tresor_jim Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 μηπως πρεπει να ανοιξει νεος συνδεσμος για αυτο το τοπικ χωρις παρεξηγηση παιδια του my phone ?γιατι ειδα οτι σε αλλα τοπικ μετα τα 5000 μηνυματα ανοιγουν νεο ετσι απο περιεργεια ρωταω . 4 μερες το εχω το χ2 εβαλα και την 2.3.4 ειναι εργαλειο καλο!με δυνατοτητες ! αλλα η μπαταρια κραταει 1 μερα με το ζορι απο οτι εχω καταλαβει τρωει αρκετα κολληματα και σε σημειο να χρειαζεσαι να βγαλεις και την μπαταρια αλλα και απλα κολληματα ! επισης δε το εχω φλασαρει αν και το σκεφτομαι ουτε ρομ εχω αλλαξει δε ξερω πως! αλλα και απο οτι ειδα δεν βοηθαει και πολυ στο να μην κολλαει το κινητο... οποτε γιατι να το κανω? οταν παιζω divx χωρις να εχω βαλει προγραμμα μου τα παιζει τους υποτιτλους κινεζικα το κανω σωστα αλλα δεν! το gps δε ξερω πως να βρω ενα αυθεντικο καλο να δουλευει... νιωθω τοσο ασχετος με αυτο το κινητο.. το android τα σπαει ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 μηπως πρεπει να ανοιξει νεος συνδεσμος για αυτο το τοπικ χωρις παρεξηγηση παιδια του my phone ?γιατι ειδα οτι σε αλλα τοπικ μετα τα 5000 μηνυματα ανοιγουν νεο ετσι απο περιεργεια ρωταω . 4 μερες το εχω το χ2 εβαλα και την 2.3.4 ειναι εργαλειο καλο!με δυνατοτητες ! αλλα η μπαταρια κραταει 1 μερα με το ζορι απο οτι εχω καταλαβει τρωει αρκετα κολληματα και σε σημειο να χρειαζεσαι να βγαλεις και την μπαταρια αλλα και απλα κολληματα ! επισης δε το εχω φλασαρει αν και το σκεφτομαι ουτε ρομ εχω αλλαξει δε ξερω πως! αλλα και απο οτι ειδα δεν βοηθαει και πολυ στο να μην κολλαει το κινητο... οποτε γιατι να το κανω? οταν παιζω divx χωρις να εχω βαλει προγραμμα μου τα παιζει τους υποτιτλους κινεζικα το κανω σωστα αλλα δεν! το gps δε ξερω πως να βρω ενα αυθεντικο καλο να δουλευει... νιωθω τοσο ασχετος με αυτο το κινητο.. το android τα σπαει ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας :) Σε εχασα λιγο...!Καλυτερα να ξεχωριζεις τις ερωτησεις σου ωστε να τις απανταμε με σειρα. Γενικες απαντησεις: -Η μπαταρια με σκισιμο μια μερα τη βγαζει και με νορμαλ χρηση εγω φτανω το 48ωρο ευκολα(με CM7) -Για να βαλεις custom rom πρωτα root απο εδω και μετα διαβασε εδω και εδω -Δεν ειναι φυσιολογικο να κολλαει ετσι το κινητο σου.Εμενα δε κολλαει και δε χρειαζεται να βγαζεις τη μπαταρια με τη custom που εχω.Την official 2.3.4 δε την εχω βαλει ποτε οποτε δεν εχω αποψη...! -Θα σου προτεινα τους υποτιτλους να τους σωσεις σε unicode κωδικοποιηση και μαλλον θα εισαι οκ.(εγω χρησιμοποιω mx player) -Για gps το sygic δουλευει πολυ καλα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παιδια θελω να αγορασω το 2Χ πιο λετε να επιλεξω απο τα skroutzομαγαζα?Πιο θεωρειτε πιο αξιοπιστω? Επισεις με την εγγυηση τι παιζει?Ισχυει οπως στα Samsung πως αν υπαρχει Ευρωπαικη εγγυηση καλυπτεσαι κανονικα και εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 http://www.skroutz.gr/m/329/Kinitomania τσεκαρε το, καλο φαινεται, βαλε και μια αντικαταβολη και εισαι μια χαρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Παρτο απτο birdphone αν εχει ολα τα χρωματα! με κλειστα τα ματια.... agelkap σευχαριστω πολυ οταν ξεκινησω νατα κανω θα σου στειλω και πμ ( δε σε απειλω χα χα ) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 http://www.skroutz.gr/m/329/Kinitomania τσεκαρε το, καλο φαινεται, βαλε και μια αντικαταβολη και εισαι μια χαρα :) κι εγω απο εκει πηρα το δικο μου και ολα μια χαρα μεχρι στιγμης. Εκει πηρα και ενα νοκια της αδερφης μ επισης διοτι εχει καλες τιμες. Ειναι ομως παραεισαγωγης οτι πηρα, οποτε πιθανον και εσυ να παρεις παραεισαγωγης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παραεισαγωγης ρε παιδια δηλαδη απο χωρα της ΕΕ kai μας καλυπτει η εγγυηση η πανευρωπαικη σωστα? ή μηπως παραεισαγωγης απο πχ.Ασια εκει νομιζω δεν μας καλυπτει η LG Hellas ετσι δεν ειναι? Της Birdphone απο που τα εισαγουν? Της Kinitomania? Τα φωτα σας!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 http://www.tsantiri.gr/texnologia/android-jelly-bean-mesa-sto-2012.html Αυτό άραγε πότε θα φτάσει στα κινητά μας...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 http://www.tsantiri.gr/texnologia/android-jelly-bean-mesa-sto-2012.html Αυτό άραγε πότε θα φτάσει στα κινητά μας...???? Ποτε φυσικα. Επισημως, διαφορετικα θα βγει καποια custom ROM. Το θεμα ειναι να παρουμε στην ωρα μας το παγωτο, το ζελε δεν μας ενδιαφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Παραεισαγωγης ρε παιδια δηλαδη απο χωρα της ΕΕ kai μας καλυπτει η εγγυηση η πανευρωπαικη σωστα? ή μηπως παραεισαγωγης απο πχ.Ασια εκει νομιζω δεν μας καλυπτει η LG Hellas ετσι δεν ειναι? Της Birdphone απο που τα εισαγουν? Της Kinitomania? Τα φωτα σας!:confused: καλημερα. το δικο μου, που αγορασα πριν λιγες μερες απο Birdphone, ειναι απο vodafone γερμανιας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 nektaria και μενα απτο μπιρντ μου ειπαν οτι θα ειναι ευρωπαικο απο βοντ αλλα δεν εχει κατι της βονταφον μεσα δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει κατι? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μίλησα με Bird και εγω και μου ειπαν πως ειναι εισαγωγής ευρωπαϊκό και η εγγύηση καλύπτετε απο την Procordia επίσημο αντιπρόσωπο LG.... Ισχύει? Μαυρο ή Καφε τι λετε? Το mobilehellas τι λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Σε εχασα λιγο...!Καλυτερα να ξεχωριζεις τις ερωτησεις σου ωστε να τις απανταμε με σειρα. Γενικες απαντησεις: -Η μπαταρια με σκισιμο μια μερα τη βγαζει και με νορμαλ χρηση εγω φτανω το 48ωρο ευκολα(με CM7) -Για να βαλεις custom rom πρωτα root απο εδω και μετα διαβασε εδω και εδω -Δεν ειναι φυσιολογικο να κολλαει ετσι το κινητο σου.Εμενα δε κολλαει και δε χρειαζεται να βγαζεις τη μπαταρια με τη custom που εχω.Την official 2.3.4 δε την εχω βαλει ποτε οποτε δεν εχω αποψη...! -Θα σου προτεινα τους υποτιτλους να τους σωσεις σε unicode κωδικοποιηση και μαλλον θα εισαι οκ.(εγω χρησιμοποιω mx player) -Για gps το sygic δουλευει πολυ καλα. καταρχας σευχαριστω και παλι για τις απαντησεις! εβαλα το sygic μου λεει οτι ληγει σε 7 μερες τι μπορω νατο κανω για να το εχω μονιμα? πρεπει πρωτα να ρουταρω? θελω να κανω ρουτ οπως μου ειπες θα προσπαθησω να το κανω και ο θεος βοηθος! πες μου λιγο οτι και να αποθηκευσω πηγαινει στην καρτα του κινητου πως το αλλαζω αυτο? επισης ενω ειπαν οτι εχει 8 gb εσωτερικη βλεπω οτι λεει διαθεσιμη 5 gb εσωτερικη γιατι τοσο λιγο? για να κανω ρουτ πρεπει να πατησω ναμην υπαρχει καμια καρτα μνημης στο τηλεφωνο? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 φανταζομαι οτι εχεις δοκιμασει να κανεις forget το ηδη αποθηκευμενο δικτυο στο μενου του κινητου ετσι?? Επισης μηπως χρειαζεται καποια ρυθμιση απο το ρουτερ?? Δοκιμασες να συνδεσεις κιαλλα κινητα?? Το έφτιαξα το πρόβλημα, είχε θέμα το router! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 εβαλα cm7 εγκαταστω αντροιντ μαρκετ και στο ανοιγμα μου βγαζει οτι για να συνεχισω πρεπει να προσθεσω ενα λογαριασμο στη συσκευη παταω ναι και κλεινη η εφαρμογη.στο εικονιδιο προσθεσα το τζμαιλ αλλα τιποτα.με ρουτ και αλλη ρομ δεν λειτουργει το μαρκετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 @tresor_jim Το trial του sygic ειναι για 7 μερες, για παραπανω μερες πρεπει να το αγορασεις... Τι εννοεις "οτι και να αποθηκευσω πηγαινει στην καρτα του κινητου"?Τι αποθηκευεις συγκεκριμενα? Απο τα 8gb καποια χρειαζονται απο το συστημα.Ειναι φυσιολογικο Το τελευταιο σου ερωτημα δε το καταννοω, ισως γιατι δεν εχω ροοταρει ποτε 2.3.4 με SuperOneClick.Aς σου απαντησει καποιος που το εχει κανει. @votis Κανονικα λειτουργει το Market. Τωρα οταν πας να ανοιξεις το market τι κανει? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 για να κανω ρουτ πρεπει να πατησω ναμην υπαρχει καμια καρτα μνημης στο τηλεφωνο? Root στο 0ptimus 2X με Gingerbread με το τελευταιο superoneclick 1. κατεβαζετε απο δω την εκδοση για lg του superoneclick http://www.4shared.com/zip/tYDlYXdn/...ShortFuse.html 2. επιλεγετε στο κινητο στο ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη την επιλογη εντοπισμος σφαλματων usb 3. συνδεεται το κινητο στο pc και αφηνετε να κανει εγκατασταση των drivers για android devices (γινεται αυτοματα με συνδεση στο internet) 4. κλειστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε sim και Micro SD και ανοιξτε την συσκευη (εγω εκανα unmount και την Internal SD) 5. Εκτελεστε το SuperOneClick.exe και στην καρτέλα advanced πατηστε την επιλογη use alternate ADB parser" 6. στην καρτελα General και κατω απο την ενδειξη Exploit επιλεξτε auto 7. Πατηστε Root (οτι και αν ρωτησει το προγραμμα πατατε ΟΚ) 8. Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και είμαστε ο.κ. Ειστε ετοιμοι. η διαδικασια ειναι του 5λεπτου πολυ ευκολη και ασφαλης και ανα πασα στιγμη μπορειτε να κανετε unroot καλή επιτυχία..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) φιλε μου θελω τη βοηθεια σου προσπαθω νατο φαλασαρω εχω την 2.3.4 την αυθεντικη πηγα να κανω ρουτ νομιζω την 2.3.3 νομιζω την εκανα σωστα αυτο μπορω νατο δω μεσα στο κινητο καπου? ακομα 2.3.4 γραφει λεω αας αλλαξω ρομ αφου μου εγραψε στο pc οτι ειναι οκ για το ρουτ ?! πηγα στο μαρκετ κατεβασα το ρομ μανατζερ το ανοιξα εκανα καποιες οδηγιες αλλα οταν το ανοιγω μετο πατωντας το πληκτρο της εντασης και το ον οφ με βγαζει σε ενα μενου αλλα πουθενα δε λεει ρομ μανατζερ γραφει rebbot system now apply ubdate from sdcard κτλ τι να κανω? εχψ κανει κατι λαθος? ααα ολα αποθηκεονται στην καρτα της συσκευης παιχνιδια προγραμματα κτλ και εχει γεμισει αν μπορεις βοηθισε με σευχαριστω πατησα ρεμπουτ συστεμ αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη στο κινητο μου δε ξερω τι κανω λαθος.. Edited February 21, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) @tresor_jim Το trial του sygic ειναι για 7 μερες, για παραπανω μερες πρεπει να το αγορασεις... Τι εννοεις "οτι και να αποθηκευσω πηγαινει στην καρτα του κινητου"?Τι αποθηκευεις συγκεκριμενα? Απο τα 8gb καποια χρειαζονται απο το συστημα.Ειναι φυσιολογικο Το τελευταιο σου ερωτημα δε το καταννοω, ισως γιατι δεν εχω ροοταρει ποτε 2.3.4 με SuperOneClick.Aς σου απαντησει καποιος που το εχει κανει. @votis Κανονικα λειτουργει το Market. Τωρα οταν πας να ανοιξεις το market τι κανει? μετα την εγκατασταση της ρομ το εικονιδιο δεν υπαρχει,κατεβασα απο γκογκλ αντροιντ μαρκετ αλλα δεν ανοιγει λεει να κανω λογαριασμο μαιλ, εχω τετοιο λογαριασμο.απο που να κατεβασω και ποια εκδοση μαρκετ και τι ρυθμιση θελει για να δουλευει κανονικα ωπος με στοκ ρομ.οποιος ειναι με cm7kang ξερει πως διορθωνετε το μαρκετ ας δωσει τα φωτα του Edited February 21, 2012 by votis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 (edited) φιλε μου θελω τη βοηθεια σου προσπαθω νατο φαλασαρω εχω την 2.3.4 την αυθεντικη πηγα να κανω ρουτ νομιζω την 2.3.3 νομιζω την εκανα σωστα αυτο μπορω νατο δω μεσα στο κινητο καπου? ακομα 2.3.4 γραφει λεω αας αλλαξω ρομ αφου μου εγραψε στο pc οτι ειναι οκ για το ρουτ ?! πηγα στο μαρκετ κατεβασα το ρομ μανατζερ το ανοιξα εκανα καποιες οδηγιες αλλα οταν το ανοιγω μετο πατωντας το πληκτρο της εντασης και το ον οφ με βγαζει σε ενα μενου αλλα πουθενα δε λεει ρομ μανατζερ γραφει rebbot system now apply ubdate from sdcard κτλ τι να κανω? εχψ κανει κατι λαθος? ααα ολα αποθηκεονται στην καρτα της συσκευης παιχνιδια προγραμματα κτλ και εχει γεμισει αν μπορεις βοηθισε με σευχαριστω ΠΡΟΣΟΧΗ..!!! Με το smartflash θα χαθούν όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας...! θα ειναι σαν την πρώτη φορά που το πήρατε στα χέρια σας και φυσικά θα έχετε την Original ROM's V20L 2.3.4. πάρτε ένα BACKUP με το Titanium (θέλει Root) η απλά με το LG PC Suite κρατήστε ημερολόγιο, μουσική, video, τηλεφωνικό κατάλογο και τα επαναφέρετε μετά το πέρας της αναβάθμισης..! ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ smartflash Κατεβάσουμε drivers και smartflash από εδώ........ https://rapidshare.com/files/4203070240/smartflash___smartflash_driver.rar και από εδώ το Original ROM's V20L http://www.fileserve.com/file/rNYF5z8/ Τρέχουμε το SmartFlashTool_P990.exe από το PC Κλείνουμε το τηλέφωνο,αφαιρούμε τη μπαταρία, συνδέουμε το τηλέφωνο καθώς κρατάμε πατημένο το Volume down(Εδώ θα πρέπει να δούμε ένα μήνυμα για "software update" και το "COM port" του smartflash θα γεμίσει αυτόματα αφού εγκατασταθούν οι drivers αν χρειαστεί) Επιλέγουμε το "ROM Copy D/L" Ελέγχουμε πως το "Normal Mode" ΕΙΝΑΙ επιλεγμένο Ελέγχουμε πως το "Erase CAL" ΔΕΝ είναι επιλεγμένο Πατάμε το κουμπί "browse" διπλα στο "CP Bin:" και διαλέγουμε το (FLS) αρχείο Πατάμε το κουμπί "browse" διπλα στο "AP Bin:" και διαλέγουμε το (BIN) αρχείο Πατάμε "Start" και περιμένουμε να ολοκληρωθεί το flashαρισμa και είμαστε Ο.Κ.;) Edited February 21, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 @votis κατεβασε τα gapps του temasek απο εδω και φλασαρε τα οπως φλασερες και την CM7.Μετα θα πρεπει να εχει κανονικα market και απλα θα σου ζητησει να συγχρονιστεις με το google account σου και θα εισαι οκ.Ελπιζω να καταλαβα καλα το προβλημα σου γιατι με μπερδεψες λιγο :) @tresor_jim Τα εχεις μπερδεψει λιγο... Το μενου που μπηκες ειναι το ClockworkMod Recovery, το οποιο απο οτι καταλαβα το εγκατεστησες μια χαρα. Αν σου εχει εμφανιστει μια εφαρμογη superuser τοτε κατα πασα πιθανοτητα εισαι rootαρισμενος. Διαβασε λιγο εδω και θα σου λυθουν καποιες αποριες Τι εχει γεμισει η εξωτερικη sdcard ή η μνημη του τηλεφωνου? Δοκιμασε ρυθμισεις->εφαρμογες->διαχειρηση εφαρμογων->διαλεξε μια εφαρμογη και πατα μεταφορα στην sdcard... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 @tresor_jim Τα εχεις μπερδεψει λιγο... Το μενου που μπηκες ειναι το ClockworkMod Recovery, το οποιο απο οτι καταλαβα το εγκατεστησες μια χαρα. aglpak τα εχω μπερδεψει πολυ οχι λιγο χα χα ναι τον εχω αυτον τον φακελο που λες. και ναι εκει πρεπει να μπηκα αλλα δεν ελεγε πουθενα ρομ μανατζερ και πατησα ρεμπουτ συστεμ ! εγω για να αλλαξω ρομ τι πρεπει να κανω για να βαλω την cm7 αν αυτη ειναι η καλυτερη? ειδα οτι εχει πολυ ωραιο μενου κ επειδη τρωει κολληματα το κινητο μου και βγαζω την μπαταρια αραια και που ενω ειναι καινουργιο το κινητο μου Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αν οντως εχεις την εφαρμογη superuser εγκατεστημενη και εισαι rootαρισμενος: Κατεβασε απο εδω το cm_p990_full-224.zip και απο εδω το 20110828 περασε τα στη εξωτερικη sd και κανε αυτα που λεει εδω κατα γραμμα. Πρωτα για το cm_p990_full-224.zip και μετα για το gapps-gb-20110828-signed. Καλη επιτυχια... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Αν οντως εχεις την εφαρμογη superuser εγκατεστημενη και εισαι rootαρισμενος: Κατεβασε απο εδω το cm_p990_full-224.zip και απο εδω το 20110828 περασε τα στη εξωτερικη sd και κανε αυτα που λεει εδω κατα γραμμα. Πρωτα για το cm_p990_full-224.zip και μετα για το gapps-gb-20110828-signed. Καλη επιτυχια... τι εννοεις πρωτα το ενα και μετα το αλλο? γιατι για το δευτερο δεν ειδα νατο γραφει κατω !κανω πρωτα την μια διαδικασια μετο ενα και μετα για το αλλο μετον ιδιο τροπο? ναι τα κατεβασα και τα δυο σευχαριστω πολυ και ο θεος βοηθος Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Για να μη μπερδευτεις κανε πρωτα ολη τη διαδικασια με το πρωτο και μετα το ιδιο για το δευτερο αρχειο οπως ειπες. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts