Jump to content

marios_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About marios_m

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

marios_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ 2.3.5 XXJVT KAI ΚΕΡΝΕΛ SEMAPHORE_JVT_ 1.8.0 KAI δεν μου δουλευουν πολλα apk μεταξυ αυτων και το titanioum,ndrive,vrisko. πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις για να μην εχω τα κλεισιματα αυτα που μου βγαζει οταν παω να τρεξω καποια εφαρμογη?
  2. αναφερει για root explorer .υπαρχει καποιος που να δουλευει στην 2.2.1 jpy Ευχαριστω
  3. ευχαριστω saliez .τους κοιταξα τους οδηγους,ισχυει μονο για 2.2 το root?
  4. θελω να γινω root και ο γαλαξιας μου τρεχει την2.2.1 εκδοση jpy πιο προγραμμα να χρησιμοποιησω? εχω εγκαταστησει σαν πληκτρολογια το greek keyboard και to htc ime mod ,αλλα με οποιο και να στειλω μυνημα ο παραληπτης λαμβανει ερωτηματικα!! Τι εχω κανει λαθος?
  5. κανεις λαθος φιλε μου . η 2.2.1 εχει ελληνικο μενου ,εχει ελληνικα στις επαφες(μιλαω για την μπαρα στα δεξια).Το μονο που δεν εχει ειναι ελληνικα στο swype και στο samsung keyboard,πολυ ευκολα ομως και αναλυτικα περιγραφει την λυση ο τυχερακιας σε μια απο τις αναλυσεις του .δεν θυμαμαι το link αλλα αν πας ,αν θυμαμαι καλα , στην 43 σελ. του forum θα το δεις
  6. SORRY για τα κεφαλαια!Αναφερομαι στην δυσκολια, μετα την αναβαθμιση μεσω kies σε αγγλικο froyo,να περασω ελληνικα στο swype και sto samsung keyboard. Ερωτηση ξανθιας,το reboot ειναι το ανοιγμα και το κλεισιμο του κινητου?
  7. ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
  8. το εκανα και επαννεκινηση και δεν μου το βρισκει πουθενα τι κανω λαθος?
  9. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
  10. εγω εκανα αναβαθμιση μεσω kies , χωρις να ξερω οτι η wind δεν εχει δωσει δικια της,και ο γαλαξιας μου ναι μεν ειναι πιο γρηγορος χωρις πολλα κολληματα αλλα ,σε καμια μεθοδο εισαγωγης (samsung keyboard,swype)δεν υπαρχουν ελληνικα.Εχεις κανεις καμια ιδεα τι μπορω να κανω?? Ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε
×
×
  • Create New...