Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 καλυτερα να τις σημειωνεται σε ενα χαρτι και να τις ξαναπερνατε μια μια τις εφαρμογες ,παρα να τις περνατε απο 2.1 σε 2.2 με καποιο back up προγραμμα.:) Παντως αν περασεις τις εφαρμογες μοναχα και τα δεδομενα τους, αποδεδειγμενα δεν τιθεται θεμα, αφου το backup program στην ουσια κανει απλη εγκατασταση των εφαρμογων και τοποθετει τα αρχεια εκει που πρεπει. Απλως μαζικα. Αλλα για να σε γλιτωσω απο τον κοπο του μολυβιου, ψαξε για την εφαρμογη app list η οποια απλως δημιουργει ενα txt με οσες εφαρμογες εχεις :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Παντως αν περασεις τις εφαρμογες μοναχα και τα δεδομενα τους, αποδεδειγμενα δεν τιθεται θεμα, αφου το backup program στην ουσια κανει απλη εγκατασταση των εφαρμογων και τοποθετει τα αρχεια εκει που πρεπει. Απλως μαζικα. Αλλα για να σε γλιτωσω απο τον κοπο του μολυβιου, ψαξε για την εφαρμογη app list η οποια απλως δημιουργει ενα txt με οσες εφαρμογες εχεις :lol: Τις εφαρμογες ναι(ισως,δεν προτεινεται).τα δεδομενα τους οχι,σε αυτο επιμενω παιδια. Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πληκτρολόγησε *2767*4387264636# εκεί που παίρνεις τηλέφωνο. Η 2η γραμμή πρέπει να λέει PCode: GT-I9000HKDCOS . Aν δε λέει αυτό, η εγγύηση θα χαθεί αν συνεχίσεις. Παιδιά αρχίζω αναβάθμιση απο το 2.2 στο 2.2.1 . στο παραπάνω δεν μου λέει όμως COS αλλα EUR. Θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Έχω ένα καμένο πίξελ και κάποια στιγμή θα το πάω για φτιάξιμο. απο την στιγμη που πας στην 2.2.1 ξεχνα την εγγυηση οτι και αν ειχες πριν Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 το προβλημα με την 2.2.1 ειναι οτι δεν ειναι ελληνικη,αρα δεν περιλαμβανει ελληνικο μενου (που το προτιμω), δεν περιλαμβανει ελληνικο swype και δεν περιλαμβανει και ελληνικα στην ευρεση στις επαφες κι απ'οτι εχω διαβασει εδω υπαρχουν προβληματα στο να περαστουν τα ελληνικα.Τα λεω καλα?Εξαλλου δεν εχω δει και κανεναν αναλυτικο οδηγο για να περαστουν τα ελληνικα εχει ελληνικο μενου κανονικα,δεν εχει ελληνικο swype και ελληνικο πληκτρολογιο και να τα περασεις δεν ειναι δυσκολο διαβασε προσεκτικα τους οδηγους Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) απο την στιγμη που πας στην 2.2.1 ξεχνα την εγγυηση οτι και αν ειχες πριν Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Την ξεχνάει μέχρι να ξαναβάλει κάποια στοκ επάνω μέσω odin. Αν γίνει εντελώς μπρίκι βέβαια είναι άλλο θέμα, αλλά να μην φτάνουμε μέχρι εκεί Edited January 5, 2011 by GnF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους. πέρασα την αναβάθμιση σε froyo 2.2 μέσω του Kies. πληκτρολογώντας το*#1234# μου βγάζει PDA I9000XWJPH, Phone I9000XXJPP, CSC I9000XXJP9, build info 2010. 12 και λέει έκδοση Kernel 2.6.32.9 root@SE-S608 #1και αριθμός κατασκευής froyo.XWJPH. μετά την αναβάθμιση εκτός του ότι με το Kies δεν βλέπει τις επαφές και τα μηνύματα, η μπαταρία όταν ενεργοποιώ τον συγχρονισμό δεν κρατάει καθόλου. μιλάω βέβαια αρκετά στο τηλέφωνο, αλλά μέχρι το μεσημέρι τελειώνει η μπαταρία. δεν ξέρω από προγραμματισμό και δεν επιχείρησα τίποτα από αυτά που περιγράφετε. αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει τουλάχιστον για το θέμα της μπαταρίας θα έιμαι υπόχρεος. ευχαριστώ. Μηπως να ξαναπερνουσες την ρομ? Το εχουν πει ξεκαθαρα χανει την εγγυηση.. γιαυτο φτιαξτο και μετα κανε οτι ειναι να κανεις... Ακριβως αυτο. το προβλημα με την 2.2.1 ειναι οτι δεν ειναι ελληνικη,αρα δεν περιλαμβανει ελληνικο μενου (που το προτιμω), δεν περιλαμβανει ελληνικο swype και δεν περιλαμβανει και ελληνικα στην ευρεση στις επαφες κι απ'οτι εχω διαβασει εδω υπαρχουν προβληματα στο να περαστουν τα ελληνικα.Τα λεω καλα?Εξαλλου δεν εχω δει και κανεναν αναλυτικο οδηγο για να περαστουν τα ελληνικα Ελληνικο μενου περιλαμβανει, οπως και ολες. Ελληνικο πληκτρολογιο και swype περνιουνται και η απαντηση φυσικα βρισκεται στους οδηγους και ειναι αναλυτικοτατη... Παντως αν περασεις τις εφαρμογες μοναχα και τα δεδομενα τους, αποδεδειγμενα δεν τιθεται θεμα, αφου το backup program στην ουσια κανει απλη εγκατασταση των εφαρμογων και τοποθετει τα αρχεια εκει που πρεπει. Απλως μαζικα. Αλλα για να σε γλιτωσω απο τον κοπο του μολυβιου, ψαξε για την εφαρμογη app list η οποια απλως δημιουργει ενα txt με οσες εφαρμογες εχεις :lol: Σωστος ο Πετρος, εκτος αν μιλαμε για εφαρμογη που ειναι γραμμενη μονο για eclair και δεν λειτουργει στη froyo. Την ξεχνάει μέχρι να ξαναβάλει κάποια στοκ επάνω μέσω odin. Αν γίνει εντελώς μπρίκι βέβαια είναι άλλο θέμα, αλλά να μην φτάνουμε μέχρι εκεί Και αυτο σωστο. Απλα και παλι ξαναλεω, εστω οτι εχετε ενα τουβλο στο χερι (τουβλο εννοω να μην ανοιγει καν γιατι αν μπουταρει εστω τοτε θα σωθει με ενα usb jig). Μπορειτε να περασετε καποια στοκ επανω? Οχι, αρα ελπιζετε να μην το ψαξουνε περισσοτερο στο service (που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το ψαξουν) και να μην σας ζητησουν αβιαστα και με το ετσι θελω λεφτα. Edited January 5, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterio Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειμαι και εγω ενα καινουριος χρηστης γαλαξια "s":D και θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια... εαν η ρομ 2.2.1 θα κυκλοφορησει επισημη στην ελληνική εκδοση της καποια στιγμή και αν θα μπορει να κατεβει μεσω κίες. και 2ον εαν μπορειτε να προτεινετε ενα καλο antivirus για το κινητο ,εχω εγκατεστημενο το look out αλλα μου φαινεται οτι καπως το ζοριζει το κινητο αν και ειμαι γενικά ευχαριστημενος με τη συμπεριφορα του σαν antivirus. εχω ήδη αναβαθμισει μεσω κιες το κινητο και ειμαι σε 2.2 αντροιντ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 ειμαι και εγω ενα καινουριος χρηστης γαλαξια "s":D και θα ηθελα να ρωτησω 2-3 πραγματακια... εαν η ρομ 2.2.1 θα κυκλοφορησει επισημη στην ελληνική εκδοση της καποια στιγμή και αν θα μπορει να κατεβει μεσω κίες. και 2ον εαν μπορειτε να προτεινετε ενα καλο antivirus για το κινητο ,εχω εγκατεστημενο το look out αλλα μου φαινεται οτι καπως το ζοριζει το κινητο αν και ειμαι γενικά ευχαριστημενος με τη συμπεριφορα του σαν antivirus. εχω ήδη αναβαθμισει μεσω κιες το κινητο και ειμαι σε 2.2 αντροιντ! Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς να σου πεί αν θα πάρουμε την 2.2.1 Απο οτι βλέπεις το support στην ελλάδα είναι πραγματικά γρήγορο (τι είναι 4-5 μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipidakos Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 παιδιά υπάρχει κάποιος που να μην έχει σκαλίσει το τηλ του και να έκανε επίσημη αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2? αν υπάρχει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις σχετικά ε ταχύτητα, αν έχασε εφαρμογές (ακόμη και πληρωμένeς όπως navigator , επαφές, έγραφα, επιφάνεια εργασίας με διάφορα widgets όπως bautiful widges, extended controls ή οτιδηποτε άλλο και εν τέλει αν το κινητό είναι σε καλύτερη κατάσταση απο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Τις εφαρμογες ναι(ισως,δεν προτεινεται).τα δεδομενα τους οχι,σε αυτο επιμενω παιδια. Kι ομως, το file system οσον αφορα τις εφαρμογες ειναι το ιδιο. Δηλαδη η εφαρμογη Flikie (τυχαια) εχει το Flikie.apk, εναν φακελο με το ονομα Flikie που ειναι αποθηκευμενος στην SD Card και καποια αρχεια/φακελους στο Root (ή υποφακελους). Εστω οτι την επαναφερεις με το Mybackup Pro. Αυτο θα εγκαταστησει το apk, θα περασει τον φακελο Flikie και θα στειλει τα αρχεια στο Root (οχι απαραιτητα με την ιδια σειρα). Το χειροτερο που μπορει να παθεις ειναι η Filkie να ειναι γραμμενη για 2.1 μονο και οχι για 2.2 (σπανιο). Αν ισχυει αυτο και επιχειρησεις να την ανοιξεις θα εχεις Force Close. Αλλωστε, αν μεταβεις σε Froyo απο Kies, οι εφαρμογες και τα δεδομενα τους δεν χανονται, αρα δεν νομιζω να διαφερει απο το να επαναφερεις εσυ ο ιδιος (μεσω του προγραμματος βεβαια) μια εφαρμογη. Αυτα για τις εφαρμογες που εγκαθιστουμε εμεις. Για τις stock εφαρμογες (android ή Samsung) πιθανοτατα να μην ισχυει το ιδιο. Απο κει και περα, αν καποιος επαναφερει και ρυθμισεις (συσκευης) ενδεχεται να υπαρξουν προβληματα καθως το System (στο οποιο λογικα ανταποκρινονται αυτες, αφου για να τις περασεις πρεπει να εχεις δικαιωματα root) δεν ειναι ακριβως το ιδιο. Ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον και ποτε δεν ειχα προβλημα με επαναφορα των εφαρμογων μου ανεξαρτητως rom ή εκδοσης android. Aφηνω ομως ενα περιθωριο λαθους :) παιδιά υπάρχει κάποιος που να μην έχει σκαλίσει το τηλ του και να έκανε επίσημη αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2? αν υπάρχει κάποιος ας γράψει εντυπώσεις σχετικά ε ταχύτητα, αν έχασε εφαρμογές (ακόμη και πληρωμένeς όπως navigator , επαφές, έγραφα, επιφάνεια εργασίας με διάφορα widgets όπως bautiful widges, extended controls ή οτιδηποτε άλλο και εν τέλει αν το κινητό είναι σε καλύτερη κατάσταση απο πριν. Kαλυτερα να ρωτησεις εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3454993#post3454993 γιατι εδω που γραφεις δυσκολα θα βρεις καποιον που να ειναι stock :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Βρε παιδια διαβαζω οτι οποιος βαλει 2.2.1 δεν εχει Ελληνικα και Ελληνικο μενου. Εγω που την εβαλα εχω Ελληνικο μενου. Τωρα για μηνυματα αναζητήσεις και οτι άλλο θέλω εχω εγκαταστήσει την εφαρμογη Greek input method από το market το επελεξα απο τις ρυθμισεις γλώσσας και εχω και Ελληνικά χωρις να κνω κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Ρε σύς μήπως στην 2.2.1 υπερχρονίζεται ο πυρήνας του τηλ? Απίστευτη ταχύτητα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hsigma Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Προς τους έχοντες 2.2.1: Κάποτε είχα (κι ακόμα έχω) ένα ωραίο Galaxy S με 2.1 που έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό... Μετά το έκανα root, και έκανα τη δουλειά μου κάπως καλύτερα... Μετά έβαλα και το OCLF και την έκανα το ίδιο καλά αλλά και πιο γρήγορα... Κι είπα, OXI, δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να βάλω την επόμενη version του Αndroid, ειδικά εφόσον δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με αυτή... Κι ήμουν περήφανος που δήλωνα πως <<θέλω να χαρώ το τηλεφωνάκι μου "όπως είναι" >>... Οπότε σας παρακαλώ, σταματήστε να λέτε πόσο απίστευτο είναι το τηλέφωνο με 2.2.1 γιατί με κολάζετε και με βάζετε σε σκέψεις!!! :P Παράθεση A clever person solves a problem. A wise person avoids it. -- Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnF Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Βρε παιδια διαβαζω οτι οποιος βαλει 2.2.1 δεν εχει Ελληνικα και Ελληνικο μενου. Εγω που την εβαλα εχω Ελληνικο μενου. Τωρα για μηνυματα αναζητήσεις και οτι άλλο θέλω εχω εγκαταστήσει την εφαρμογη Greek input method από το market το επελεξα απο τις ρυθμισεις γλώσσας και εχω και Ελληνικά χωρις να κνω κάτι άλλο. Στην ίδια σελίδα με το μύνημά σου λέει ένα παιδί ότι το μόνο που λείπει είναι ελληνικό πληκτρολόγιο το οποίο μπαίνει πανεύκολα. Που ακριβώς το διάβασες λοιπόν? Στις τελευταίες 2 σελίδες πρέπει να έχει γραφτεί τουλάχιστον 3 φορές..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) Απο κει και περα, αν καποιος επαναφερει και ρυθμισεις (συσκευης) ενδεχεται να υπαρξουν προβληματα καθως το System (στο οποιο λογικα ανταποκρινονται αυτες, αφου για να τις περασεις πρεπει να εχεις δικαιωματα root) δεν ειναι ακριβως το ιδιο. Ετσι εχω καταλαβει τουλαχιστον και ποτε δεν ειχα προβλημα με επαναφορα των εφαρμογων μου ανεξαρτητως rom ή εκδοσης android. Aφηνω ομως ενα περιθωριο λαθους :) Σε καθε φλασαρισμα κραταω ενα backup των εφαρμογων και των δεδομενων τους. Τιποτα περισσοτερο. Τις ρυθμισεις του τηελφωνου δεν νομιζω να ειναι δουλεια που σου παιρνει περισσοτερο απο 5λεπτο. Παντα μιλωντας για επαφες συγχρονισμενες με gmail. Stock εφαρμογες δεν νομιζω να εχει νοημα να κρατησουμε, τις ιδιες εχει και στην froyo. Προς τους έχοντες 2.2.1: Κάποτε είχα (κι ακόμα έχω) ένα ωραίο Galaxy S με 2.1 που έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό... Μετά το έκανα root, και έκανα τη δουλειά μου κάπως καλύτερα... Μετά έβαλα και το OCLF και την έκανα το ίδιο καλά αλλά και πιο γρήγορα... Κι είπα, OXI, δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να βάλω την επόμενη version του Αndroid, ειδικά εφόσον δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με αυτή... Κι ήμουν περήφανος που δήλωνα πως <<θέλω να χαρώ το τηλεφωνάκι μου "όπως είναι" >>... Οπότε σας παρακαλώ, σταματήστε να λέτε πόσο απίστευτο είναι το τηλέφωνο με 2.2.1 γιατί με κολάζετε και με βάζετε σε σκέψεις!!! :P Αυτα ακριβως ενιωθα κι εγω τον καιρο που ηθελα να να μεινω με την stock για να ηρεμησω απο την νιλα που επαθα με την πλακετα μου.:p Τελικα ηρθε η επισημη froyo και μετα αναγκαστηκα να φλασαρω την JPY οποτε πλεον περασα στο απεναντι στρατοπεδο. Υ.Γ. Καλα ρε συ ακομα με την 2.1 εισαι? Καλα δεν μπορεις να φανταστεις τι χανεις...Μιλαμε θα νιωσεις οτι αγορασες ενα αλλο τηλεφωνο μολις περασεις την JPY:lol::lol::p Βρε παιδια διαβαζω οτι οποιος βαλει 2.2.1 δεν εχει Ελληνικα και Ελληνικο μενου. Εγω που την εβαλα εχω Ελληνικο μενου. Τωρα για μηνυματα αναζητήσεις και οτι άλλο θέλω εχω εγκαταστήσει την εφαρμογη Greek input method από το market το επελεξα απο τις ρυθμισεις γλώσσας και εχω και Ελληνικά χωρις να κνω κάτι άλλο. Λοιπον ελληνικο μενου δεν ειπε κανεις οτι δεν εχει. Εχει κανονικοτατα. Αυτο που δεν εχει ειναι ελληνικο πληκτρολογιο και swype τα οποια με προσεκτικο διαβασμα των οδηγων περνιουνται σε ενα 5 λεπτο εκαστο. edit-Μολις τωρα ειδα οτι απαντησα ακριβως το ιδιο πραγμα σε αλλον φιλο λιγο παραπανω στην ιδια σελιδα. Ελεος παιδια διαβαστε εστω την τελευταια σελιδα πριν ρωτησετε. Edited January 5, 2011 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 περασα την 2.2.1 με βαση τις οδηγιες (για τις οποιες και ευχαριστω πολυ ολους) για την ωρα πεταει (μην την ματιασω) εχω μια ερωτηση: παω να περασω το ελληνικο swype και ξεκιναω να σβησω τα υπαρχοντα αρχεια αλλα απο την αρχη μου λεει οτι το swype.apk ειναι read only αρχειο. Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια extra δυνατοτητα στο root explorer? Sorry αν εχει κιολας απαντηθει αλλα μεσα στο χαος και στο πηξιμο για να ξαναστησω το κινητο δεν βρισκω καποια απαντηση οσο διαβασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 περασα την 2.2.1 με βαση τις οδηγιες (για τις οποιες και ευχαριστω πολυ ολους) για την ωρα πεταει (μην την ματιασω) εχω μια ερωτηση: παω να περασω το ελληνικο swype και ξεκιναω να σβησω τα υπαρχοντα αρχεια αλλα απο την αρχη μου λεει οτι το swype.apk ειναι read only αρχειο. Μηπως πρεπει να ενεργοποιησω καποια extra δυνατοτητα στο root explorer? Sorry αν εχει κιολας απαντηθει αλλα μεσα στο χαος και στο πηξιμο για να ξαναστησω το κινητο δεν βρισκω καποια απαντηση οσο διαβασα... Πανω δεξια εχει ενα κουμπακι που λεει R/O. Πατα το μια φορα και θα σου βγαλει R/W. Proceed as advised :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Προς τους έχοντες 2.2.1: Κάποτε είχα (κι ακόμα έχω) ένα ωραίο Galaxy S με 2.1 που έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με αυτό... Μετά το έκανα root, και έκανα τη δουλειά μου κάπως καλύτερα... Μετά έβαλα και το OCLF και την έκανα το ίδιο καλά αλλά και πιο γρήγορα... Κι είπα, OXI, δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να βάλω την επόμενη version του Αndroid, ειδικά εφόσον δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με αυτή... Κι ήμουν περήφανος που δήλωνα πως <<θέλω να χαρώ το τηλεφωνάκι μου "όπως είναι" >>... Οπότε σας παρακαλώ, σταματήστε να λέτε πόσο απίστευτο είναι το τηλέφωνο με 2.2.1 γιατί με κολάζετε και με βάζετε σε σκέψεις!!! :P θα σου πρότεινα να μήν κολάζεσαι αλλά να βάλεις την 2.2.1 και πρίν ανοίξεις το τηλ να το τυλίξεις σε μία ζελατίνα να το βάλεις στο κουτί του και έπειτα κάτω απο το δέντρο. Το βράδυ άνοιξε το κουτί και θα δείς που θα υπάρχει ένα τηλ που δεν θα μοιάζει πουθενά με το προηγούμενο. ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΛΑΖΩ ΕΓΩ. ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 2.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 θα σου πρότεινα να μήν κολάζεσαι αλλά να βάλεις την 2.2.1 και πρίν ανοίξεις το τηλ να το τυλίξεις σε μία ζελατίνα να το βάλεις στο κουτί του και έπειτα κάτω απο το δέντρο. Το βράδυ άνοιξε το κουτί και θα δείς που θα υπάρχει ένα τηλ που δεν θα μοιάζει πουθενά με το προηγούμενο. ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΛΑΖΩ ΕΓΩ. ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η 2.2.1 lol Sent from my own Galaxy Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_m Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 (edited) το προβλημα με την 2.2.1 ειναι οτι δεν ειναι ελληνικη,αρα δεν περιλαμβανει ελληνικο μενου (που το προτιμω), δεν περιλαμβανει ελληνικο swype και δεν περιλαμβανει και ελληνικα στην ευρεση στις επαφες κι απ'οτι εχω διαβασει εδω υπαρχουν προβληματα στο να περαστουν τα ελληνικα.Τα λεω καλα?Εξαλλου δεν εχω δει και κανεναν αναλυτικο οδηγο για να περαστουν τα ελληνικα κανεις λαθος φιλε μου . η 2.2.1 εχει ελληνικο μενου ,εχει ελληνικα στις επαφες(μιλαω για την μπαρα στα δεξια).Το μονο που δεν εχει ειναι ελληνικα στο swype και στο samsung keyboard,πολυ ευκολα ομως και αναλυτικα περιγραφει την λυση ο τυχερακιας σε μια απο τις αναλυσεις του .δεν θυμαμαι το link αλλα αν πας ,αν θυμαμαι καλα , στην 43 σελ. του forum θα το δεις Edited January 5, 2011 by marios_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παιδια χιλια ευχαριστω σε ολους περασα την 2.2.1, εβαλα και τα ελληνικα με τους οδηγους και για την ωρα πεταει οντως.Κμι ασχεση το κινητο. Εχει γινει σαν iPhone σε αποδοση και ταχυτητα. Ελπιζω να ειναι μονιμο το αποτελεσμα και να μην αλλαξει κατι Ευχαριστω παααρα πολυ για την βοηθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiR3FoX Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Επισης βγηκε η καινουρια εκδοση του kies η kies2 για οποιον ενδιαφερεται... Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Επισης βγηκε η καινουρια εκδοση του kies η kies2 για οποιον ενδιαφερεται... Βγηκε κανονικα? Ειχα διαβασει για μια beta και δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiR3FoX Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ναι Βγηκε μολις τη κατεβασα 6 ιανουαριου δημοσιευθηκε στο νετ οποτε... ειναι Τελικη! Παράθεση FiR3 Can Heat You But It Can Burn You Too.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Ναι Βγηκε μολις τη κατεβασα 6 ιανουαριου δημοσιευθηκε στο νετ οποτε... ειναι Τελικη! Χμμμ καλο νεο, για να δουμε εαν καταφεραν να εξαλειψουν τα δεκαδες προβληματα αυτης της τραγικης σουιτας. Παντως καθε αναβαθμιση του kies ως τωρα συνοδευτηκε και απο αναβαθμιση firmware :p:p Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts