Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Κατι μου λεει οτι το παρακατω το περιμενατε πολυ νωριτερα!!! :cry:

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_to_get_gingerbread_update_in_june_or_july-news-2516.php

Καλα ρε haki λιγο πιο πανω ειναι (δεν ειναι και 50 σελιδες πισω!;)) τι το ανεβαζεις και εσυ?

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια εχω stock το κινητο μου και κατεβασα το dungeon hunter 2 θα παιξει;Μου ζηταει να κανω update το data του παιχνιδιου το οποιο ειναι 920mb.Αν καποιος το εχει εγκαταστηση σε LG 2X και παιζει ας μου απαντηση να μην το κατεβασω τζαμπα.

Όχι. Με root συσκευή όμως μπορείς να το κάνεις να ανάβουν τα 4 soft buttons ως notification.

Πώς ακριβώς? (είμαι root)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Eτσι οπως το΄χεις ανακατεμενο με τα του xda δεν πολυφαινεται! :p

Σε βλεπω και με νευράκια απο το στήσιμο της LG, σωστα;;; :tease:

Καθολου νευρακια η ρομ δεν με νοιαζει γιατι θα εχει βγει η CM7 και δεν προκειτε να εχω στοκ πανω στο κινητο εδω λιγες ωρες το εχω και ηδη εχω δοκιμασει 3-4 ρομ!:p:p:p:p:D

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Παιδια η rom που λετε εννοειται τις αναβαθμισεις σε Gingerbeard ... πχ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για κοιταξτε τι λεει το υπογραμμισμενο κειμενο!

http://img683.imageshack.us/img683/1585/18001222.jpg

Edited by ros100

παίδες θηκούλα καλή πήρε κάποιος,να προτείνει??:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

@magiafas , Όχι φίλε μου δεν μου έχει τύχει.

Να πω ότι πάντα μιλάμε για την Ελληνική suite της LG -κινητά τηλέφωνα - Υποστήριξη προϊόντων - LGP990

εδώ http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

@zakailiou

Μηπως το κινητο σου ειναι σε debuging mode???

Δεν εχω εγκαταστησει το LG suite(και δε ξερω αν θα το κανω) το απογευμα που θα γυρισω και θα εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω αν δεν εχεις βρει ακρη μεχρι τοτε

Στη 4 και 5 φωτο λες πως ετρεξες το ιδιο πραγμα???

Το κινητό μία χαρά είναι . Από ότι διάβασες στο PC δεν γίνετε καλά η εγκατάσταση και δεν δουλεύει το SUITE.

Θα περιμένω νέα σου .

Όντως από λάθος μάρκαρα το ίδιο αρχείο , αντί για το ακριβώς από πάνω στην 5η φώτο

PC Suite update

Τελικά από ότι είδα, δεν συγχρονίζει τις επαφές που είχα συγχρονίσει με το gmail.

Αν φτιάξω νέα επαφή την συγχρονίζει. Οπότε κάτι παίζει με τις ρυθμίζεις.

Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος αυτή τη σουίτα όταν έχει το gmail για να κάνει τους συγχρονισμούς του απλούστατα και χωρίς προβλήματα.

Ακριβώς αυτό που γράφει από πάνω ο Tsaglis .

Όπως έχω γράψει και εγώ , αναλυτικά στο ποστ #2010

π.χ.

Αν ενημερώσεις μία επαφή με 2ο τηλέφωνο για παράδειγμα δεν την ανεβάζει στο gmail . ( απο όσο εγώ προσπάθησα )

Υπάρχει τρόπος να γίνει η ενημέρωση ..... περιμένουμε με αγωνία

Edited by zakailiou

@magiafas , Όχι φίλε μου δεν μου έχει τύχει.

Να πω ότι πάντα μιλάμε για την Ελληνική suite της LG -κινητά τηλέφωνα - Υποστήριξη προϊόντων - LGP990

εδώ http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

Το κινητό μία χαρά είναι . Από ότι διάβασες στο PC δεν γίνετε καλά η εγκατάσταση και δεν δουλεύει το SUITE.

Θα περιμένω νέα σου .

Όντως από λάθος μάρκαρα το ίδιο αρχείο , αντί για το ακριβώς από πάνω στην 5η φώτο

Ακριβώς αυτό που γράφει από πάνω ο Tsaglis .

Όπως έχω γράψει και εγώ , αναλυτικά στο ποστ #2010

π.χ.

Αν ενημερώσεις μία επαφή με 2ο τηλέφωνο για παράδειγμα δεν την ανεβάζει στο gmail . ( απο όσο εγώ προσπάθησα )

Υπάρχει τρόπος να γίνει η ενημέρωση ..... περιμένουμε με αγωνία

Επειδή αύριο το παραλαμβάνω... Εννοείτε ότι έχει πρόβλημα να συγχρονίζει σωστά επαφές με 2 τηλέφωνα στο gmail??? Ή το πρόβλημα παρουσιάζετε αν επεξεργαστείς την επαφή στο LG Suite???

θα μπη καπιως στον κοπο,αν του εχχει συμβη να μη μπαινη το τηλεφωνο σε recovery mod.ευχαριστω....

Σου απαντησε και ο προηγουμενος...αλλα ουτε εμενα μου εχει τυχει.Περασες σωστα την clockwork?

Λοιπον παιδια μετα απο ψαξιμο μαλλον καταλαβα οτι ο λογος που δε μπορω να φτασω τα δικα σας σκορ στο quadrant ειναι οτι το κινητο μουεχει ερθει απο ολλανδια και απο οτι ειδα εκει που ποσταρατε τις original rom η ολλανδικη ειναι παλλιοτερη απο την ελλνικη επισημη.Οποτε σκεφτομαι να φορτωσω πανω την ελληνικη.Ξερετε αν για να μπει η official ελληνικη ρομ πρεπει παλει να κανω root,backup να μπουν clockworkrecovery και τα λοιπα οπως οαν βαζεις custom rom ή καμια σχεση;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Καθολου νευρακια η ρομ δεν με νοιαζει γιατι θα εχει βγει η CM7 και δεν προκειτε να εχω στοκ πανω στο κινητο εδω λιγες ωρες το εχω και ηδη εχω δοκιμασει 3-4 ρομ!:p:p:p:p:D

δοκιμασe και αυτην που σου ελεγα χτες με τα τρελα score....

Παιδια καπιως να μου πει γιατι δεν μπορω νατο βαλω σε ρεκοβερι μοτ. Ειμαι ροοτ κανονικα.

πατας power και volume down ταυτοχρονα μεχρι να σου ανοιξει σε recovery?να ειναι κλειστο το κινητο οταν πατας τα κουμπια...

πατας power και volume down ταυτοχρονα μεχρι να σου ανοιξει σε recovery?να ειναι κλειστο το κινητο οταν πατας τα κουμπια...

Και να τα κρατήσεις πατημένα έως να μπει στο recovery, αν τα αφήσεις νωρίτερα θα σε βγάλει σε άλλο μενού όπου πρέπει να βγάλεις μπαταρία...

Και να τα κρατήσεις πατημένα έως να μπει στο recovery, αν τα αφήσεις νωρίτερα θα σε βγάλει σε άλλο μενού όπου πρέπει να βγάλεις μπαταρία...

ποιο μενου ειναι αυτο?

ποιο μενου ειναι αυτο?

Ένα που λέει S/W update...μπλα μπλα...

Όχι. Με root συσκευή όμως μπορείς να το κάνεις να ανάβουν τα 4 soft buttons ως notification.

Αν μπορει καποιος, ας δωσει την διαδικασια (η καποιο link) για root και unroot εφοσον την εχει δοκιμασει στο συγκεκριμενο τηλέφωνο.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Γιάννης

Αν μπορει καποιος, ας δωσει την διαδικασια (η καποιο link) για root και unroot εφοσον την εχει δοκιμασει στο συγκεκριμενο τηλέφωνο.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Γιάννης

Πιό εύκολο από αυτό δεν γίνεται Root LG Optimus 2X

Παιδια το κινητο ειναι εξαιρετικο

+Η εξοδος HDMI ειναι απλα κορυφαια!

+Οθονη

+Περιεργως μου αρεσει πολυ το LG UI

εχει ομως και αυτο τα "προβληματακια¨του κατα την αποψη μου.

εχει παρατηρησει κανεις το εξης: οταν βρισκεται σε καποιο μενου στο οποιο εμφανιζεται στα δε3ια η μπαρα κυλισης, οταν εχει εξαφανιστει (2δευτ χωρις να ακουμπησεις την οθονη) να ειναι σα να κολλαει οταν ξεκινας να κανεις scroll? Γενικα το scrolling δεν ειναι τοσο ομαλο (τουλαχιστον οσο θα περιμενα).

Το ηχειακι μου φαινεται λιγο χαμηλο, η ειναι η ιδεα μου?

Αυτο με το slide up to unlock ειναι τουλαχιστον εκνευριστικοοο

μαθατε τιποτα ρε παιδια για καμια θηκη?μου επεσε πριν απο 10 λεπτα απο τα χερια και (ευτυχως) το ειχα σε μια απο αυτες τις θηκες που αφηνουν εκτεθημενες τις πανω γωνιες και πιστεψτε το επεσε με μια απο αυτες τις γωνιες στο εδαφος και μου χτυπηθηκε....ευτυχως λογω τις θηκης το υπολοιπο ειναι ανεπαφο αλλα πολυ ξενερωμα... Edited by ximikos_fil

Παιδια το κινητο ειναι εξαιρετικο

+Η εξοδος HDMI ειναι απλα κορυφαια!

+Οθονη

+Περιεργως μου αρεσει πολυ το LG UI

εχει ομως και αυτο τα "προβληματακια¨του κατα την αποψη μου.

εχει παρατηρησει κανεις το εξης: οταν βρισκεται σε καποιο μενου στο οποιο εμφανιζεται στα δε3ια η μπαρα κυλισης, οταν εχει εξαφανιστει (2δευτ χωρις να ακουμπησεις την οθονη) να ειναι σα να κολλαει οταν ξεκινας να κανεις scroll? Γενικα το scrolling δεν ειναι τοσο ομαλο (τουλαχιστον οσο θα περιμενα).

Το ηχειακι μου φαινεται λιγο χαμηλο, η ειναι η ιδεα μου?

Αυτο με το slide up to unlock ειναι τουλαχιστον εκνευριστικοοο

Για το unlock μπορείς να βάλει το κλείδωμα με τις τελείες (Μοτίβο - που πρέπει να περάσει το δάχτυλο από τουλ. 4 σημεία) Και ασφαλές (έστω και λίγο) και πιο γρήγορο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)