sot20 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Εγώ βλέπω κολλήματα 2 δευτερολέπτων σε ανοίγματα εφαρμογών. Δε μου φαίνεται γρήγορο το τηλέφωνο.... Εντάξει είναι και μικρή η ram αλλά αλλά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisdri Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παιδια ξερει κανεις πως στην καινουρια rom της LG πως θα βαλω αλλη kernel για να κανω overclocking τον επεξεργαστη? τα φωτα σας εχω πυξει SOSSSSSSSSSSSSSSS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) Παρακαλω για διαγραφη. :) Edited January 7, 2013 by PMNEDM Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 Παιδια ξερει κανεις πως στην καινουρια rom της LG πως θα βαλω αλλη kernel για να κανω overclocking τον επεξεργαστη? τα φωτα σας εχω πυξει SOSSSSSSSSSSSSSSS Καλυτέρα φλασαρε την djangomanouche x1.2 OC..Δεν ειμαι σιγουρος αν δουλέψει μονο ο κερνελ του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε πως μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο με έκδοση ICS 4.0.4 P99030a, αναβαθμισμένο από το service της LG λόγω προβληματικής αναβάθμισης από εμένα. Παρακαλώ πέιτε μου software και διαδικασία. Πριν το ICS, το είχα κάνει με το SuperOneClick... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε πως μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο με έκδοση ICS 4.0.4 P99030a, αναβαθμισμένο από το service της LG λόγω προβληματικής αναβάθμισης από εμένα. Παρακαλώ πέιτε μου software και διαδικασία. Πριν το ICS, το είχα κάνει με το SuperOneClick... Ευχαριστώ. All-In-One P990-Toolkit by spyko http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) βγήκε νέα DjangoManouche X 1.2.1 με νέους kernels. Όσοι πιστοί προσέλθετε ;) ΥΓ: όσοι έχετε DjangoManoucheX και σας λειτουργεί χωρίς πρόβλημα, μπορείτε να μου πείτε αν έχετε το Viber εγκατεστημένο; Edited January 7, 2013 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Καλημέρα, Θα ήθελα να με ενημερώσετε πως μπορώ να κάνω root το τηλέφωνο με έκδοση ICS 4.0.4 P99030a, αναβαθμισμένο από το service της LG λόγω προβληματικής αναβάθμισης από εμένα. Παρακαλώ πέιτε μου software και διαδικασία. Πριν το ICS, το είχα κάνει με το SuperOneClick... Ευχαριστώ. AIO-P990-ToolKit_v3.0 ;) Edited January 7, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Πιθανόν να γύρισε ο stefan στο xda..Πολύ καλά νέα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Παιδια απλα δοκιμαστε την cm10 και θα ξεχασετε για παντα τις ρομ βασισμενες σε ics. Τέταρτη μερα με την 03012013 και ουτε call bug ουτε τιποτα! Edited January 7, 2013 by an8rwpofagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδια απλα δοκιμαστε την cm10 και θα ξεχασετε για παντα τις ρομ βασισμενες σε ics για παντα. Τεταρτη μερα με την 03012013 και ουτε call bug ουτε τιποτα! Απο μπαταρια;;Εχετε γινει οι καλυτεροι φιλοι με τον φορτιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Απο μπαταρια;;Εχετε γινει οι καλυτεροι φιλοι με τον φορτιστη; Κοιτα να δεις εγω προσωπικα δεν κανω και καμια βαρια χρηση και 1,5 μερα την βγαζω ανετα. Ιδια με την cm7.2 μου φαινεται η καταναλωση. Η απλα δεν εχω καταλαβει διαφορα ως τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Το κινήτο μας, μεταχειρισμένο τι τιμή πουλάει τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Παιδια απλα δοκιμαστε την cm10 και θα ξεχασετε για παντα τις ρομ βασισμενες σε ics. Τέταρτη μερα με την 03012013 και ουτε call bug ουτε τιποτα! ραδιόφωνο έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 ραδιόφωνο έχει; Οχι δεν εχει. Ελπιζω να το εισαγουν καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Έχω κάποιο θεματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας! Έχω την official ICS,πέρασα τον unlocked bootloader με το AIO Toolkit του Spyko,έβαλα και το CWM 6 αλλά όταν flashάρω την CM10 και κάνω reboot,η συσκευή γράφει S/W Upgrade,σβήνει αυτή η οθόνη και ανοίγει δίχως περασμένη τη CM10 αλλά με την off ICS... Δε λειτουργεί σε ICS BL η CM10? Συγγνώμη εάν έχει δοθεί πάλι η λύση σε άλλο ποστ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ένα link για την cm10....!!!! να την δοκιμάσω..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Ένα link για την cm10....!!!! να την δοκιμάσω..!!! http://get.cm/?device=p990 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Οχι δεν εχει. Ελπιζω να το εισαγουν καποια στιγμη. Δεν νομιζω οτι θα εισαγουν ραδιοφωνο,ουτε η cm7 ειχε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 http://get.cm/?device=p990 ευχαριστώ.....να ρωτήσω αν είναι έτυμη, δηλαδή ROOT..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 ευχαριστώ.....να ρωτήσω αν είναι έτυμη, δηλαδή ROOT..! Τίποτα φίλε! Η λογική λέει οτι είναι ROOTαρισμένη! ;) Έχω κάποιο θεματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας! Έχω την official ICS,πέρασα τον unlocked bootloader με το AIO Toolkit του Spyko,έβαλα και το CWM 6 αλλά όταν flashάρω την CM10 και κάνω reboot,η συσκευή γράφει S/W Upgrade,σβήνει αυτή η οθόνη και ανοίγει δίχως περασμένη τη CM10 αλλά με την off ICS... Δε λειτουργεί σε ICS BL η CM10? Συγγνώμη εάν έχει δοθεί πάλι η λύση σε άλλο ποστ... Παίδες κάποιος τα φώτα του! Επίσης,ξαναπέρασα CWM αλλά πλέον την έκδοση 5 και όταν πάω να flashάρω την CM10 βγάζει error και αναφέρει κάτι για (Status 7)... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 Δεν νομιζω οτι θα εισαγουν ραδιοφωνο,ουτε η cm7 ειχε.. η cm7 δεν είχε ραδιόφωνο στις αρχές. Εδώ και πάρα πολύ καιρό (τουλάχιστον χρόνο) έχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 (edited) Κάνω την διαδιακσία για rooting όπως περιγράφεται (επιλογή 3 στο lg p990 toolkit) αλλά όταν φτάνω στην διαδικασία με το nvflash δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή πατάω vol- και power και δεν γίνεται κάτι. Τι να κάνω. Επίσης μέχρι εκεί έγινε καλά. Αλλά δεν τελείωσε, οπότε πως ξαναγυρίζω εκεί που ήμουν; Παρακαλώ βοηθείστε!!! Edited January 7, 2013 by gfaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 η cm7 δεν είχε ραδιόφωνο στις αρχές. Εδώ και πάρα πολύ καιρό (τουλάχιστον χρόνο) έχει κανονικά. Χμμ δεν θα θυμάμαι καλά..Νομιζα οτι η official cm7 δεν είχε ποτε,ειχα την εντυπωση οτι οι developers του xda πρόσθεταν..Τεσπα.. Τελικά όντως γύρισε ο stefan..Άντε να μαζεύονται παλι σιγά σιγά..Ο Τέμασεκ μένει τώρα..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 (edited) http://get.cm/?device=p990 Παίδες κάποιος τα φώτα του! Επίσης,ξαναπέρασα CWM αλλά πλέον την έκδοση 5 και όταν πάω να flashάρω την CM10 βγάζει error και αναφέρει κάτι για (Status 7)... :wacko: Η επίσημη CM10 δουλεύει στον παλιό Bootloader. Κάνω την διαδιακσία για rooting όπως περιγράφεται (επιλογή 3 στο lg p990 toolkit) αλλά όταν φτάνω στην διαδικασία με το nvflash δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή πατάω vol- και power και δεν γίνεται κάτι. Τι να κάνω. Επίσης μέχρι εκεί έγινε καλά. Αλλά δεν τελείωσε, οπότε πως ξαναγυρίζω εκεί που ήμουν; Παρακαλώ βοηθείστε!!! Αν γίνεις λίγο πιο σαφής ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε. όταν φτάνω στην διαδικασία με το nvflash δεν γίνεται τίποτα. Δηλαδή πατάω vol- και power και δεν γίνεται κάτι ??? vol- & vol+ είναι για nvflash mode. Επίσης μέχρι εκεί έγινε καλά ??? μέχρι που τι? Το vol- και power είναι για να μπεις σε recovery και αργεί. περίπου 30'' θα τα κρατάς πατημένα μέχρι να σβήσει το LG logo. Edited January 8, 2013 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts