ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εγω πριν λιγο μιλησα με φιλη που δουλευει στη βοντα κερκυρας και μου ειπε οτι απο παρασκευη περιμενουν καμια δεκαρια συσκευες και ηδη εχουν κρατηθει οι 6! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Είμαι σίγουρος πως το ίδιο το κινητό θα μας αποζημιώσει για την "ταλαιπωρία" που περνάμε. Και μεις φυσικά όλα αυτά θα τα ξεχάσουμε μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας. Αν το καλοσκεφτούμε δεν είναι τόσο πολλές οι μέρες απλά η προσμονή μας τσακίζει (που σε συνδυασμό με την ανοργανωσιά/ανικανότητα των εταιριών να δώσουν μια σαφή ημερομηνία, μας τη δίνει στα νεύρα). συμφωνω απολυτα...τελικα απο το my account πρεπει να στειλουν μονο σε οσους κανουν συνδεσεις... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ...φευγοντας εξω απο τα κεντρικα εχει και καταστημα, λεω αν ειναι να ξερουν καποιοι 8α ειναι αυτοι που....διαολε ειναι 5μ απο τη μαμα βοντα, μπαινω ρωταω και μου λεει ο παλικαρος.... "ναι, θα ερθει το πασχα" :lol: του λεω "μα..αφου το εχετε στις αποθηκες" μου λεει "ναι ναι απο εβδομαδα σε εβδομαδα θα ερθει" "συγνωμη γιατι τοσο πολυ" ρωταω " ε βδομαδα μερα με μερα θα ερθει, ξερεις πως ειναι με τις καινουργιες συσκευεσ" ε μετα απο ολα αυτα σταματαω καθε προσπαθεια ανευρεσης, οποιος ποσταρει εδω 1ος διαθεσιμοτητα που να την εχει δει Ο ΙΔΙΟΣ με τα ματακια του θα παω και θα το παρω Ακριβως γι' αυτο το λογο περασα κι εγω χθες και ρωτησα στο συγκεκριμενο καταστημα. Εμενα μου ειπαν οτι μεχρι την Παρασκευη θα το εχουν. Τωρα αν εννοουσαν τη Μεγαλη Παρασκευη θα σε γελασω:lol: Παντως στο Πλαισιο που ρωτησα πριν παω vodafone μου ειπαν πως το περιμενουν κατα τις 15 του μηνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ωραια αν μαζεψουμε ολοι αυτα που μας εχουν πει ανετα φτιαχνουμε εναν ημερολογϊακό μηνα ψιλο γαζι μας δουλευουν ολους ομαδικα! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 εγω το ειπα,το expansys τελικα αποδεικνυετε αξιοπιστο ως προς τις ημερομηνιες του και τις αποστολες του...βεβαια ειναι πιο ακριβο και μπορει να προκυψει προβλημα με την εγγυηση αλλα σκεφτειτε οτι τοσα που μας κανουν εδω τι προβληματα μπορουν να δημιουργησουν και με την εγγυηση! για να δω εμενα ποτε θα μου ερθεi απο my account Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 θα το επαιρνα και εγω αμμεσα αλλα θελω να το δω απο κοντα πρωτα πριν σπαταλησω την επιδοτηση μου εξαλου τωρα παλι σε κανενα χρονο κινητο οποτε πρεπει να κανω σωστη επιλογη!(παντως εχω μπει δυο τρεις φορες στο πειρασμο να το παραγγειλω μεσω του my account αλλα τελευταια στιγμη συγκρατιεμαι!)!!!:O:O Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 θα το επαιρνα και εγω αμμεσα αλλα θελω να το δω απο κοντα πρωτα πριν σπαταλησω την επιδοτηση μου εξαλου τωρα παλι σε κανενα χρονο κινητο οποτε πρεπει να κανω σωστη επιλογη!(παντως εχω μπει δυο τρεις φορες στο πειρασμο να το παραγγειλω μεσω του my account αλλα τελευταια στιγμη συγκρατιεμαι!)!!!:O:O Το αμεσα φιλε μου παιζει με την vodafone.... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) διορθωνω θα εκανα παραγγελια!!!!!:p:p:p:p:lol: Edited April 6, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Απλα, Απαραδεκτοι . Γιατί μια χαρά την ακύρωσαν την συναλλαγή .... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γιατί μια χαρά την ακύρωσαν την συναλλαγή .... :p :lol: Ναι, μια χαρα αναξιοπιστοι ειναι. Εχουν παραλαβει απο την προηγουμενη εβδομαδα. Να το ξερετε αυτο. Απλα στ α... εμεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μετα απο μερικες μοντες πιασανε 4κ! --> Εντυπωσιακό αλλά πρακτικά δεν λέει και πολλά. Δεν είναι η πρώτη συσκευή που πιάνει τα 4Κ. To θέμα είναι ότι η συσκευή τα πάει μια χαρά και χωρίς (highly overvolted) oveclocking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μέσα σε όλα τα προβλήματα μας με το 2Χ, βγήκε τώρα η Samsung να μας πει ότι ο επεξεργαστής του sgs2 θα είναι στα 1.2ghz. Τέλος πάντων.. από παρασκευή στην vodafone και βλέπουμε... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Εντυπωσιακό αλλά πρακτικά δεν λέει και πολλά. Δεν είναι η πρώτη συσκευή που πιάνει τα 4Κ. To θέμα είναι ότι η συσκευή τα πάει μια χαρά και χωρίς (highly overvolted) oveclocking. Γιάννη πως δείχνει να τα πηγαίνει με την ram τώρα που το έχεις φουλ στημενο. Πως είναι η συμπεριφορά του όταν πλησιάζει τα 50 ΜΒ free? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Βρε παιδιά, αφού εγώ από τη Voda το παρέλαβα χθες, από ποιες αποθήκες ήρθε, της Βουλγαρίας; Και μη μου πείτε ότι επρόκειτο για εταιρική σύνδεση, γι' αυτό προηγήθηκα. Ακόμη και αυτές από κάποιες αποθήκες τις αποστέλουν, οπότε και τα καταστήματα θα πρέπει να μπορούν να δουν ότι έχει εισαχθεί έστω και μία φορά το μοντέλο στις αποθήκες τους, ακόμη και αν πλέον δείχνει εξαντλημένο (θα πρέπει να έχει λάβει κωδικό). Εκτός και αν πήρα το ένα και μοναδικό που ήρθε στην Ελλάδα και το είχαν για δείγμα (Ρε, λες;)... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μέσα σε όλα τα προβλήματα μας με το 2Χ, βγήκε τώρα η Samsung να μας πει ότι ο επεξεργαστής του sgs2 θα είναι στα 1.2ghz. Τέλος πάντων.. από παρασκευή στην vodafone και βλέπουμε... Ναι αλλά σε τι τιμή ? 499 ? ... τέσπα ... ______________________________________________________________________ Λοιπόν, μόλις επέστρεψα στο σπίτι από το γραφείο . Όπως έχω ξαναγράψει η ημερομηνία που μου είχε δοθεί είναι η 7/4. Ο υπάλληλος θέλοντας να με διώξει μου λέει " δεν ξέρουμε τίποτα ". Του απάντησα αναλόγως και μπροστά μου πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει . Η απάντση που του δόθηκε ήταν : αύριο θα είναι στις αποθήκες και μεθαύριο στα καταστήματα . Δηλαδή των ρωτάω " θα το έχετε εδώ να το παραλάβω από την προ-παραγγελία που έχω κάνει" ? " Μάλιστα μου απάντησε " Αυτά ..... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Βρε παιδιά, αφού εγώ από τη Voda το παρέλαβα χθες, από ποιες αποθήκες ήρθε, της Βουλγαρίας; Και μη μου πείτε ότι επρόκειτο για εταιρική σύνδεση, γι' αυτό προηγήθηκα. Ακόμη και αυτές από κάποιες αποθήκες τις αποστέλουν, οπότε και τα καταστήματα θα πρέπει να μπορούν να δουν ότι έχει εισαχθεί έστω και μία φορά το μοντέλο στις αποθήκες τους, ακόμη και αν πλέον δείχνει εξαντλημένο (θα πρέπει να έχει λάβει κωδικό). Εκτός και αν πήρα το ένα και μοναδικό που ήρθε στην Ελλάδα και το είχαν για δείγμα (Ρε, λες;)... φιλε μου αν διαβασεις και πιο πανω εισαι απο τους λιγους που παρελαβες κινητο και δεν ειναι τυχαιο οτι εισαι σε εταιρικη επιδοτηση...με πολλα λεφτα!!τυχαιο?δεν νομιζω! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ναι το θεμα ειναι ομως γτ να το δωσουν μονο στις εταιρικες συνδεσεις και οχι σε ολους?δεν τους συμφερει κατι τετοιο!η μηπως πιστευον οτι θα κανουμε καποια συνδεση για να παρουμε το κινητο!! χαχαχα κατι ασχετο αν το παρω απο vodafone θα εχει μεσα τιποτα διαφημιστικα ή θα ειναι το ιδιο πακετο που θα επαιρνα και απο το πλαισιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 θα γίνει της πέμπτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ναι το θεμα ειναι ομως γτ να το δωσουν μονο στις εταιρικες συνδεσεις και οχι σε ολους?δεν τους συμφερει κατι τετοιο!η μηπως πιστευον οτι θα κανουμε καποια συνδεση για να παρουμε το κινητο!! χαχαχα κατι ασχετο αν το παρω απο vodafone θα εχει μεσα τιποτα διαφημιστικα ή θα ειναι το ιδιο πακετο που θα επαιρνα και απο το πλαισιο? με επιασες φιλε μου...αν εχεις π.χ. 100 κομματια θελεις να κανεις 100 συνδεσεις και οχι να τα δωσεις ετσι αλλοιως χανεις!!!τα λεφτα τα βγαζουν απο συνδεσεις και οχι απο πωλησεις κινητων!και επειδη πρεπει να ειναι λιγοστα τα κομματια κοιτανε το συμφερον τους! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Γιάννη πως δείχνει να τα πηγαίνει με την ram τώρα που το έχεις φουλ στημενο. Πως είναι η συμπεριφορά του όταν πλησιάζει τα 50 ΜΒ free? Η σχετικά μικρή free ram δεν μπορεί να επηρεάσει αισθητά την απόδοση της συσκευής σε βαριά χρήση. Εντούτοις, αν θες να το γονατίσεις υπάρχουν τρόποι αλλά αυτό το κάνεις επί τούτου. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να περισσότερη ram, δεν το κρύβω. Με ενοχλεί που στο Desire HD βλέπω τριπλάσια ram. Θετική εντύπωση μου έχει κάνει η αναπαραγωγή full hd video το οποίο δείχνει να διαχειρίζεται άνετα ο tegra. Υπάρχουν κάποια πραγματάκια που με ενοχλούν για συσκευή αυτής της κατηγορίας όπως την πλήρη απουσία led για notifications, ένδειξη φόρτισης κτλ αλλά και την scaled προσαρμογή του φωτισμού της οθόνης που δεν είναι smooth (όπως στο HTC). Επίσης το LG UI είναι λίγο laggy και θα ήθελα τα πλήκτρα αφής να φωτίζονταν μόνο το βράδυ και όχι και την ημέρα (όπως στο Desire S). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) Μόλις παρέλαβα και εγώ από vodafone επαρχίας. Την συσκευή σκέτη χωρίς συμβόλαιο (είμαι συνδρομητής cosmote), την είχα κάνει παραγγελία από 16/3 και σήμερα μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω :) Οπότε υπομονή, μάλλον στείλανε τις συσκευές με σειρά προτεραιότητας κατά ημερομηνία παραγγελίας. Υ.Γ. Δεν βλέπω την ώρα πότε θα φορτίσει καθώς είναι το πρώτο μου android (είχα ξεμείνει μέχρι τώρα με wm6.5 στο TouchHD μου) Edited April 6, 2011 by miliospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Μόλις παρέλαβα και εγώ ο vodafone επαρχίας. Την συσκευή σκέτη χωρίς συμβόλαιο (είμαι συνδρομητής cosmote), την είχα κάνει παραγγελία από 16/3 και σήμερα μου ήρθε μήνυμα να πάω να παραλάβω :) Οπότε υπομονή, μάλλον στείλανε τις συσκευές με σειρά προτεραιότητας κατά ημερομηνία παραγγελίας. παραγγελεια Υ.Γ. Δεν βλέπω την ώρα πότε θα φορτίσει καθώς είναι το πρώτο μου android (είχα ξεμείνει μέχρι τώρα με wm6.5 στο TouchHD μου) Απο οσο ξερω τα lg εχουν ψιλοφορτισμενη μπαταρια μεσα και δεν χρειαζεται φορτισμα κατευθειαν χρησιμοποίησε το ασε το να αδειασει πρωτα αν και στις νεες λιθιου εχει εξαληφθει η ιδιοτητα της μπαταριας να εχει μνημη! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 με επιασες φιλε μου...αν εχεις π.χ. 100 κομματια θελεις να κανεις 100 συνδεσεις και οχι να τα δωσεις ετσι αλλοιως χανεις!!!τα λεφτα τα βγαζουν απο συνδεσεις και οχι απο πωλησεις κινητων!και επειδη πρεπει να ειναι λιγοστα τα κομματια κοιτανε το συμφερον τους! Συμφωνώ, άρα λένε ψέματα στα καταστήματα σχετικά με την ύπαρξη κωδικού εισαγωγής στην αποθήκη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (είχα ξεμείνει μέχρι τώρα με wm6.5 στο TouchHD μου) Θα δεις τεράστια διαφορά με τέτοια μετάβαση! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Συμφωνώ, άρα λένε ψέματα στα καταστήματα σχετικά με την ύπαρξη κωδικού εισαγωγής στην αποθήκη... ο κωδικος εισαγωγης υπαρχει...αλλα διατιθετε πανω απολα σε συνδεσεις....ψεμματα δεν λενε...!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts