red_herring Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που φαίνεται πως δεν είναι ξεκάθαρο το συγκεκριμένο θέμα: Όταν αναβαθμίζουμε το κινητό με Kies patcher, εξαναγκάζουμε το kies να διαβάσει απο το κινητό άλλο producto code; Και μόλις περάσουμε το firmware, αλλάζει αντίστοιχα και o code; Το ίδιο γίνεται και με odin. Πάντα αλλάζει ο product code όταν περνάμε μια αναβάθμιση που δεν προοριζόταν για μας να μπει μέσω kies κανονικά. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν πρέπει αν είχαμε COS πχ, με το που γίνει η αναβάθμιση firmware, να βάλουμε ότι code είχαμε πριν; Πχ αν είχαμε COS, και λόγω 2.2.1 έγινε XEU, να ξανααλλάξουμε με την πληκτρολόγηση του αντίστοιχου κωδικού το product code σε COS, ώστε ότι και γίνει, και να πρέπει να πάει για επισκευή, να είναι γραμμένο το COS. Μπορούμε σωστά; Γιατί δεν βλέπω να ειπώθηκε ποτέ καθαρά κάτι τέτοιο. Ουτως η αλλως και COS να βαλεις η 2.2.1 δεν ειναι επισημη ελληνικη επομενως εισαι εκτος εγγυησης. Δεν εχει νοημα... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που φαίνεται πως δεν είναι ξεκάθαρο το συγκεκριμένο θέμα: Όταν αναβαθμίζουμε το κινητό με Kies patcher, εξαναγκάζουμε το kies να διαβάσει απο το κινητό άλλο producto code; Και μόλις περάσουμε το firmware, αλλάζει αντίστοιχα και o code; Το ίδιο γίνεται και με odin. Πάντα αλλάζει ο product code όταν περνάμε μια αναβάθμιση που δεν προοριζόταν για μας να μπει μέσω kies κανονικά. Σε αυτή τη περίπτωση, δεν πρέπει αν είχαμε COS πχ, με το που γίνει η αναβάθμιση firmware, να βάλουμε ότι code είχαμε πριν; Πχ αν είχαμε COS, και λόγω 2.2.1 έγινε XEU, να ξανααλλάξουμε με την πληκτρολόγηση του αντίστοιχου κωδικού το product code σε COS, ώστε ότι και γίνει, και να πρέπει να πάει για επισκευή, να είναι γραμμένο το COS. Μπορούμε σωστά; Γιατί δεν βλέπω να ειπώθηκε ποτέ καθαρά κάτι τέτοιο. Όχι δε μπορούμε εύκολα. Αν μπορούσαμε δε θα γινότανε τόσος ντόρος για εγγύηση... και στο κάτω-κάτω πες ότι το αλλάζεις με χακιά (γίνεται) και βάζεις COS, αν πήγαινες για εγγύηση τη 2.2.1 που δεν υπάρχει καν στην Ελλάδα, νομίζεις ότι θα καταφέρεις κάτι επειδή λέει COS? ΕDIT: Mε πρόλαβε ο Παναγιώτης Edited January 11, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Σωστά. Δύσκολο είναι αυτό με τη πληκτρολόγηση εκείνης της σειράς που έχει και το ΙΜΕΙ μέσα (ή την ώρα; ); Το οποίο δεν πέτυχε και σε εμένα γιατί ήθελα να δω που βγάζει. Σκέφτηκα πως αν πάθει το κινητό και δεν ανοίγει κτλ, οτι ίσως και να μπορούν να δουν το product code που έχει πάνω, και κάνουν οτι είναι να κάνουν μαζί με πέρασμα του επίσημου firmware. Επίσης, στον οδηγό εκεί που είναι να περάσεις τα JM2/JM5 γιατί έχει τελευταίο βήμα για αλλαγή product code; Δεν αλλάζει μόνος του όταν φλασάρετε με το odin; Ισχύει δηλαδή αυτό που έγραψα οτι αλλάζει μόνο του όταν φλασάρουμε με kies/odin; Και συμπερασματικά, για να ξαναέρθουμε σε κατάσταση εγγύησης, πρέπει να αλλάξουμε ξανά σε COS πχ, και να περάσουμε μέσω Kies την αναβάθμιση που θα μας δώσει; Ήθελα απο την αρχή να κάνω τις ερωτήσεις, αλλά μια βδομάδα τώρα ασχολήθηκα με πιο άμεσα θέματα όπως kernels κτλ. Μέχρι να δω τι παίζει εδώ. Edited January 11, 2011 by flik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 (edited) Σωστά τα λέτε και οι δύο. Σκέφτηκα πως αν πάθει το κινητό και δεν ανοίγει κτλ, οτι ίσως και να μπορούν να δουν το product code που έχει πάνω, και κάνουν οτι είναι να κάνουν μαζί με πέρασμα του επίσημου firmware. Επίσης, στον οδηγό εκεί που είναι να περάσεις τα JM2/JM5 γιατί έχει τελευταίο βήμα για αλλαγή product code; Δεν αλλάζει μόνος του όταν φλασάρετε με το odin; Ισχύει δηλαδή αυτό που έγραψα οτι αλλάζει μόνο του όταν φλασάρουμε με kies/odin; Και συμπερασματικά, για να ξαναέρθουμε σε κατάσταση εγγύησης, πρέπει να αλλάξουμε ξανά σε COS πχ, και να περάσουμε μέσω Kies την αναβάθμιση που θα μας δώσει; Ήθελα απο την αρχή να κάνω τις ερωτήσεις, αλλά μια βδομάδα τώρα ασχολήθηκα με πιο άμεσα θέματα όπως kernels κτλ. Μέχρι να δω τι παίζει εδώ. Δεν παίζει κάτι... αν φλασάρεις επίσημα τη ROM που σου δίνει το kies, όπως θέλει η Samsung, δεν αλλάζει ο product code. Αν φλασάρεις με odin ή με kies patcher, αλλάζει. (με odin διαλέγει την πρώτη από το multi-csc αρχείο, με kies patcher αν φλασάρεις 2.2.1 διαλέγει την default KOR, αφού cos δεν υπάρχει). Και υποθέτεις σωστά για την εγγύηση, αν και αυτός ο τρόπος μέσω Kies δε θα υπάρχει για πολύ ακόμα (ήδη με το Kies 2 δε γίνεται). Edited January 11, 2011 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Σωστά. Δύσκολο είναι αυτό με τη πληκτρολόγηση εκείνης της σειράς που έχει και το ΙΜΕΙ μέσα (ή την ώρα; ); Το οποίο δεν πέτυχε και σε εμένα γιατί ήθελα να δω που βγάζει. Σκέφτηκα πως αν πάθει το κινητό και δεν ανοίγει κτλ, οτι ίσως και να μπορούν να δουν το product code που έχει πάνω, και κάνουν οτι είναι να κάνουν μαζί με πέρασμα του επίσημου firmware. Επίσης, στον οδηγό εκεί που είναι να περάσεις τα JM2/JM5 γιατί έχει τελευταίο βήμα για αλλαγή product code; Δεν αλλάζει μόνος του όταν φλασάρετε με το odin; Ισχύει δηλαδή αυτό που έγραψα οτι αλλάζει μόνο του όταν φλασάρουμε με kies/odin; Και συμπερασματικά, για να ξαναέρθουμε σε κατάσταση εγγύησης, πρέπει να αλλάξουμε ξανά σε COS πχ, και να περάσουμε μέσω Kies την αναβάθμιση που θα μας δώσει; Ήθελα απο την αρχή να κάνω τις ερωτήσεις, αλλά μια βδομάδα τώρα ασχολήθηκα με πιο άμεσα θέματα όπως kernels κτλ. Μέχρι να δω τι παίζει εδώ. Για να εισαι παλι σε κατασταση ενεργης εγγυησης θα πρεπει το κινητο να φοραει μια επισημη ελληνικη ρομ δηλαδη JM2, JG1,JM5, JPH με το αντιστοιχο product και sales code. Ολα αυτα σε περιπτωση που θελεις service για καμμενο pixel, προβληματα με τα πληκτρα αφης κλπ γιατι αν υπαρχει θεμα καμμενης πλακετας και δεν ανοιγει εσυ δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να το φερεις σε κατασταση εγγυησης, οποτε ειναι θεμα του service αν θα το ψαξουν η αν θα στο φτιαξουν χωρις να δουν τι φορουσες πριν. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Οκ. Και μια τελευταία παιδιά γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Με kies patcher, λες Alex πως δίνει KOR; Γιατί όχι XEU; Πες μου οτι είναι το ίδιο....θα τρελαθώ αλλιώς. Βασικά εγώ μετά απο φλασάρισμα με odin γιατί κόλλησε τελείως το κινητό, και καπάκι doc rom εχω XEU. Και στη τελική, αν καεί η πλακέτα ή ένα τσιπ ή μια παρόμοια ζημιά τέλος πάντων, δεν νομίζω να κοιτάξουν τι firmware είχες.. Και ένα offtopic, ήρθα απο το desire με custom 95% λειτουργική 2.3 και πίστευα πως λόγω nexus S θα δω και εδώ σχετικά γρήγορα μια καλή 2.3, έστω AOSP, όχι ported, αλλά τζίφος προς το παρόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Οκ. Και μια τελευταία παιδιά γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Με kies patcher, λες Alex πως δίνει KOR; Γιατί όχι XEU; Πες μου οτι είναι το ίδιο....θα τρελαθώ αλλιώς. Βασικά εγώ μετά απο φλασάρισμα με odin γιατί κόλλησε τελείως το κινητό, και καπάκι doc rom εχω XEU. Και στη τελική, αν καεί η πλακέτα ή ένα τσιπ ή μια παρόμοια ζημιά τέλος πάντων, δεν νομίζω να κοιτάξουν τι firmware είχες.. Και ένα offtopic, ήρθα απο το desire με custom 95% λειτουργική 2.3 και πίστευα πως λόγω nexus S θα δω και εδώ σχετικά γρήγορα μια καλή 2.3, έστω AOSP, όχι ported, αλλά τζίφος προς το παρόν... Το kies οταν σου δινει την 2.2.1 και κατα τη διαρκεια του φλασαρισματος βλεπει πως το product code σου δεν ειναι στην πραγματικοτητα XEU βαζει το KOR που ειναι το default για ολες τις συσκευες αφου δεν υπαρχει κατι συμβατο με το δικο μας. Κοιτα, επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με καμμενη πλακετα, ημουν πολυ τυχερος και δεν το κοιταξαν. Μου την αλλαξαν με μηδενικο κοστος μεσα στην εγγυηση. Δεν πιστευω οτι με καποιο τροπο δεν μπορουσαν να δουν τι ειχα περασμενο μεσα, εξαλλου θα μπορουσαν να αλλαξουν την πλακετα μου και να δουν μετα κανονικα τι ειχα περασμενο (εκτος αν υπαρχει καποιο θεμα συμβατοτητας-δεν ξερω τετοια τεχνικα θεματα). Παντως συμφωνα με παιδια απο εδω που ειχαν εμπειρια "εκ των εσω" οτι συσκευη και να παει εκει την φλασαρουν με εργοστασιακο τροπο ωστε να εχει καθαρο firmware και να την δοκιμασουν πριν την επισκευασουν. Στην περιπτωση μου που το τηλεφωνο δεν εκανε τιποτα και ηταν κλινικα νεκρο, αλλαξαν την πλακετα και φλασαραν με τη μια stock rom που αλλαξε και το product code μου απο γερμανικο. Εν ολιγοις του αλλαξαν τα φωτα:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιζει κ το αλλο ομως ρε παιδες εμενα που εχει γερμανικο product code κ το ειχα παει για σερβις γιατι ειχα θεμα με τη μπαταρια μου περασαν 2,1 jm1 που ηταν ελληνικη ρομ κ εξακολουθουσα να εχω γερμανικο product code οποτε η εχουν σημειωσει στο σερβις οτι στο εχουν αλλαξει αυτοι η δε στο κοιτανε καθολου , θεωρω το δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 παιζει κ το αλλο ομως ρε παιδες εμενα που εχει γερμανικο product code κ το ειχα παει για σερβις γιατι ειχα θεμα με τη μπαταρια μου περασαν 2,1 jm1 που ηταν ελληνικη ρομ κ εξακολουθουσα να εχω γερμανικο product code οποτε η εχουν σημειωσει στο σερβις οτι στο εχουν αλλαξει αυτοι η δε στο κοιτανε καθολου , θεωρω το δευτερο Καλα η δικη μου αλλαγη ηταν πολυ πιο δραστικη απο τη δικη σου, οποτε γιαυτο υποθετω οτι αλλαξε και το product code μου. Οσο για το δευτερο, θεωρω πως το κοιτανε δεν το κοιτανε, μετα το service σιγουρα σημειωνουν οτι στο εχουν αλλαξει και σε "φακελωνουν" για να σε εχουν στο αρχειο. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Οκ. Και μια τελευταία παιδιά γιατί δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Με kies patcher, λες Alex πως δίνει KOR; Γιατί όχι XEU; Πες μου οτι είναι το ίδιο....θα τρελαθώ αλλιώς. Βασικά εγώ μετά απο φλασάρισμα με odin γιατί κόλλησε τελείως το κινητό, και καπάκι doc rom εχω XEU. Και στη τελική, αν καεί η πλακέτα ή ένα τσιπ ή μια παρόμοια ζημιά τέλος πάντων, δεν νομίζω να κοιτάξουν τι firmware είχες.. Και ένα offtopic, ήρθα απο το desire με custom 95% λειτουργική 2.3 και πίστευα πως λόγω nexus S θα δω και εδώ σχετικά γρήγορα μια καλή 2.3, έστω AOSP, όχι ported, αλλά τζίφος προς το παρόν... Το multi-csc που περιέχει η 2.2.1 έχει εκτός από την XEU και άλλα sales codes, όπως CPW, KOR, κτλ, και η KOR είναι η default. E, και αν δε δει XEU product code στο τηλέφωνο, βάζει από μόνο του την KOR, που μπορείς να αλλάξεις σε XEU αν θες με τον κωδικό 272μπλα. Αυτά. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Γεια σας παιδιά!!Είμαι νέος στο Forum και σχετικά νέος χρήστης Galaxy S!Έχω κάποιες απορίες..!Έκανα update σε 2.2 μέσω του kies patcher για το οποίο ενημερώθηκα από το forum. η έκδοση που έχω τώρα είναι η εξής..Κωδικός μοντέλου GT-I9000 Έκδοση firmware 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος I9000XXJPP Έκδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1 Αριθμός Κατασκευής FROYO.XWJPH 1ον..Έχω χάσει την εγγύηση? 2ον..έχει βγει έκδοση 2.2.1?τι παραπάνω έχει?πώς την βάζω?τι μειονεκτήματα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 (edited) Γεια σας παιδιά!!Είμαι νέος στο Forum και σχετικά νέος χρήστης Galaxy S!Έχω κάποιες απορίες..!Έκανα update σε 2.2 μέσω του kies patcher για το οποίο ενημερώθηκα από το forum. η έκδοση που έχω τώρα είναι η εξής..Κωδικός μοντέλου GT-I9000 Έκδοση firmware 2.2 Έκδοση βασικού φάσματος I9000XXJPP Έκδοση kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1 Αριθμός Κατασκευής FROYO.XWJPH 1ον..Έχω χάσει την εγγύηση? 2ον..έχει βγει έκδοση 2.2.1?τι παραπάνω έχει?πώς την βάζω?τι μειονεκτήματα έχει? Γεια σου φιλε και καλωσηρθες. Καταρχας πριν απο ολα σου συνιστω να διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες και το thread hacks/root/βελτιωσεις οπου θα λυθουν παρα πολλες αποριες σου. 1 - Τι ρομ ειχες πριν? Αν ειχες JG1/JM5 δεν την εχασες τη εγγυηση σου. Στον οδηγο που ακολουθησες το λεει εξαλλου "Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS" 2 - Εχουν αναφερθει ολα εκτενως και παρα πολλες φορες