Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια να ρωτησω κατι..εκανα επαναφορα εργ.ρυθ.κ ειδα οτι τις φωτογρ.κ τα τραγουδια δεν τα ειχε σβησει δηλαδει τα κενα που δημιουργουνται απο το βαλε βγαλε εφαρμογες δεν φτιαχνουν;πως μπορω να κανω πληρες καθαρισμο στη μνημη του κιν απο εφαρμ.κ λοιπα..;

Η δεν χρειαζεται;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση.

Edited by athanaso77

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπόν πέρασα τους χάρτες Ndrive για την Ελλάδα στο τηλέφωνο και είναι μια χαρά. Κατέβασα από το site της LG τα παρακάτω προγράμματα : LGOSP Setup.exe, LG PCSuiteIV Setup.exe, LGUnitedMobileDriver S4981MAN36AP22 ML WHQL Ver 3.6.exe, B2CAppSetup.exe. Πείτε μου λίγο όσοι ξέρετε με ποιά σειρά πρέπει να τα κάνω εγκατάσταση στο pc και πώς θα το αναβαθμίσω σε 2.3. Ευχαριστώ

Εγκαθιστας πρωτα τους drivers . Μετα με PCSuite κρατας backup αν θες .

Μετα με τα αλλα κανεις το update

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το προσπαθώ εδώ και ώρα και μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα : http://img685.imageshack.us/img685/5944/160220121035.th.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/6705/160220121033.th.jpg

Τώρα το πάλεψα για τρίτη φορά και συνέχεια κολλάει στο 4%.

Τί να κάνω ;

Edited by sot20

Το προσπαθώ εδώ και ώρα και μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα : http://img685.imageshack.us/img685/5944/160220121035.th.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/6705/160220121033.th.jpg

Τώρα το πάλεψα για τρίτη φορά και συνέχεια κολλάει στο 4%.

Τί να κάνω ;

Κανε την αναβάθμιση σε 2.3.4 με smartflash, βέβαια θα χαθούν όλα τα δεδομένα που έχεις μέσα, και θα έχεις το τηλέφωνο σαν την πρώτη μέρα που το πήρες, κάτι σαν format, αλλά με την 2.3.4. Μπορείς να διασώσεις τα αρχεία και τα προγράμματα με το Titanium Backup (θα χρειαστείς root) και θα επαναφερθούν τα προγράμματα χωρείς ιδιαίτερο κόπο..!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

παιδια γιατι στης επαφες μου τα βγαζει κινεζικα τα ποιο πολλα ονοματα?

Και σε μένα μου το κανε... ισως επειδη ειναι παλια η sim ή λογω κωδικοποίησης στο άλλο τηλέφωνο. Κάντες συχρονισμό με το pc και διορθωσέ τες

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

καλησπερα τσακαλια :D εκανα παραγγελια το χ2 σημερα θαρθει η παρασκευη η δευτερα με πηραν και μου ειπαν οτι θα ερθει με μενου vodafone κ ειναι εισαγωγης απο χωρα της ευρωπης ! δε ξερω σε τι αναβαθμιση θα μου ερθει θα μπορω νατην αλλαξω χωρις να χασω τα ελληνικα? γιατι οποιον ρωταω μου δινει και διαφορετικη απαντηση αυτα που θα εχει απο τη vod θα μπορω να τα βγαλω με χακ π.χ?? αν δεν ενοχλουν σε κατι δεν εχω προβλημα να το αφησω εχω ενα νοκια ν8 και ειπα να παρω και το χ2 για δευτερο νουμερο μακαρι βεβαια να ειναι τοσο καλο το χ2 που να μη τα ξεχωριζω να τα εχω και τα δυο ισαξια..

Καλως τον στην παρεα μας. Σου προτεινω να βγαλεις την rom με το μενου της vodafone και καλυτερα ειναι να βαλεις την γνησια 2.3.4 v20l. Για τα ελληνικα, εκτος οτι το μενου υπαρχει κανονικα, κατεβαζεις ενα πληκτρολογιο απο τα πολλα που κυκλοφορουν με ενσωματωμενα ελληνικα και εισαι ετοιμος :)

Το Titanium backup είναι για να κάνεις backup προγράμματα και δεδομένα. (Μπορείς να κάνεις και backup και τα προγράμματα του συστήματος με τα δεδομένα τους και τις ρυθμίσεις, αλλά θέλει προσοχή το κομμάτι αυτό γιατί κατά καιρούς μπορεί να έρθει σε conflict με αυτά που υπάρχουν και να δημιουργήσει προβλήματα.)

Είναι πολύ χρήσιμο όταν δοκιμάζεις διάφορες ρομ και έτσι επαναφέρεις όλα τα προγράμματα χωρίς πολλά πολλά.

Για να κάνεις backup όταν δοκιμάζεις κάποια ρομ και θέλεις να επανέλθεις ακριβώς εκεί που ήσουνα πριν τις δοκιμές, κάνεις Backup μέσω clockwork mod recovery. Κρατάς μια "εικόνα" (image) ολόκληρου του συστήματος.

Καλό είναι να γίνεται μια στο τόσο backup και με τις δύο μεθόδους, ώστε όποιο απρόοπτο να έχει τις ελάχιστες συνέπειες.

Ευχαριστω για την βοηθεια σου ησουν πολυ κατανοητος .

Προς το παρον το μονο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω φακελους στο μενου οποτε παω για launcher .

Ο στοκ θα μεινει οπως ειναι ή αμα φτιαξω τον αλλον και μετα γυρισω στο στοκ θα χει χαλασει η ταξινομηση που χω στις εφαρμογες κλπ ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Καλησπέρα σας παιδιά.

Έχω μια ερώτηση, αν αλλάξω kernel η μπαταρία θα κρατάει περισσότερο; Έχω την Kang του temasek, όμως η μπαταρία δεν κρατάει πολύ (ειδικά όταν βάζω το ξυπνητήρι, η μπαταρία είναι το επόμενο πρωί άδεια! :( )

Σκέφτομαι να βάλω του Vadonka το kernel.Το έχει δοκιμάσει κανείς σε συνδυασμό με την Kang του temasek; Είναι καλός;

Αν ναι, μπορείτε να μου πείτε πως βάζω νέο kernel;

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ.: Δεν ενδιαφέρομαι για OC,απλώς να κρατάει η μπαταρία πιο πολύ.

Edited by Sterios89

Καλησπέρα σας παιδιά.

Έχω μια ερώτηση, αν αλλάξω kernel η μπαταρία θα κρατάει περισσότερο; Έχω την Kang του temasek, όμως η μπαταρία δεν κρατάει πολύ (ειδικά όταν βάζω το ξυπνητήρι, η μπαταρία είναι το επόμενο πρωί άδεια! :( )

Σκέφτομαι να βάλω του Vadonka το kernel.Το έχει δοκιμάσει κανείς σε συνδυασμό με την Kang του temasek; Είναι καλός;

Ευχαριστώ πολύ

δοκιμασε καλυτερα τον ironkrl γιατι ο vadonka βγαζει συχνα bsod και δεν λειτουργει και η καμερα.

δοκιμασε καλυτερα τον ironkrl γιατι ο vadonka βγαζει συχνα bsod και δεν λειτουργει και η καμερα.

Με τον ironkrl θα είναι και OC (δεν με ενδιαφέρει το OC); Η μπαταρία κρατάει περισσότερο;

Ευχαριστώ

Με τον ironkrl θα είναι και OC (δεν με ενδιαφέρει το OC); Η μπαταρία κρατάει περισσότερο;

Ευχαριστώ

εχεις την δυνατοτητα να πας τον επεξεργαστη μεχρι 1,5 GHz ενω με τον vadonka μεχρι 1.4 GHz.αλλα αφου δεν σε ενδιαφερει μπορεις να μην το πειραξεις.εμενα η μπαταρια κραταει 1,5-2 μερες με μετρια χρηση(τηλεφωνα,μηνυματα και wifi) αλλα ανετα μια μερα με φουλ χρηση.

εχεις την δυνατοτητα να πας τον επεξεργαστη μεχρι 1,5 GHz ενω με τον vadonka μεχρι 1.4 GHz.αλλα αφου δεν σε ενδιαφερει μπορεις να μην το πειραξεις.εμενα η μπαταρια κραταει 1,5-2 μερες με μετρια χρηση(τηλεφωνα,μηνυματα και wifi) αλλα ανετα μια μερα με φουλ χρηση.

Δηλαδή μπορώ να βάλω τον ironkrl χωρίς να είναι OC,σωστά;

Μπορείς να μου πεις, που μπορώ να τον βρω για να τον κατεβάσω, και ποια έκδοση να βάλω; (Γιατί αν θυμάμαι καλά, πάντα έχει διάφορα ramhack, σωστά;) Επίσης, πως τον περνάω;

Επίσης, εδώ και δύο μέρες, όταν πάω να συνδεθώ σε Wi-Fi, μου λέει ότι το com.android.settings πρέπει να τερματιστεί, γιατί υπάρχει κάποιο σφάλμα.

Γιατί το κάνει αυτό; :/

Ευχαριστώ πολύ :)

Edited by Sterios89

Καλησπέρα σας παιδιά.

Ευχαριστώ πολύ

Μπορείς να δοκιμάσεις, εμένα το ίδιο μου φαίνεται να κρατάει.

Αν σου αδειάζει τόσο γρήγορα κάποια εφαρμογή είναι συνέχεια ανοιχτή και καταναλώνει ενέργεια.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Γιατί οταν βαζω μια καρτα sd δε μπορώ να δω την εσωτερική sd Που εχει το κινητο μεσα; Στον astro file manager οταν δεν εχω εξωτερικη καρτα ως _External δειχνει την εσωτερική καρτα του κινητου ενώ οταν βαζω δικια μου καρτα τοτε ως _External δειχνει την καρτα που βαζω εγω. Επισης οταν βαζω δικια μου καρτα οσες εφαρμογες ειχαν δεδομενα στην sd του κινητου δεν τρεχουν ενώ αν βγαλω την sd την δικια μου μετα ειναι ολα οπως πριν.

Τι παιζει; Δε γίνετε να υπαρχουν και οι 2 ταυτοχρονα;

• Administrators
μπορω να κανω overclocking στο cpu χωρις να ειμαι root?

Όχι, αλλά δεν αρκεί μόνο το root, πρέπει να φοράει η συσκευή σου και "πειραγμένο" kernel που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

Γιατί οταν βαζω μια καρτα sd δε μπορώ να δω την εσωτερική sd Που εχει το κινητο μεσα; Στον astro file manager οταν δεν εχω εξωτερικη καρτα ως _External δειχνει την εσωτερική καρτα του κινητου ενώ οταν βαζω δικια μου καρτα τοτε ως _External δειχνει την καρτα που βαζω εγω. Επισης οταν βαζω δικια μου καρτα οσες εφαρμογες ειχαν δεδομενα στην sd του κινητου δεν τρεχουν ενώ αν βγαλω την sd την δικια μου μετα ειναι ολα οπως πριν.

Τι παιζει; Δε γίνετε να υπαρχουν και οι 2 ταυτοχρονα;

Κάτι έχεις πειράξει, δεν δουλεύει έτσι το κινητό. Βλέπεις ΠΑΝΤΑ σαν external τη δική του μνήμη, και υπάρχει και ένα \_ΕxternalSD mount point που βλέπεις την δική σου κάρτα.

Πρέπει να είναι

/mnt/sdcard -> εσωτερική κάρτα

/mnt/sdcard/_ExternalSD -> εξωτερική κάρτα

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τπτ δε πειραξα ουτε ροοτ εχω κανει. Απλά εβαλα τον astro file manager για να μπορω να βλεπω τα αρχεια και να εγκαθιστω εφαρμογες.

Ο χωρος του κινητου ομως ειναι χωρισμενος σε 2 κομματια. Ειναι 1,5gb στο κινητο και 5,3 gb η εσωτερική καρτα του κινητου

Στο πρωτο directory νομιζω ειναι το 1,5gb και στο δευτερο το 5,3gb .

Να σας στειλω screenshots από τον astro; Μονο εγώ το εχω αυτό το θέμα;

Αξίζει να δώσω το HTC Sensation και να πάρω το Optimus 2x?? Με custom rom πάει καλά το lg? έχω ακούσει ότι έχει κάποια bug η επίσημη έκδοση
1+ Never Settle

Αξίζει να δώσω το HTC Sensation και να πάρω το Optimus 2x?? Με custom rom πάει καλά το lg? έχω ακούσει ότι έχει κάποια bug η επίσημη έκδοση

Σε θεωρητικό επίπεδο το htc sensation είναι ανώτερο από το LG 2X. Οπότε, χωρίς να έχω δοκιμάσει το HTC, θα σου έλεγα όχι.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σε θεωρητικό επίπεδο το htc sensation είναι ανώτερο από το LG 2X. Οπότε, χωρίς να έχω δοκιμάσει το HTC, θα σου έλεγα όχι.

οκ ευχαριστώ :)

1+ Never Settle

;)

Λόγω που ο καθένας, και πρώτος εγώ, μπορεί να πει την άποψη του (που μπορεί να έχει εμπάθεια η αντιπάθεια ανάμεσα στης δυο συσκευές) αν Ναι η Όχι, εγώ θα σε συμβούλευα να πας σε ενα κατάστημα να πάρεις στα χέρια σου ένα απο τα δυο που δεν γνωρίζεις, να το δουλέψεις όσο επιτρέπουν η συνθήκες, και ρίξε και μια ματιά στο WEP σαν αυτήν εδώ ( φύλο γύρισε και της 7 σελίδες και κανε klik στης photo) για να δεις τι παίζει.... http://www.gsmarena.com/htc_sensation_vs_galaxy_sii_vs_optimus_2x-review-608.php γιατί με ένα ναι η ενα οχι δικό μου η του κάθε ενός δεν νομίζω να σε στήλη να το πάρεις η οχι..!!!;)

ΥΓ. Το link που σου έδωσα γράφει ο συγγραφέας και δοκιμαστής των συσκευών τα παρακάτω..(απλή μετάφραση)

Διαφορετικά χαρακτηριστικά έχουν διαφορετική αξία για τους ανθρώπους, έτσι θα έχουμε μια σειρά δοκιμών, για την οθόνη, την εκτέλεση, την κάμερα, GPS και μπαταρία. Με βάση αυτές μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας πρωταθλητής. Θα προσπαθήσουμε να επιλέξουμε των νικητή, αλλά είναι αδύνατο να ξεχωρίσουμε το απόλυτο καλύτερο.

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Καλως τον στην παρεα μας. Σου προτεινω να βγαλεις την rom με το μενου της vodafone και καλυτερα ειναι να βαλεις την γνησια 2.3.4 v20l. Για τα ελληνικα, εκτος οτι το μενου υπαρχει κανονικα, κατεβαζεις ενα πληκτρολογιο απο τα πολλα που κυκλοφορουν με ενσωματωμενα ελληνικα και εισαι ετοιμος :)

καλως σας βρηκα σημερα το πηρα στα χερια κου εχω αρχισει να παλεγωνω δ ξερω να κανω τιποτα λες και δεν εχω ξαναπιασει κινητο στα χερια μου ακομα και αναβαθμιση απλη φοβαμαι να κανω!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)