Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καμια καλη jely bean παιδια δοκιμασμενη χωρις κολημματα εχετε να προτεινετε?

η jelly cream 1.2A με πολυ καθαρισμα και odexed,βια πιανει τα 90mb ram,και αυτα φρεσκο-εγκαταστημενη.

Δεν ξερω πως τα καταφεραν και ο stock launcher τρωει 20mb.....:(

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι θέλετε Jelly Bean Δοκιμάστε την Cm 10.1 Tony P Build 5.

Δουλεύουν όλα και το κινητό πετάει πραγματικά.

εβαλα την cm-10-20130514-UNOFFICIAL-p990-FIXED ειναι αλλη απο αυτη που λες μαλλον ετσι?αλλα κι αυτη καλα παει μονο την μπαταρια βλεπω να καταπινει.

Κατι αππο που θελω να ρωτησω,οταν το κινητο ειναι σε sleepmode το wifi χανει τη συνδεση και μολις φωτισω την οθονη ξαναμπαινει σε 2-3 sec συμβαινει και σε σας η ειναι καποιο προβλημα?

εβαλα την cm-10-20130514-UNOFFICIAL-p990-FIXED ειναι αλλη απο αυτη που λες μαλλον ετσι?αλλα κι αυτη καλα παει μονο την μπαταρια βλεπω να καταπινει.

Κατι αππο που θελω να ρωτησω,οταν το κινητο ειναι σε sleepmode το wifi χανει τη συνδεση και μολις φωτισω την οθονη ξαναμπαινει σε 2-3 sec συμβαινει και σε σας η ειναι καποιο προβλημα?

Default λειτουργία του Android, σε sleep mode απενεργοποιεί το WiFi. Αν έχεις custom kernel μπορείς να ενεργοποιήσεις το Keep WiFi alive :cool:

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Default λειτουργία του Android, σε sleep mode απενεργοποιεί το WiFi. Αν έχεις custom kernel μπορείς να ενεργοποιήσεις το Keep WiFi alive :cool:

kernel kowalski εχω και εχει και εφαρμογη kowalski manager αλλα δεν βλεπω καπου τη ρυθμιση που λες

kernel kowalski εχω και εχει και εφαρμογη kowalski manager αλλα δεν βλεπω καπου τη ρυθμιση που λες

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι στο 2Χ, νομίζω ότι στον Temasek την είχε...και τώρα στο GNex με fancy kernel έχει ρύθμιση το Trickster για WiFi High Performance (keep WiFi speed in sleep mode). Υποθέτω στις ρυθμίσεις του WiFi έχεις επιλέξει να παραμένει πάντα ενεργό ?

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι στο 2Χ, νομίζω ότι στον Temasek την είχε...και τώρα στο GNex με fancy kernel έχει ρύθμιση το Trickster για WiFi High Performance (keep WiFi speed in sleep mode). Υποθέτω στις ρυθμίσεις του WiFi έχεις επιλέξει να παραμένει πάντα ενεργό ?

βεβαια το εχω<< παντα>>

Απο την DjangoManoucheX 1.6.5 που εχω ειναι καλυτερη; Δε με πολυ νιαζουν τα φρου-φρου και αρωματα απλα να δουλευουν ολα πχ ραδιοφωνο, χωρις lags και γρηγορα.

Edited by KPONOSS

Θα συμφωνησω . Ειναι στην καλυτερη κατασταση που ηταν ποτε το κινητο με αυτη τη Rom .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Απο την DjangoManoucheX 1.6.5 που εχω ειναι καλυτερη; Δε με πολυ νιαζουν τα φρου-φρου και αρωματα απλα να δουλευουν ολα πχ ραδιοφωνο, χωρις lags και γρηγορα.

Το radio δουλεύει με το spirit fm.Στο θέμα του στο xda λέει αναλυτικά πως φτιάχνεις το ράδιο.

Lags δεν έχει πουθενά και το κινητό δουλεύει υποδειγματικά.

Πριν από αυτή τη rom και εγώ είχα DjangoManoucheX 1.6.5

απο καμερα πως τα παει?

από κάμερα άστα να πάνε είναι χάλια μαύρα :(

Το radio δουλεύει με το spirit fm.Στο θέμα του στο xda λέει αναλυτικά πως φτιάχνεις το ράδιο.

Lags δεν έχει πουθενά και το κινητό δουλεύει υποδειγματικά.

Πριν από αυτή τη rom και εγώ είχα DjangoManoucheX 1.6.5

φίλε μου μήπως μπορείς να δόσης σύνδεσμο που λέει για τις ρύθμισις radio γιατί δεν μπορώ να το βρω.

Eμένα με βλέπω να μένω στη DMX 1.6.5 που έχει κάτσει μια χαρά στο 2Χ και πηγαίνει και γρήγορα. Μάλλον πρέπει να βρω πάντως ένα τρόπο να προσθέσω .png αρχεία πχ(sys_stat_battery 51) στο framework για να μπορώ να βάλω 1% bettery icon στη μπάρα πάνω. Το χει κάνει κανένας αυτό το πράγμα;

Για τον φίλο lousifer2008 μπες στο xda στο thread της ρομ και έχει link για το ραδιόφωνο.

Edited by KPONOSS

δεν έχω βρει άκρη πως γίνετε στο spirit fm με το πλήκτρο για το speaker πως θα ακούω radio από το Ηχείακι και όχι από τα ακουστικά,

σε video στο youtube έχω δει ότι λειτουργεί.

αν ξέρεις κανεις τις ρύθμισις αν μου δόση τα φώτα του

Έχω φλασάρει modded κάμερα (του Jishur) και είναι μια χαρά.

κανενα λινκ για την καμερα?γιατι σκεφτομε να το φλασαρω και αυτο με σταματαει.

φίλε μου δεν έχω δοκιμάσει την κάμερα που λέει ο φίλος @Mpoumpis106

αλλά μέσα στους φακέλους όπου κατέβασα την rom που πρότεινε ο @Mpoumpis106 έχει αυτήν εδώ

LG-JB_camera_CM10.1_feav_test1_persistent.zip

είναι patch του Tony και την προτείνει για για την CM 10.1

εγώ την δοκίμασα και πραγματικά είναι απροβλημάτιστη.

δεν έχω βρει άκρη πως γίνετε στο spirit fm με το πλήκτρο για το speaker πως θα ακούω radio από το Ηχείακι και όχι από τα ακουστικά,

σε video στο youtube έχω δει ότι λειτουργεί.

αν ξέρεις κανεις τις ρύθμισις αν μου δόση τα φώτα του

Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω μπορέσει με τίποτα να ακούω από τα ηχεία όπως και εσύ.Επίσης ακούγοντας από τα ακουστικά λειτουργεί και το μικρόφωνο κ έτσι ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος.Σε εσένα το κάνει αυτό? Όποιος ξέρει τίποτα σχετικά

Με το spirit fm ας δώσει τα φώτα του...

Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν έχω μπορέσει με τίποτα να ακούω από τα ηχεία όπως και εσύ.Επίσης ακούγοντας από τα ακουστικά λειτουργεί και το μικρόφωνο κ έτσι ακούω τους ήχους του περιβάλλοντος.Σε εσένα το κάνει αυτό? Όποιος ξέρει τίποτα σχετικά

Με το spirit fm ας δώσει τα φώτα του...

φιλαράκι εδώ σε έχω :)

όσο αφορά τους ήχους από το mic.

απλά πρέπει να κατεβάσεις από το play το AlsaMixer

απλά άλλαξε ότι λέει το text από off σε on και το αντίστοιχα μην πειράξει τίποτα άλλο και πες μου αποτελέσματα.

μόνο μην ξεχάσεις να κάνεις save στο τέλος από το πλήκτρο menu.

Εχω το 2x σε 4.0.4 και το μόνο που του έκανα ήταν ένα απλό root, αυτό χρειαζόμουν άλλωστε. Κατευχαριστημένος με το κινητό, πήρα το ίδιο για τη γυναίκα μου. Έχει 2.3.4 πάνω και διαβάζοντας τα ποστ σας είπα να βάλω την ROM του tonyp. Ανάθεμα αν μπορώ να μπω σε Recovery Mode!!! Δοκίμασα πατώντας το Vol down+Power...τίποτα. Τα κράτησα πατημένα αρκετή ώρα μετά το logo της LG και βγάζει το εικονίδιο του android με μια μπάρα από κάτω, κάνει επανεκκίνηση και έχει κάνει hard reset! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...βοήθεια! Δεν μ'ενδιαφέρει να βάλω τπτ πολύ ειδικό, και στην ICS να μπορούσα να το αναβαθμίσω και να κάνω ένα απλό root μου έφτανε. Δοκιμάζω OTA update και ενώ μου γράφει ότι βρήκε αναβάθμιση, δεν μου την περνάει,βγάζει σφάλμα! Δοκιμάζω με το Support Tool της LG...δεν συνδέεται το κινητό ενώ το δικό μου ναι! Πφφφφφφ......

Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πελάγωσα...

Δημόσιος Υπάλληλος =

Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος!

Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε!

Εχω το 2x σε 4.0.4 και το μόνο που του έκανα ήταν ένα απλό root, αυτό χρειαζόμουν άλλωστε. Κατευχαριστημένος με το κινητό, πήρα το ίδιο για τη γυναίκα μου. Έχει 2.3.4 πάνω και διαβάζοντας τα ποστ σας είπα να βάλω την ROM του tonyp. Ανάθεμα αν μπορώ να μπω σε Recovery Mode!!! Δοκίμασα πατώντας το Vol down+Power...τίποτα. Τα κράτησα πατημένα αρκετή ώρα μετά το logo της LG και βγάζει το εικονίδιο του android με μια μπάρα από κάτω, κάνει επανεκκίνηση και έχει κάνει hard reset! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη...βοήθεια! Δεν μ'ενδιαφέρει να βάλω τπτ πολύ ειδικό, και στην ICS να μπορούσα να το αναβαθμίσω και να κάνω ένα απλό root μου έφτανε. Δοκιμάζω OTA update και ενώ μου γράφει ότι βρήκε αναβάθμιση, δεν μου την περνάει,βγάζει σφάλμα! Δοκιμάζω με το Support Tool της LG...δεν συνδέεται το κινητό ενώ το δικό μου ναι! Πφφφφφφ......

Συγνώμη για το κατεβατό αλλά πελάγωσα...

Αν δε κάνω λάθος η 2.3.4 γίνετε ρουτ με to superoneclick και όχι με το AllInOne tool. Δες λιγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Αν δε κάνω λάθος η 2.3.4 γίνετε ρουτ με to superoneclick και όχι με το AllInOne tool. Δες λιγο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Το δοκίμασα και με το superoneclick αλλά τζίφος! Ακολουθησα τις οδηγίες κανονικά και στο σημείο που λέει reboot και root κολλάει το πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται. Το άφησα αρκετή ώρα μήπως και ξεκινήσει αλλά τπτ.... ούτε το κινητό κάνει reboot και φυσικά δεν είναι rootαρισμένο. Το πρόγραμμα μένει κολλημένο.

Αν το σουτάρω από το μπαλκόνι λες να φτιάξει, φίλε μου??? :cry:

Δημόσιος Υπάλληλος =

Πάρααα Πολύ Ελεύθερος Χρόνος!

Γι' αυτό στείλτε μήνυμα για οτιδήποτε!

Φίλε μου εγώ τη 2.3.4 ρουτ την έκανα με το superoneclick. Μάλλον πρέπει να σου απαντήσει κανένας άλλος πιο γνώστης

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)