isolove Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Καμια καλη jely bean παιδια δοκιμασμενη χωρις κολημματα εχετε να προτεινετε? η jelly cream 1.2A με πολυ καθαρισμα και odexed,βια πιανει τα 90mb ram,και αυτα φρεσκο-εγκαταστημενη. Δεν ξερω πως τα καταφεραν και ο stock launcher τρωει 20mb.....:( Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Όσοι θέλετε Jelly Bean Δοκιμάστε την Cm 10.1 Tony P Build 5. Δουλεύουν όλα και το κινητό πετάει πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 εβαλα την cm-10-20130514-UNOFFICIAL-p990-FIXED ειναι αλλη απο αυτη που λες μαλλον ετσι?αλλα κι αυτη καλα παει μονο την μπαταρια βλεπω να καταπινει. Κατι αππο που θελω να ρωτησω,οταν το κινητο ειναι σε sleepmode το wifi χανει τη συνδεση και μολις φωτισω την οθονη ξαναμπαινει σε 2-3 sec συμβαινει και σε σας η ειναι καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 εβαλα την cm-10-20130514-UNOFFICIAL-p990-FIXED ειναι αλλη απο αυτη που λες μαλλον ετσι?αλλα κι αυτη καλα παει μονο την μπαταρια βλεπω να καταπινει. Κατι αππο που θελω να ρωτησω,οταν το κινητο ειναι σε sleepmode το wifi χανει τη συνδεση και μολις φωτισω την οθονη ξαναμπαινει σε 2-3 sec συμβαινει και σε σας η ειναι καποιο προβλημα? Default λειτουργία του Android, σε sleep mode απενεργοποιεί το WiFi. Αν έχεις custom kernel μπορείς να ενεργοποιήσεις το Keep WiFi alive :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Default λειτουργία του Android, σε sleep mode απενεργοποιεί το WiFi. Αν έχεις custom kernel μπορείς να ενεργοποιήσεις το Keep WiFi alive :cool: kernel kowalski εχω και εχει και εφαρμογη kowalski manager αλλα δεν βλεπω καπου τη ρυθμιση που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 kernel kowalski εχω και εχει και εφαρμογη kowalski manager αλλα δεν βλεπω καπου τη ρυθμιση που λες Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι στο 2Χ, νομίζω ότι στον Temasek την είχε...και τώρα στο GNex με fancy kernel έχει ρύθμιση το Trickster για WiFi High Performance (keep WiFi speed in sleep mode). Υποθέτω στις ρυθμίσεις του WiFi έχεις επιλέξει να παραμένει πάντα ενεργό ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι στο 2Χ, νομίζω ότι στον Temasek την είχε...και τώρα στο GNex με fancy kernel έχει ρύθμιση το Trickster για WiFi High Performance (keep WiFi speed in sleep mode). Υποθέτω στις ρυθμίσεις του WiFi έχεις επιλέξει να παραμένει πάντα ενεργό ? βεβαια το εχω<< παντα>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Όσοι θέλετε Jelly Bean Δοκιμάστε την Cm 10.1 Tony P Build 5. Δουλεύουν όλα και το κινητό πετάει πραγματικά. Απο την DjangoManoucheX 1.6.5 που εχω ειναι καλυτερη; Δε με πολυ νιαζουν τα φρου-φρου και αρωματα απλα να δουλευουν ολα πχ ραδιοφωνο, χωρις lags και γρηγορα. Edited October 23, 2013 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Όσοι θέλετε Jelly Bean Δοκιμάστε την Cm 10.1 Tony P Build 5. Δουλεύουν όλα και το κινητό πετάει πραγματικά. Θα συμφωνησω . Ειναι στην καλυτερη κατασταση που ηταν ποτε το κινητο με αυτη τη Rom . Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Απο την DjangoManoucheX 1.6.5 που εχω ειναι καλυτερη; Δε με πολυ νιαζουν τα φρου-φρου και αρωματα απλα να δουλευουν ολα πχ ραδιοφωνο, χωρις lags και γρηγορα. Το radio δουλεύει με το spirit fm.Στο θέμα του στο xda λέει αναλυτικά πως φτιάχνεις το ράδιο. Lags δεν έχει πουθενά και το κινητό δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από αυτή τη rom και εγώ είχα DjangoManoucheX 1.6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 απο καμερα πως τα παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 απο καμερα πως τα παει? Έχω φλασάρει modded κάμερα (του Jishur) και είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 απο καμερα πως τα παει? από κάμερα άστα να πάνε είναι χάλια μαύρα :( Το radio δουλεύει με το spirit fm.Στο θέμα του στο xda λέει αναλυτικά πως φτιάχνεις το ράδιο. Lags δεν έχει πουθενά και το κινητό δουλεύει υποδειγματικά. Πριν από αυτή τη rom και εγώ είχα DjangoManoucheX 1.6.5 φίλε μου μήπως μπορείς να δόσης σύνδεσμο που λέει για τις ρύθμισις radio γιατί δεν μπορώ να το βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Eμένα με βλέπω να μένω στη DMX 1.6.5 που έχει κάτσει μια χαρά στο 2Χ και πηγαίνει και γρήγορα. Μάλλον πρέπει να βρω πάντως ένα τρόπο να προσθέσω .png αρχεία πχ(sys_stat_battery 51) στο framework για να μπορώ να βάλω 1% bettery icon στη μπάρα πάνω. Το χει κάνει κανένας αυτό το πράγμα; Για τον φίλο lousifer2008 μπες στο xda στο thread της ρομ και έχει link για το ραδιόφωνο. Edited October 24, 2013 by KPONOSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 δεν έχω βρει άκρη πως γίνετε στο spirit fm με το πλήκτρο για το speaker πως θα ακούω radio από το Ηχείακι και όχι από τα ακουστικά, σε video στο youtube έχω δει ότι λειτουργεί. αν ξέρεις κανεις τις ρύθμισις αν μου δόση τα φώτα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Έχω φλασάρει modded κάμερα (του Jishur) και είναι μια χαρά. κανενα λινκ για την καμερα?γιατι σκεφτομε να το φλασαρω και αυτο με σταματαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 φίλε μου δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα που λέει ο φίλος @Mpoumpis106 αλλά μέσα στους φακέλους όπου κατέβασα την rom που πρότεινε ο @Mpoumpis106 έχει αυτήν εδώ LG-JB_camera_CM10.1_feav_test1_persistent.zip είναι patch του Tony και την προτείνει για για την CM 10.1 εγώ την δοκίμασα και πραγματικά είναι απροβλημάτιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 ειμαι σε στοκ ics..ποιον bootloader εχω για να περασω τη σωστη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 δεν έχω βρει άκρη πως γίνετε στο spirit fm με το πλήκτρο για το speaker πως θα ακούω radio από το Ηχείακι και όχι από τα ακουστικά, σε video στο youtube έχω δει ότι λειτουργεί. αν ξέρεις κανεις τις ρύθμισις αν μου δόση τα φώτα του Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω μπορέσει με τίποτα να ακούω από τα ηχεία όπως και εσύ.Επίσης ακούγοντας από τα ακουστικά λειτουργεί και το μικρόφωνο κ έτσι ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος.Σε εσένα το κάνει αυτό? Όποιος ξέρει τίποτα σχετικά Με το spirit fm ας δώσει τα φώτα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousifer2008 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω μπορέσει με τίποτα να ακούω από τα ηχεία όπως και εσύ.Επίσης ακούγοντας από τα ακουστικά λειτουργεί και το μικρόφωνο κ έτσι ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος.Σε εσένα το κάνει αυτό? Όποιος ξέρει τίποτα σχετικά Με το spirit fm ας δώσει τα φώτα του... φιλαράκι εδώ σε έχω :) όσο αφορά τους ήχους από το mic. απλά πρέπει να κατεβάσεις από το play το AlsaMixer απλά άλλαξε ότι λέει το text από off σε on και το αντίστοιχα μην πειράξει τίποτα άλλο και πες μου αποτελέσματα. μόνο μην ξεχάσεις να κάνεις save στο τέλος από το πλήκτρο menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 υπαρχει κανενα bug εκτος απο το ραδιο στη ρομ του tony p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris_9 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εχω το 2x σε 4.0.4 και το μόνο που του έκανα ήταν ένα απλό root, αυτό χρειαζόμουν άλλωστε. Κατευχαριστημένος με το κινητό, πήρα το ίδιο για τη γυναίκα μου. Έχει 2.3.4 πάνω και διαβάζοντας τα ποστ σας είπα να βάλω την ROM του tonyp. Ανάθεμα αν μπορώ να μπω σε Recovery Mode!!! Δοκίμασα πατώντας το Vol down+Power...τίποτα. Τα κράτησα πατημένα αρκετή ώρα μετά το logo της LG και βγάζει το εικονίδιο του android με μια μπάρα από κάτω, κάνει επανεκκίνηση και έχει κάνει hard reset! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...βοήθεια! Δεν μ'ενδιαφέρει να βάλω τπτ πολύ ειδικό, και στην ICS να μπορούσα να το αναβαθμίσω και να κάνω ένα απλό root μου έφτανε. Δοκιμάζω OTA update και ενώ μου γράφει ότι βρήκε αναβάθμιση, δεν μου την περνάει,βγάζει σφάλμα! Δοκιμάζω με το Support Tool της LG...δεν συνδέεται το κινητό ενώ το δικό μου ναι! Πφφφφφφ...... Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πελάγωσα... Παράθεση Δημόσιος Υπάλληλος = Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος! Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εχω το 2x σε 4.0.4 και το μόνο που του έκανα ήταν ένα απλό root, αυτό χρειαζόμουν άλλωστε. Κατευχαριστημένος με το κινητό, πήρα το ίδιο για τη γυναίκα μου. Έχει 2.3.4 πάνω και διαβάζοντας τα ποστ σας είπα να βάλω την ROM του tonyp. Ανάθεμα αν μπορώ να μπω σε Recovery Mode!!! Δοκίμασα πατώντας το Vol down+Power...τίποτα. Τα κράτησα πατημένα αρκετή ώρα μετά το logo της LG και βγάζει το εικονίδιο του android με μια μπάρα από κάτω, κάνει επανεκκίνηση και έχει κάνει hard reset! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...βοήθεια! Δεν μ'ενδιαφέρει να βάλω τπτ πολύ ειδικό, και στην ICS να μπορούσα να το αναβαθμίσω και να κάνω ένα απλό root μου έφτανε. Δοκιμάζω OTA update και ενώ μου γράφει ότι βρήκε αναβάθμιση, δεν μου την περνάει,βγάζει σφάλμα! Δοκιμάζω με το Support Tool της LG...δεν συνδέεται το κινητό ενώ το δικό μου ναι! Πφφφφφφ...... Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πελάγωσα... Αν δε κάνω λάθος η 2.3.4 γίνετε ρουτ με to superoneclick και όχι με το AllInOne tool. Δες λιγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoris_9 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αν δε κάνω λάθος η 2.3.4 γίνετε ρουτ με to superoneclick και όχι με το AllInOne tool. Δες λιγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 Το δοκίμασα και με το superoneclick αλλά τζίφος! Ακολουθησα τις οδηγίες κανονικά και στο σημείο που λέει reboot και root κολλάει το πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται. Το άφησα αρκετή ώρα μήπως και ξεκινήσει αλλά τπτ.... ούτε το κινητό κάνει reboot και φυσικά δεν είναι rootαρισμένο. Το πρόγραμμα μένει κολλημένο. Αν το σουτάρω από το μπαλκόνι λες να φτιάξει, φίλε μου??? :cry: Παράθεση Δημόσιος Υπάλληλος = Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος! Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Φίλε μου εγώ τη 2.3.4 ρουτ την έκανα με το superoneclick. Μάλλον πρέπει να σου απαντήσει κανένας άλλος πιο γνώστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts