Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ολα οκ με v20s και το νεο basieband. Τιποτα ιδιαιτερο δεν εχω παρατηρησει προς το παρον απο χτες που την εβαλα. Ειδωμεν...:)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολα οκ με v20s και το νεο basieband. Τιποτα ιδιαιτερο δεν εχω παρατηρησει προς το παρον απο χτες που την εβαλα. Ειδωμεν...:)

Καλημερα.Εννοεις?Τιποτα ιδιαιτερο ως προs το καλο η δεν βλεπεις καποια προβληματα που ισως να ειχες με προηγουμενη rom και basieband?

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλημερα.Εννοεις?Τιποτα ιδιαιτερο ως προs το καλο η δεν βλεπεις καποια προβληματα που ισως να ειχες με προηγουμενη rom και basieband?

Καλημερα.

Ως προς το καλο εννοω δεν εχω παρατηρησει τιποτα το περιεργο προς το παρον αλλα ουτε και κατι που να μου δειχνει οτι πηγαινει καλυτερα . Βεβαια ακομα ουτε μερα δεν την εχω βαλει. Ισως λιγακι καλυτερη η καταναλωση μνημης αλλα και παλι με επιφυλαξη γιατι το εκλεισα το βραδυ.

Δεν ειχα βεβαια και κανα προβλημα με την προηγουμενη εκδοση να πω την αληθεια εκτος απο τα γνωστα που εχουν ολοι εδω μεσα.

π.χ. μετα απο μερικες μερες ανοιχτο σερνεται λιγακι κτλ....:)

(Σημειωση :Το κινητο το εχω ρουταρισμενο με go launcher , και freezed καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω.)

Edited by magicmixball

Καλημερα.

Ως προς το καλο εννοω δεν εχω παρατηρησει τιποτα το περιεργο προς το παρον αλλα ουτε και κατι που να μου δειχνει οτι πηγαινει καλυτερα . Βεβαια ακομα ουτε μερα δεν την εχω βαλει. Ισως λιγακι καλυτερη η καταναλωση μνημης αλλα και παλι με επιφυλαξη γιατι το εκλεισα το βραδυ.

Δεν ειχα βεβαια και κανα προβλημα με την προηγουμενη εκδοση να πω την αληθεια εκτος απο τα γνωστα που εχουν ολοι εδω μεσα.

π.χ. μετα απο μερικες μερες ανοιχτο σερνεται λιγακι κτλ....:)

(Σημειωση :Το κινητο το εχω ρουταρισμενο με go launcher , και freezed καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω.)

Οκ.Ευχαριστω.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

με go launcher δεν σέρνεται περισσότερο; (από ότι με στοκ εννοώ)

Εμενα οχι..παει πολυ καλυτερα!!

Σφαιρατοοοο!!

Και εμενα μια χαρα παει με go launcher. Ασε που ειναι κλασεις ανωτερος απο εφε και γενικα απο καλουδια απο τον στοκ.

από καλούδια και εφέ δε λέω, σίγουρα! το θέμα είναι σε σχέση με το κινητό μας πως τρέχει...! έχεις βάλει τίποτα task killers κλπ; μπορείς να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις; (ξέρω ότι στο android δεν παίζει τόσο ρόλο)

αν μπορεί να προτείνει κανείς launcher που θα κάνει το 2χ να πετάει χωρίς custom rom??.... (σιγουρα οι παλιοί θα γελάνε ειρωνικά και θα λένε "τι ρωτάς τώρα.." χαχα )

από καλούδια και εφέ δε λέω, σίγουρα! το θέμα είναι σε σχέση με το κινητό μας πως τρέχει...! έχεις βάλει τίποτα task killers κλπ; μπορείς να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις; (ξέρω ότι στο android δεν παίζει τόσο ρόλο)

αν μπορεί να προτείνει κανείς launcher που θα κάνει το 2χ να πετάει χωρίς custom rom??.... (σιγουρα οι παλιοί θα γελάνε ειρωνικά και θα λένε "τι ρωτάς τώρα.." χαχα )

Εεεε...φυσικα εγω εχω την Kang του temasek την 128 με τον τελευταιο Kernel του Etana και γενικα το κινητο παει σφαιρα και ρολοι!!!:D

αχα!! ε πες έτσι!! :D αργά ή γρήγορα σε custom θα καταλήξω κι εγώ, το ξέρω κατά βάθος.... αλλά επειδή δεν το έχω πολύ καιρό, λέω να το κρατήσω με στοκ όσο μπορώ...

Ελπίζω να φάω και στοκ παγωτάκι βεβαίως βεβαίως!! (λέω εγώ τώρα, - ακούτε κύριοι της LG????)

αχα!! ε πες έτσι!! :D αργά ή γρήγορα σε custom θα καταλήξω κι εγώ, το ξέρω κατά βάθος.... αλλά επειδή δεν το έχω πολύ καιρό, λέω να το κρατήσω με στοκ όσο μπορώ...

Ελπίζω να φάω και στοκ παγωτάκι βεβαίως βεβαίως!! (λέω εγώ τώρα, - ακούτε κύριοι της LG????)

Βαλε cm7kang-O2x-126 & Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y & gapps-gb-20110828-signed & P990_StockCamera_Kostja_V_CM7 και δεν θα ξανά ασχοληθείς με της STOK της LG...!!!;) Μετά απο σχεδόν 2 μήνες κανένα πρόβλημα..!!!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ναι φίλε Μάριε, είχα διαβάσει κατά καιρούς ότι έμεινες πολύ ικανοποιημένος... αλλά το μόνο που με κάνει να παραμένω στην στοκ είναι κάτι (μικρο- ? )κολλήματα που αναφέρονται που και που στις custom... σε αλλους κάθε τόσο κλείνει το κινητό μόνο του (φαντάζεσαι να κλείσει και να μην ξυπνήσεις με το ξυπνητήρι; ) άλλοι δεν έχουν κάμερα + ράδιο (αυτό είναι στη Nova? )... βασικά δεν ξέρω αν αυτά έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη ρομ που λες... μάλλον τυχαίνουν σε άλλες, αφού λες πως 2 μήνες δεν έχεις πρόβλημα...

Να δούμε, θα το κάνω το αλματάκι κι εγώ κάποια στιγμή (σιγά το άλμα δηλαδή, αλλά λέμε τώρα!)

ΥΓ.: ένα πρόβλημα στην στοκ (V20Q - rooted ) που μου φαίνεται το πιο ενοχλητικό, είναι όταν σε καλούν και αργεί να ξυπνήσει/ πάρει μπρος/ χτυπήσει... δηλ ακούς δόνηση... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η Locked οθόνη... αρχίζει ανεβαίνει η ένταση του ringtone... και μετά σου δίνει επιλογή να απαντήσεις!! Εντωμεταξύ αυτός που σε καλεί περιμένει και νομίζει ότι χτυπάει... αν βιάζεται θα το κλείσει.....

Αυτό τώρα μπορεί να οφείλεται απλά στο ότι έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές; ή μετά από κάποια ώρα standby ψιλοκολλάει; σαν να κοιμάται βαθιά ένα πράμα;! :P

Edited by jaranor

Εμενα οχι..παει πολυ καλυτερα!!

Σφαιρατοοοο!!

Και σε μενα το ιδιο ...

ΥΓ.: ένα πρόβλημα στην στοκ (V20Q - rooted ) που μου φαίνεται το πιο ενοχλητικό, είναι όταν σε καλούν και αργεί να ξυπνήσει/ πάρει μπρος/ χτυπήσει... δηλ ακούς δόνηση... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η Locked οθόνη... αρχίζει ανεβαίνει η ένταση του ringtone... και μετά σου δίνει επιλογή να απαντήσεις!! Εντωμεταξύ αυτός που σε καλεί περιμένει και νομίζει ότι χτυπάει... αν βιάζεται θα το κλείσει.....

Αυτό τώρα μπορεί να οφείλεται απλά στο ότι έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές; ή μετά από κάποια ώρα standby ψιλοκολλάει; σαν να κοιμάται βαθιά ένα πράμα;! :P

Μηπως σου γινεται αν εχεις να το κλεισεις κανα 3 μερες ?

Εμενα τοτε αρχιζει να αργει αλλα οχι τοσο που λες

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

καλημερα

να ρωτησω κατι εχει κανεις προβλημα με τον λογαριασμο στο google γιατι απο εχτες δεν συνχρονιζει και σημερα που αλλαξα rom δεν κανει συνδεσει με τιποτα με παει σε μια οθονη που λεει

server settings

αλλα εκει δεν καταλαβαινω τι πρεπει να γινει πρωτη φορα με παει ετσι

η rom ειναι η 128 temasec το ιδιο και με cyanogenmod 7.2

ξερει καποιος κατι;

Βασικά ποτέ δεν κατάλαβα διαφορές μεταξύ temasek και Official cm7, εκτός από τα σχεδόν καθηνερινά updates που δεν ξέρω αν προσθέουν / διορθώνουν τίποτα ουσιαστικό

Όσοι δοκιμάσατε temasek τι έχετε να πείτε

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Παιδια το κινητο σημερα μου κανει το εξης ...

Αναβοσβηνει η οθονη και τα κουμπια ....

3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ?

Μου το χε ξανακανει πριν κανα μηνα 1 φορα ... αλλα με reboot εστρωσε ...

Τι λετε οτι φταιει ?

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

3 Reboot εκανα ... μπαταρια εβγαλα .... παλι το κανει μετα απο λιγη ωρα ... τι επαθε ?

Τι λετε οτι φταιει ?

Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...????

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Τι λετε οτι φταιει ?

Και εμένα από εχθές το κάνει φίλε μου.Περνάει κάποια ασθένεια μάλλον!:lol:Μπορεί να έσκασε από τι ζέστη που δεν πήρε και παγωτό καλοκαιριάτικα.Το βλέπω το χειμώνα να κριώνουν τα λαιμά του και να θέλει γιατρό!:p

Ποια ROM ΦΟΡΑΣ...????

Αυτη που λεει στην υπογραφη μου ...

Εντωμεταξυ δεν το κανει συνεχεια αλλα οποτε θυμαται σημερα πολλες φορες

ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4. Edited by fotis_lyk

ξέρει κάποιος απο που μπορεί να προκαλείτε αυτό? εγώ δεν ειμαι ουτε καν ροοτ και φοράω την μανισια 2,3,4.

Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή.

:ninja:

ε, από τι θα είναι ρε παιδιά; δεν θα είναι πρόβλημα hardware.... το πιο λογικο είναι να προσπαθεί να συγχρονίσει κάτι και δεν βρίσκει ανοιχτό wifi ή/ και 3G... πότε σας το κάνει αυτό; όταν το έχετε wifi κλειστό; μου το είχε κάνει καναδυο φορές, άνοιξα wifi, λογικά συγχρόνισε και μετά δεν το ξαναέκανε....,

3 δικές μου ερωτήσεις:

1) το Dr Android ROM http://www.doctorandroid.gr/2012/06/dr-android-rom-nexus-s.html

το έχει δοκιμάσει κανείς; ή είναι μόνο για Nexus S ?

2) στο 2χ έχω τις εφαρμογές σε στυλ "κάθετο πλέγμα" (στοκ) και τις έχω χωρίσει σε folders (πχ Tools, Organizers κλπ ) Πως μπορώ να αλλάξω τη σειρά των folders?? Δηλ θέλω πρώτα να εμφανίζονται πχ τα Organizers και μετά τα Tools...

3) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι κέρδος έχω με το να μεταφέρω τις εφαρμογές από sd card <-> μνήμη κινητού;

είναι απλά θέμα χώρου, ή κερδίζω σε ταχύτητα ας πούμε; (έχω επιπλέον και 2 GB εξωτερική sd card)

Edited by jaranor

1. Δυστυχώς δεν το έχω χρησιμοποιήσει.

2. Τελευταία φορά που είχα το στοκ launcher δεν είχα βρει τρόπο. Νομίζω η σειρά ήταν αυτή που τους είχες δημιουργήσει...

3. Γενικά δεν έχεις πλεονέκτημα, εκτός εάν γεμίσεις το partition του συστήματος πάρα πολύ, οπότε αρχίζει και καθυστερεί. Επίσης, όταν φλασάρεις κάτι που γράφει από πάνω το σύστημα, κρατάς τα δεδομένα σου εάν τα έχεις μεταφέρει στην sdcard (εσωτερική/εικονική ή εξωτερική).

Το ίδιο συμβαίνει και σε μενα με v20r. δεν οφείλετε σε εφαρμογή.

Απο χθες το βραδυ και σημερα μια χαρα ... δεν ξερω τι γινεται και απο τι ...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)