Tsaglis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το έχω βάλει 4 φορές με το LGMobile Support Tool και μου λέει 'Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.' Πώς γίνεται αυτό ?? Γράφει ότι η έκδοση είναι η V20S. Πώς ? Δεν έχει βγεί για όλους ακόμα. Ή θα κάνεις λιγες μέρες υπομονή ή θα την περάσεις μόνος σου (την 4.0.4) με του τρόπους που υπάρχουν. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Επίσης η version του προγράμματος είναι η 1.6.1.0 και όταν πατάω το ιστορικό αναβάθμισης μου γράφει S/W Version : V30a. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Παντως εμενα η 30A ειναι καταπληκτικη. Τρωει ορισμενα κολληματακια καμια φορα, αλλα εδωσε νεα ζωη στο κινητο. Εκει που σκεφτομουν να αγορασω αλλο με το δωρο, μαλλον θα το κρατησω ετσι μεχρι το καλοκαιρι σιγουρα. Ενα μικρο πειραματακι: απο Lockscreen σε σελιδα στον chrome σε 20" περιπου. Δεν μου φανηκε τραγικο, αμα σκεφτεις οτι την κατεβασε κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ξέρουμε αν κάνει η class 10 micro sd στο κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ναι κάνει μια χαρά, class 10 έχω κι εγώ στα 4gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) πέρασα κι εγώ με smartflash την V30A. Τόσο χάλια όπως λες δεν μου είναι, αλλά λαγκάρει. Δοκίμασα έτσι τυχαία να ανοίξω τον stock browser και βλέπω ότι λίγο αργεί... Αλλά πόσο εννοείς φίλε "απελπιστικά"; Δηλ 20 δεύτερα; 2 λεπτά;;; :worry: Καλα αν εκανε 2 λεπτα να μπει θα το ειχα πεταξει.Αλλα αρκετες φορες πλησιαζει αρκετα στα 20 δευτερα.Το θεμα ομως ειναι οτι το κινητο λαγκαρει μονιμως.Ειχα διαβασει και σε αλλα φορουμ οτι οσοι περασανε την εκδοση μεσω kdz δεν ειχαν κανενα προβλημα σε αντιθεση με smartflash.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κατεβασω απο εδω (http://csmg.lgmobile.com/swdata/WEBS...00/V30A_00.kdz)Μου γραφει unable to connect. Οταν κανετε restart ποση ωρα κανει να διαβασει τις καρτες(εσωτερικη-εξωτερικη). Edited December 14, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ναι κάνει μια χαρά, class 10 έχω κι εγώ στα 4gb. Μέχρι 32 μπορούμε να βάλουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 κι εμένα όπως παρατηρώ λαγκάρει... Δεν ξέρω αν υπάρχει διαφορά μεταξύ kdz - bin/fls... Όποιος ξέρει ας μας πει! αν θέλεις εγώ κατέβασα από εδώ: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ADEUBK/V30a_00/V30A_00.kdz δουλεύει σε μένα, αλλά είναι από Γερμανία το κινητό (αν και δεν πρέπει να παίζει ρόλο) έχω 48 εγκατεστημενες εφαρμογές (και όχι καμμιά περίεργη, τις συνηθισμένες)... Φταίει αυτό άραγε; Άλλοι έχουν 100+... Και για τις κάρτες αργεί λίγο, περισσότερο από ότι στην 2.3.4/ CM7.2... αλλά όχι τόσο ώστε να ενοχλεί, απλά λίγο παραπάνω... Σε εσάς παιδιά που όλα είναι ΟΚ, πείτε μας, κάνουμε κάτι λάθος; δεν μπορεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παντως εγω με smartflash το εβαλα και μου φαινεται μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 1o BSOD!!..... πήγα να κάνω update το Google+ από το PlayStore.... ΕΛΕΟΣ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το έχω βάλει 4 φορές με το LGMobile Support Tool και μου λέει 'Το τηλέφωνο έχει την νεότερη διαθέσιμη έκδοση λογισμικού. Επομένως δεν χρειάζεται αναβάθμιση.' Πώς γίνεται αυτό ?? Γράφει ότι η έκδοση είναι η V20S. Πώς ? Και μενα που ειναι ολλανδικο δεν εχει δοθει ακομα δυστυχως η ICS .... Νομιζω οτι αλλαζουμε καπου καποιο αρχειο και αλλαζει η χωρα του κινητου και μετα θα μπορει να παρει update ... αν γνωριζει καποιος σχετικα ας μας πει ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το δικό μου πάντως είναι ελληνικό, αγορασμένο το Φλεβάρη από πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtakis Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 παιδια μην ξεχασω οτι οταν κανετε αναβαθμιση σε ics θα χασετε οτι εχετε στην εσωτερικη μνημη (SD) του τηλεφωνου, εξαλλου το αναφερει και το ιδιο το προγραμμα πριν ξεκινησετε.......οποτε φωτο και βιντεο αντιγραφη στο πισι ;) και τηλεφωνα και μυνηματα δεν χανονται!!! (φυσικα backup ομως στις επαφες καλου κακου, εξαλλου χρειαζετε παντα να τις εχουμε και καπου αλλου εκτος απ το τηλεφωνο!!) αντε με το καλο σε ολους ics :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πως κάνουμε root Στην V30A..???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πως κάνουμε root Στην V30A..???? 1) κατεβάζεις αυτό http://www.multiupload.nl/3NOTPXFDSB το αποσυμπιέζεις 2) Συνδέεις το κινητό σε APK Mode (χωρίς μπαταρία και κρατάς πατημένα + και - του volume) (αν χρειαστούν drivers υπάρχουν στο φάκελο που αποσυμπίεσες) 3) Τρέχεις το flash.bat με δικαιώματα διαχειριστή (ίσως και να μην χρειάζεται αλλά εγώ έτσι το έκανα) περιμένεις και είσαι έτοιμος. [τα πήρα από http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35138820] ρε Μάριε δως μου τα φώτα σου... φλάσαρα τη ρομ με smartflash (δηλ τα BIN/FLS) και λαγκάρει... έκανε 2 restart μόνο του στα καλά καθούμενα... Έχει νοημα να φλασάρω τη ρομ σε KDZ? Το ίδιο δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Επειδη βλεπω πολλους με προβλημα,δοκιμαστε να περασετε με cwm του topogigi απο xda,εγω αυτη εχω κ χωρις oc(αποσταθεροιειται αρκετα),ουτε κολληματα ιδιαιτερα εχω κ λαγκαρισματα.Κοιταξτε στις επιλογες για προγραμ να βαλετε 3 ή 4 μηπως δειτε βελτιωση.Η καρτα αργει αρκετα,αλλα τουλαχιστον το πρωτο reboot το ειχα σημερα,στις 6 μερες.Για καμερα βαλτε 360 ultimate,καλυτερη απο την στοκ. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgext2 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Επίσης η version του προγράμματος είναι η 1.6.1.0 και όταν πατάω το ιστορικό αναβάθμισης μου γράφει S/W Version : V30a. Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ,ΦΙΛΕ.Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ VODAFONE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Το δικό μου πάντως είναι ελληνικό, αγορασμένο το Φλεβάρη από πλαίσιο. Τα ελληνικα εχουν παρει ICS ,,, θα επρεπε να αναβαθμιζεται κανονικα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgext2 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Τα ελληνικα εχουν παρει ICS ,,, θα επρεπε να αναβαθμιζεται κανονικα ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΕ LG MOBILE TOOL, ΛΟΓΟ VODAFONE ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΜΑΛΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Ναι παιδεια, sorry. Δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο μπορει να πιστεύεις ;) Εγω λογο των φόρουμ αρχισα να γραφω πριν 2 χρονια Ελληνικά και τώρα γραφω παντού και νιωθω πιο ωραία :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Οσοι εχετε περασει την official ics μπορειτε να μου πειτε τι παιζει με την καταναλωση μπαταριας; Εμενα την ρουφαει να πω την αληθεια με γοργους ρυθμους και ειδικα με ανοιχτο wifi. Επισης εχει καμια διαφορα εαν περασει καποιος την Ελληνικη (Λογω του διαφορετικου baseband) σε σχεση με την Ευρωπαικη; Πχ. καλυτερη αποδοση στην μπαταρια ή δεν εχει καμια διαφορα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 μπορεί κάποιος με official ICS να μου πει πόσο χώρο έχει στο System partition?? (φαίνεται με το freespace https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.krikun.freespace&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInJ1LmtyaWt1bi5mcmVlc3BhY2UiXQ..) εμένα μου λέει 31 ΜΒ μόνο... λέτε να λαγκάρει από αυτό; Μήπως πριν φλασάρω με smartflash έπρεπε να αλλάξω τα partitions με κανένα Tool?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Όχι παιδιά το δικό μου είναι ελληνικό αγορασμένο από το Πλαίσιο όχι από Vodafone, σύνδεση έχω μόνο στη vodafone. Ακόμα δε μου μου εμφανίζει αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Αν εχει περασει κανεις την ελληνικη ics μπορει να μου πει πια ειναι η bb και αν εχει διαφορα απο την europe open? Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Δευτερο battery drain στον 1 χρονο που το εχω ... απο 25% εκλεισε μονο του ... Μου θυμιζει οταν ειχα βαλει την V20R και μου εκανε το πρωτο battery drain μετα την αναβαθμιση ... Πρεπει να γινεται κατι πριν την αναβαθμιση ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts