Tsaglis Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Με λίγη προσοχή γλιτώνεις αρκετά Ευρουλάκια Από ότι είδα στο βίντεο είναι από τα εύκολα κινητά! Υπάρχουν άλλα που είναι πολύ πιο δύσκολα. Την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσα και ξανασυναρμολόγησα το C7, πολύ πιο δύσκολο, ειδικά στην οθόνη που είναι κολλημένη με διπλής όψης ταινία και είναι εύκολο να σπάσει. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Να θυμίσουμε βέβαια ότι οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θέτει αυτομάτως τη συσκευή εκτός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 καλησπερα. αν εχεις το ClockWeatherWidget.apk στο //system/app ριξε το παρακατω αρχειο στον ιδιο φακελο και κανε τα δικαιωματα του, εγω το εκανα με es file, οπως ειναι και των υπολοιπων .apk στον ιδιο φακελο. το αρχειο το βρηκα στο xda κι εμενα μου δουλευει σωστα :) Που βλεπουμε το system/app ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Που βλεπουμε το system/app ??? Μ' έναν root browser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriz9 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλα στο skoutz το μονο μαγαζι που το εχει διαθεσιμο ειναι το kinitomania.com . Έχω διαβάσει αρκετα αρνητικα σχολια και δε ξερω αν αξιζει να το αγορασω απο εκει. Έχει κανεις αλλος αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα? Επίσης αξίζει..? διότι είναι περσινό μοντέλο κ πλεον θα βγουν καινούρια κινητά! Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Καλησπέρα! Θέλω να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλα στο skoutz το μονο μαγαζι που το εχει διαθεσιμο ειναι το kinitomania.com . Έχω διαβάσει αρκετα αρνητικα σχολια και δε ξερω αν αξιζει να το αγορασω απο εκει. Έχει κανεις αλλος αγορασει απο το συγκεκριμενο καταστημα? Επίσης αξίζει..? διότι είναι περσινό μοντέλο κ πλεον θα βγουν καινούρια κινητά! Ευχαριστω:) Φιλε το πηρα την Δευτερα που περασε απο το media markt στο Μαρουσι 300 καινουριο. Πηγαινει οσο προλαβαινεις εμενα μου αρεσει παρα πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Μ' έναν root browser Τον είδα με τον ES Explorer , δεν ξέρω αν εννοούσες αυτό . Μπορεί κάποιος να με πει την υπόλοιπη διαδικασία για να το εγκαταστήσω στην οθόνη ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Τι θες να κανεις ακριβως? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Τι θες να κανεις ακριβως? καλησπερα. αν εχεις το ClockWeatherWidget.apk στο //system/app ριξε το παρακατω αρχειο στον ιδιο φακελο και κανε τα δικαιωματα του, εγω το εκανα με es file, οπως ειναι και των υπολοιπων .apk στον ιδιο φακελο. το αρχειο το βρηκα στο xda κι εμενα μου δουλευει σωστα :) Αυτο ... να βαλω τον καιρο της LG στον Go launcher Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 το ClockWeatherWidget.apk το εχεις απο οτι καταλαβα.Κατεβασε το αρχειο που σου εδωσε η Νεκταρια και βαλτο στην sd. Αντεγραψε το μεσα στο system/apps.Μετα κρατα πατημενο το αρχειο που αντεγραψες και θα σου βγαλεις καποιες επιλογες για το αρχειο.Πατα "ιδιοτητες"->"αλλαγη" και τικαρε ολα τα κουτακια της πρωτης στηλης και το κουτακι πρωτη γραμμη-δευτερη στηλη.Κανε μια επανεκκινηση και μαλλον θα εισαι οκ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) το ClockWeatherWidget.apk το εχεις απο οτι καταλαβα.Κατεβασε το αρχειο που σου εδωσε η Νεκταρια και βαλτο στην sd. Αντεγραψε το μεσα στο system/apps.Μετα κρατα πατημενο το αρχειο που αντεγραψες και θα σου βγαλεις καποιες επιλογες για το αρχειο.Πατα "ιδιοτητες"->"αλλαγη" και τικαρε ολα τα κουτακια της πρωτης στηλης και το κουτακι πρωτη γραμμη-δευτερη στηλη.Κανε μια επανεκκινηση και μαλλον θα εισαι οκ Δεν με αφηνει να το αντιγραψω μεσα στο system /app Tο αντεγραψα σε φακελο αλλο , που εχω και το Clock αλλα δεν μου βγαζουν αλλαγη οι ιδιοτητες ... (Μεσω Es ολα αυτα) Edited April 30, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του es. Τικαρε τα "up to root", "εξερευνητής root" και "προσάρτηση συτηματος αρχείων". Μετά ξανά αντέγραψε Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Δοκίμασα το grand theft auto 3 και βλέπω ότι τρώει μικροκολλήματα...το έχει δοκιμάσει άλλος για να δούμε αν είναι θέμα ισχύος ή ραμ του κινητού; *το κινητό μου είναι root με rom την DjangoManouche 1.2.1(βασισμένη στην v20q) και τον stock kernel της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Εμένα τρέχει αέρας φίλε,χωρίς κανένα κόλλημα(Με την μνήμη που γράφει η υπογραφή μου) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Δοκίμασα το grand theft auto 3 και βλέπω ότι τρώει μικροκολλήματα...το έχει δοκιμάσει άλλος για να δούμε αν είναι θέμα ισχύος ή ραμ του κινητού; *το κινητό μου είναι root με rom την DjangoManouche 1.2.1(βασισμένη στην v20q) και τον stock kernel της lg. Βαλε εναν kernel και ανεβασε το στα 1.2 ghz.. Ρε παιδια βλεπω κατι φωτογραφιες με 1504 mhz,στην temasek's UNOFFICIAL BUILD RC1-97 δεν μπορω να το κανω ή δεν εχω σωστο kernel?? Edited May 2, 2012 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Κι εμένα καλά παίζει αλλά που και που κάνει μικροκολλήματα! Περιμένω να βγάλει o spica τον νέο kernel(SR4) που θα είναι και hardware accelerated για να τον δοκιμάσω, γιατί μέχρι στιγμής μόνο ο kernel της lg είναι hardware accelerated! Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ram επειδή έχουμε μόνο 512mb; Πάντως προς το παρόν δεν σκοπεύω να πειράξω την συχνότητα του επεξεργαστή για λόγους αυτονομίας. Άσχετο, ποιο είναι το "βαρύ" παιχνίδι για android; Edited May 1, 2012 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Βαλε εναν kernel και ανεβασε το στα 1.2 ghz.. Ρε παιδια βλεπω κατι φωτογραφιες με 1504 mhz,στην temasek's UNOFFICIAL BUILD RC1-97 δεν μπορω να το κανω ή δεν εχω σωστο kernel?? Με τον kernel του Setiron (Ironkernel) πάει στο 1.5 Με του spica νομίζω μέχρι 1.4 Στο 1,5 μου τρέχει σχετικά καλά, αλλά αν ζοριστεί για κάμποση ώρα κολλάει. Στο 1.4 (χειμώνα) δεν έχω πρόβλημα. Για το καλοκαίρι μπορεί να το κατεβάσω στο 1.2-1.3 Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ακριβως, που ακριβως ειδατε ξεπλυμενα χρωματα ; Για πιαστε ενα Neo V να καταλαβετε τι θα πει ξεπλυμα, και μια amoled για το τι θα πει "αλλο" χρωμα απ'αυτο που πρεπει να ειναι. Η οθονη ειναι πολυ καλη νομιζω, ειδικα στην αποδοση του μαυρου, το λευκο ναι θα μπορουσε να ειναι καλυτερο, δηλαδη αριστο. (θα το πω γιατι θα σκασω, συγνωμη εκ των προτερων) Σιγουρα μιλαμε για το ιδιο τηλεφωνο; Η εργοστασιακη ρυθμιση (με το slider κατω απο το "μ") βγαζει καλο λευκο αλλα χαλια μαυρο (πρακτικα γκρι) με αποτελεσμα να σου καει τα ματια (ασε τι γινεται στο μαυρο αμα βαλεις το slider πιο πανω, πχ στο 50%). Η "αυτοματη φωτεινοτητα" απο την αλλη βγαζει καλο μαυρο αλλα πολυ αδυναμο λευκο, με αποτελεσμα την κουραση λογω χαμηλου contrast (σαν να κοιτας οθονη laptop του 2005). Ειλικρινα δεν μπορω να χαρω το Android (τελειο λειτουργικο btw) εξαιτιας αυτης της οθονης.:wacko: Πιο πολυ το χαιρομαι το Android στο Galaxy Y της μανας μου να φανταστειτε. Εσυ σε τι ρυμθιση το χεις; (ενταξει, καταλαβα εγινα ενοχλητικος, δεν ξαναενοχλω, απλα ηθελα να το βγαλω απο μεσα μου) Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 φιλε μου καμια σχεση. μηπως εχει προβλημα η οθονη σου?? εμενα τα μαυρα ειναι μαυρα, και εγω την θεωρω πανω απο τις Samsung Amoled οπου αυτο το πρασινο γκρι που υπαρχει σε ολα τα χρωματα με εκνευριζει αφανταστα!!! Πιστευω οτι ειναι απο τα δυνατα στοιχεια του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 φιλε μου καμια σχεση. μηπως εχει προβλημα η οθονη σου?? εμενα τα μαυρα ειναι μαυρα, και εγω την θεωρω πανω απο τις Samsung Amoled οπου αυτο το πρασινο γκρι που υπαρχει σε ολα τα χρωματα με εκνευριζει αφανταστα!!! Πιστευω οτι ειναι απο τα δυνατα στοιχεια του κινητου Σε τι ρυθμιση την έχεις φωτεινοτητα; Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 περιπου 75% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 περιπου 75% Μα σε αυτην την φωτεινοτητα δεν γινονται τα μαυρα γκρι; (μιλαμε για κανονικο γκρι ομως). Μπορει να μην φαινεται οταν διαβαζεις κειμενο, αλλα στην οθονη που εχει οταν μπουτάρει, το backround πρέπει να ειναι μαυρο και οχι γκρί. Ξερω, σε αλλα φορουμ θα ειχα φαει μπαν (τουλαχιστον απο το τοπικ) γιατι ρωταω δευτερη φορα την ιδια ερωτηση, αλλα ειναι λες και οι μισοι εχουμε διαφορετικο τηλεφωνο απο τους αλλους μισους :O Αλλα sites λενε "τι ωραια οθονη", και αλλα αυτο που λεω και γω για τα γκριζαρισμενα μαυρα. Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μην ανησυχεις, δεν τρως κανενα ban, εδω ειμαστε για να συζητησουμε τα προβληματα. λοιπον το μονο που μπορω να παρατηρησω ειναι στο πανω πανω μερος της οθονης, στην μπαρα με τα wifi κλπ στο τελος μοιαζει να γινεται λιγο γκρι, αλλα μπορει να ειναι και το φοντο που εχω βαλει. ομως οτιδηποτε παταω στο κινητο και ειναι μαυρο, ειναι μαυρο μαυρο.. αυτο με την οθονη μπορει και να εχεις δικιο, γιατι εχει συζητηθει παλι εδω για καποια κινητα που παρουσιασαν προβληματα αν θυμαμαι καλα με διαφορετικη φωτεινοτητα αριστερα η δεξια της οθονης, κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) μην ανησυχεις, δεν τρως κανενα ban, εδω ειμαστε για να συζητησουμε τα προβληματα. λοιπον το μονο που μπορω να παρατηρησω ειναι στο πανω πανω μερος της οθονης, στην μπαρα με τα wifi κλπ στο τελος μοιαζει να γινεται λιγο γκρι, αλλα μπορει να ειναι και το φοντο που εχω βαλει. ομως οτιδηποτε παταω στο κινητο και ειναι μαυρο, ειναι μαυρο μαυρο.. αυτο με την οθονη μπορει και να εχεις δικιο, γιατι εχει συζητηθει παλι εδω για καποια κινητα που παρουσιασαν προβληματα αν θυμαμαι καλα με διαφορετικη φωτεινοτητα αριστερα η δεξια της οθονης, κατι τετοιο Οποτε, ενας τροπος υπάρχει να το ξεκαθαρισουμε: Μπες εδώ απο το κινητο. Αν βλέπεις το πανω αριστερά κουτάκι (δηλαδη το νουμερο 1), τοτε η φωτεινοτητα σου (δηλ το backlight) ειναι λαθος. Το κουτάκι #1 πρέπει να φαινεται μονο σε απολυτο σκοτάδι. Το νουμερο 5 πρέπει ισα που να φαινεται σε φωτισμο δωματίου. Για να δουμε τι θα πει η επιστήμη :lol: ΥΓ: Αν σου βγουν ολα σωστα με την φωτεινοτητα στο 75%, τοτε μαλλον παω για εγγυηση, γιατι στο δικο μου το κουτάκι νουμερο 1 φαινεται και με το φως του ηλιου αν βαλω την φωτεινοτητα στο 75%. Οχι οτι θα καταφερω τιποτα με την εγγυηση ("αν ξεκιναει, δεν υπάρχει βλαβη" και λοιπα ωραια του ελληνικου after sales) αλλα για την τιμη των οπλων βρε αδερφε. Edited May 2, 2012 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 μην ανησυχεις, δεν τρως κανενα ban, εδω ειμαστε για να συζητησουμε τα προβληματα. λοιπον το μονο που μπορω να παρατηρησω ειναι στο πανω πανω μερος της οθονης, στην μπαρα με τα wifi κλπ στο τελος μοιαζει να γινεται λιγο γκρι, αλλα μπορει να ειναι και το φοντο που εχω βαλει. ομως οτιδηποτε παταω στο κινητο και ειναι μαυρο, ειναι μαυρο μαυρο.. αυτο με την οθονη μπορει και να εχεις δικιο, γιατι εχει συζητηθει παλι εδω για καποια κινητα που παρουσιασαν προβληματα αν θυμαμαι καλα με διαφορετικη φωτεινοτητα αριστερα η δεξια της οθονης, κατι τετοιο Στο πάνω μέρος της μπάρας είναι λίγο γκρί από σχεδιασμό. Μοιάζει σαν light leak αλλά δεν είναι. Αυτό λες; Γενικά είναι πολύ καλή οθόνη. Δεν είναι η καλύτερη που έχει βγεί, αλλά είναι αρκετά έως πολύ καλή. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα αρνητικό αίσθημα. Γενικά είναι πάνω από τον μέσω όρο. Αν κάποιος έχει άλλη αίσθηση μπορεί να έχει πρόβλημα η συσκευή του. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts