Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Είμαι έτοιμος να το πάρο αλλα έχω 2 ερωτήματα.

a: Η οθόνη σε σχέση με τα galaxy s και s2 είναι καλύτερη?

b: Τα 512mb ram κατά ποσο είναι ικανοποιητικά? Θα χρειαστώ τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο λόγο μικρής ram?

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αυτο ποθ με τρομαζει πιο πολυ ειναι που θα το βγαλει μονο η vodafone!!!!!! βλεπω να εχει την τυχη του samsung i8910!!!!!!
Δεν θα το φερει μονο η vodafone φιλε μου, απλα εχει παρει την αποκλειστικοτητα να το εχει μονο αυτη για καποιο μικρο διαστημα. Κανα μηνα στο περιπου. Μετα ολοι οι παροχοι θα το εχουν.

Είμαι έτοιμος να το πάρο αλλα έχω 2 ερωτήματα.

a: Η οθόνη σε σχέση με τα galaxy s και s2 είναι καλύτερη?

b: Τα 512mb ram κατά ποσο είναι ικανοποιητικά? Θα χρειαστώ τηλέφωνο μετά από ένα χρόνο λόγο μικρής ram?

Αν διαβάσεις τις τελευταίες 3-4 σελίδες θα βρεις απαντήσεις σε όλα αυτά...

Αν δεν τις διάβασες, σε συμβουλεύω πριν κάνεις ποστ να διαβάζεις τουλάχιστον τις τελευταίες 5-10 σελίδες πριν ρωτάς κάτι εδώ όπως και σε οποιοδήποτε φόρουμ.

Αν τις διάβασες.. τότε μάλλον δεν σε καλύψανε οι απαντήσεις οπότε ρώτα με περισσότερη λεπτομέρεια τι ακριβώς ζητάς..

• Administrators
Μετα ολοι οι παροχοι θα το εχουν.

Έχεις κάποια πληροφορία για αυτό ή πρόκειται για απλή εκτίμηση;

Modpic.gif

Το "upgradable",πάντως, απο μόνο του αποτελεί εντέχνως και σκοπίμως,ασαφή διατύπωση.Δεν συνεπάγεται άμεσα την υποχρέωση της εταιρείας να διανέμει τις "αναβαθμίσεις".

Αντιστοίχως ο όρος "Android Software" είναι σαφώς πιο γενικός απο το "Android OS".

ε ναι. απλα λεει οτι το hardware ειναι δυνατο για να σηκωνει και τις μετεπειτα εκδοσεις του android. οχι οτι θα της δωσει η LG. (ντε και καλα)

για το flash 10.1 παντως θα μπορουσε να πεσει μυνηση αφου ειναι χαρακτηριστικο που δεν ισχυει και αναφερεται ξεκαθαρα ως τετοιο πανω στο κουτι. καμια ασαφεια προς αυτο

ε ναι. απλα λεει οτι το hardware ειναι δυνατο για να σηκωνει και τις μετεπειτα εκδοσεις του android. οχι οτι θα της δωσει η LG. (ντε και καλα)

Νομίζω ότι παίζουμε με τις λέξεις :lol:

Αν παρ όλα αυτά δεν το αναβαθμίσει εμεις θα χάσουμε 500€ και αυτοί την αξιοπιστία τους και πολύ περισσότερρα....

Αν παρ όλα αυτά δεν το αναβαθμίσει εμεις θα χάσουμε 500€ και αυτοί την αξιοπιστία τους και πολύ περισσότερρα....

Παιδιά, εγώ ξαναλέω πως λόγω της τιμής του και της ποσότητας χρηστών που θα έχει, θα έχει πολύ καλό support και από την εταιρεία αλλά κυρίως από xda + developers! Πιστεύω το κινητό θα είναι μεγάλο trend στον χώρο των customizations εκτός αν έχουν κάνει καμιά πατάτα στο hardware (βλέπε advent vega).

Παιδιά, εγώ ξαναλέω πως λόγω της τιμής του και της ποσότητας χρηστών που θα έχει, θα έχει πολύ καλό support και από την εταιρεία αλλά κυρίως από xda + developers! Πιστεύω το κινητό θα είναι μεγάλο trend στον χώρο των customizations εκτός αν έχουν κάνει καμιά πατάτα στο hardware (βλέπε advent vega).

Δεν διαφωνώ, η μονή μου ένσταση είναι γιατί ένα κινητό που πρόκειται να βγει σε κυκλοφορία θα είναι με την 2.2 έκδοση αν δεν κάνω λάθος και όχι με την 2.3 που έχει ήδη κυκλοφορισει και φοράει το nexus

Κατά τα άλλα μακάρι να έχει καλή υποστήριξη από την LG, γιατί η Samsung είναι για τα μπάζα

Edited by argam

Έχεις κάποια πληροφορία για αυτό ή πρόκειται για απλή εκτίμηση;
Επικοινωνησα με την επισημη αντιπροσοπεια της Lg και μου το ειπε. Απλα μου ειπε για λιγο διαστημα θα το εχει μονο η vodafone και μετα θα το παρουν ολοι. Απλα τον 1 περιπου μηνα τον ειπα εγω, δεν νομιζω να παρει παραπανω απο 1 με 1.5 μηνα.

+ 1 . Δεν νομιζω να την συμφερει να χασει την αξιοπιστια της, αφου τωρα προσπαθει να μπει δυναμικα στον χωρο του Android με ισχυρες συσκευες, και να παρει κομματι της πιττας. Το ξαναλεω. "Μεγαλο" ρισκο γι αυτην να γραψει "Upgradable to the latest android software version" σε ολες τις συσκευασιες του Optimus 2X και να μην το κανει, εστω για 2-3 ακομη. Θα χασει την φερεγγυοτητα της με αυτο "Αν" δεν το κανει. Για μενα δεν μπορει να ειναι τοσο ανοητη και να ρισκαρει τοσο, και να παιζει με τις λεξεις οπως καποιοι λενε. Ξερει τι θα χασει μετα. Δε μιλαμε για κανα "Παιδακι". Μιλαμε για μια τεραστια εταιρια. Εγω το ξαναλεω. Εγω θεωρω "Σιγουρο" οτι αν γραφτει οντως σε ολες τις συσκευασιες της παγκοσμιας αγορας, τουλαχιστον 2-3 αναβαθμισεις θα τις δωσει. Τουλαχιστον.

Δεν διαφωνώ, η μονή μου ένσταση είναι γιατί ένα κινητό που πρόκειται να βγει σε κυκλοφορία θα είναι με την 2.2 έκδοση αν δεν κάνω λάθος και όχι με την 2.3 που έχει ήδη κυκλοφορισει και φοράει το nexus

Κατά τα άλλα μακάρι να έχει καλή υποστήριξη από την LG, γιατί η Samsung είναι για τα μπάζα

Μηπως δεν σκεφτηκες το οτι δεν εχει ετοιμασει ακομη την 2.3 για το Optimus 2X και θελει να το ριξει στην αγορα, παρα να περιμενει πρωτα να του το φορεσει και να χασει χρονο? Απλα ειναι τα πραγματα.

παιδια την 2.3 αλλα και την 2.4 θεωρω δεδομενο οτι θα την παρει, οπως θα την παρει σιγουρα και το gs2 οποτε δεν βλεπω καποια διαφορα...
οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

παιδια την 2.3 αλλα και την 2.4 θεωρω δεδομενο οτι θα την παρει, οπως θα την παρει σιγουρα και το gs2 οποτε δεν βλεπω καποια διαφορα...

η 2.3 και η 2.4 το ιδιο πραγμα ειναι. η επομενη εκδοση ερχεται αυγουστο. 6 μηνες lifeycle. η 2.3 βγικε περσυ δεκεμβριο

Και για την "Οθονη" που καποιοι εχουν αμφιβολιες, στο οτι ειναι "Απλη" LCD. Το Optimus 2X δεν εχει απλη LCD. ΕΧΕΙ "S-IPS" . Δηλ. SUPER IPS . Και "Συγκεκριμενα" με "WIDE COLOR GAMUT" . Τρωει για "Πλακα" την IPS του iPhone 4 και σε χρωματικη αποδοση και σε κορεσμο χρωματων και "ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ" Ακομη και τη Super AMOLED του Galaxy S . Edited by aby

Και για την "Οθονη" που καποιοι εχουν αμφιβολιες, στο οτι ειναι "Απλη" LCD. Το Optimus 2X δεν εχει απλη LCD. ΕΧΕΙ "S-IPS" . Δηλ. SUPER IPS . Και "Συγκεκριμενα" με "WIDE COLOR GAMUT" . Τρώει για "Πλακα" την IPS του iPhone 4 και σε χρωματικη αποδοση και σε κορεσμο χρωματων και "ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ" Ακομη και τη Super AMOLED του Galaxy S .

Ηρεμα παιδιά, εχεις δει super amoled απο κοντα η ετσι τα λες, και του 2Χ την εχεις δει και εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι τοσο καλη, περιμενε να βγει και βλεπουμε, δεν χρειάζεται να τα μηδενιζεις ολα για να υποστυριξεις το δικο σου

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ηρεμα παιδιά, εχεις δει super amoled απο κοντα η ετσι τα λες, και του 2Χ την εχεις δει και εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι τοσο καλη, περιμενε να βγει και βλεπουμε, δεν χρειάζεται να τα μηδενιζεις ολα για να υποστυριξεις το δικο σου

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Πρωτον. Samsung galaxy s ειχα και το πουλησα μολις σημερα απο εδω . Και δευτερον δες εδω για το τι εννοω. http://www.youtube.com/watch?v=0Y9ALrLtDnM&feature=related Στο 1.05 ως το τελος. Αν δεν ξερεις αν εχει καποιος Galaxy s μη λες αν εχει δει Super Amoled απο κοντα. Εγω τουλαχιστον αν δεν ξερω τι εχει ο αλλος δεν μιλαω. Στο μονο που υπερτερει το Galaxy s σε σχεση με το Optimus 2X ειναι στο μαυρο. Πουθενα αλλου Edited by aby

Aby τα εγραψα και παραπανω αυτα(για να στηριξω μερικως τα γραφομενα σου το λεω).. Ειναι η πιο σωστη χρωματικα οθονη (γιατι δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη) στα 800Χ480. Και μιας και ανεφερες iphone 4, η lg προμηθευει οθονες για το 4αρι. Τι οθονη πιστευεις θα εχει φορεσει σε ενα κινητο στο οποιο πονταρει πολλα για να παρει το μεριδιο που της αναλογει για το 2011; Θα επανελθω αναλυτικα για το lg, οχι ομως στην παρουσα φαση...

Aby τα εγραψα και παραπανω αυτα(για να στηριξω μερικως τα γραφομενα σου το λεω).. Ειναι η πιο σωστη χρωματικα οθονη (γιατι δεν υπαρχει καλυτερη και χειροτερη) στα 800Χ480. Και μιας και ανεφερες iphone 4, η lg προμηθευει οθονες για το 4αρι. Τι οθονη πιστευεις θα εχει φορεσει σε ενα κινητο στο οποιο πονταρει πολλα για να παρει το μεριδιο που της αναλογει για το 2010. Θα επανελθω αναλυτικα για το lg, οχι ομως στην παρουσα φαση...
Φιλε v@gelis, δεν διαφωνω με σενα αλλα με τον φιλο πιο πανω, που απλα μου ειπε αν εχω δει Galaxy s απο κοντα

Εκει που θελω να δω την συγκριση ειναι με την S.amoled plus διοτι ενταξει απολυτα λογικα να ειναι καλυτερη η οθονη του optimus μιας και προκειται για πιο καινουργια τεχνολογια εναντι της s amoled toy γαλαξια αυτο που θα εχει πραγματικο ενδιαφερον θα ειναι η s amoled plus του γαλαξια 2

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Εκει που θελω να δω την συγκριση ειναι με την S.amoled plus διοτι ενταξει απολυτα λογικα να ειναι καλυτερη η οθονη του optimus μιας και προκειται για πιο καινουργια τεχνολογια εναντι της s amoled toy γαλαξια αυτο που θα εχει πραγματικο ενδιαφερον θα ειναι η s amoled plus του γαλαξια 2
Εκει οντως θα ειναι δυσκολα τα πραγματα. Παντως για τα σημερινα δεδομενα, και μη ξεχναμε το κυριοτερο, την τιμη που θα πρωτοκυκλοφορησει στα 499 ευρω, μ αυτην τη τιμη, για μενα, δεν εχει αντιπαλο

Στο δια ταυτα... ξερουμε ποτε ακριβως θα κυκλοφορησει απο τη VODAFONE; (ακριβη ημερομηνια) γιατι εχω φαει ολα τα καταστηματα και πουθενα μια σαφη απαντηση.

Στο δια ταυτα... ξερουμε ποτε ακριβως θα κυκλοφορησει απο τη VODAFONE; (ακριβη ημερομηνια) γιατι εχω φαει ολα τα καταστηματα και πουθενα μια σαφη απαντηση.
Κανεις δεν ξερει ακριβως, ουτε η ιδια η Lg που ρωτησα δεν μπορουσε να μου πει, το μονο που μου ειπε ειναι οτι το πολυ ως το τελος του μηνα θα το εχει.

• Administrators

Αν γνωρίζαμε, θα το είχες διαβάσει ήδη εδώ.

Modpic.gif

ok χαλαρωσε φιλε μου, καινουργιος ειμαι εδω. Απλα το περιμενω απο τον δεκεμβριο που το πρωτοειδα και η υπομονη τελειωνει...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)