rishi Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άρα για μένα και κάποιους άλλους εδώ μέσα πιο απλούς χρήστες μας κάνει και η 2.1 μέχρι να βγει η 2.2.1. Ουσιαστικά οι διαφορές μεταξύ 2.1 και 2.2 είναι λίγες και περνώντας τη 2.2 παρουσιάζονται και κάποια ψιλοκολλήματα τα οποία δε θα είναι και τόσο εύκολο για κάποιον απλό χρήστη να τα βελτιώσει. Δηλαδή η 2.2.1 έκδοση δεν κολλάει και είναι πραγματικά καλύτερη από τη 2.2 ε; Ίσως το καλύτερο θα ήταν για να μη χολοσκάμε μερικοί κάνοντας μόνοι μας τη διαδικασία να τα πηγαίναμε στη Σάμσουνγκ να μας περάσουν τη νέα έκδοση. Εκεί όποια προβλήματα προκύψουν πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσουν. Εγώ έχω την m5 οπότε δοκιμάζοντας στο kies μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Αν το πάω στη Σάμσουνγκ θα μου βάλουν το 2.2 ενώ μέσω kies δε μου το αναβαθμίζει; Ή θα μου πουν ότι δεν αναβαθμίζεται ακόμη κι ότι θα πρέπει να περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άρα για μένα και κάποιους άλλους εδώ μέσα πιο απλούς χρήστες μας κάνει και η 2.1 μέχρι να βγει η 2.2.1. Ουσιαστικά οι διαφορές μεταξύ 2.1 και 2.2 είναι λίγες και περνώντας τη 2.2 παρουσιάζονται και κάποια ψιλοκολλήματα τα οποία δε θα είναι και τόσο εύκολο για κάποιον απλό χρήστη να τα βελτιώσει. Δηλαδή η 2.2.1 έκδοση δεν κολλάει και είναι πραγματικά καλύτερη από τη 2.2 ε; Ίσως το καλύτερο θα ήταν για να μη χολοσκάμε μερικοί κάνοντας μόνοι μας τη διαδικασία να τα πηγαίναμε στη Σάμσουνγκ να μας περάσουν τη νέα έκδοση. Εκεί όποια προβλήματα προκύψουν πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσουν. Εγώ έχω την m5 οπότε δοκιμάζοντας στο kies μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Αν το πάω στη Σάμσουνγκ θα μου βάλουν το 2.2 ενώ μέσω kies δε μου το αναβαθμίζει; Ή θα μου πουν ότι δεν αναβαθμίζεται ακόμη κι ότι θα πρέπει να περιμένω; εε θα είναι πολύ ******* στην samsung αν δεν στο αναβαθμίσουν σε 2.2. σχετικά με την 2.2.1 όσοι την έχουν βάλει λένε ότι πετάει το κινητό. και κάτι άλλο. μόλις κάνεις αναβάθμιση καλό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να πάει τέζα το κινητό. πιστεύω μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει γίνει διαθέσιμο το 2.2 για όλους τους παροχους.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άρα για μένα και κάποιους άλλους εδώ μέσα πιο απλούς χρήστες μας κάνει και η 2.1 μέχρι να βγει η 2.2.1. Ουσιαστικά οι διαφορές μεταξύ 2.1 και 2.2 είναι λίγες και περνώντας τη 2.2 παρουσιάζονται και κάποια ψιλοκολλήματα τα οποία δε θα είναι και τόσο εύκολο για κάποιον απλό χρήστη να τα βελτιώσει. Δηλαδή η 2.2.1 έκδοση δεν κολλάει και είναι πραγματικά καλύτερη από τη 2.2 ε; Ίσως το καλύτερο θα ήταν για να μη χολοσκάμε μερικοί κάνοντας μόνοι μας τη διαδικασία να τα πηγαίναμε στη Σάμσουνγκ να μας περάσουν τη νέα έκδοση. Εκεί όποια προβλήματα προκύψουν πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσουν. Εγώ έχω την m5 οπότε δοκιμάζοντας στο kies μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Αν το πάω στη Σάμσουνγκ θα μου βάλουν το 2.2 ενώ μέσω kies δε μου το αναβαθμίζει; Ή θα μου πουν ότι δεν αναβαθμίζεται ακόμη κι ότι θα πρέπει να περιμένω; Ναι η 2,2,1 ειναι απειρως καλυτερη απο την 2.2 χωρις να την εχω δοκιμασει βεβαια αλλα κρινοντας απο αυτα που λενε τα παιδια. Για την JM5 δεν εχει κυκλοφορησει επισημη αναβαθμιση, μονο για την JM2. Aν πας στη samsung φιλε δυστυχως και τους τα πεις αυτα μαλλον θα σε κοιτανε σαν να εισαι εξωγηινος και θες να τους απαγαγεις. Δινω 93% πιθανοτητα να σου απαντησουν "δεν ξερουμε κυριε συντομα θα αναβαθμιστειτε μεσω ιντερνετ". Αναγκαστικα θα περιμενεις μεχρι να το βγαλουν στο Kies. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Άρα για μένα και κάποιους άλλους εδώ μέσα πιο απλούς χρήστες μας κάνει και η 2.1 μέχρι να βγει η 2.2.1. Ουσιαστικά οι διαφορές μεταξύ 2.1 και 2.2 είναι λίγες και περνώντας τη 2.2 παρουσιάζονται και κάποια ψιλοκολλήματα τα οποία δε θα είναι και τόσο εύκολο για κάποιον απλό χρήστη να τα βελτιώσει. Δηλαδή η 2.2.1 έκδοση δεν κολλάει και είναι πραγματικά καλύτερη από τη 2.2 ε; Ίσως το καλύτερο θα ήταν για να μη χολοσκάμε μερικοί κάνοντας μόνοι μας τη διαδικασία να τα πηγαίναμε στη Σάμσουνγκ να μας περάσουν τη νέα έκδοση. Εκεί όποια προβλήματα προκύψουν πιστεύω ότι θα τα αντιμετωπίσουν. Εγώ έχω την m5 οπότε δοκιμάζοντας στο kies μου είπε ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Αν το πάω στη Σάμσουνγκ θα μου βάλουν το 2.2 ενώ μέσω kies δε μου το αναβαθμίζει; Ή θα μου πουν ότι δεν αναβαθμίζεται ακόμη κι ότι θα πρέπει να περιμένω; γνωμη μου ειναι να εκμεταλευτεις καθε update που γινεται και να μην περιμενεις το επομενο...ουτως η αλλως δεν θα βγουνε και πολλα ελληνικα επισημα... και δεν ξερουμε κιολας αν βγουν αλλα....παντως μεχρι στιγμης χαιρομαι που εκανα την αναβαθμιση και πιστευω και οι περισσοτεροι οσοι ειχαν 2.1... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ GIANNAKIS75 ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ. λοιπόν μετά το προβλημαλημα που είχα και με τη βοήθεια του φίλου που λέω τώρα είμαι οκ. για να μην τη πατήσω πάλι θα φτιάξω το καλώδιο αλλά παραληλα βρήκα ενα πανεύκολο τρόπο για να δουλέψουν τα 3 κουμπιά. είναι απο άλλη σελίδα αν θέλετε να το γράψω πείτε μου είναι παντός πανεύκολο. τώρα παω για official update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 κοιτα γραφω και greeklish γραφω και ελληνικα αλλα εφοσον τωρα πια στα ελληνικα forums επικρατουν τα ελληνικα τα γραφω να μην τα ξεχναω κιολας και εγω ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα...:p παντως μια φορα θα χρειαστει να κανεις την διαδικασια για να περασεις την jm2 και μετα απλως θα κανεις καθε φορα update μεσω kies...δεν ειναι κατι δυσκολο μην αγχωνεσαι ;) Επειδή είμαι πολύ άσχετος, δεν ξέρω πώς να περάσω την JM2. Έχω την JM5. Διάβασα παραπάνω τις διαδικασίες αλλά δεν πολυκατάλαβα, νιώθω πολύ στόκος με όλα αυτά. Και αφού περάσω την JM2 απλά συνδέω στο kies το τηλέφωνο και μου βγάζει αυτόματα ότι υπάρχει αναβάθμιση και την περνάω επισήμως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Επειδή είμαι πολύ άσχετος, δεν ξέρω πώς να περάσω την JM2. Έχω την JM5. Διάβασα παραπάνω τις διαδικασίες αλλά δεν πολυκατάλαβα, νιώθω πολύ στόκος με όλα αυτά. Και αφού περάσω την JM2 απλά συνδέω στο kies το τηλέφωνο και μου βγάζει αυτόματα ότι υπάρχει αναβάθμιση και την περνάω επισήμως; ναι... :D παντως αν θες καποια βοηθεια θα μπορεσω να σε βοηθησω απλως πρεπει να σου δουλευουν τα 3 κουμπια... Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Αυτο το εγραψα διαβαζοντας στο αντιστοιχο θεμα του xda για την JPY οπου πολλοι ανεφεραν πως τους προσεφερε την αναβαθμιση χωρις να εχουν κανει ποτε τους apply το registry hacking του kies...Αποτι καταλαβα ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση... Η κατάσταση ξεμπέρδεψε. Σήμερα βγήκε επίσημα επιτέλους και στην Αγγλία χωρίς hack, που όπως ανακάλυψα χθες μετά τη συζήτησή μας, ενεργοποιεί το test mode που παλιά το άνοιγες στο kies, με ctrl-alt-p. Ίσως αυτοί που αναφέρεις από χθες είχανε παλιό kies με test mode ενεργοποιημένο, ή βάλανε το spoof και ξεχάσανε να το βγάλουνε, ή το βγάλανε χωρίς πρώτα να αλλάξουν το registry, στο οποίο απλά προσθέτει 4 γραμμές οι οποίες κοιτάνε στον server της Samsung και για τα test firmwares. Anyway όπως και να'χει, σήμερα βγήκε κανονικά. Οπότε θα το βάλω σε λίγο, καλά χριστούγεννα!! :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Αν κάποιος από την XWJPH κάνει backup τα αρχεία Swype.apk και libSwypecore.so ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 κάνει μέσω kies patch αναβάθμιση σε 2.2.1 και τα περάσει στην XXJPY θα δουλέψει το swype με υποστήριξη ελληνικών; Θα μπορούσε να γίνει και κάτι αντίστοιχο για το Samsung Keypad; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Αν κάποιος από την XWJPH κάνει backup τα αρχεία Swype.apk και libSwypecore.so ακολουθήσει τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335181#post3335181 κάνει μέσω kies patch αναβάθμιση σε 2.2.1 και τα περάσει στην XXJPY θα δουλέψει το swype με υποστήριξη ελληνικών; Θα μπορούσε να γίνει και κάτι αντίστοιχο για το Samsung Keypad; Ναι φυσικά γίνεται, και έχω ποστάρει τα αρχεία εδώ και πολύ καιρό στους οδηγούς για νέους χρήστες... Διάβασε εκεί please Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Η κατάσταση ξεμπέρδεψε. Σήμερα βγήκε επίσημα επιτέλους και στην Αγγλία χωρίς hack, που όπως ανακάλυψα χθες μετά τη συζήτησή μας, ενεργοποιεί το test mode που παλιά το άνοιγες στο kies, με ctrl-alt-p. Ίσως αυτοί που αναφέρεις από χθες είχανε παλιό kies με test mode ενεργοποιημένο, ή βάλανε το spoof και ξεχάσανε να το βγάλουνε, ή το βγάλανε χωρίς πρώτα να αλλάξουν το registry, στο οποίο απλά προσθέτει 4 γραμμές οι οποίες κοιτάνε στον server της Samsung και για τα test firmwares. Anyway όπως και να'χει, σήμερα βγήκε κανονικά. Οπότε θα το βάλω σε λίγο, καλά χριστούγεννα!! :) A μαλιστα! Με το καλο λοιπον η αναβαθμιση. Μου αρεσει το "επιτελους και στην Αγγλια", σκεπτομενος οτι εδω μαλλον δεν θα το δουμε ποτε. Παντως φαινεται οτι το kies patcher ανεβασε τις μετοχες του Kies κατακορυφα και πολυς κοσμος πλεον ασχολειται με τον εν λογω κατασκευασμα... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Ναι φυσικά γίνεται, και έχω ποστάρει τα αρχεία εδώ και πολύ καιρό στους οδηγούς για νέους χρήστες... Διάβασε εκεί please Τα διάβασα εκείνα, απλά τα συγκεκριμένα αρχεία αφορούσαν την έκδοση JP6 όπως αναφέρεις. Τα αρχεία της JPH λογικά θα περιλαμβάνουν νεότερη έκδοση swype, για αυτό ρωτούσα εάν θα δουλεύουν και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μιας και θα το βάλεις σε λίγο, αν περάσεις τα swype και samsung keypad από jph, πες μας αν δουλεύουν ρολόι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ε αυτο ειναι το θεμα μου φιλε οτι δε ξερω ποιο lagfix εβαλα φενετε καπου αυτο? ειχα ενα αρχειο το οποιο το εκανς lagfix και διαβασα οτι με τον ιδιο τροπο γινετε un-lagfix ολα τα αρχεια ειναι το ιδιο η και αυτο εχει εκδοσεις διαφορες? παιδια δεν ειμαστε μαγοι να ξερουμε τι lagfix εχει βαλει ο καθενας λιγη βοηθεια και απο εσας να σας βοηθησουμε και εμεις τα διαφορα lagfix γινονται συνηθως disable με διαφορετικο τροπο... καλημερα το κινητο μου φοραει την jm5 και to kies δεν μου βγαζει την αναβαθμιση. ωστοσο με το kies patcher μου βγαζει την επισημη ελληνικη 2.2 και ψιλοτρωγομαι να το κανω μεσω kies patcher. ωστοσο , θα ηθελα να μου μαθω εαν με αυτον τον τροπο ( μεσω kies patcher να περασω την ελληνικη 2.2. ) υπαρχει περιπτωση να χασω την εγγυηση της αντιπροσωπειας. ευχαριστω και χρονια πολλα σε ολους! απο μερικα περιστατικα που εχουν τυχει σε εδω παιδια, δεν χασαν την εγγυηση τους... Έκανα και εγώ upgrade με τον kies patcher από την jg1 (δεν άντεξα τελικά :p ) και έχω 2 ερωτήσεις... 1) στο settings--> about phone--> battery use μου εμφανίζει μόνο βασικά στοιχεία του συστήματος σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας και όχι άλλα προγράμματα που έχω κατεβάσει εγώ και έχω χρησιμοποιήσει πολύ ώρα (π.χ angry birds, skype κλπ). Στην jg1 μου τα εμφάνιζε όλα. Ισχύει αυτό για όλους όσους έχετε κάνει αναβάθμιση σε jph; :confused: 2) Σχετικά με το flash δεν είναι smooth όταν π.χ παίζω κάποιο βίντεο κατευθείαν από το site του youtube... να υποθέσω πως έτσι είναι λόγω του ότι είναι βαρύ flash; EDIT: Για το youtube παρατήρησα ότι όταν το κάνεις double tap για να πιάσει όλη την οθόνη γυρίζει την ανάλυση του βίντεο στα 480p για αυτό κάνει σπασίματα, αν είναι στα 360p παίζει κανονικά. 1)σε ολες τις 2.2+ γινεται ετσι οπως το αναφερεις, χωρις λεπτομεριες σε εφαρμογες... 2)το flash φυσικα δεν ειναι σε επιπεδα αναπαραγωγης οπως στο pc ωστοσο ειναι και αναλογα με το site και καπoια τα παιζει πολυ καλα Χρόνια Πολλά σε όλους παιδία! Είπα και γω να αναβαθμιστώ τελικά στην 2.2 ελληνική μετά την αποτυχία που είχα με την αγγλική πριν κάποιο καιρό...Όλα καλά μέχρι στιγμής αλλά θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτησούλες:) Ξέρω ότι έχουν πάνω κάτω αναφερθεί ξανά αυτά που ρωτάω αλλά θέλω μια συγκεντρωμένη άποψη.. 1) Χρειάζεται να περάσω το adobe flash player από το market ή είναι οκ αυτό που διαθέτει η 2.2? 2) Ποίο είναι το πιό καλό και συνάμα ακίνδυνο και εύκολο να απεγκατασταθεί lag fix αυτή τη στιγμή? Επίσης root με ποιό πρόγραμμα να κάνω?? 3) Χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να αποθηκεύω εφαρμογές και παιχνίδια στην micro sd?? Ευχαριστώ προκαταβολικά. 1)δεν χρειαζεται να το ξαναπερασεις, το πιο πιθανο ειναι οταν μπεις στο market και χρειαζεται αναβαθμιση να το κανει μονο του, ειδαλλως ψαχνεις το flash στο market και το κανεις ενημερωση 2)ολα ειναι σχετικα ευκολα να μπουνε, τα πιο ευκολα ειναι oclf lagfix και voodoo 3) νομιζω δεν χρειαζεται καποιο προγραμμα, καποιες εφαρμογες σου επιτρεπουν οταν τις κανεις εγκατασταση να πας στη διαχειριση εφαρμογων απο τις ρυθμισεις και μπορεις να τις μεταφερεις στην εξωτερικη sd Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Τα διάβασα εκείνα, απλά τα συγκεκριμένα αρχεία αφορούσαν την έκδοση JP6 όπως αναφέρεις. Τα αρχεία της JPH λογικά θα περιλαμβάνουν νεότερη έκδοση swype, για αυτό ρωτούσα εάν θα δουλεύουν και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μιας και θα το βάλεις σε λίγο, αν περάσεις τα swype και samsung keypad από jph, πες μας αν δουλεύουν ρολόι :) Απ'ότι διάβασα όχι, η έκδοση παραμένει η ίδια. Μπορεί κάποιος με JPH να επιβεβαιώσει ποιά έκδοση έχει; Αυτή της JP6 είναι η 2.6.47.11856. Είναι άλλη στην JPH; To samsung keypad πάντως είναι το ίδιο. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Απ'ότι διάβασα όχι, η έκδοση παραμένει η ίδια. Μπορεί κάποιος με JPH να επιβεβαιώσει ποιά έκδοση έχει; Αυτή της JP6 είναι η 2.6.47.11856. Είναι άλλη στην JPH; To samsung keypad πάντως είναι το ίδιο. Aυτη ακριβως ειναι και στην JPH Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Απ'ότι διάβασα όχι, η έκδοση παραμένει η ίδια. Μπορεί κάποιος με JPH να επιβεβαιώσει ποιά έκδοση έχει; Αυτή της JP6 είναι η 2.6.47.11856. Είναι άλλη στην JPH; To samsung keypad πάντως είναι το ίδιο. Το είδα τώρα στην JPH είναι η ίδια για το swype ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Η κατάσταση ξεμπέρδεψε. Σήμερα βγήκε επίσημα επιτέλους και στην Αγγλία χωρίς hack, που όπως ανακάλυψα χθες μετά τη συζήτησή μας, ενεργοποιεί το test mode που παλιά το άνοιγες στο kies, με ctrl-alt-p. Ίσως αυτοί που αναφέρεις από χθες είχανε παλιό kies με test mode ενεργοποιημένο, ή βάλανε το spoof και ξεχάσανε να το βγάλουνε, ή το βγάλανε χωρίς πρώτα να αλλάξουν το registry, στο οποίο απλά προσθέτει 4 γραμμές οι οποίες κοιτάνε στον server της Samsung και για τα test firmwares. Anyway όπως και να'χει, σήμερα βγήκε κανονικά. Οπότε θα το βάλω σε λίγο, καλά χριστούγεννα!! :) Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Το μεσημέρι πέρασα κι' εγώ την jph μέσω kies hack και στο δικό μου κινητό (jg1) και στης γυναίκας μου (jpa). Φυσικά έκανα επαναφορά. Επειδή δεν είδα να το αναφέρει κανείς εδώ, εγώ προσωπικά έκανα διαμόρφωση και την εσωτερική κάρτα !!!! Κι' αυτό γιατί πιστεύω ότι με τόσες εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις στην 2.1, η εσωτερική μνήμη είχε γεμίσει με ένα σωρό σκουπίδια. Πολλές εφαρμογές όταν τις κάνουμε απεγκατάσταση, δυστυχώς δεν διαγράφονται όλα τα αρχεία και οι φάκελοι της κάθε εφαρμογής. Γι' αυτό πιστεύω ότι μία διαμόρφωση σίγουρα κάνει καλό. Αλέξανδρε περιμένω τις εντυπώσεις σου τώρα που θα βάλεις την επίσημη 2.2.1. Και επειδή βλέπω ότι μερικοί γράφουν ότι στην Ελλάδα δεν θα πάρουμε 2.2.1 επίσημα, να πω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Εφόσον δόθηκε επίσημα η 2.2.1 στην αγγλία, τότε θα την πάρουμε όλοι. Το αν αργήσει δεν το ξέρω, αλλά σίγουρα θα την πάρουμε κι' εμείς :). Αύριο θα γράψω εντυπώσεις για την 2.2. Πάντως εγώ έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα πάω προς 2.2.1. Μαζί με τον φίλο Παναγιώτη. Σωστά ? Edited December 25, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, Το μεσημέρι πέρασα κι' εγώ την jph μέσω kies hack και στο δικό μου κινητό (jg1) και στης γυναίκας μου (jpa). Φυσικά έκανα επαναφορά. Επειδή δεν είδα να το αναφέρει κανείς εδώ, εγώ προσωπικά έκανα διαμόρφωση και την εσωτερική κάρτα !!!! Κι' αυτό γιατί πιστεύω ότι με τόσες εγκαταστάσεις και απεγκαταστάσεις στην 2.1, η εσωτερική μνήμη είχε γεμίσει με ένα σωρό σκουπίδια. Πολλές εφαρμογές όταν τις κάνουμε απεγκατάσταση, δυστυχώς δεν διαγράφονται όλα τα αρχεία και οι φάκελοι της κάθε εφαρμογής. Γι' αυτό πιστεύω ότι μία διαμόρφωση σίγουρα κάνει καλό. Αλέξανδρε περιμένω τις εντυπώσεις σου τώρα που θα βάλεις την επίσημη 2.2.1. Και επειδή βλέπω ότι μερικοί γράφουν ότι στην Ελλάδα δεν θα πάρουμε 2.2.1 επίσημα, να πω ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Εφόσον δόθηκε επίσημα η 2.2.1 στην αγγλία, τότε θα την πάρουμε όλοι. Το αν αργήσει στην το ξέρω, αλλά σίγουρα θα την πάρουμε κι' εμείς :). Αύριο θα γράψω εντυπώσεις για την 2.2. Πάντως εγώ έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα πάω προς 2.2.1. Μαζί με τον φίλο Παναγιώτη. Σωστά ? Αντε επεσε και το τελευταιο καστρο:)Μεγειες και σε σενα Αντωνη και καλα φλασαρισματα απο δω και στο εξης. Πωπω πρεπει να εχεις παθει πολιτισμικο σοκ τωρα, εισαι ισως ο μονος εδω μεσα (για ενεργους μιλω παντα) που εισαι με την ιδια ρομ απο το καλοκαιρι. Αντε να συνελθεις τωρα. Ειναι πολυ καλο αυτο που εκανες στην εσωτερικη sd, κι εγω που σκαλιζα με τον root explorer πριν παρατηρησα (πριν επαναφερω τα παντα με backup) οτι μεσα εχουν μεινει ολα τα υπολειμματα και μετα το hard reset. Τωρα την εστησα και δεν πειραζω τιποτα γιατι βαριεμαι να ξαναστηνω, αλλα στην επομενη αλλαγη ρομ θα γινει σιγουρα κι ενα φορμαρισμα της εσωτερικης. Περιμενουμε και δικιες σου εντυπωσεις απο την 2.2 συντομα. Οτι θα φυγω προς 2.2.1 ειναι σιγουρο και μαλλον προς μαγειρεμα μερια (darkys δηλαδη) για να δοκιμασω κι εκει περα τι παιζει. Προς το παρον ομως μενουμε Ελλαδα και στηριζουμε τα τοπικα προιοντα της:p Ας μπει με το καλο το νεο ετος και βλεπουμε. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Θα ενημερώσω κι εγώ αύριο, αν και τα παιδιά που τη βάλανε μέσω odin έχουνε πει τις εντυπώσεις και έχω καλό προαίσθημα. Σκοπεύω κι εγώ πάντως να κάνω την ίδια κίνηση με total wipe, θα μου πάρει ώρα αυτή η αναβάθμιση αλλά πιστεύω θα αξίζει. Πάντως πολύ καλά έκανες Αντώνη και ξέφυγες από την JG1, αν έχεις product code HKDCOS δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να περιμένεις. Το ίδιο ισχύει και για όλους με προ-JM2 firmwares που έχουν COS product code. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 αντε Αντωνη, επιτελους... :lol: την καλυτερη δουλεια εκανες για την γυναικα σου σιγουρα... για σενα πιστευω επρεπε να βαλεις την JPU η την JPY μια και καλη... :p Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) Αντε επεσε και το τελευταιο καστρο:)Μεγειες και σε σενα Αντωνη και καλα φλασαρισματα απο δω και στο εξης. Πωπω πρεπει να εχεις παθει πολιτισμικο σοκ τωρα, εισαι ισως ο μονος εδω μεσα (για ενεργους μιλω παντα) που εισαι με την ιδια ρομ απο το καλοκαιρι. Αντε να συνελθεις τωρα. Ειναι πολυ καλο αυτο που εκανες στην εσωτερικη sd, κι εγω που σκαλιζα με τον root explorer πριν παρατηρησα (πριν επαναφερω τα παντα με backup) οτι μεσα εχουν μεινει ολα τα υπολειμματα και μετα το hard reset. Τωρα την εστησα και δεν πειραζω τιποτα γιατι βαριεμαι να ξαναστηνω, αλλα στην επομενη αλλαγη ρομ θα γινει σιγουρα κι ενα φορμαρισμα της εσωτερικης. Περιμενουμε και δικιες σου εντυπωσεις απο την 2.2 συντομα. Οτι θα φυγω προς 2.2.1 ειναι σιγουρο και μαλλον προς μαγειρεμα μερια (darkys δηλαδη) για να δοκιμασω κι εκει περα τι παιζει. Προς το παρον ομως μενουμε Ελλαδα και στηριζουμε τα τοπικα προιοντα της:p Ας μπει με το καλο το νεο ετος και βλεπουμε. Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. έπεσε το κάστρο !!!! Για το θέμα της διαμόρφωσης της εσωτερικής μνήμης, εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από την επαναφορά. Γι' αυτό στο επόμενο φλασάρισμα, μετέφερε στον υπολογιστή ότι σημαντικό έχεις και κάνε την διαμόρφωση. Αν και αύριο θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου να πω απλά ότι δεν νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι είχα ρυθμισμένη έτσι την jg1 που έτσι όπως βλέπω την jph, μάλλον ότι η jg1 στο σύνολο ήταν καλύτερη. Το φλέγον θέμα με την μπαταρία δεν άλλαξε σε μένα δυστυχώς. υπολογίζω ότι η αυτονομία παραμένει η ίδια. Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το υπέροχο νέο youtube, η μπάρα των Ελληνικών στις επαφές και 1-2 πραγματάκια ακόμα, γιατί αλλιώς πραγματικά θα ένιωθα απογοητευμένος. Εγώ Παναγιώτη δύσκολα με βλέπω για darky και τέτοιες custom roms. Γιατί πιστεύω ότι από ένα σημείο κάτι μετά το φλασάρισμα γίνεται πιο πολύ από συνήθεια και περιέργεια, παρά επειδή παρέχει κάτι καλύτερο. Από αυτά που έχω διαβάσει, η 2.2.1 η επίσημη είναι αυτό που ψάχνω εγώ. Θα περιμένω τις εντυπώσεις του Αλέξανδρου και αν μου πει ότι η διάφορα από 2.2 σε 2.2.1 είναι μεγάλη, τότε βουρ για 2.2.1. Edited December 25, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Παναγιώτη έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. έπεσε το κάστρο !!!! Για το θέμα της διαμόρφωσης της εσωτερικής μνήμης, εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πιο σημαντικό από την επαναφορά. Γι' αυτό στο επόμενο φλασάρισμα, μετέφερε στον υπολογιστή ότι σημαντικό έχεις και κάνε την διαμόρφωση. Αν και αύριο θα γράψω αναλυτικά τις εντυπώσεις μου να πω απλά ότι δεν νιώθω ούτε κρύο ούτε ζέστη. Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι είχα ρυθμισμένη έτσι την jg1 που έτσι όπως βλέπω την jph, μάλλον ότι η jg1 στο σύνολο ήταν καλύτερη. Το φλέγον θέμα με την μπαταρία δεν άλλαξε σε μένα δυστυχώς. υπολογίζω ότι η αυτονομία παραμένει η ίδια. Ευτυχώς που υπάρχει αυτό το υπέροχο νέο youtube, η μπάρα των Ελληνικών στις επαφές και 1-2 πραγματάκια ακόμα, γιατί αλλιώς πραγματικά θα ένιωθα απογοητευμένος. Εγώ Παναγιώτη δύσκολα με βλέπω για darky και τέτοιες custom roms. Γιατί πιστεύω ότι από ένα σημείο κάτι μετά το φλασάρισμα γίνεται πιο πολύ από συνήθεια και περιέργεια, παρά επειδή παρέχει κάτι καλύτερο. Από αυτά που έχω διαβάσει, η 2.2.1 η επίσημη είναι αυτό που ψάχνω εγώ. Θα περιμένω τις εντυπώσεις του Αλέξανδρου και αν μου πει ότι η διάφορα από 2.2 σε 2.2.1 είναι μεγάλη, τότε βουρ για 2.2.1. Aπο αυτα που λες πιστευω θα καταληξεις πανω κατω σε αυτα που εγραψα κι εγω, αν τα διαβασες. Ακριβως ουτε κρυο ουτε ζεστη, γλυκοπικρη ειναι η γευση. Προβλεπω οτι θα συμφωνουμε σε αρκετα πραγματα. Οσο για τις μαγειρεμενες συμφωνω μαζι σου και γιαυτο εξαλλου μεχρι τωρα εχω φλασαρει μονο μια την οποια κρατησα συνολικα 3 μερες καθ'οτι τραγικη. Απλα επειδη παρακολουθησα τις 2 τελευταιες ρομ του darky και βλεπω οτι με την 7 εδωσε γερα γκαζια (συμφωνα με οτι γραφουν τα παιδια εδω) λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Εξαλλου το εχω μερακι για μια ρομ που να ειναι ετοιμη και να θελει απο μενα απλα το backup των αρχειων μου και οχι ολα τα αλλα ορνιθοσκαλισματα για να στηθει:) Γιαυτο σκεφτομαι απευθειας να φυγω για darky χωρις να περασω απο καθαρη 2.2.1 οταν ερθει η ωρα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 (edited) αντε Αντωνη, επιτελους... :lol: την καλυτερη δουλεια εκανες για την γυναικα σου σιγουρα... για σενα πιστευω επρεπε να βαλεις την JPU η την JPY μια και καλη... :p Βασίλη έχεις δίκιο σε αυτό και το ήξερα πριν αναβαθμίσω. Θέλω όμως να την δουλέψω για λίγο και την 2.2 γιατί μου αρέσει να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Ούτως η άλλως το ξεζουμίζω τόσο πολύ το κινητό μου, που σε 3-4 μέρες το πολύ θα έχω βγάλει πλήρη συμπεράσματα. * Το video review που έκανα για το motorola defy, το έχω ανεβάσει στο blog μου. Το είδες ? Δεν πιστεύω να έβαλες τα γέλια, ε? Aπο αυτα που λες πιστευω θα καταληξεις πανω κατω σε αυτα που εγραψα κι εγω, αν τα διαβασες. Ακριβως ουτε κρυο ουτε ζεστη, γλυκοπικρη ειναι η γευση. Προβλεπω οτι θα συμφωνουμε σε αρκετα πραγματα. Οσο για τις μαγειρεμενες συμφωνω μαζι σου και γιαυτο εξαλλου μεχρι τωρα εχω φλασαρει μονο μια την οποια κρατησα συνολικα 3 μερες καθ'οτι τραγικη. Απλα επειδη παρακολουθησα τις 2 τελευταιες ρομ του darky και βλεπω οτι με την 7 εδωσε γερα γκαζια (συμφωνα με οτι γραφουν τα παιδια εδω) λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Εξαλλου το εχω μερακι για μια ρομ που να ειναι ετοιμη και να θελει απο μενα απλα το backup των αρχειων μου και οχι ολα τα αλλα ορνιθοσκαλισματα για να στηθει:) Γιαυτο σκεφτομαι απευθειας να φυγω για darky χωρις να περασω απο καθαρη 2.2.1 οταν ερθει η ωρα. Ως ένα σημείο συμφωνούμε για την darky. Να σου πω όμως κάτι. Από όλα αυτά τα παιδιά που έχουν περάσει την darky και που λένε ότι είναι σούπερ και πολύ γρήγορη και δεν ξέρω κι' εγώ τι άλλο, αυτοί που πραγματικά μπορούν να κρίνουν σωστά και να βγάλουν σωστά συμπεράσματα είναι ελάχιστοι. Είναι πολλά παιδιά που πρώτη φορά αγοράζουν smartphone, και είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν πάνε από κάποια jg1,jm2,jm5 σε κάποια darky όπως η v7, να νομίζουν ότι το κινητό έχει γίνει ρουκέτα. Εμένα όμως αυτό δεν μου λέει κάτι. Γιατί τελικά εγώ έχω καταλήξει στο εξής. Το καλύτερο στήσιμο μπορεί να το πετύχει κάποιος όταν έχει μία clean rom, την οποία θα την παραμετροποιήσει όπως θέλει αυτός και θα την ρυθμίσει όπως τον βολεύει εκείνον. Πραγματικό παράδειγμα είναι η δική μου jg1 η οποία ήταν ρυθμισμένη από μένα όπως ήθελα και λειτουργούσε σούπερ. Είμαι κατά πολύ σίγουρος ότι η δική μου jg1 λειτουργούσε πολύ καλύτερα από τον μέσο όρο των jm2 και jm5 που είχαν παιδιά εδώ μέσα. Και επίσης πιστεύω ότι όλες οι custom rom, όπως και η darky, έχουν αρκετά κουσούρια. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την έχω πάρει με καλό μάτι. Και δεν είναι τυχαίο που βγάζει συνέχεια νέες εκδόσεις. Edited December 25, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Και επίσης πιστεύω ότι όλες οι custom rom, όπως και η darky, έχουν αρκετά κουσούρια. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν την έχω πάρει με καλό μάτι. Και δεν είναι τυχαίο που βγάζει συνέχεια νέες εκδόσεις. αυτο ακριβως παιδια ειναι μεγαλη αληθεια... ενταξει βεβαια ο καθενα ειναι ελευθερος να πιστευει οτι θελει και ολοι εχουμε διαφορετικα κριτηρια αξιολογησης σιγουρα οι custom roms προσφερουν πολλα πραγματα, καπου ομως παλι υστερουν σε σε σχεση με stock firmware σε καποια αλλα παλι υπερτερουν απλα :) Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Λοιπόν έκανα επαναφορά με μπακ απ προ αλλά ο επαφές ενώ γράφει ότο τις μεταφέρει τελικά δεν έχει καμιά.ξέρει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts