Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Σκοπεύω να αγοράσω το κινητό από ένα συγκριμένο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και που είπαν πως το κινητό είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής και ότι στο μενού του θα έχει κάποιες εφαρμογές από την Vodafone (δεν μπορούν να διαγραφούν). Στη συζήτηση που είχα μαζί τους μου είπαν πως το μενού θα είναι κανονικό και ότι θα γίνεται αναβάθμιση κανονικά. Ξέρετε να μου πείτε τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Δηλαδή αν σε κάποιες εκδόσεις του μοντέλουν είναι έτσι είναι έτσι όπως μου το λένε;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιας και παραγγειλα το κινητο και το περιμένω να ερθει θα ηθελα να μου πειτε για την προτη φορτιση. Να το δουλεψω λιγο μεχρι 10-15% να παει η μπαταρια και μετα να το φορτισω;

Επισης οταν το φορτιζω πρεπει ναναι κλειστο ή ανοιχτο;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Μιας και παραγγειλα το κινητο και το περιμένω να ερθει θα ηθελα να μου πειτε για την προτη φορτιση. Να το δουλεψω λιγο μεχρι 10-15% να παει η μπαταρια και μετα να το φορτισω;

Επισης οταν το φορτιζω πρεπει ναναι κλειστο ή ανοιχτο;

Προσωπικα το δικο μου μολις το πηρα του εκανα την αναβαθμιση σε Gingerbread και αφου ειχε πεσει στο 10% το εβαλα να φορτισει κλειστο στον υπολογιστη για ενα 4ωρο..

Σκοπεύω να αγοράσω το κινητό από ένα συγκριμένο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και που είπαν πως το κινητό είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής και ότι στο μενού του θα έχει κάποιες εφαρμογές από την Vodafone (δεν μπορούν να διαγραφούν). Στη συζήτηση που είχα μαζί τους μου είπαν πως το μενού θα είναι κανονικό και ότι θα γίνεται αναβάθμιση κανονικά. Ξέρετε να μου πείτε τι ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις; Δηλαδή αν σε κάποιες εκδόσεις του μοντέλουν είναι έτσι είναι έτσι όπως μου το λένε;

δεν ειμαι ειδημονας σε αυτον τον τομεα, παντως το ιδιο προβλημα ειχα με το optimus black και του περασα την ευρωπαικη original εκδοση και δεν ειχα μετα κανενα προβλημα.. λογικα το ιδιο θα ειναι και στο optimus 2x

Προσωπικα το δικο μου μολις το πηρα του εκανα την αναβαθμιση σε Gingerbread και αφου ειχε πεσει στο 10% το εβαλα να φορτισει κλειστο στον υπολογιστη για ενα 4ωρο..

Α ναι σωστα ξέχασα την αναβαθμιση

Χρησιμοποιει κανεις το juice defender? Είναι αποτελεσματικο οσο αφορα την χρηση 3g-2g σήματος, ή να βάλω κάποιο widget απο το market τύπου "3g on/off" για να χω το κεφάλι μου ήσυχο? (ήδη έχω περάσει ένα αντίστοιχο για data, το οποίο κανει 2-3 δευτερόλεπτα να ανοιγοκλεισει το hsdpa...

Επίσης έχουμε κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή file manager?

Απλώς....Κωστας

Παδιά θέλω να αγοράσω μια SD κάρτα για να το κάνω root το κινητό και να περάσω την CM7...τι class μου προτείνεται να είναι η κάρτα;

Ευχαριστώ

Edited by Sterios89

Χρησιμοποιει κανεις το juice defender? Είναι αποτελεσματικο οσο αφορα την χρηση 3g-2g σήματος, ή να βάλω κάποιο widget απο το market τύπου "3g on/off" για να χω το κεφάλι μου ήσυχο? (ήδη έχω περάσει ένα αντίστοιχο για data, το οποίο κανει 2-3 δευτερόλεπτα να ανοιγοκλεισει το hsdpa...

Επίσης έχουμε κάποια δοκιμασμένη εφαρμογή file manager?

Astro ή ES δουλεύουν τέλεια...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παδιά θέλω να αγοράσω μια SD κάρτα για να το κάνω root το κινητό και να περάσω την CM7...τι class μου προτείνεται να είναι η κάρτα;

Ευχαριστώ

Αν θες να γράφεις HD video, τότε 6 και πάνω...αλλιώς αν είναι μόνο για storage, και οι απλές μια χαρά σου κάνουν...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

δεν ειμαι ειδημονας σε αυτον τον τομεα, παντως το ιδιο προβλημα ειχα με το optimus black και του περασα την ευρωπαικη original εκδοση και δεν ειχα μετα κανενα προβλημα.. λογικα το ιδιο θα ειναι και στο optimus 2x

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως γινεται αυτό; Πρέπει να κάνω root; Είναι η πρώτη φορά που παίρνω android κινητό και δεν ξέρω και πολλά.

Γνωρίζει κάποιος αλλος περισσότερα;

Παιδιά, συγγνώμη, αλλά έχω ακόμη μερικές ερωτήσεις:

Για να βάλω την CM:

Πρώτα κάνω root το κινητό, μετά back up (με ποιο πρόγραμμα γίνεται;;) και μετά τα βήματα που λέει στον οδηγό ''Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG 2X'';

Μπορείτε να μου πείτε με ποια σειρά γίνεται;

Επίσης, τα μηνύματα, οι επαφές κτλ. που έχω τώρα στην stock rom μπορώ μετά να τα ξαναβάλω στην custom room;

Ευχαριστώ πολύ

Edited by Sterios89

Το σκέφτομαι κι εγω να το παρω... Βλέπω ότι όλα τα φτηνά καταστήματα έχουν δικιά τους εισαγωγή και μερικά λένε ότι στο αναβαθμίζουν αυτοί από μόνοι τους...

Μάλλον θα το επιχειρήσω από βδομάδα.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Πως γινετε να συνεχιζει να τρεχει μια εφαρμογή στο παρασκηνιο; Ή δε γινετε;;

Πχ να ειμαι στο gps και να θελω να παω να στειλω ενα μνμ χωρις να κλεισει το gps Ή να τραβαω βίντεο και να παω να στειλω ενα μνμ χωρις να κλεισει η καμερα...

Πχ να ειμαι στο gps και να θελω να παω να στειλω ενα μνμ χωρις να κλεισει το gps Ή να τραβαω βίντεο και να παω να στειλω ενα μνμ χωρις να κλεισει η καμερα...

κρατημενο home button το εικονιδιο με το σπιτακι δηλαδη..και σου εμφανιζει τις προσφατες ανοιχτες εφαρμογες και επιλεγεις σε ποια θελεις να πας!

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Παιδιά μόλις έβαλα την την kang του Temasek και είναι πολύ καλή!

Έχω μια απορία.. δεν έχει widget για τον καιρό, πώς μπορώ να το βάλω; :rolleyes:

Επίσης, τα νούμερα που είχα αποθηκευμένα χάθηκαν; :/

Προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με το LG PC Suite IV για να βάλω τις επαφές, αλλά μου λέει ''Δεν ήταν δυνατό το άνοιγμα της συσκευής''... έκανα βλακεία;

Επίσης, πως θα βάλω τα apps της google και το market;

Ευχαριστώ πολύ

Edited by Sterios89

Μπα δε γίνετε με το home button η εφαρμογή πάλι παει στο παρασκήνιο και σταματαει να τρεχει

Μια ερωτησούλα όταν βάζετε έναν οποιοδήποτε ήχο κλήσης mp3 και βάζετε τέρμα την ένταση κλήσης μετά όταν σας παίρνει κάποιος παραμορφώνει ο ήχος???

πήγα έβαλα ένα mp3 σαν ήχο κλήσης και μετά πήγα στην ένταση έβαλα τέρμα την ένταση και ο ήχος ακουγόταν κανονικά και καθαρά αλλα όταν με πήρε μετά κάποιος τηλέφωνο ο ήχος ακουγόταν χαλια σαν να μπουκώνει το ηχείο αλλα το κάνει με οποιοδήποτε mp3

Edited by andreas443

spacer.png

απλα πατας το σπιτακι και σε παει στην κεντρικη οθονη και οτι ετρεχες εφοσον εχεις επαρκη μνημη ραμ θα συνεχισει να τρεχει στο παρασκηνιο.

και μενα δε μου γινοταν σε βαριες εφαρμογες,μεχρει που επιληφθηκα της ραμ οπως γραφαμε λιγες σελιδες πριν

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Τρομερο παιχνιδι το gta 3..Λες και εχεις psp..

ναι απιστευτο!!!και στο gs2 δεν τρεχει καν να το παιζα κ σε μεγαλυτερη οθονη.

το καλο ειναι οτι εχει aytosave κ αλλες ευκολιες για ανδροειδες και δεν

πεαξαν απλα μεσα του pc την εκδοση με χιλια bugs:)

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση...Πως ακούγεται η μουσική μέσα από τα ακουστικά???Είναι δυνατή???Σκέφτομαι να το πάρω την τρίτη απλά έχω κώλυμα με αυτό το θέμα δεν θέλω να ακούω τίποτα τριγύρω μονο δυνατά την μουσική....Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται???

Παιδες βοηθεια δε στελνει σμς το κινητο!!

λεει αποστολη κι μενει εκει με τις ωρες..

εσβησα σμς. και επαναφορα προεπιλογων αλλα τπτ.

καμμια ιδεα;;

στον φιλο απο πανω με τα ακουστικα του που εχουν και το ελαστικο μπροστα

για καλη επαφη,ειναι καλα τα πραματα.

ηχειο εξωτερικο den μου αρεσει,αλλα μονο καποια bb και 2-3 νοκια με εχουν ικανοποιησει...

Edited by mertaghon2

Σε ευχαριστώ πολύ αγορίνα όχι δεν με νοιάζει το ηχείο από τα ακουστικά με νοιάζει να ακούγεται δυνατά...Τώρα για τα sms θα s γελάσω δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει κανε κάνα restart μήπως έχει κολλήσει τίποτα

Μια ερωτησούλα όταν βάζετε έναν οποιοδήποτε ήχο κλήσης mp3 και βάζετε τέρμα την ένταση κλήσης μετά όταν σας παίρνει κάποιος παραμορφώνει ο ήχος???

πήγα έβαλα ένα mp3 σαν ήχο κλήσης και μετά πήγα στην ένταση έβαλα τέρμα την ένταση και ο ήχος ακουγόταν κανονικά και καθαρά αλλα όταν με πήρε μετά κάποιος τηλέφωνο ο ήχος ακουγόταν χαλια σαν να μπουκώνει το ηχείο αλλα το κάνει με οποιοδήποτε mp3

Και σε μενα το παραμορφωνει λιγο ...

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση...Πως ακούγεται η μουσική μέσα από τα ακουστικά???Είναι δυνατή???Σκέφτομαι να το πάρω την τρίτη απλά έχω κώλυμα με αυτό το θέμα δεν θέλω να ακούω τίποτα τριγύρω μονο δυνατά την μουσική....Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται???

Και εγω επειδη ειχα το W995 πριν ειχε αυτο το διλλημα αλλα ειναι μια χαρα και με καλυπτει πολυ καλα .

Μονο το σχημα τους δεν με πολυβολευει προσωπικα

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Και σε μενα το παραμορφωνει λιγο ...

άρα έτσι είναι και τρόμαξα γιατί το κινητό το έχω 1 μηνα και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα και έλεγα να το στυλο στην LG άρα είναι γενικό πάντως θα μπορούσε η lG να το προσέξει λίγο παραπάνω το κινητό γιατί αξίζει αλλα έχει 2-3 ατέλειες αχ βρε LG

spacer.png

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)