Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Οσο για τα 512mb ram ειναι λιγα επειδη θα βγουν τα atrix,sgs 2 με 1gb,αλλιως πιστευω πως δε θα υπηρχαν τοσα παραπονα. Εσύ το συγκρίνεις με άλλες συσκευές, όχι εμείς. :rolleyes: Εγώ βασίζομαι καθαρά στην πράξη και οι δοκιμές μου αυτό έχουν δείξει... η ram της συσκευής είναι οριακή και απαιτεί φειδωλή χρήση, κάτι που δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί για συσκευή αυτής της κατηγορίας. να παρω την δευτερα το lg η να περιμενω το samsung η το htc το διπυρηνο?ξερει κανεις σε τι τιμη θα παιξουν το samsung και το htc? Απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Εδώ δεν είναι χώρος για τέτοιες συζητήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμιά ιδέα για screen protector στο παραπάνω ποστ μου??:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμιά ιδέα για screen protector στο παραπάνω ποστ μου??:) pdair, vikuiti και brando είναι δοκιμασμένα από τη μεριά μου και πολύ καλά. Της viquiti ίσως είναι λίγο πιο χοντρά και δεν ξέρω αν θα επηρεάσει το scrolling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμιά ιδέα για screen protector στο παραπάνω ποστ μου??:) κοιτα εγω πιστευω πως το κινητο αν το εχεις σε θηκες και ζελατινες δε ντο χαιρεσαι!!επειδη το συγκεκριμενο κινητο εχει αντιχαρακτικο γυαλι (gorilla glass) πιστευω πως μια απλη θηκη για να το βαζεις στην τσεπη ειναι ιδανικη.... τουλαχιστον εγω αυτο κανω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 κοιτα εγω πιστευω πως το κινητο αν το εχεις σε θηκες και ζελατινες δε ντο χαιρεσαι!!επειδη το συγκεκριμενο κινητο εχει αντιχαρακτικο γυαλι (gorilla glass) πιστευω πως μια απλη θηκη για να το βαζεις στην τσεπη ειναι ιδανικη.... τουλαχιστον εγω αυτο κανω :happy: Αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση, χρειάζεται την απαραίτητη προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά καμμιά ιδέα για screen protector στο παραπάνω ποστ μου??:) mergathon.. πολύ αγχώνεσαι βρε αδερφέ με το screen protector :Ρ Ψάξε και κανά αγγλικό φόρουμ να δεις τι λένε για τα screen protectors. Εγώ σου λέω πως έχει gorilla glass να μην πάρεις τίποτα :D Παιδιά.. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το κινητό.. και κάτι δεν πάει καλά με την Internal SD μου φαίνεται. α) Όταν κάνω mount στο πισί (Ubuntu) και μετά Unmount, πάντα μου βγάζει το κινητό ότι η internal sd είναι corrupt και πρέπει να της κάνω format! Μετά από reboot φτιάχνει. Το δεύτερο είναι πως δεν μπορώ να κάνω install εφαρμογές μεγάλες συνήθως (που μάλλον κάνουν move to sdcard αυτόματα). Ο μόνος τρόπος είναι να κάνω μέσα από τα settings unmount την internal, install το πρόγραμμα και ξανά mount. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε windows; Στις ρυθμίσεις της συσκευής βλέπεις κανονικά και τις δύο κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Ενταξει βρε mod(sry honored member) μη δαγκωνεις :p Στο ποστ του φιλου ανεφερομουν το κινητο ποναει σε μπαταρια(λιγο) σε ραμ(αρκετα) βλεπε atrix sg2 και htc puramid και στην οθονη(αν και εκει ψιλοπαλευεται)... Οσο για το θεμα με τη ram σε εμπιστευομαι απολυτα απλα βλεπωντας πως το nexus s με τα 512mb τα παει μια χαρα υπεθεσα πως και εδω δε θα υπηρχε θεμα!!! Ισως ειμαι και επηρεασμένος απο τα δικα μου τα κακομοιρα τα 256mb. Εχεις παρατηρησει καποιο θεμα με τη ram ή εννοεις πως επειδή με το multitasking πεφτει χαμηλα θα εχει καποιο θεμα με απαιτητικοτερες εφαρμαγες-παιχνιδια? Και κατι τελευταιο εχει μαγειρεψει κανεις καποια rom στα μετρα του??(Μεσω rom kitchen??) @Jastonas σε τι φορμα ειναι η internal?Στο εκανε και πριν την Vanilla? @mergathon Ενα χρονο χωρις screen protector η γοριλοτζαμενια οθονη μου δεν εχει ψεγαδι!!!(ειχα θηκουλα βεβαια..) Edited April 9, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ναι παιδιά σίγουρα δεν το χαίρεσαι,αλλά πάντα πουλάω ακριβά τα παλιά μου κινητά γιατί είναι σαν καινούργια. και σήμερα σε καινούργιο τηλέφωνο είδα εμφανές γδάρσιμο στο ασημένιο πλάστικο,κ φρίκαρα:p θα δω οπότε pdair ή brando. α και απέκτησα νέο ανηψάκι τώρα οπότε εντός χρόνου θα δοκιμάσουμε αν αντέχει το gorilla glass,εν αγνοία μου όπως πάντα:rolleyes: ευχαριστώ παίδες Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Οσο για το θεμα με τη ram σε εμπιστευομαι απολυτα απλα βλεπωντας πως το nexus s με τα 512mb τα παει μια χαρα υπεθεσα πως και εδω δε θα υπηρχε θεμα!!! Μην τα μπερδεύεις, το nexus τρέχει ότι τελευταίο από Android και μάλιστα στην pure μορφή του χωρίς τα πρόσθετα της εκάστοτε εταιρίας. Το LG UI έχει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την μικρή περίσσεια ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις σε windows; Στις ρυθμίσεις της συσκευής βλέπεις κανονικά και τις δύο κάρτες; @Jastonas σε τι φορμα ειναι η internal?Στο εκανε και πριν την Vanilla? Στις ρυθμίσεις τις βλέπει και τις δύο κάρτες ναι. Σε file manager επίσης. Απλά έχει symlink έναν κατάλογο στην internal "_ExternalSD" όπως λογικά σε όλους σας. Το gparted... μου τα έβγαλε Unallocated τα partition γιατί δεν έκανε σωστό Mount.. ! Πφ.. πάω windows να δω! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μην τα μπερδεύεις, το nexus τρέχει ότι τελευταίο από Android και μάλιστα στην pure μορφή του χωρίς τα πρόσθετα της εκάστοτε εταιρίας. Το LG UI έχει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης για την μικρή περίσσεια ram. Αυτο εννοουσα απλα μαλλον δε το διατυπωσα σωστα.Hardwarικα ειναι αρκετα αλλα στη softwarικη υλοποιηση υπαρχει θεμα. Αυτο που λες ειναι πολυ καλο γιατι με την 2.3 και με καποιες βελτιωμενες rom θα μειωθει αισθητα το θεμα της Ram. Παντως μεσω τη rom kitchen που προανεφερα μπορεις φτιαξεις μια πολυ πιο "native" rom και να απομακρυνεις την LG...! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Το πηρα απο το Πλαισιο αλλα δεν το εχω λαβει ακομα την Τεταρτη θα το εχω στα χερια μου.Εχω αρχησει να φοβαμαι για αυτο το smartphone πολλα στραβα διαβαζω.Αν μπορει και ξερει ο Athanaso77 απο που κανει η εισαγωγη το Lg 2x η χωρας μας;Το Ελληνικο μενου το επιλεγουμε εμεις με την πρωτη εκκινηση του LG 2x; Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι για κάτι. Ελληνικά ναι... θα επιλέξεις από την αρχή, όταν το ανοίξεις. Παντως μεσω τη rom kitchen που προανεφερα μπορεις φτιαξεις μια πολυ πιο "native" rom και να απομακρυνεις την LG...! Μπορείς ναι. Παρόλα αυτά όλες οι υπάρχουσες cooked rom είναι modaco-based. Θα προτιμούσα να δω κάτι διαφορετικό αλλά δυστυχώς ακόμα δεν βλέπω κινητικότητα στο xda. Edited April 9, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Μπορείς ναι. Παρόλα αυτά όλες οι υπάρχουσες cooked rom είναι modaco-based. Θα προτιμούσα να δω κάτι διαφορετικό αλλά δυστυχώς ακόμα δεν βλέπω κινητικότητα στο xda. εγω βασικα προς το παρον το εχω αφησει με stock rom και rootarisma...εχεις να προτεινεις athanaso77 καμια cook rom ή να το αφησω προς το παρον ετσι?το nexus s to εχω αφησει με την stock για να εχει την καλυψη της μαμας google ενω το desire hd το ειχα λειωσει στα flasharismata!!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι εντυπωσιακό ακόμα από cooked rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 παιδιά οσον αφορά τα μειλ δε μου συγχρονίζει τον hotmail, στο widget διευθυνση.. με έβαλε να φτιάξω ένα gmail και ούτε αυτό συγχρονίζει.. συγχρονίζει εννοώ αμέσως να δέχεται τα νέα μειλ. τι να κάνω?:) πως φαίνεται ο android noob.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 H internal ακόμα και μετά από format τα ίδια :/ Αν γίνει Mount/umount τότε το κινητό την βλέπει σαν corrupt και θέλει φορμάτ. Και να κάνεις φορμάτ, δεν φτιάχνει. Μόνο με reboot την ξαναδιαβάζει. Να το πάω για αντικατάσταση άραγε....; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Με ανοιχτή τη συσκευή, βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα και ξαναδοκίμασε να συνδέσεις τη συσκευή στον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 H internal ακόμα και μετά από format τα ίδια :/ Αν γίνει Mount/umount τότε το κινητό την βλέπει σαν corrupt και θέλει φορμάτ. Και να κάνεις φορμάτ, δεν φτιάχνει. Μόνο με reboot την ξαναδιαβάζει. Να το πάω για αντικατάσταση άραγε....; Στην χειρότερη περίπτωση θα πας για νέα κάρτα. Το έχω πάθει κι εγω αυτο στο HD2 όταν πάλευα με android rom. Ακόμα την έχω αυτη την 16αρα. Μόνο το HD2 την διαβάζει μετα απο reboot αλλα όχι πάντα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 γεια σας παιδια!εδω και 2 μερες ειμαι ενας περιχαρης κατοχος του Lg Optimus 2x!:):):) δεν προλαβαινω να μακρυγορησω καθως σε λιγο θα πρεπει να φυγω. το κινητο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τουλαχιστον για μενα σε ΟΛΑ ΤΟΥ! εχω παθει την πλακα μου πραγματικα! μια απορια ομως θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε να με βοηθησετε!:) ηχους κλησεις εφτιαξα,οκ! ηχο μηνυματων ομως γιατι δεν παιρνει απο αυτα που εβαλα μεσα στο κινητο? ελπιζω να γινεται διοτι θα το εχω μεγαλο παραπονο:mad::lol::lol: λοιπον παιδια,πως μπορει να αντιστοιχηθει ηχος εκτος κινητου για μηνυματα? κανω κατι λαθος? Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Να πω κι εγώ τη γνώμη μου μικρής βαρύτητας βέβαια μιας και η επαφή μου ήταν σύντομη . 1.Το κινητό είναι πύραυλος.Τα κάνει όλα πολύ σύντομα και άμεσα 2.Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή.Άμολεντ δεν είναι ,αλλά είναι εξαιρετικά φωτεινή και διαυγής. 3.Τα εικονίδια και τα μενού του -όπως και του Galaxy-είναι πολύ fancy για τα γούστα μου με έντονα χτυπητά χρώματα και με σχεδόν παιδική αισθητική ,εδώ νομίζω την HTC δεν τη βάζει κάτω κανείς. 4.Το ζουμ είναι λίγο σπαστό,oxi τόσο ομαλό, και στα μενού του κινητού και στο browsing. Το σημαντικότερο πάντως είναι το 1 και το 2. Το κινητό τα αξίζει πλήρως τα χρήματά του αν και μάλλον θα περιμένω και το Galaxy S 2. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 κατι βρηκα εδω,ελπιζω η λυση να ειναι αυτη,αλλιως δεν ξερω ,ισως γνωριζετε εσεις κατι καλυτερο! http://android.modaco.com/content/lg-gt540-optimus-gt540-modaco-com/318564/can-i-chane-the-sms-notification-tone/ Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosMazdaspeed6 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 φιλε μου,εχω δει και amoled οθονες,ειναι εξαιρετικες,αλλα ενω πιστευα οτι το 2Χ θα ειναι κατωτερο αυτων,προσωπικα το βλεπω σαν ανταξιο!η οθονη ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!:) Παράθεση Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2 ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Με ανοιχτή τη συσκευή, βγάλε και ξαναβάλε την κάρτα και ξαναδοκίμασε να συνδέσεις τη συσκευή στον υπολογιστή. Στην χειρότερη περίπτωση θα πας για νέα κάρτα. Το έχω πάθει κι εγω αυτο στο HD2 όταν πάλευα με android rom. Ακόμα την έχω αυτη την 16αρα. Μόνο το HD2 την διαβάζει μετα απο reboot αλλα όχι πάντα. Δεν γίνεται τίποτα. Φταίει 100% η Internal SD. Δοκίμασα το πολύ απλό. Βγάζω τελείως την external. Reboot. Settings>Unmount Internal. Πάω να κάνω Μount ξανά (από settings) και πάλι error.. your card.. yada yada.. format... Ούτε καλώδια συνδεμένα, ούτε external sd, ούτε τίποτα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Είσαι άτυχος... :confused: Μπορείς να βάλεις την official για να το επιστρέψεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts