι'αυτο είμαι σφαίρα

Και πάλι χίλια ευχαριστώ

Ναι είναι paid. Kαι ναι, βάλε το market access. Yπάρχουν και τζάμπα root file managers, όπως ο android mate, αλλά δεν είναι το ίδιο καλοί με τον root explorer...

Ακυρο παιδια απλα ηθελε λιγη ωρα και νομιζα οτι ειχε κολλησει:lol:

Για όνομα, γιατί κανένας δε διαβάζει ποτέ τίποτα πριν κάνει κάτι;

Από τον οδηγό για την αναβάθμιση, copy/paste:

"4) Όταν κάνει reboot για πρώτη φορά αμέσως μετά την αναβάθμιση, θα κολλήσει στο "S", στην πρώτη οθόνη. Εκεί θα μείνει για περίπου 5 λεπτα. Είναι φυσιολογικό, μην πανικοβληθείς και μην το κλείσεις. Βάζει όλα τα καινούρια αρχεία στη θέση τους και τα συνδέει με τα παλιά και τις ρυθμίσεις που ήδη υπάρχουν."

Έλεος δηλαδή.

- Alex

επτελους καταφερα να με αναγνωρισει το kies και να κανω την αναβαθμιση :)

προς το παρον αυτη η εκδοση της 2.2 γρηγορη μου φαινεται.ειμαι με jm5 .(θα δω τι παιζει οταν την φορτωσω..).εκει που εχω μια απορια ειναι στη lockscreen....μου εχει ακομα την lockscreen της 2.1 (αυτη που τραβας την διαφανη σελιδα με το ρολοι και μπαινεις....) η froyo δε θα πρεπε να εχει την μπαρα με το ακουστικο που την κανεις slide? υπαρχει καπου στις ρυθμισεις?χρειαζεται root πρωτα για να την δω?χρειαζεται να βαλω την sim? εχει γινει καμμια πατατα?

ρε παιδιά κι εγώ έχω EUR product code αλλά δεν μου δίνει αναβάθμιση. τι τρέχει??

Βάλε την τελευταία έκδοση του Kies...

- Alex

tyxerakia στον οδηγό λες οτι και με την 1.5.3 μπορεί να γίνει. αυτή έχω και τώρα κατεβάζω ενημερώσεις.

κάτι ακόμα. δεν έχω πειράξει το κινητό και έχω κάποιες καλές paid εφαρμογές που τις έχω πληρώσει. πρέπει οπωσδηποτε να κάνω hard ή factory reset?δεν θέλω να τις χάσω γιατί δεν τις έχω να τις ξαναπεράσω

Το τηλέφωνο δεν αναγνωρίζεται σωστά απ'το pc σου. Βάλε τους drivers πάλι.... και γιατί προσπαθείς να βάλεις την JM2?

καλησπέρα σε όλους τους γαλαξιακούς..

έχω να πω 2 πραγματάκια 1ον είμαι κι εγώ πλεον με 2.2 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και 2ον το kies είναι μεγάλη λαλακία.. τι κι αν έβαλα την πρώτη του έκδοση για να το κάνω μέσω kies patcher..τι uninstall βάρεσα δε λέγεται για να μου αναγνωρίσει το κινητό και να ξαναπεράσει τους drivers, μιλάμε για πάρα πολλές φορές αλλά πεισματικά δε γινότανε τίποτα ώσπου λουλάθηκα και απλά χρησιμοποίησα το odin (να ναι καλά) πέρασα την jm2, εγκατέστησα το kies 2 και ως διά μαγείας (χαχαχαχα) είχε ενημέρωση για τον γαλαξία μου και πλέον ειμαι με 2.2 και με εγγύηση..

να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας έχετε βοηθήσει και σπαταλάτε έστω και δέκα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας και ειδικότερα στον τυχεράκια που πιστεύω χωρίς τους οδηγούς του δε θα ξέραμε που παν τα τέσσερα..

Thanks

tyxerakia στον οδηγό λες οτι και με την 1.5.3 μπορεί να γίνει. αυτή έχω και τώρα κατεβάζω ενημερώσεις.

κάτι ακόμα. δεν έχω πειράξει το κινητό και έχω κάποιες καλές paid εφαρμογές που τις έχω πληρώσει. πρέπει οπωσδηποτε να κάνω hard ή factory reset?δεν θέλω να τις χάσω γιατί δεν τις έχω να τις ξαναπεράσω

Yπάρχουν διάφορες υποεκδόσεις της 1.5.3.. η τελευταία είναι αυτή, δοκίμασε. Bγάλε πρώτα τελείως αυτή που έχεις.

Όσο για τις εφαρμογές σου, μην ανησυχείς, αν είναι αγορασμένες θα φαίνονται στο market σου κανονικά μετά την αναβάθμιση, ανεξάρτητα από factory reset. Δε θα χρειαστεί να τις ξαναπληρώσεις.

να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας έχετε βοηθήσει και σπαταλάτε έστω και δέκα λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο σας και ειδικότερα στον τυχεράκια που πιστεύω χωρίς τους οδηγούς του δε θα ξέραμε που παν τα τέσσερα..

Thanks

You're very welcome :)

- Alex

δεν απεγκατεστησα το κies απλά το έκανα update και τώρα βλέπει την αναβάθμιση.Να το βγάλω και να ξαναπεράσω την έκδοση που έστειλες?

δεν απεγκατεστησα το κies απλά το έκανα update και τώρα βλέπει την αναβάθμιση.Να το βγάλω και να ξαναπεράσω την έκδοση που έστειλες?

Δεν έχει σημασία, το ίδιο είναι. Καλή αναβάθμιση :)

- Alex

παιδια καλησπερα εχω και εγω την jpy 2.2.1 και εχω το προβλημα με την μπαταρια δηλαδη το φορτιζω και οταν βγαζω τον φορτιστη μου δειχνη 98%.εκανα την διαδικασια να το φορτησω κλειστο να το ανοιξω να το ξαναφορτισω τες πα ολη αυτην δεν θυμαμε απο ποιον την διαβασα αλλα τιποτα.συνεχιζη και οταν το φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη μου γραφει 98%.ξερει κανεις κατι γιαυτο?????????? ευχαριστωωωω
[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα εχω και εγω την jpy 2.2.1 και εχω το προβλημα με την μπαταρια δηλαδη το φορτιζω και οταν βγαζω τον φορτιστη μου δειχνη 98%.εκανα την διαδικασια να το φορτησω κλειστο να το ανοιξω να το ξαναφορτισω τες πα ολη αυτην δεν θυμαμε απο ποιον την διαβασα αλλα τιποτα.συνεχιζη και οταν το φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη μου γραφει 98%.ξερει κανεις κατι γιαυτο?????????? ευχαριστωωωω

Χμμμ γιατι νομιζω οτι καπου το ξαναειδα αυτο το μηνυμα σημερα...Φιλε προφανως για να μην απανταει καποιος θα σημαινει 2 πραγματα:

α) Δεν ξερει κανεις, αρα περιμενεις μπας και εμφανιστει καποιος που ξερει.

β) Εχει απαντηθει εκατομμυρια φορες, αρα ψαχνεις.

Στην περιπτωση σου ισχυει το δευτερο. Μεχρι και χθες το ξαναειπαμε οτι αυτο ειναι γνωστο θεματακι και διορθωνεται μετα απο μερικους κυκλους φορτισης...Ας βοηθησουμε καποια στιγμη ολοι να μεινει το forum πιο καθαρο και λειτουργικο, μην κοιταμε μονο τον εαυτο μας. Δεν βοηθαει σε τιποτα να ποσταρουμε την ερωτηση μας σε οτι topic υπαρχει....................

Παναγιώτης

Samsung Galaxy S7 Edge

Παιδια εκανα την αναβαθμιση αλλα απο τοτε δεν μπορει συγχρονιζετε ο τηλ καταλογος!!!

καμια ιδεα? σας συνεβει και σε εσας?

Θελω να φορτωσω τα τηλ απο το pc στο κινητο διχνει οτι τα φορτωνει και μετα γραφει

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΛΟΦΩ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ

Θελω να φορτωσω τα τηλ απο το pc στο κινητο διχνει οτι τα φορτωνει και μετα γραφει

ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΛΟΦΩ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ

οταν λες απο το pc εννοεις μεσω kies?γιατι απ οτι εχουμε δει εχουν αναφερθει κατι κουλα μεσω του kies.Δεν ειχες τις επαφες σου συγχρονισμενες με το google λογαριασμο σου?

Ναι μεσω Kies. Δεν μου φορτωνει καθολου γενικα οτι δεδομενα εχω απο το κινιτο στο Kies και οτι κανω στο kies δεν μου το φορτωνει καθολου στο κινητο!!!

Ναι μεσω Kies. Δεν μου φορτωνει καθολου γενικα οτι δεδομενα εχω απο το κινιτο στο Kies και οτι κανω στο kies δεν μου το φορτωνει καθολου στο κινητο!!!
δεν το εχω κανει ποτε αυτο γιατι εχω τις επαφες μου συγχρονισμενες στο google,αν ξερει καποιος που εχει ασχολειθει να σου πει που και σε τι μορφη αποθηκευονται απο το kies οι επαφες μηπως τις περασεις στο outlook και απο εκει upload στο google για να τις παρεις απο εκει.

Εναλακτικα αν τις εχεις σε καποιο προηγουμενο κινητο σου,κανε αυτο που σου ειπα πριν με το outlook.

Παιδιά sorry που ξαναρωτάω..αλλά δεν πήρα απάντηση...θα βγει 2.2.1 ώστε να μην χάσουμε εγγύηση??

Δεν είμαστε η Samsung συνονόματε, πού να ξέρουμε;

- Alex

Παιδιά sorry που ξαναρωτάω..αλλά δεν πήρα απάντηση...θα βγει 2.2.1 ώστε να μην χάσουμε εγγύηση??
υποθετουμε πως αφου την εδωσαν στην αγγλια θα την δωσουν και σε μας..υποθετουμε παντα!!!

παντως αν μας την δωσουν κι εμας δεν θα ειναι η ιδια με την αγγλικη

edit: με προλαβε ο Αλεξ

Edited by truckman

• The title was changed to [Galaxy S] Αναβάθμιση Froyo 2.2
  • The topic was unlocked