στο φορουμ. Η 2.2.1 ειναι απλα πολυ ανωτερη απο την 2.2 σε πολλους τομεις. Μειονεκτημα η απουσια ελληνικου πληκτρολογιου και swype, τα οποια περνας ευκολα απο τους οδηγους. Για ολα τα υπολοιπα κοιτας τους οδηγους και τις ατελειωτες σελιδες εδω. Το ξερω ειναι παρα πολλες αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως... Edited January 12, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 υπαρχει τροπος στην καρτελα μιας επαφης να δωσω ξεχωριστο ονομα σε καθε νουμερο? στην παλια 2.1 υπηρχε στην 2.2.1 τωρα δεν βλεπω να υπαρχει αυτη η επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexandrosSGS Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Γεια σου φιλε και καλωσηρθες. Καταρχας πριν απο ολα σου συνιστω να διαβασεις τους οδηγους για νεους χρηστες και το thread hacks/root/βελτιωσεις οπου θα λυθουν παρα πολλες αποριες σου. 1 - Τι ρομ ειχες πριν? Αν ειχες JG1/JM5 δεν την εχασες τη εγγυηση σου. Στον οδηγο που ακολουθησες το λεει εξαλλου "Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS" 2 - Εχουν αναφερθει ολα εκτενως και παρα πολλες φορες στο φορουμ. Η 2.2.1 ειναι απλα πολυ ανωτερη απο την 2.2 σε πολλους τομεις. Μειονεκτημα η απουσια ελληνικου πληκτρολογιου και swype, τα οποια περνας ευκολα απο τους οδηγους. Για ολα τα υπολοιπα κοιτας τους οδηγους και τις ατελειωτες σελιδες εδω. Το ξερω ειναι παρα πολλες αλλα δυστυχως δεν γινεται αλλιως... Καλώς σας βρήκα..!Τα έχω διαβάσει αυτά...απλά έχω μπερδευτεί πολύ με τα jp jm jg και δεν συμμαζεύεται ..!Ναι αυτό λέει..!Άρα δεν την έχω χάσει..!?!?απλά διάβαζα στις σελιδες για άτομα που την έχουν χάσει με 2.2...! Αν βάλω την 2.2.1 την χάνω όμως???και πώς την βάζω?έχει κάποιο patch μέσω kies όπως η 2.2? Για να μην κουράζω με τις ατελείωτες ερωτήσεις μου...οι οδηγοί που βρίσκονται για να τους τσεκάρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων........ :) AAA...και κάτι τελευταίο...!μαζι με την συσκευή είχε δώρο mls destinator..!τώρα που έχω 2.2 δεν θα λειτουργεί?γιατι το διάβασα και αυτό....! thnx και Πάλι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Καλώς σας βρήκα..!Τα έχω διαβάσει αυτά...απλά έχω μπερδευτεί πολύ με τα jp jm jg και δεν συμμαζεύεται ..!Ναι αυτό λέει..!Άρα δεν την έχω χάσει..!?!?απλά διάβαζα στις σελιδες για άτομα που την έχουν χάσει με 2.2...! Αν βάλω την 2.2.1 την χάνω όμως???και πώς την βάζω?έχει κάποιο patch μέσω kies όπως η 2.2? Για να μην κουράζω με τις ατελείωτες ερωτήσεις μου...οι οδηγοί που βρίσκονται για να τους τσεκάρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων........ :) AAA...και κάτι τελευταίο...!μαζι με την συσκευή είχε δώρο mls destinator..!τώρα που έχω 2.2 δεν θα λειτουργεί?γιατι το διάβασα και αυτό....! thnx και Πάλι.... Ναι με την επισημη ελληνικη 2.2 και με product code COS εχεις εγγυηση κανονικα. Αν βαλεις 2.2.1 την χανεις αυτοματως. Για να την περασεις ακολουθεις οτι εκανες για να βαλεις 2.2 απλα στο kies patcher αντι για COS βαζεις XEU. Οι οδηγοι ειναι στην πρωτη σελιδα του οδηγου για νεους χρηστες και στην πρωτη σελιδα του hacks/root/βελτιωσεις. Θα βρεις εκει μεσα τα παντα. Το προγραμμα της mls δεν λειτουργει σε κανενα firmware που δεν ειναι 2.1 Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μόλις πέρασα την επίσημη 2.2 σε XWJM5. Άρα δόθηκε σε όλους πλέον η αναβάθμιση. Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μόλις πέρασα την επίσημη 2.2 σε XWJM5. Άρα δόθηκε σε όλους πλέον η αναβάθμιση. Eπιτελους!!!!:DΑνυπομονω να παω σπιτι να του αλλαξω τα φωτα!! (firware) :lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Άντε τώρα και 2.3!!!!! Λέω εγώ τώρα!!!! :p:p:p Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μόλις πέρασα την επίσημη 2.2 σε XWJM5. Άρα δόθηκε σε όλους πλέον η αναβάθμιση. επιτελους:dance: εαν και τωρα πια ειναι αργα για μενα καθως εχω περασει την 2.2.1 με ελληνικο πληκτρολογιο και δεν νομιζω να γυρισω πισω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μόλις πέρασα την επίσημη 2.2 σε XWJM5. Άρα δόθηκε σε όλους πλέον η αναβάθμιση. να σημειωσω οτι στην υπογραφη σου εχεις το αρθρο μου αρα δεν εχει βγει επισημη για jm5 :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Αλήθεια βρε παιδιά βγήκε και για εμάς του jm5????? Επιτέλους..... Να ρωτήσω όμως : Με ποιό Kies έγινε η αναβάθμιση? Έχει σημασία αν έχεις το Kies 1 ή το Kies 2?? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Αλήθεια βρε παιδιά βγήκε και για εμάς του jm5????? Επιτέλους..... Να ρωτήσω όμως : Με ποιό Kies έγινε η αναβάθμιση? Έχει σημασία αν έχεις το Kies 1 ή το Kies 2?? δεν νομιζω οτι βγηκε γιατι ο φιλος εχει τον δικο μου οδηγο αναβαθμισης στην υπογραφη του οποτε απο οτι καταλαβα το εκανε με kies patcher..δοκιμασε και εσυ και πες μας..;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 δεν νομιζω οτι βγηκε γιατι ο φιλος εχει τον δικο μου οδηγο αναβαθμισης στην υπογραφη του οποτε απο οτι καταλαβα το εκανε με kies patcher..δοκιμασε και εσυ και πες μας..;) Είμαι στο γραφείο ρε γ@#το!! thanks anyway Λεωνίδα. Παιδιά κανένας άλλος με jm5 που να δοκίμασε????? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 εχω και kies 2 οποτε δεν μπορω να δοκιμασω το kies patcher.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrian Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 δεν νομιζω οτι βγηκε γιατι ο φιλος εχει τον δικο μου οδηγο αναβαθμισης στην υπογραφη του οποτε απο οτι καταλαβα το εκανε με kies patcher..δοκιμασε και εσυ και πες μας..;) Παιδιά η αναβάθμιση έγινε με το Kies 2 χωρίς patch και λοιπές μαστοριές. Απλά σύνδεσα το τηλέφωνο στο pc και το Kies 2 μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση. Να πω ότι είχα: ROM: XWJM5 Product Code: EUR Μετά την αναβάθμιση έχω: ROM: XWJPH Product Code: EUR Ελπίζω να είμαι κατανοητός. Παράθεση Samsung GT-i9000 Galaxy S Gingerbread 2.3.6 with Semaphore 2.5.0 PDA ~>I9000XWJW1 PHONE ~> I9000XXJVT CSC ~> I9000OXXJV9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts