yamahar6 Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 νεα ιταλικη ρομ 20s και το changelog. Updating the baseband module Improved the recovery of the signal after a situation of absence of cover Improved management of RDS in FM radio Fixed problems related to the MAC address of the Wi-Fi Force Close solved problems by setting up an account and email with TLS security Fixed sporadic cases of locking the device Implement the latest security patches Google Implemented the Google Mobile Suite R10 Fixed Screen rotation APA Skype Improve the overall performance of the terminal την δοκιμασε κανενας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 την δοκιμασε κανενας?? Εχει βγει για το ελληνικο για να την δοκιμασουμε?? Οσο για το πληκτρολογιο..Mariodj νομιζω μαζι ψαχναμε για να βαλουμε το stock keyboard σε cm7,κατεβασα το Hacker's keyboard και εχει αρκετες επιλογες και ειναι σχεδον ιδιο με το μαμα αμα το ρυθμισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Εχει βγει για το ελληνικο για να την δοκιμασουμε?? Οσο για το πληκτρολογιο..Mariodj νομιζω μαζι ψαχναμε για να βαλουμε το stock keyboard σε cm7,κατεβασα το Hacker's keyboard και εχει αρκετες επιλογες και ειναι σχεδον ιδιο με το μαμα αμα το ρυθμισεις.. Σωστός...!!!!!!!!!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Παιδια υπαρχει κατι για την status bar που ειναι κακασχημη σε cm7?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Οι οδηγίες ειναι αναλυτικοτατες για ροοτ ειναι πολυ ευκολο,τους drivers θα τους κανεις εγκατασταση,αυτη που δεινει το link κατεβασε Ποιο λινκ ακριβως? Στο http://shortfuse.org/ λεει ο οδηγος εδω στο site και εχει δυο εκδοσεις να κατεβασεις, την 2.2 και την 2.3.1. Ποια ειναι η σωστη για μενα? Ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 στη κεντρικη σελιδα του shortfuse scrollαρε λιγο προς τα κατω και κατεβασε τη τελευταια(2.3.3) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τα mms χωρίς να πρέπει να χρεώνομαι κάθε φορά λόγω της ενεργοποίησης δεδομένων; Γιατί τα mms απαιτούν να είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα ώστε να κάνει λήψη του μηνύματος. Μέσω wifi που δοκίμασα δεν λειτουργεί. Και έτσι κάθε φορά που θέλω να δω ένα μήνυμα με χρεώνει 1€ γιατί προλαβαίνει και συνδέεται αυτόματα το κινητό και οι εφαρμογές στο ιντερνετ. Φιλε μου,εγω ανοιξα wifi και μετα τα δεδομενα και εκανα ληψη mms χωρις χρεωσω την καρτα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για στειλε ενα λινκ να δω ποιο λες... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102&highlight=Swype Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nougouanta Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Παιδια υπαρχει κατι για την status bar που ειναι κακασχημη σε cm7?? Ριξε μια ματια εδω.. http://www.xdafileserver.nl/index.php?dir=LG%2FOptimus+2x+%28P990%29%2FROMS%2FDjangoManouche+ROM%2F1.2%2FTransformationPacks και στο 1ο ποστ δες φωτος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410662 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 θα το πάρω μεταχειρισμένο από ένα παλικάρι τι να προσέξω? Πιθανά προβλήματα? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Εάν εξωτερικά δεν έχει πρόβλημα, και: 1. Κάνει κλήσεις (δοκίμασε και μικρόφωνο/ακουστικό) 2. Συνδέεται wifi/3g/bluetooth 3. Φορτίζει και αντιγράφει αρχεία από USB 4. Παίρνει φωτογραφίες/βίντεο, ανάβει φλας 5. Παίζει ραδιόφωνο Νομίζω είσαι εντάξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 +1 στα παραπάνω. Ποια θεωρείται μια λογική τιμή για ένα προσεγμένο εμφανισιακά Optimus 2x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 εάν είναι αψεγάδιαστο, max 200euros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 +1 στα παραπάνω. Ποια θεωρείται μια λογική τιμή για ένα προσεγμένο εμφανισιακά Optimus 2x? 320€ το πηρα εγω περισυ 10/06,οποτε υπολογισε τα μισα τωρα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Τόσα περίπου σκεφτόμουν και εγώ(Tελειώς max 200 αν είναι ΤΕΛΕΙΟ και όσο πιο κάτω πέφτει τόσο το καλύτερο για την νεανική μου τσέπη:p) άρα λογικά σκέφτομαι για τις αγγελίες που βλέπω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Τόσα περίπου σκεφτόμουν και εγώ(Tελειώς max 200 αν είναι ΤΕΛΕΙΟ και όσο πιο κάτω πέφτει τόσο το καλύτερο για την νεανική μου τσέπη:p) άρα λογικά σκέφτομαι για τις αγγελίες που βλέπω:D Κ σε λιγο καιρο που θα κυκλοφορισει το 4x,θα πεσει κι αλλο Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 μια και συζητατε για αγγελειες απ οτι βλεπω το κινητο παιζει καινουργιο γυρω στα 265 ,αν το παρω μεταχειρισμενο πρεπει να φοβαμαι κατι?γτ νταξει οπως και να χει μπορει ευκολα καποιος επιτηδες να κρυψει πιθανα ελλατωματα (πχ καμμενα πιξελ) πολυ ευκολα. και αυτο ειναι καπως δυσκολο να το ελενξεις οταν ειδικα ο πωλητης βρισκεται σε αλλη πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Για αυτό κοιτάμε αγγελίες από κοντινές πόλεις ή από πόλεις που έχουμε έμπιστα άτομα να το δουν. ;) Με την επίσημη ICS έγινε τίποτα? Ακυρώθηκε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Για αυτό κοιτάμε αγγελίες από κοντινές πόλεις ή από πόλεις που έχουμε έμπιστα άτομα να το δουν. ;) Με την επίσημη ICS έγινε τίποτα? Ακυρώθηκε ? Παγωτό το χειμώνα βλέπω να τρώμε...και αν...!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Παγωτό το χειμώνα βλέπω να τρώμε...και αν...!!!:lol: Μην μας ξενερωνεις..Σεπτεμβρη θα τρωμε τα bugs του παγωτου..:lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 (edited) Μην μας ξενερωνεις..Σεπτεμβρη θα τρωμε τα bugs του παγωτου..:lol: :lol: Απο το δευτερο τεταρτο του 2012,επισημως πηγε στο τριτο τεταρτο,κοινως μετα τον σεπτεμβρη,δλδ νοεμβρη κ αν...Τοτε θα εχει βγει κ η επιδοτηση μου,οποτε θα παω η για sIII(που θα εχει πεσει η τιμη του κ θα εχουν διορθωθει τα οποια bugs) ή για 4x ή για το lte II(το οποιο χανει σε ολα εκτος απο τα 2gb ram),αν κ χλωμο το βλεπω με την υποστηριξη που εχει η lg στο,εδω κι ενα χρονο,καλυτερο τηλεφωνο της Edited June 16, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpertsinis Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 καλησπέρα σας, σαν χρήστης δεν ειμαι και ιδιαίτερα ψαγμένος ακομα και εχω ενα προβληματάκι με το μηχανακι μου αναβει και σβήνει απο μόνη της η οθόνη αναμονής (ρολόι) σε στιγμές άσχετες... Εχω κλείσει ολα τα ψαχτήρια δικτύων γενικα wifi, gps, 3g αλλά τον χαβά του... εχω εκδοση 2.3.4 android καθε ιδέα απόλυτα χρήσιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παρόμοιο πρόβλημα αναφέρει και άλλος εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4160165#post4160165 Ίσως εάν συγκρίνετε εφαρμογές να βρεθεί ο ένοχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εκανα ρουτ και περασα την cm7 stable αλλα ξεχασα να περασω τις gapps. Μπορω να τις κανω τωρα install η πρεπει να ξσανακανω wipe μετα install την ρομ και μετα install τις gapps? Οι gapps γινονται install οπως οι ρομς υποθετω. Μηπως μπορω να τις περασω στην sdcard και μετα απο εκει install μεσα απο το τηλ ? Ευχαριστν πολυ οποιον απαντησει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Εκανα ρουτ και περασα την cm7 stable αλλα ξεχασα να περασω τις gapps. Μπορω να τις κανω τωρα install η πρεπει να ξσανακανω wipe μετα install την ρομ και μετα install τις gapps? Οι gapps γινονται install οπως οι ρομς υποθετω. Μηπως μπορω να τις περασω στην sdcard και μετα απο εκει install μεσα απο το τηλ ? Ευχαριστν πολυ οποιον απαντησει :) Όπως πέρασες την cm7 πέρνα και τα gapps..!!! έστω και τώρα,,!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts