panospc Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Για το dedicated κουμπι οσοι δεν ειχατε δεν ξερετε τι χανατε. Επισης ειναι αδιανοητο η ναυαρχιδα της εταιρειας που κοστιζε ενα καρο λεφτα να μην εχει τετοιο κουμπι . Ας μην ηταν 2 σταδιων (ωστε να εχει και ελεγχο για την εστιαση). Ενα κουμπι ρε μαμωτο, ακομα και τα xperia εχουν.Μπορείς να τραβήξεις φώτογραφία με το volume button χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή από το market (πχ. με το lgcamera) Επίσης έχω διαβάσει στο xda ότι αν βγάλεις το πίσω καπάκι οι φωτογραφίες είναι πιο καθαρές, δεν το έχω δοκιμάσει να πω την αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ανέκαθεν τα κινητά είχαν φωτογραφική μηχανή για snapshots και όχι για "φωτογραφία". Καλύτερη φωτογραφία θα βγάλεις όταν έχεις φωτογραφική "συσκευή" μαζί, παρά όταν δεν έχεις. Αυτό τον ρόλο παίζει και το 2Χ και το iphone και το N8 κλπ. Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω το θηρίο και την τσάντα με τους φακούς μαζί μου συνέχεια. Σαν φωτορεπόρτερ είμαι στις διακοπές! Για την δουλειά αυτή έχω την ταπεινή ixus αλλά και αυτή δεν είναι δυνατό να την κουβαλάω πάντα. Οπότε το 2Χ με έχει ξελασπώσει πολλές φορές. Τολμώ να πώ, ότι κυρίως λόγο πολύ καλύτερου βίντεο, δεν μου λείπει το Ν82. Πρέπει να ξέρεις τους περιορισμούς, να μην περιμένεις θαύματα, αλλά την δουλειά της την κάνει. Συμπαθητικές φωτογραφίες, αρκετά καλές για ποστάρισμα στο FB, ή για 10Χ15 εκτυπώσεις (τυπώνει πια κανείς; ). Οκ για Α3 δεν κάνει! Και σίγουρα κάποιες φωτογραφίες που έχει τραβήξει έχουν περισσότερο συναισθηματική αξία παρά φωτογραφική. Λιγα λόγια για τον συγγραφέα: Την έχω μεγάλη (την συλλογή φωτογραφικών μηχανών:lol: ) καθώς είναι το χόμπι μου από την πρώτη μου slr (1989) μέχρι τις DSLR σήμερα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εσυ Tsaglis ασε την μεγαλη σου...συλλογη και πες μας, με του temasek πως πας απο επιδοσεις και μπαταρια ; Η αντιστοιχη εκδοση του Gueste βασισμενη στο temasek ξερεις ποσο καλα τα παει ; Διαβασα για προβληματα στο σημα, οπως αυτα που εμφανιζε το leak της V20o. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) OK παρεθεσες τις πλουσιες γνωσεις πανω στην φωτογραφια, αλλα το μηνυμα στο παληκαρι που θελει να αγορασει ποιο ειναι ; Μην το παιρνεις επειδη εχει καμερα οχι τοσο ανταξια του Ν82 ή του Ν95 που ειχες ; Οχι βεβαια, ουτε καν το υπερπολυδιαφημισμενο Ν8 με ικανοποιουσε προσωπικα, ειχε τα κλασσικα "κακα", θορυβο στις σκοτεινες ληψεις, προβληματα στα κοντινα κτλ. Συνεπως αυτο που πρεπει να πουμε αντικειμενικα ειιναι οτι το 2Χ διαθετει μια αξιοπρεπεστατη καμερα, σιγουρα οχι η καλυτερη του ειδους. Οποιος θελει ενα σκαλι ανωτερη, δινει αλλα 100 ευρω και παιρνει το SGS2. Τωρα σχετικα με το hardware button που σου λειψε, να σου πω εγω ποσο μου λειπει κι εμενα. Οταν πηγαινα να βγαλω στο Ν8 παλι φωτογραφια κι επειδη το πληκτρο ηθελε την ταδε κι οχι την αλλη πιεση χανοταν το ζουμ και θολωνε το συμπαν. Συνεπως γι αυτον που κουβαλαει παντοφλα και θελει να βγαλει γρηγορα μια καλη φωτογραφια, το πατημα της οθονης ειναι υπεραρκετο. Οι υπολοιποι χρειαζονται χειρουργικο χερι και μια καλη Nikon ή Pentax στην τελικη. Φιλε μου, το παιδι που ρωτησε ηταν σαφης: Ποια η ποιοτητα φωτογραφιας του 2Χ σε σχεση με το Ν95 του. Σε αυτο απαντησα. Τωρα εσυ θιγεσαι επειδη ειπα οτι το 2Χ (το οποιο μην ξεχνας ειανι το κυριο κινητο μου) δεν εχει καλη καμερα. Αλλα κανεις ενα λαθος: δεν ειπα οτι δεν εχει καλη καμερα γενικως, ειπα οτι σε συγκριση με τα εν λογω νοκια δεν ειανι καλυτερο. Αμα το συγκρινω με ενα κινεζικο κινητο ειναι καλυτερο ενω αμα το συγκρινω με τοπ φωτογραφικα τηλεφωνα υπολειπεται. Η περιγραφη μου ηταν πολυ σαφης και εξειδικευμενη και αναφεροταν στο 2Χ σε σχεση με το Ν95. Σε καμια των περιπτωσεων δεν ειπα οτι το 2Χ δεν ειναι ενα πολυ αξιολογο android κινητο. Ομως ο φιλος με το Ν95 προφανως δε θελει να ακουσει αυτο καθως το ξερει ηδη. Πιθανον καλυπτεται απο τις εφαρμογες του Ν95 και δεν τον απασχολουν και πολυ οι επιδοσεις-λειτουργιες του 2Χ. Αυτο που ρωτησε ηταν για την καμερα του 2Χ και σε αυτο απαντησα .- Δεν καταλαβαινω γιατι αρπαζεσαι ΥΓ για το dedicated κουμπι νομιζω οτι στην περιπτωση σου εισαι η εξαιρεση. Στο 99% οι χρηστες το προτιμουν. Μπορει να μη σε βολεψε εσενα η να μην το χειριστηκες σωστα. ΥΓ2 γνωριζω οτι το volume μπορει να γινει κουμπι για την καμερα, ομως ειναι ανορθοδοξο για τα δεδομενα μου γιατι βρισκεται στο αριστερο χερι. Edited February 2, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εσυ Tsaglis ασε την μεγαλη σου...συλλογη και πες μας, με του temasek πως πας απο επιδοσεις και μπαταρια ; Η αντιστοιχη εκδοση του Gueste βασισμενη στο temasek ξερεις ποσο καλα τα παει ; Διαβασα για προβληματα στο σημα, οπως αυτα που εμφανιζε το leak της V20o. Από επιδόσεις σκίζει, ότι πιο γρήγορο κυκλοφορεί. Στα 1.5GHz έφτασα 7525 στο antutu. (με iron kernel). Από μπαταρία...έχω δεύτερη! (LoL): Με όλα ανοιχτά (3g,data,email) σε καθημερινή χρήση (δεν το σκίζω) περίπου 30 ώρες. Με όλα κλειστά φτάνει τις ~60. Δεν έχω δοκιμάσει άλλες rom το τελευταίο διάστημα, γιατί καμία από τις stock based ή leaked δεν είναι απόλυτα αξιόπιστη (η CM7 είναι). Οπως δεν βάζω κερνελ του vadonka που μου κάνανε προβλήματα (bsod κλπ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ΥΓ για το dedicated κουμπι νομιζω οτι στην περιπτωση σου εισαι η εξαιρεση. Στο 99% οι χρηστες το προτιμουν. Μπορει να μη σε βολεψε εσενα η να μην το χειριστηκες σωστα. Οταν και οι ψηφιακες θα χουν μονο μια οθονη αφης, φοβαμαι οτι θα αρχισεις τα Zanax :) Η ποιοτητα της φωτογραφικης του 2Χ ερχεται δευτερη αναμεσα στα αλλα androids, με πρωτο το GS2. Αυτο ειναι ενα γεγονος. Τsaglis, το να χρησιμοποιησω τον cpu ελαφρως και οχι full υπερχρονισμενο φανταζομαι το εχω σαν δυνατοτητα ετσι ; Απ την ROM αυτη τι εχει αφαιρεθει ; Αισθητικες αλλαγες ; Ο ironkernel ειναι σταθερος σε σοβαρο βαθμο, δηλαδη χωρις freezαρισματα και restarts ; Πολλες ερωτησεις, sorry, αλλα ψηνομαι λιγακι να δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Κοίτα οι εταιρείες εφαρμόζουν ένα κάρο μαρκετιστικα κόλπα για να πουλήσουν. Σοβαρή ψηφιακή φωτογραφική χωρίς κουμπί 2 σταδίων για το κλειστρο δεν νοείται. Εκτός αν μιλάμε για προϊόν τύπου gadget όπου ο πραγματικος σκοπός είναι πρώτα ο εντυπωσιασμός και μετά η χρηστικότητα και η ποιότητα. Το wow factor δυστυχώς παίζει πολυ στις μέρες μας και επηρεάζει το σχεδιασμό των προϊόντων. Προτιμώ την πρακτικότητα και ας με πούν συντηρητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Το Market γιατι να το παγωσεις?Να παγωσεις την υπηρεσια ενημερωσης Market. Τις παγωμενες εφαρμογες δεν μπορεις να τις ανοιγεις μονο εφοσον τις ξεπαγωσεις! Εγω παγωσα τις εφαρμογες της Lg..(Car Home,F-Secure,Χαρτες,On Screen Phone,Street View)κ.α Βασικα χρησιμοποιω δικο μου προγραμμα πλοηγησης.Εξαρταται τι θεωρεις οτι δεν χρειαζεσαι. Έκανα root το κινητό. Με ποιό τρόπο μπορώ να παγώσω ή να απεγκαταστήσω τις παραπάνω εφαρμογές που λέει και ο φίλος, χωρίς να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στο λογισμικό. Ευχαριστώ. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 titanium backup. καταπληκτικο προγραμμα, εχω κανει το 50% σχεδον των στοκ εφαρμογων και το κινητο φυσαει... φοβερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Από ποια επιλογή γίνεται ; Σε ποιο menu; Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Δε θα αναλυσω γιατι δεν ειμαι ασχετος, γιατι σιγουρα δεν ειμαι. Εγω ειμαι ασχετος αλλα νομιζω σε εχω :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Εγω ειμαι ασχετος αλλα νομιζω σε εχω :lol: ειναι καλη μαχη bandit vs er-6 . Κοπιες παμε λογικα. δες και μια φωτο απο το Ν82 τραβηγμενη σε απολυτο σκοταδι. μιλαμε για 3 μετρα αποσταση ετσι? περιμενω πως και πως να βγαλυον κανα κινητο της προκοπης με ξενον φλας και android... Edited February 2, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Εγώ να δείτε τι photo τράβηξα...!!!! μάλλον αυτή μου τράβηξε photo..!!!:lol: και με φλας και με χωρείς..... το φ(ι)λας;)άντε να βάλουμε λίγο γέλιο στην ζωή μας, γιατί με τους Μ@Λ@ΚΕΣ που μας κυβερνούν ..... άστα..! Edited February 2, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Εγώ να δείτε τι photo τράβηξα...!!!! μάλλον αυτή μου τράβηξε photo..!!!:lol: και με φλας και με χωρείς..... το φ(ι)λας;)άντε να βάλουμε λίγο γέλιο στην ζωή μας, γιατί με τους Μ@Λ@ΚΕΣ που μας κυβερνούν ..... άστα..! xaxaxa ωραιος! αλλα δεν την τραβηξες εσυ αυτη τη φωτο :p γιατι αν την ειχες μπροστα σου ετσι μονο το τελευταιο που θα σκεφτοσουν θα ηταν να τη βγαλεις φωτο. ωραια ολα αυτα αλλα ξεφυγαμε παιδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδες εγινα για πρωτη φορα root,κ απεγκατεστησα τις εφαρμογες fsecure κ carhome me to titnium, εσβησα τις σωστες εφαρμογες ωστε να μην εχω μεθαυριο προβλημα με την official ics?προβλημα ωστε να μην μπορω να την περασω στο τηλ λογο του οτι δεν υπαρχουν πια αυτες οι εφαρμογες ;επισης μπορω να κανω απεγκατασταση κ σε αλλες ωστε να κερδισω ram?ακομα κ σε live wall?επισης πως μπορω να ρυθμισω τη cpu στα 1,2 για παραδειγμα θα πρεπει να αγορασω καποια εφαρμογη η υπαρχει κ καποια free?επιτα θα πρεπει μεσω της εφαρμογης να κατεβασω κατι αλλο γα τον kernel? Δεν εχω καταλαβειπολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα ροοτ κ ειμαι λιγο ασχετος ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 δες και μια φωτο απο το Ν82 τραβηγμενη σε απολυτο σκοταδι. μιλαμε για 3 μετρα αποσταση ετσι? περιμενω πως και πως να βγαλυον κανα κινητο της προκοπης με ξενον φλας και android... 2 πράγματα :p Αυτήν με το άσπρο μπλουζάκι την ξέρουμε? Είναι στην παρέα σου? Το λαχανί καπέλο το ΝΥ επίσης τα σπάει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 2 πράγματα :p Αυτήν με το άσπρο μπλουζάκι την ξέρουμε? Είναι στην παρέα σου? Το λαχανί καπέλο το ΝΥ επίσης τα σπάει.. Έμενα μου αρέσει αυτή με το 100δολαρο..!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Έμενα μου αρέσει αυτή με το 100δολαρο..!!!:wacko: Δεν είχα δει τη photo τη δικιά σου και είχα ανοίξει τη photo του παιδιού και έψαχνα γκόμενα να κρατάει 100δολαρο ή να το χει στάμπα σε κανα ρούχο.. Φωτία και η δικιά σου πάντως :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Δεν είχα δει τη photo τη δικιά σου και είχα ανοίξει τη photo του παιδιού και έψαχνα γκόμενα να κρατάει 100δολαρο ή να το χει στάμπα σε κανα ρούχο.. Φωτία και η δικιά σου πάντως :D Ερε τι είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ..! απο το τίποτα βγάζουμε γέλιο.!!!:lol: αυτά βλέπει η ΜΑΡΚΕΛΑ (της Γερμανίας);) και τρελαίνεται!!!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 2 πράγματα :p Αυτήν με το άσπρο μπλουζάκι την ξέρουμε? Είναι στην παρέα σου? Το λαχανί καπέλο το ΝΥ επίσης τα σπάει.. Η φωτο ειναι τραβηγμενη πριν 3 χρονια σε γνωστο κλαμποβιο νησι και τα κοριτσια τη φωτο συνηθισμενες τουριστριες που "κατι" ψαχνουν. Ουτε τις ξερω , ουτε τις γνωρισα, δυστυχως! Τις κραταω για αναμνηση της στιγμης ομως :) Δε θελω να σε απογοητευσω, αλλα το ΝΥ καπελακι μαλλον το φορουσε αντρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Παιδες εγινα για πρωτη φορα root,κ απεγκατεστησα τις εφαρμογες fsecure κ carhome me to titnium, εσβησα τις σωστες εφαρμογες ωστε να μην εχω μεθαυριο προβλημα με την official ics?προβλημα ωστε να μην μπορω να την περασω στο τηλ λογο του οτι δεν υπαρχουν πια αυτες οι εφαρμογες ;επισης μπορω να κανω απεγκατασταση κ σε αλλες ωστε να κερδισω ram?ακομα κ σε live wall?επισης πως μπορω να ρυθμισω τη cpu στα 1,2 για παραδειγμα θα πρεπει να αγορασω καποια εφαρμογη η υπαρχει κ καποια free?επιτα θα πρεπει μεσω της εφαρμογης να κατεβασω κατι αλλο γα τον kernel? Δεν εχω καταλαβειπολλες ερωτησεις αλλα πρωτη φορα ροοτ κ ειμαι λιγο ασχετος ευχαριστω. απο οτι ξερω οχι δεν θα εχεις προβλημα. παντως θα σου προτινα να κανεις freeze και οχι απεγκατασταση, ειναι το ιδιο πραγμα και το μονο που κερδιζεις απο την απεγκατασταση ειναι χωρος, κατι που δεν νομιζω να το χρειαζεσαι τοσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisdj Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πέρναγα απο έξω.. είδα φως και μπήκα..! καλός σας βρήκα, αγόρια και κορίτσια του LG 2X ;) Παράθεση Λεφτά....! υπάρχουν...!!! και τα έχω ΕΓΩ......!!!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) Παιδια το σκεφτομαι για ροοτ . Πρεπει να προσεξω ή να κανω κάτι πριν αρχισω την διαδικασια με το SuperOneClick ? Το Facebook , Twitter φευγουν χωρις θεμα ετσι ? Το FSecure ,antitheft ειναι μονο ή προσφερει και κατι αλλο ? Είναι καλο ? Το Car Home τι ακριβως κανει ? Υ.Γ Επειδη μαλλον δεν γινεται να φτιαξω φακελους μεσα στο μενου με stock launcher (αν γινεται πειτε μου πως ) , υπαρχει καποιος που να ναι ιδιος σε εμφανιση με τον stock ? ή οσο πιο κοντα του γινεται ? Βασικα δεν θελω να αλλαζω πολλα πραγματα και να ψαχνομαι γι αυτο θελω κατι παρομοιο Edited February 3, 2012 by kprse launcher Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) ψηνομαι κι εγω να κανω μια καθαρη εγκατασταση στο κινητο μου, και μετα να κανω root ωστε να μπορεσω να ξεφορτοθω καποια προγραμματα της lg. Το προβλημα μου ειναι πως επανερχεται το κινητο σε εργοστασιακη μορφη? Αν φλασαρω την v10L me to lg tool θα ξαναγινει unrooted το κινητο? Μπορω να κανω format Και να ειναι παλι unrooted? Σορρυ που ρωταω πολλα αλλα θελω να σενιαρω λιγο το κινητο μου σημερα. Του χα περασει ενα καρο εφαρμογες και καθυστερει παρα πολυ στο ξεκινημα απο σβηστο. Οποτε λεω να κανω μαι καθαρη και ελαφρια εγκατασταση EDIT Ok εβγαλα ακρη. Εβαλα titanium backup και αφαιρω εφαρμογες τωρα Edited February 3, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 και εγω ειμουν πολυ σκεπτικος, αλλα το εκανα και πραγματικα το κινητο ανεβηκε σε ταχυτητα και μπαταρια ενα χαλαρο 20%. επισης, μην κανετε uninstall alla freeze. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. εγω εβγαλα παρα πολλες εφαρμογες, συμπεριλαμβανομενης και του music και δεν εχω κανενα προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts