Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Πως κάνουμε root Στην V30A..????

1) κατεβάζεις αυτό http://www.multiupload.nl/3NOTPXFDSB

το αποσυμπιέζεις

2) Συνδέεις το κινητό σε APK Mode (χωρίς μπαταρία και κρατάς πατημένα + και - του volume)

(αν χρειαστούν drivers υπάρχουν στο φάκελο που αποσυμπίεσες)

3) Τρέχεις το flash.bat με δικαιώματα διαχειριστή (ίσως και να μην χρειάζεται αλλά εγώ έτσι το έκανα)

περιμένεις και είσαι έτοιμος.

[τα πήρα από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820]

ρε Μάριε δως μου τα φώτα σου... φλάσαρα τη ρομ με smartflash (δηλ τα BIN/FLS) και λαγκάρει... έκανε 2 restart μόνο του στα καλά καθούμενα... Έχει νοημα να φλασάρω τη ρομ σε KDZ? Το ίδιο δεν είναι;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδη βλεπω πολλους με προβλημα,δοκιμαστε να περασετε με cwm του topogigi απο xda,εγω αυτη εχω κ χωρις oc(αποσταθεροιειται αρκετα),ουτε κολληματα ιδιαιτερα εχω κ λαγκαρισματα.Κοιταξτε στις επιλογες για προγραμ να βαλετε 3 ή 4 μηπως δειτε βελτιωση.Η καρτα αργει αρκετα,αλλα τουλαχιστον το πρωτο reboot το ειχα σημερα,στις 6 μερες.Για καμερα βαλτε 360 ultimate,καλυτερη απο την στοκ.
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Επίσης η version του προγράμματος είναι η 1.6.1.0 και όταν πατάω το ιστορικό αναβάθμισης μου γράφει S/W Version : V30a. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει ;
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ,ΦΙΛΕ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ VODAFONE;

Το δικό μου πάντως είναι ελληνικό, αγορασμένο το Φλεβάρη από πλαίσιο.

Τα ελληνικα εχουν παρει ICS ,,, θα επρεπε να αναβαθμιζεται κανονικα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τα ελληνικα εχουν παρει ICS ,,, θα επρεπε να αναβαθμιζεται κανονικα

ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ LG MOBILE TOOL, ΛΟΓΟ VODAFONE ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΜΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ...

Ναι παιδεια, sorry.

Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο μπορει να πιστεύεις ;)

Εγω λογο των φόρουμ αρχισα να γραφω πριν 2 χρονια Ελληνικά και τώρα γραφω παντού και νιωθω πιο ωραία :p

Οσοι εχετε περασει την official ics μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με την καταναλωση μπαταριας;

Εμενα την ρουφαει να πω την αληθεια με γοργους ρυθμους και ειδικα με ανοιχτο wifi.

Επισης εχει καμια διαφορα εαν περασει καποιος την Ελληνικη (Λογω του διαφορετικου baseband) σε σχεση με την

Ευρωπαικη; Πχ. καλυτερη αποδοση στην μπαταρια ή δεν εχει καμια διαφορα;

Ευχαριστω.

μπορεί κάποιος με official ICS να μου πει πόσο χώρο έχει στο System partition??

(φαίνεται με το freespace https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.krikun.freespace&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1LmtyaWt1bi5mcmVlc3BhY2UiXQ..)

εμένα μου λέει 31 ΜΒ μόνο... λέτε να λαγκάρει από αυτό; Μήπως πριν φλασάρω με smartflash έπρεπε να αλλάξω τα partitions με κανένα Tool??

Όχι παιδιά το δικό μου είναι ελληνικό αγορασμένο από το Πλαίσιο όχι από Vodafone, σύνδεση έχω μόνο στη vodafone. Ακόμα δε μου μου εμφανίζει αναβάθμιση.

Αν εχει περασει κανεις την ελληνικη ics μπορει να μου πει πια ειναι η bb και αν εχει διαφορα απο την europe open?
Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Δευτερο battery drain στον 1 χρονο που το εχω ... απο 25% εκλεισε μονο του ...

Μου θυμιζει οταν ειχα βαλει την V20R και μου εκανε το πρωτο battery drain μετα την αναβαθμιση ...

Πρεπει να γινεται κατι πριν την αναβαθμιση ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εχω περασμένη ics από lg update tool εδώ και 2 μέρες. Η μπαταρία κρατάει περισσότερο απ'οτι με την 2.3 και γενικότερα πιστεύω οτι αυτή την φορά έχει κάνει πολύ καλή δουλειά..Για όσους δεν την έχουν πάρει ακόμα ας κάνουν λίγη υπομονή ωστέ να την κατεβάσουν με τον «επίσημο» τρόπο,πιστεύω οτι είναι καλύτερα και δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα.

Για πες μας τι bb εχεις..Αν δεν ξερεις τι ζηταμε,πηγαινε ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο/πληροφοριες λογισμικου και πες μας την εκδοση βασικης μορφης..Τα τελευταια 4 ψηφια..

ics περασμένη με smartflash πάνω απο την 2.3.4. Μέτα από πλήρη φόρτιση η μπαταριά κράτησε 2 μέρες.Με νορμάλ χρήση(Λίγο σκάλισμα ,κλήσεις και wifi για check email) πιστεύω οτι είναι καλά. τόσο κρατούσε και με την 2.3.4.

Υπάρχει πουθενά η V30A ρουταρισμένη...???? δεν μπορώ να της κάνω Root...!!! δεν μου τρέχει το αρχείο flash bat ..! παρόλο πυ του λέω να τρέξει ως ''διαχειριστής'':(

http://s1.directupload.net/images/121215/uc2mcg7k.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ics περασμένη με smartflash πάνω απο την 2.3.4. Μέτα από πλήρη φόρτιση η μπαταριά κράτησε 2 μέρες.Με νορμάλ χρήση(Λίγο σκάλισμα ,κλήσεις και wifi για check email) πιστεύω οτι είναι καλά. τόσο κρατούσε και με την 2.3.4.

Παιζει να μην εχω δει ποτε μου 2 μερες αυτονομια..

Υπάρχει πουθενά η V30A ρουταρισμένη...???? δεν μπορώ να της κάνω Root...!!! δεν μου τρέχει το αρχείο flash bat ..! παρόλο πυ του λέω να τρέξει ως ''διαχειριστής'':(

http://s1.directupload.net/images/121215/uc2mcg7k.png

Για προσπαθησε με συμβατοτηα win xp

Root κάντε με αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Όσον αφορά την BB που ρωτάνε κάποιοι είναι 1035.21_20121130

H μπαταρία του τα πάει πάρα πολύ καλά ΑΛΛΑ όπως και στη CM10 όπως κ οποιαδήποτε άλλη ICS/JB based ROM ανεξαρτήτως partition layout

το Wi-Fi είναι battery hogger!

1% ανα 2 ώρες σίγουρα τα βγάζει αλλά με ανοιχτό Wi-Fi φεύγει 10% μέσα σε 10 λεπτά....μάλλον η LG περιμένει τον RC να βγάλει άκρη lol....

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Ερωτηση: Γινεται καπως να εισαγουμε τα gapps μεσα στην cm10 ωστε να κανουμε εγκατασταση μετα μονο 1 αρχειο? Το ρωταω γιατι θα μου αρεσε οταν θελω να κανω reset την rom να μου περναει και τα gapps χωρις να χρειαζεται να κανω την διαδικασια απο το recovery.

Και μια ακομα ερωτηση: Εχει καποιος απο εδω βαλλει την cm10 με το νεο baseband που δινει η επισημη ρομ? Αν ναι, του κανει το call bug?

Ευχαριστω.

Root κάντε με αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737

Όσον αφορά την BB που ρωτάνε κάποιοι είναι 1035.21_20121130

H μπαταρία του τα πάει πάρα πολύ καλά ΑΛΛΑ όπως και στη CM10 όπως κ οποιαδήποτε άλλη ICS/JB based ROM ανεξαρτήτως partition layout

το Wi-Fi είναι battery hogger!

1% ανα 2 ώρες σίγουρα τα βγάζει αλλά με ανοιχτό Wi-Fi φεύγει 10% μέσα σε 10 λεπτά....μάλλον η LG περιμένει τον RC να βγάλει άκρη lol....

Σε μένα με το wifi μόνιμα ανοιχτό, κρατάει άνετα 1.5-2 μέρες. Τώρα είναι ανοιχτό ~20 ώρες και έχει 53% υπόλοιπο! Με ελαφριά χρήση βέβαια, λιγο tapatalk και μερικά e-mail (καθότι δεύτερο κινητό)

Φοράω την ICS του topo βέβαια, αν παίζει κανένα ρόλο :)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

24 ωρες μετα την εγκατασταση της ics με αρκετη χρηση wifi και λιγη 3g, η μπαταρια ειναι στο 35%

Ας μην αστειευομαστε, ποτε το 2χ δεν ειχε τετοια μπαταρια!

Κατι ψιλοκολληματα τα τρωει αλλα θελω να πιστευω οτι οφειλεται στο οτι κρατησα ολες τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις...

Αν βρω ευκαιρια θα του κανω επαναφορα να δω διαφορες!

Παντως ως τωρα τα παει αρκετα καλα!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Να κάνω μια ερώτηση-διευκρίνηση, εδώ και καιρό είμαι με την guest2x_v3.8 την οποία την είχα περάσει με CWM.

Αυτές τις μέρες δοκίμασα και πέρασα διάφορες cm10 με CWM αλλά ενώ σαν rom με άφηναν ικανοποιημένο λόγο του προβλήματος με το call bug αναγκαζόμουν και ξανά γυρνούσα με restore στην guest2x_v3.8.

Εάν περάσω με SmartFlash την V30A οπότε και θα σβηστεί η internal memory εάν θελήσω για κάποιο λόγο να ξανά γυρίσω στην guest2x_v3.8 της οποίας το back up το έχω στην external memory θα δουλεύει το CWM ώστε να την ξανά περάσω;

Στο XDA έχει βγεί, από τον spyrosk ένα πολύ ωραίο εργαλείο για πολλές δουλειές

Δεν ξέρω αν έχει ξανά αναφερθεί, αλλά αξίζει να του ρίξετε μια ματιά, ενδεχομένως να βοηθήσει σε αρκετά απο τα πιο συνηθισμένα προβλήματα/διαδικασίες.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Και στης γυναικας μου 1130 ειναι.Επειδη πολλοι αναφερουν οτι σερνεται η συσκευη τους , εμας με live wallpaper δεν λαγκαρει πουθενα ουτε σε μενου ουτε σε εφαρμογες και το τηλ ειναι αρουταριστο.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)