ros100 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Κατι μου λεει οτι το παρακατω το περιμενατε πολυ νωριτερα!!! :cry: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x_to_get_gingerbread_update_in_june_or_july-news-2516.php Καλα ρε haki λιγο πιο πανω ειναι (δεν ειναι και 50 σελιδες πισω!;)) τι το ανεβαζεις και εσυ? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ρε παιδια εχω stock το κινητο μου και κατεβασα το dungeon hunter 2 θα παιξει;Μου ζηταει να κανω update το data του παιχνιδιου το οποιο ειναι 920mb.Αν καποιος το εχει εγκαταστηση σε LG 2X και παιζει ας μου απαντηση να μην το κατεβασω τζαμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Όχι. Με root συσκευή όμως μπορείς να το κάνεις να ανάβουν τα 4 soft buttons ως notification. Πώς ακριβώς? (είμαι root) Υπάρχει κάποια εφαρμογή; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Eτσι οπως το΄χεις ανακατεμενο με τα του xda δεν πολυφαινεται! :p Σε βλεπω και με νευράκια απο το στήσιμο της LG, σωστα;;; :tease: Καθολου νευρακια η ρομ δεν με νοιαζει γιατι θα εχει βγει η CM7 και δεν προκειτε να εχω στοκ πανω στο κινητο εδω λιγες ωρες το εχω και ηδη εχω δοκιμασει 3-4 ρομ!:p:p:p:p:D Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Πώς ακριβώς? (είμαι root) Υπάρχει κάποια εφαρμογή; http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=38703 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια η rom που λετε εννοειται τις αναβαθμισεις σε Gingerbeard ... πχ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) Για κοιταξτε τι λεει το υπογραμμισμενο κειμενο! http://img683.imageshack.us/img683/1585/18001222.jpg Edited April 14, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλα νεα αυτα.Προχωραει και καλα το CM project οποτε θα εχουμε να παιζουμε αρκετα σε λιγο καιρο..!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια καπιως να μου πει γιατι δεν μπορω νατο βαλω σε ρεκοβερι μοτ. Ειμαι ροοτ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 παίδες θηκούλα καλή πήρε κάποιος,να προτείνει??:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) @magiafas , Όχι φίλε μου δεν μου έχει τύχει. Να πω ότι πάντα μιλάμε για την Ελληνική suite της LG -κινητά τηλέφωνα - Υποστήριξη προϊόντων - LGP990 εδώ http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp @zakailiou Μηπως το κινητο σου ειναι σε debuging mode??? Δεν εχω εγκαταστησει το LG suite(και δε ξερω αν θα το κανω) το απογευμα που θα γυρισω και θα εχω χρονο θα το ψαξω και θα σου πω αν δεν εχεις βρει ακρη μεχρι τοτε Στη 4 και 5 φωτο λες πως ετρεξες το ιδιο πραγμα??? Το κινητό μία χαρά είναι . Από ότι διάβασες στο PC δεν γίνετε καλά η εγκατάσταση και δεν δουλεύει το SUITE. Θα περιμένω νέα σου . Όντως από λάθος μάρκαρα το ίδιο αρχείο , αντί για το ακριβώς από πάνω στην 5η φώτο PC Suite update Τελικά από ότι είδα, δεν συγχρονίζει τις επαφές που είχα συγχρονίσει με το gmail. Αν φτιάξω νέα επαφή την συγχρονίζει. Οπότε κάτι παίζει με τις ρυθμίζεις. Συμφωνώ και επαυξάνω. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να χρησιμοποιεί κάποιος αυτή τη σουίτα όταν έχει το gmail για να κάνει τους συγχρονισμούς του απλούστατα και χωρίς προβλήματα. Ακριβώς αυτό που γράφει από πάνω ο Tsaglis . Όπως έχω γράψει και εγώ , αναλυτικά στο ποστ #2010 π.χ. Αν ενημερώσεις μία επαφή με 2ο τηλέφωνο για παράδειγμα δεν την ανεβάζει στο gmail . ( απο όσο εγώ προσπάθησα ) Υπάρχει τρόπος να γίνει η ενημέρωση ..... περιμένουμε με αγωνία Edited April 14, 2011 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 θα μπη καπιως στον κοπο,αν του εχχει συμβη να μη μπαινη το τηλεφωνο σε recovery mod.ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 @magiafas , Όχι φίλε μου δεν μου έχει τύχει. Να πω ότι πάντα μιλάμε για την Ελληνική suite της LG -κινητά τηλέφωνα - Υποστήριξη προϊόντων - LGP990 εδώ http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp Το κινητό μία χαρά είναι . Από ότι διάβασες στο PC δεν γίνετε καλά η εγκατάσταση και δεν δουλεύει το SUITE. Θα περιμένω νέα σου . Όντως από λάθος μάρκαρα το ίδιο αρχείο , αντί για το ακριβώς από πάνω στην 5η φώτο Ακριβώς αυτό που γράφει από πάνω ο Tsaglis . Όπως έχω γράψει και εγώ , αναλυτικά στο ποστ #2010 π.χ. Αν ενημερώσεις μία επαφή με 2ο τηλέφωνο για παράδειγμα δεν την ανεβάζει στο gmail . ( απο όσο εγώ προσπάθησα ) Υπάρχει τρόπος να γίνει η ενημέρωση ..... περιμένουμε με αγωνία Επειδή αύριο το παραλαμβάνω... Εννοείτε ότι έχει πρόβλημα να συγχρονίζει σωστά επαφές με 2 τηλέφωνα στο gmail??? Ή το πρόβλημα παρουσιάζετε αν επεξεργαστείς την επαφή στο LG Suite??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 θα μπη καπιως στον κοπο,αν του εχχει συμβη να μη μπαινη το τηλεφωνο σε recovery mod.ευχαριστω.... Σου απαντησε και ο προηγουμενος...αλλα ουτε εμενα μου εχει τυχει.Περασες σωστα την clockwork? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Λοιπον παιδια μετα απο ψαξιμο μαλλον καταλαβα οτι ο λογος που δε μπορω να φτασω τα δικα σας σκορ στο quadrant ειναι οτι το κινητο μουεχει ερθει απο ολλανδια και απο οτι ειδα εκει που ποσταρατε τις original rom η ολλανδικη ειναι παλλιοτερη απο την ελλνικη επισημη.Οποτε σκεφτομαι να φορτωσω πανω την ελληνικη.Ξερετε αν για να μπει η official ελληνικη ρομ πρεπει παλει να κανω root,backup να μπουν clockworkrecovery και τα λοιπα οπως οαν βαζεις custom rom ή καμια σχεση; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καθολου νευρακια η ρομ δεν με νοιαζει γιατι θα εχει βγει η CM7 και δεν προκειτε να εχω στοκ πανω στο κινητο εδω λιγες ωρες το εχω και ηδη εχω δοκιμασει 3-4 ρομ!:p:p:p:p:D δοκιμασe και αυτην που σου ελεγα χτες με τα τρελα score.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια καπιως να μου πει γιατι δεν μπορω νατο βαλω σε ρεκοβερι μοτ. Ειμαι ροοτ κανονικα. πατας power και volume down ταυτοχρονα μεχρι να σου ανοιξει σε recovery?να ειναι κλειστο το κινητο οταν πατας τα κουμπια... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 πατας power και volume down ταυτοχρονα μεχρι να σου ανοιξει σε recovery?να ειναι κλειστο το κινητο οταν πατας τα κουμπια... Και να τα κρατήσεις πατημένα έως να μπει στο recovery, αν τα αφήσεις νωρίτερα θα σε βγάλει σε άλλο μενού όπου πρέπει να βγάλεις μπαταρία... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Και να τα κρατήσεις πατημένα έως να μπει στο recovery, αν τα αφήσεις νωρίτερα θα σε βγάλει σε άλλο μενού όπου πρέπει να βγάλεις μπαταρία... ποιο μενου ειναι αυτο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 ποιο μενου ειναι αυτο? Ένα που λέει S/W update...μπλα μπλα... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ytses Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Όχι. Με root συσκευή όμως μπορείς να το κάνεις να ανάβουν τα 4 soft buttons ως notification. Αν μπορει καποιος, ας δωσει την διαδικασια (η καποιο link) για root και unroot εφοσον την εχει δοκιμασει στο συγκεκριμενο τηλέφωνο. Ευχαριστω προκαταβολικα Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αν μπορει καποιος, ας δωσει την διαδικασια (η καποιο link) για root και unroot εφοσον την εχει δοκιμασει στο συγκεκριμενο τηλέφωνο. Ευχαριστω προκαταβολικα Γιάννης Πιό εύκολο από αυτό δεν γίνεται Root LG Optimus 2X Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια το κινητο ειναι εξαιρετικο +Η εξοδος HDMI ειναι απλα κορυφαια! +Οθονη +Περιεργως μου αρεσει πολυ το LG UI εχει ομως και αυτο τα "προβληματακια¨του κατα την αποψη μου. εχει παρατηρησει κανεις το εξης: οταν βρισκεται σε καποιο μενου στο οποιο εμφανιζεται στα δε3ια η μπαρα κυλισης, οταν εχει εξαφανιστει (2δευτ χωρις να ακουμπησεις την οθονη) να ειναι σα να κολλαει οταν ξεκινας να κανεις scroll? Γενικα το scrolling δεν ειναι τοσο ομαλο (τουλαχιστον οσο θα περιμενα). Το ηχειακι μου φαινεται λιγο χαμηλο, η ειναι η ιδεα μου? Αυτο με το slide up to unlock ειναι τουλαχιστον εκνευριστικοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 (edited) μαθατε τιποτα ρε παιδια για καμια θηκη?μου επεσε πριν απο 10 λεπτα απο τα χερια και (ευτυχως) το ειχα σε μια απο αυτες τις θηκες που αφηνουν εκτεθημενες τις πανω γωνιες και πιστεψτε το επεσε με μια απο αυτες τις γωνιες στο εδαφος και μου χτυπηθηκε....ευτυχως λογω τις θηκης το υπολοιπο ειναι ανεπαφο αλλα πολυ ξενερωμα... Edited April 14, 2011 by ximikos_fil Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια το κινητο ειναι εξαιρετικο +Η εξοδος HDMI ειναι απλα κορυφαια! +Οθονη +Περιεργως μου αρεσει πολυ το LG UI εχει ομως και αυτο τα "προβληματακια¨του κατα την αποψη μου. εχει παρατηρησει κανεις το εξης: οταν βρισκεται σε καποιο μενου στο οποιο εμφανιζεται στα δε3ια η μπαρα κυλισης, οταν εχει εξαφανιστει (2δευτ χωρις να ακουμπησεις την οθονη) να ειναι σα να κολλαει οταν ξεκινας να κανεις scroll? Γενικα το scrolling δεν ειναι τοσο ομαλο (τουλαχιστον οσο θα περιμενα). Το ηχειακι μου φαινεται λιγο χαμηλο, η ειναι η ιδεα μου? Αυτο με το slide up to unlock ειναι τουλαχιστον εκνευριστικοοο Για το unlock μπορείς να βάλει το κλείδωμα με τις τελείες (Μοτίβο - που πρέπει να περάσει το δάχτυλο από τουλ. 4 σημεία) Και ασφαλές (έστω και λίγο) και πιο γρήγορο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts