elefas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Cyanogenmod & kang του temasek φόρτισα παρασκευή βράδυ και αυτή τη στιγμή είμαι στο 37%! Πολύ γρήγορη σε απόκριση rom, αξίζει να τη δοκιμάσετε! Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Cyanogenmod & kang του temasek φόρτισα παρασκευή βράδυ και αυτή τη στιγμή είμαι στο 37%! Πολύ γρήγορη σε απόκριση rom, αξίζει να τη δοκιμάσετε! Για δώσε link..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Γειά σας, Ξάχνω για ένα καλό widget (τονίζω το widget για να το βλέπω στο desktop και όχι να ανοίξω application) που να δείχνει real time διάφορα system resources όπως cpu,mem,storage usage κλπ. Σχετικά ελαφρύ και αξιόπιστο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι super να καταγράφει logs και άλλα διάφορα καλούδια για να μην καταναλώνει μπαταρία. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Για δώσε link..! Ορίστε....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1421425 :D Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 (edited) Μια χαρά έκανα Root 2.3.4.V20L οπότε έγινε και αυτό απλό..!!;) Με superOneClick ... η διαδικασια οπως την ειπε ο φιλος ετσι ? Υπαρχει τροπος με τον stock launcher της Lg να φτιαξω φακελους μεσα στο μενου μου ? Edited January 23, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Το optimus 3d ειναι καλυτερο απο το Optimus 2x ; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2012 Οταν ακουτε μουσικη και εκεινη την ωρα ανοιξετε το wifi σας κανει παρασιτα ή μονο στι δικο μου γινεται;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Το optimus 3d ειναι καλυτερο απο το Optimus 2x ; Κοιτα το καλο με το optimus 3d ειναι οτι επειδη εχει επεξεργαστη omap (αρα και ανοιχτους drivers) θα εχει οπως ακουγεται πληρη υποστηριξη απο την CM9 (cyanogenmod) και μαλιστα θα ειναι απο τα πρωτα κινητα που θα την παρει. Απο την αλλη δεν μπορω να βρω καποιο αρνητικο στο optimus 2x. Επεξεργαστικα το 3d ειναι σιγουρα καλυτερο. Οποτε αν δε σε πειραζει το παραπανω βαρος και μεγεθος πηγαινε για το 3d. Εγω παντως προτεινω 2x να γλιτωσεις και καμια δραχμη. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Η αυτονομια του optimus 3d απο οτι καταλαβα ειναι χειροτερη απο το optimus 2x.. Παω να ρωτησω στο αντιστοιχο θεμα... Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Γειά σας, Ξάχνω για ένα καλό widget (τονίζω το widget για να το βλέπω στο desktop και όχι να ανοίξω application) που να δείχνει real time διάφορα system resources όπως cpu,mem,storage usage κλπ. Σχετικά ελαφρύ και αξιόπιστο. Δεν με ενδιαφέρει να είναι super να καταγράφει logs και άλλα διάφορα καλούδια για να μην καταναλώνει μπαταρία. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.. δοκιμασε το ELIXIR 2 https://market.android.com/details?id=com.bartat.android.elixir&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εγω δουλευω το mini info χαριτωμενο ειναι δεν εχω παρατηρησει να τρωει ιδιαιτερους πορους. Αργει λιγακι στην ανανεωση του αλλα δουλευει μια χαρα. https://market.android.com/details?id=com.dynotes.miniinfo&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 μπορω να πω επιτελους πως εκτος απο iphone και samsung galaxy s2 και το lg optimus 2x εχει πολυ καλη μπαταρια στην αυτονομια του!10 ωρες σε καταταση υπνου το κινητο εχασε μονο 1%...ευγε!ειμαι με στοκ v20l ροοτ και απλα απεγκατεστησα το f-secure και carHome...πολυ καλο κινητο και πεταει!δοκιμασα και cyanogen του temasek αλλα δεν με πολυβολεψε λογω του οτι δεν στελνει sms με 160 ελληνικους χαρακτηρες και περιοριζεται στα 70..αλλα γενικα το κινητο ειναι αστερι κανει τα παντα και δεν λαγκαρει πουθενα!η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα τοσο να με ενθουσιασει...αλλα τελικα ενθουσιαστηκα με το παραπανω!σαν οθονη την προτιμω περισσοτερο απο galaxy s2 και iphone!και το μεγεθος του καταλληλο για τηλεφωνο..ουτε μικρο ουτε μεγαλο..!αντε να δουμε και ics στο lg να απογειωθει και αλλο το τηλεφωνακι... :):) Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Εδώ και δυο εβδομάδες συμβαίνει το εξής: αφού συνδέσω με καλώδιο usb το τηλέφωνο με το pc και μεταφέρω αρχείο στην internal SD, κανω unmount από το pc και turn off usb από το κινητό. Μετά από αυτές τις κινήσεις έχει κάνει unmount την internal SD το κινητό και επανέρχεται μονο με επανεκκίνηση. Δεν εχω αλλάξει καμμία ρύθμιση και το κινητο είναι 2.2 froyo v10c. Καμμία σκέψη; Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 (edited) μπορω να πω επιτελους πως εκτος απο iphone και samsung galaxy s2 και το lg optimus 2x εχει πολυ καλη μπαταρια στην αυτονομια του!10 ωρες σε καταταση υπνου το κινητο εχασε μονο 1%...ευγε!ειμαι με στοκ v20l ροοτ και απλα απεγκατεστησα το f-secure και carHome...πολυ καλο κινητο και πεταει!δοκιμασα και cyanogen του temasek αλλα δεν με πολυβολεψε λογω του οτι δεν στελνει sms με 160 ελληνικους χαρακτηρες και περιοριζεται στα 70..αλλα γενικα το κινητο ειναι αστερι κανει τα παντα και δεν λαγκαρει πουθενα!η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα τοσο να με ενθουσιασει...αλλα τελικα ενθουσιαστηκα με το παραπανω!σαν οθονη την προτιμω περισσοτερο απο galaxy s2 και iphone!και το μεγεθος του καταλληλο για τηλεφωνο..ουτε μικρο ουτε μεγαλο..!αντε να δουμε και ics στο lg να απογειωθει και αλλο το τηλεφωνακι... :):) ααααααα δε μπορωωωω,μα τα ιδια 2 κινητα εχουμε και:p μου λες πως το 2χ εχει καλη μπαταρια εχοντας και gs2???? κι εγω ροοτ με στοκ 20l!!!!! και εχω χαλια μπαταρια,και προβληματακια οταν στρeamαρω σειρες στο νετ στην tv, kai γενικα λιγο αργει το κινητακι... τι γινεται βρε παιδια???:) και πειτε μου κανα δυο καλες κουβεντες γιατι ο κολλητος μου λεει να μου ανταλλαξει το evo3d που δεν τον βολεψε με ελαχιστα λεφτα:wacko: αααα ξερω το 2χ καλυτερη οθονη και nvidia tegra2 αλλα ολο μου ψιλοκολλαει το 2χ και χρονο για custom rom δεν εχω ακομα, θα με βολευε η μεγαλυτερη οθονη,an kai ξεπλυμενη και τα 1000mb ram, το 2χ μου εχει σπασει τα νευρα.. Edited January 24, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ποιο κατάστημα από αυτα που εχει στο skroutz είναι καλό για να πάρω το κινητο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ποιο κατάστημα από αυτα που εχει στο skroutz είναι καλό για να πάρω το κινητο; Όπου το βρεις φθηνότερο..!!!!;) και έχει και σχόλια θετικά για το κατάστημα..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Σκεφτομαι απο το easy buy world Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Καλησπέρα σε όλους !!! Έχω παρατηρήσει ότι το κινητά πού και πού χάνει σήμα. Έχω μόνιμα ανοιχτό 3G λόγω χρήσης ιντερνετ κινητού. Τι μπορεί να φταίει ...? Καμιά ιδέα ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 φιλε μου τι εννοεις οτι χανει το σημα?? σε σχεση με αλλα κινητα στο ιδιο σημειο π.χ.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Ναι εκεί που λειτουργεί, πχ γράφω μήνυμα πάνω δεξιά που δείχνει το σήμα δεν έχει καμία παύλα αλλά το κόκκινο Χ. Άμα το αφήσω το κινητό για 10 δευτερόλεπτα ξαναπιάνει. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που κάνει διακοπές σηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 και εμενα μου το κανει, αλλα υπεθεσα οτι απλα η περιοχη μου δεν εχει καλο σημα. παντως, στην ελλαδα που ειμουν τις γιορτες, δεν παρατηρησα να εχω προβλημα στο σημα, δεν εχασα ποτε κληση κλπ.. Ενω π.χ. στην ιταλια, μου εχει τυχει το κοκκινο χ και οντως επεσε το σημα. Εδω ξερω ομως οτι σιγουρα φταιει η ιταλικη wind μια και εχει σημα χαλια, και το παθαινουν και αλλα κινητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. January 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2012 Και μενα μου το κανει παντως. Πιθανως λογω κακου σηματος της Wind, αν και εχω παρατηρησει οτι συμβαινει και σε περιοχη οπου μολις ξαναβρει σημεα εχει 4-5 γραμμες (οποτε λογικα δεν μπορει να χει τοσο κακο σημα). Αυτα με stock rom παντα Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 Για όποιον θέλει να βλέπει cpu-memory always on top ας βάλει το παρακάτω widget: https://market.android.com/details?id=info.kfsoft.android.MemoryIndicator#?t=W251bGwsMSwxLDUwMSwiaW5mby5rZnNvZnQuYW5kcm9pZC5NZW1vcnlJbmRpY2F0b3IiXQ.. Πολύ καλό, μικρό και βλέπεις πάντα, άσχετα με την εφαρμογή που τρέχεις τι resources τρώει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 καλημέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα που μπορεί να μην είναι και πρόβλημα όμως έχω 2 video με κατάληξη ΜΚΟ και ανάλυση 1080 έχω κατεβάσει στο κινητό τον bs player lite και όταν το ανοίγω να παίξει κολλάει γιατί? ενώ όταν το μετέτρεψα σε MP4 το πεζή κανονικά τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina_17 Δημ. January 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2012 συγνωμη βρε παιδακια για την ακυρη ερωτηση μου αλλα το optimus 2x παιζει mp4 video??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts