Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Στο xda θα βρεις τα παντα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν βρίσκω link που να δουλεύει για build5 cm10.1 tonyp μέχρι build 4 βρήκα και είναι αυτή που έχω βάλει τώρα
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Ναι αυτο βλεπω και εγω

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Οχι δεν την εχω

Μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω Link

http://download.seo-fuerst.de/index.php/Entry/203-cm-10-1-t-build-05-newbl-tonyp/#files

• 2 weeks later...

Σε ένα O2X έχει σπάσει το τζαμάμι της πίσω κάμερας και δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα για επισκευή. Βρίσκω σχετικά εύκολα ολόκληρο το πίσω κάλυμα, αλλά πιο δύσκολα μόνο το τζαμάκι, όπως εδώ:

http://www.parts4repair.com/lg-optimus-2x-rear-camera-lens/

Δυστυχώς από το παραπάνω μου έρχεται με τα μεταφορικά περίπου όσο ένα κάλυμμα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.

Προσωπικό ρεκόρ! 168 ώρες χωρίς επανεκκίνηση... με την AOSP 4.4.4 ... δηλ έκλεισα επισήμως 7 μέρες!!! χωρίς lag (αλλά χωρίς τις "βαριές" για το κινητό μας εφαρμογές εγκατεστημένες). Με άλλες ROM είτε άρχιζε να λαγκάρει και έκανα επανεκκίνηση μια φορά τη μέρα, είτε από μόνο του τα έπαιζε και έκανε soft reboot αυτόματα.

Ποιες εννοεις "βαριες" ? Viber πχ ?

facebook/ messenger και viber βασικά. Google+, hangouts, whatsapp, youtube, αν και βαριές, τις έχω εγκατεστημένες (μαζί με άλλες 50 βέβαια! χαχα)

Εννοείται με Greenify. Αντί για facebook έχω τo tinfoil for facebook, το οποίο στην ουσία είναι το browser περιβάλλον του facebook (και δεν έχει ειδοποιήσεις! ).

Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις/ εφαρμογές, εδώ και 3 χρόνια, καμία ROM δεν άντεξε τόσο... (Υπόψιν στη ROM δε λειτουργεί και το GPS, αλλά η τοποθεσία βρίσκεται από τα δίκτυα μια χαρά).

Για όσους ενδιαφέρονται:

http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682

facebook/ messenger και viber βασικά. Google+, hangouts, whatsapp, youtube, αν και βαριές, τις έχω εγκατεστημένες (μαζί με άλλες 50 βέβαια! χαχα)

Εννοείται με Greenify. Αντί για facebook έχω τo tinfoil for facebook, το οποίο στην ουσία είναι το browser περιβάλλον του facebook (και δεν έχει ειδοποιήσεις! ).

Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις/ εφαρμογές, εδώ και 3 χρόνια, καμία ROM δεν άντεξε τόσο... (Υπόψιν στη ROM δε λειτουργεί και το GPS, αλλά η τοποθεσία βρίσκεται από τα δίκτυα μια χαρά).

Για όσους ενδιαφέρονται:

http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682

Ευχαριστώ φιλαράκι.............θα την δοκιμάσω στης γυναίκας την συσκευή...!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• 1 month later...
Το έχω δόση και εγώ στην σύζυγο και του έχω πάνω DjangoManouche X1.2 ( 4.0.4) κανένα θέμα, το χρησιμοποιεί σαν τηλέφωνο και photo - video (για τα παιδιά) μιας που στον τομέα αυτό είναι Best...! Κάθε μέρα το χρησιμοποιεί και σαν ξυπνητήρι (για το σχολείο τα παιδιά) σε ''λειτουργία πτήσης'' και δεν έχει κλίση μόνο του ποτέ...! είναι μια Rom 2 χρονών αξιόπιστη....!!!;) Άλλαξα μπαταρία (8€) και πίσω καπάκι (7€) και έχει γίνει καινούργιο...!:rolleyes:

Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ?

GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν?

Ειναι κατι που δεν δουλευει ?

Edited by kprse

Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ?

GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν?

Ειναι κατι που δεν δουλευει ?

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση.....DjangoManouche X 1.6.5;) κανε καθαρή εγκατάσταση, όλα wipe ......πάρε ένα backup σε photo-video-music αν έχεις μέσα, γιατί με το Full wipe τα χάνεις. Άλλωστε το λέει : BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! (αλλά αν θέλετε να απολαύσετε PURE DMX ΕΜΠΕΙΡΙΑ κάνει μια πλήρη WIPE !!!!)

ΕΔΩ θα κατεβάσεις Rom & Kernel.

Edited by mariodj

Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ;

Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ;

Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και στην συνέχεια φόρτισε το ενώ είναι σβηστό μέχρι το 100%.

Αν εξακολουθεί το πρόβλημα ή αν δεν φορτίζει, το πιθανότερο είναι να φταίει η μπαταρία.

Πέρνα την Rom ξανά από την αρχή...;)

Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω.

Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω.

Μονο με το LG Flash Tool 2014 μπορείς να το επαναφέρει....;) κατέβασε την Rom από ΕΔΩ Η ακόμα καλύτερα, βάλε ΕΔΩ το IMEI και θα σου δώσει άμεσος την Rom

Edited by mariodj

• 5 weeks later...
παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best?

παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best?

καποιος μια κατατοπιστικη απαντηση θα το εκτιμουσα

Σε μένα η πιο ελαφριά μου φαίνεται η:

δεν λειτουργεί το GPS όμως. Από τα δίκτυα βρίσκει την τοποθεσία κανονικά. Οδηγίες έχει στο λινκ :)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)