The Ace Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Android χωρίς root είναι φαγητό χωρίς αλάτι :p Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Android χωρίς root είναι φαγητό χωρίς αλάτι :p Κάπως έτσι είναι τα πράγματα πιστεύω. Απαξ και κάνεις την αρχή μετά όλες τις συσκευές με root θα τις έχεις. Το προηγούμενο κινητό που είχα, άργησα πολύ να το κάνω root. Το HTC One X, που έχω τώρα, μέσα στην πρώτη-δεύτερη εβδομάδα έγινε root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Συνήθως 3η με 4η μέρα θα έχω rootarei. Μου τα χαλασε εν τέλη η Samsung με το όλο Knox θέμα αλλά προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ android συσκευή χωρίς root. Με τα όσα προσφέρουν βέβαια πλέον Sense, Tw κτλ είτε σε συνδυασμό με μια αλλαγή launcher, ένας απλός χρήστης πραγματικά δεν θα καταλάβει την αξία του. Ένας power user πάλι το ακριβώς αντίθετο.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnieinlab Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ενώ όσες συσκευές είχα μέχρι τώρα τις είχα κάνει root, το LG G2 "πετάει" σε τέτοιο βαθμό που απλώς ακόμα δεν βρίσκω το λόγο. Σε κανα εξάμηνο όμως... :) Παράθεση loading... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όχι root. Το παρελθόν έδειξε ότι μια δε δούλευε το ένα, μετά το άλλο. Πλέον υποθέτω θα είναι Καλύτερα τα πράγματα αλλά η συσκευή μου δεν μου στερεί κάτι που να χρειάζομαι. Οπότε, όχι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts