RaNd_gr Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Δεν εχει στοκ τηλεφωνο ο φιλος,με custom ειναι... H rom που φοραει, αν δεν κανω λαθος, εχει το LG UI με το original messaging app της LG, και οχι το stock messaging του Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 H rom που φοραει, αν δεν κανω λαθος, εχει το LG UI με το original messaging app της LG, και οχι το stock messaging του Android... Δεν υπαρχει μονο ενα messaging app της lg,σχεδον το καθε κινητο εχει το δικο του.Στην συγκεκριμενη ρομ,ο Stefan χρησιμοποιει του optimus SOL Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 βγήκε η νέα gueste2x 3.8 τρέχτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο καλή η Gueste... Τη δοκίμασα (v3.7), όχι τόσο όσο την Temasek, αλλά... δεν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtakis Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 γρηγορη ερωτηση...........γινεται root με superoneclick για 2,3,4 ??? θενκς!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 γρηγορη ερωτηση...........γινεται root με superoneclick για 2,3,4 ??? θενκς!!! ;) Βέβαια. Ψάξε στη μηχανή αναζήτησης του forum για πληροφορίες. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Λοιπον παιδια, πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, δωστε αν μπορειτε την βοηθεια σας! Εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο αυτο το κινητο και τωρα νομιζω οτι καταφερα και το χαλασα. Λοιπον το ειχα κανει ρουτ, εβαλα και εκεινη την clockwork, πηγα να αλλαξω ρομ, η μια δεν επαιζε, η αλλη ηταν πιο χαλια απο την μαμα, κτλ. Τελος αποφασισα να γυρισω στην μαμα, δεν μπορουσα, κατεβασα απο καπου την μαμα ρομ σε μορφη zip και ευτυχως μπορεσα να την γυρισω. Μετα απο λιγο καιρο ομως το κινητο αρχισε να τρεχει χαλια, το αφησα στην ακρη, αγορασα ενα καινουργιο, αλλα ηρθε η ωρα να το πουλησω. Παω να ξαναεγκαταστησω την μαμα ρομ σε μορφη zip που ειπαμε ειχα βρει στο νετ, και εκανα κατι στραβα... Λοιπον πλεον το κινητο ανοιγει στην clockwork με power και volume down αλλα δεν μπορουσε πλεον να δει την sd καρτα που του ειχα βαλει... Επισης εχω κανει διαφορες επιλογες οπως system restore, wipe data κτλ, αλλα δυστυχως εκανα και format sd... Ετσι λοιπον μετα απο ολα τα ασχημα πλεον δεν αναγνωριζει ουτε την καρτα sd. Εβαλα την καρτα στο laptop μου και μου λεει πως πρεπει να την κανω format, ουτε το laptop μου την βλεπει... ΤΩΡΑ, τι κανω απο δω και περα για να σωθω???? Παρακαλω παιδια βοηθηστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Λοιπον παιδια, πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, δωστε αν μπορειτε την βοηθεια σας! Εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο αυτο το κινητο και τωρα νομιζω οτι καταφερα και το χαλασα. Λοιπον το ειχα κανει ρουτ, εβαλα και εκεινη την clockwork, πηγα να αλλαξω ρομ, η μια δεν επαιζε, η αλλη ηταν πιο χαλια απο την μαμα, κτλ. Τελος αποφασισα να γυρισω στην μαμα, δεν μπορουσα, κατεβασα απο καπου την μαμα ρομ σε μορφη zip και ευτυχως μπορεσα να την γυρισω. Μετα απο λιγο καιρο ομως το κινητο αρχισε να τρεχει χαλια, το αφησα στην ακρη, αγορασα ενα καινουργιο, αλλα ηρθε η ωρα να το πουλησω. Παω να ξαναεγκαταστησω την μαμα ρομ σε μορφη zip που ειπαμε ειχα βρει στο νετ, και εκανα κατι στραβα... Λοιπον πλεον το κινητο ανοιγει στην clockwork με power και volume down αλλα δεν μπορουσε πλεον να δει την sd καρτα που του ειχα βαλει... Επισης εχω κανει διαφορες επιλογες οπως system restore, wipe data κτλ, αλλα δυστυχως εκανα και format sd... Ετσι λοιπον μετα απο ολα τα ασχημα πλεον δεν αναγνωριζει ουτε την καρτα sd. Εβαλα την καρτα στο laptop μου και μου λεει πως πρεπει να την κανω format, ουτε το laptop μου την βλεπει... ΤΩΡΑ, τι κανω απο δω και περα για να σωθω???? Παρακαλω παιδια βοηθηστε με! Φιλε δεν ξερω,πρωτη φορα το ακουω να το εχει καταφερει καποιος αυτο.Δες στο xda-developers μηπως μπορουν να σε βοηθησουν. Γενικα παιδια να ξερετε οτι και brick να το κανετε το κινητο,υπρχει κι αλλος τροπος εκτος απο smartflash(που δεν θα δουλευει),το NVFLASH.Το γραφω γιατι οπως καταλαβατε το επαθα... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Λοιπον παιδια, πρωτη φορα γραφω στο φορουμ, δωστε αν μπορειτε την βοηθεια σας! Εχω ταλαιπωρηθει πολυ απο αυτο το κινητο και τωρα νομιζω οτι καταφερα και το χαλασα. Λοιπον το ειχα κανει ρουτ, εβαλα και εκεινη την clockwork, πηγα να αλλαξω ρομ, η μια δεν επαιζε, η αλλη ηταν πιο χαλια απο την μαμα, κτλ. Τελος αποφασισα να γυρισω στην μαμα, δεν μπορουσα, κατεβασα απο καπου την μαμα ρομ σε μορφη zip και ευτυχως μπορεσα να την γυρισω. Μετα απο λιγο καιρο ομως το κινητο αρχισε να τρεχει χαλια, το αφησα στην ακρη, αγορασα ενα καινουργιο, αλλα ηρθε η ωρα να το πουλησω. Παω να ξαναεγκαταστησω την μαμα ρομ σε μορφη zip που ειπαμε ειχα βρει στο νετ, και εκανα κατι στραβα... Λοιπον πλεον το κινητο ανοιγει στην clockwork με power και volume down αλλα δεν μπορουσε πλεον να δει την sd καρτα που του ειχα βαλει... Επισης εχω κανει διαφορες επιλογες οπως system restore, wipe data κτλ, αλλα δυστυχως εκανα και format sd... Ετσι λοιπον μετα απο ολα τα ασχημα πλεον δεν αναγνωριζει ουτε την καρτα sd. Εβαλα την καρτα στο laptop μου και μου λεει πως πρεπει να την κανω format, ουτε το laptop μου την βλεπει... ΤΩΡΑ, τι κανω απο δω και περα για να σωθω???? Παρακαλω παιδια βοηθηστε με! Έτσι όπως το περιγράφεις, μπορεί απλά να έχει πρόβλημα η SD σου. Γιατί δεν δοκιμάζεις να της κάνεις ένα fomat σε FAT32 από το PC και να πετάξεις μέσα το zip με stock rom που θες να φλασάρεις από CWM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Θα περάσεις την μαμα rom με smartflash μονο ετσι θα επανέρθει το κινητό , όχι με zip και cw Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έκανα χθες root το κινητό και σήμερα έβαλα μια custom rom..αλλά όταν πάω να ανοιξω το κινητό δεν ανοίγει και μία μου δείχνει το σήμα lg και μια μαυρη οθόνη..ούτε το bootanimation δε δείχνει...τι να κάνω;Το έκανα factory reset αλλά και πάλι τίποτα... Άμα ξέρει κάποιος ας μου πει σας παρακαλώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έκανα χθες root το κινητό και σήμερα έβαλα μια custom rom..αλλά όταν πάω να ανοιξω το κινητό δεν ανοίγει και μία μου δείχνει το σήμα lg και μια μαυρη οθόνη..ούτε το bootanimation δε δείχνει...τι να κάνω;Το έκανα factory reset αλλά και πάλι τίποτα... Άμα ξέρει κάποιος ας μου πει σας παρακαλώ πολύ κατι δεν εκανες καλα,'η δεν περασες συμβατη ρομ ή κατεβασες κανα corrupted αρχειο και στην εκανε.Δοκιμασε να περασεις μεσω cwm αλλη ρομ. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 κατι δεν εκανες καλα,'η δεν περασες συμβατη ρομ ή κατεβασες κανα corrupted αρχειο και στην εκανε.Δοκιμασε να περασεις μεσω cwm αλλη ρομ. Ευχαριστώ πάρα πολύ...τώρα λειτουργεί!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Έβαλα guest 3.7 τώρα που βγήκε η επόμενη πως την περνάω;όταν την περάσω θα πρέπει να ξαναστησω το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Έβαλα guest 3.7 τώρα που βγήκε η επόμενη πως την περνάω;όταν την περάσω θα πρέπει να ξαναστησω το κινητό; Κατεβαζεις το αρχειο της 3.8,το βαζεις στην εξωτερικη καρτα,και μεσω cwm κανεις wipe cache,wipe davlik,και install from sd card το αρχειο της 3.8 κ ετοιμος,χωρις να ξαναστησεις τιποτα. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) εχω τικαρει στα μυνηματα να γραφει μεχρι 160 χαρακτηρες και μετα να πηγαινει σε 2ο μυνημα αλλα αυτο μετα τους 69 παει σε 2ο.εχω την gueste 3.8r.καμια ιδεα? Edited October 14, 2012 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 εχω τικαρει στα μυνηματα να γραφει μεχρι 160 χαρακτηρες και μετα να πηγαινει σε 2ο μυνημα αλλα αυτο μετα τους 69 παει σε 2ο.εχω την gueste 3.8r.καμια ιδεα? Αν θυμαμαι καλα,αν γραφεις κεφαλαια μονο,δεν εχεις προβλημα. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 και με μικρα τα ιδια κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 και με μικρα τα ιδια κανει. με μικρα το ξερω,αν γραφεις ολο κεφαλαια το κανει? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 ναι.και με τους 2 τροπους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Χθες μετα απο 1 χρονο σχεδον που χω το κινητο χρειαστηκα να δουλεψω την πλοηγηση . Ομως δεν δουλεψε ποτε γιατι μου ελεγε οτι θελει ενεργη συνδεση δεδομενων . Αρα τι βαζουμε για να χουμε πλοηγηση χωρις δεδομενα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Με τι προγραμμα πηγες να πλοηγηθεις? Αν διαλεξες το μπλε βελακι που χρησιμοποιει τα google maps , ετσι παιζει αυτο.Με συνδεση Internet. Αλλιως θες αλλη εφαρμογη οπως το sygic που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ναι το μπλε βελακι που λες . Θελω μια δωρεαν αν υπαρχει . To Sygic βλεπω ειναι trial μονο για 7 μερες Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Δωσε μου email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 Ναι το μπλε βελακι που λες . Θελω μια δωρεαν αν υπαρχει . To Sygic βλεπω ειναι trial μονο για 7 μερες Υπάρχει δωρεάν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts