Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Καλησπέρα σας παιδιά.

Έχω ένα Optimus 2x και είναι απείραχτο. Δηλαδή, δεν το έχω κάνει root ούτε έχω βάλει καμιά άλλη έκδοση κτλ. Έκανα update σε 2.3 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Για αυτό το λόγο, θέλω να βάλω την CyanogenMod 7, όμως έχω κάποιες απορίες.

Για να σιγουρευτώ, και να μην κατεβάσω καμιά άλλη έκδοση, αυτήν εδώ είναι η CM7;

Από τα βήματα που λέει στο thread στο φόρουμ από το CM7, πρέπει να τα κάνω όλα ή μερικά δεν πρέπει να κάνω επειδή είναι απείραχτο το κινητό;

Επίσης, root θα το κάνω με αυτόν εδώ τον τρόπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 (''Πώς να κάνουμε root το LG 2X'') ή μπορώ να το κάνω και με το SuperOneClick;

Τέλος, διάβασα ότι στην CM δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο..αυτό διορθώθηκε ή όχι; Το GPS λειτουργεί σωστά; (Γιατί στην Stock Rom δεν λειτουργεί σωστά :( )

Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος, για αυτό βοηθήστε με αν μπορείτε.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας παιδιά.

Έχω ένα Optimus 2x και είναι απείραχτο. Δηλαδή, δεν το έχω κάνει root ούτε έχω βάλει καμιά άλλη έκδοση κτλ. Έκανα update σε 2.3 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Για αυτό το λόγο, θέλω να βάλω την CyanogenMod 7, όμως έχω κάποιες απορίες.

Για να σιγουρευτώ, και να μην κατεβάσω καμιά άλλη έκδοση, αυτήν εδώ είναι η CM7;

Από τα βήματα που λέει στο thread στο φόρουμ από το CM7, πρέπει να τα κάνω όλα ή μερικά δεν πρέπει να κάνω επειδή είναι απείραχτο το κινητό;

Επίσης, root θα το κάνω με αυτόν εδώ τον τρόπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 (''Πώς να κάνουμε root το LG 2X'') ή μπορώ να το κάνω και με το SuperOneClick;

Τέλος, διάβασα ότι στην CM δεν λειτουργεί το ραδιόφωνο..αυτό διορθώθηκε ή όχι; Το GPS λειτουργεί σωστά; (Γιατί στην Stock Rom δεν λειτουργεί σωστά :( )

Όπως καταλάβατε είμαι άσχετος, για αυτό βοηθήστε με αν μπορείτε.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Για να το πώ απλά, όχι σε όλα που ρωτάς! :lol::lol:

Να το πάρω ανάποδα:

Στη CM7.2 δουλεύουν όλα τέλεια. Με μόνη διαφοροποίηση ότι η κάμερα στο video έχει τη λογική ποιότητα σε βάρος των fps. Δηλαδή όταν έχει καλό φως (μέρα) όλα μια χαρά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό (δωμάτιο) ρίχνει τα καρέ/δευτ. και αντί για 30 πάει μέχρι τα 9 (μέχρι εκεί έχω δεί). Αυτό είναι επιλογή τους αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να το αλλάξω.

Επίσης κάποιες εφαρμογές της LG, όπως ο launcher και τα widget του δεν παίζουν (λογικό αλλά πρέπει να το ξέρεις)

Κατά τα άλλα όλα είναι ένα με δύο επίπεδα πιο καλά/γρήγορα από ότι σε stock.

Το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά, το GPS ποτέ δεν είχα πιο γρήγορο (καμία σχέση με stock), κλειδώνει ....πριν το ανοίξεις!

Launcher μπορείς να αφήσεις αυτόν που έρχεται μαζί, ή να βάλεις (τον αγαπημένο μου) Go Launcher, που είναι IMHO καταπληκτικός.

Η διαδικασία root. Το 2.3 το έκανα root με άλλο τρόπο

Κάποιοι λένε ότι με την τελευταία έκδοση του superoneclick γίνεται. Δεν το γνωρίζω αν κανείς ξέρει ας το γράψει.

Προσωπικά δουλεύω την kang του Temasek είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται από την ομάδα CM. Υπόψη ότι μετά την έκδοση 204 (nightly) η ομάδα σταμάτησε να βγάζει "επίσημα" νέες εκδόσεις και έχει αρχίσει να ασχολείται με την CM9 (ICS).

Χονδρικά η διαδικασία είναι :

κάνεις root το κινητό,

περνάς το CWM Recovery,

παίρνεις nandroid bakup για να μπορείς να αναστρέψεις την διαδικασία αν κάτι πάει στραβά,

αν έχεις δεδομένα που θέλεις να κρατήσεις σε εφαρμογές τις κάνεις Backup με κάποιο εργαλείο σαν το titanium backup ή το my backup,

από το CWMR κάνεις πλήρες wipe (factory reset+wipe cache+ advanced/wipe dalvik cache)

κάνεις install zip τη rom που θέλεις (από την εξωτερική κάρτα μνήμης κατά προτίμηση)

reboot και είσαι (ελπίζω) έτοιμος.

Η CM rom έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τρόπο που φορτώνει τις μνήμες, με άλλα ονόματα, στο λέω για να μην μπερδευτείς.

Αν όλα δουλέψουν σωστά περνάς και ένα kernel πχ τον ironkrnl, για να έχεις δυνατότητα OC (το δικό μου τρέχει στα 1.4GHz)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Να το πάρω ανάποδα:

Στη CM7.2 δουλεύουν όλα τέλεια. Με μόνη διαφοροποίηση ότι η κάμερα στο video έχει τη λογική ποιότητα σε βάρος των fps. Δηλαδή όταν έχει καλό φως (μέρα) όλα μια χαρά, αλλά σε χαμηλό φωτισμό (δωμάτιο) ρίχνει τα καρέ/δευτ. και αντί για 30 πάει μέχρι τα 9 (μέχρι εκεί έχω δεί). Αυτό είναι επιλογή τους αλλά δεν έχω βρεί τρόπο να το αλλάξω.

Επίσης κάποιες εφαρμογές της LG, όπως ο launcher και τα widget του δεν παίζουν (λογικό αλλά πρέπει να το ξέρεις)

Το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά, το GPS ποτέ δεν είχα πιο γρήγορο (καμία σχέση με stock), κλειδώνει ....πριν το ανοίξεις!

Launcher μπορείς να αφήσεις αυτόν που έρχεται μαζί, ή να βάλεις (τον αγαπημένο μου) Go Launcher, που είναι IMHO καταπληκτικός.

Κάποιοι λένε ότι με την τελευταία έκδοση του superoneclick γίνεται. Δεν το γνωρίζω αν κανείς ξέρει ας το γράψει.

Προσωπικά δουλεύω την kang του Temasek είναι πάντα ενημερωμένη με τις τελευταίες αλλαγές που γίνονται από την ομάδα CM. Υπόψη ότι μετά την έκδοση 204 (nightly) η ομάδα σταμάτησε να βγάζει "επίσημα" νέες εκδόσεις και έχει αρχίσει να ασχολείται με την CM9 (ICS).

κάνεις root το κινητό,

περνάς το CWM Recovery,

παίρνεις nandroid bakup για να μπορείς να αναστρέψεις την διαδικασία αν κάτι πάει στραβά,

αν έχεις δεδομένα που θέλεις να κρατήσεις σε εφαρμογές τις κάνεις Backup με κάποιο εργαλείο σαν το titanium backup ή το my backup,

από το CWMR κάνεις πλήρες wipe (factory reset+wipe cache+ advanced/wipe dalvik cache)

κάνεις install zip τη rom που θέλεις (από την εξωτερική κάρτα μνήμης κατά προτίμηση)

Η CM rom έχει κάποιες διαφοροποιήσεις στο τρόπο που φορτώνει τις μνήμες, με άλλα ονόματα, στο λέω για να μην μπερδευτείς.

Αν όλα δουλέψουν σωστά περνάς και ένα kernel πχ τον ironkrnl, για να έχεις δυνατότητα OC (το δικό μου τρέχει στα 1.4GHz)

Σε ευχαριστούμε πολύ. Με τα bb και ril τι γινεται? Τα περνάει αυτόματα?

Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Να το πάρω ανάποδα:

κάνεις root το κινητό,

περνάς το CWM Recovery,

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε.

Αλλά έχω μια απορία:

Αυτήν η έκδοση που έδειξα εγώ στο πόστ μου τη είναι; Δεν είναι ROM για να την βάλω; (Γιατί στην άλλη που διάβασα, μπερδεύτηκα λίγο, έχει πάρα πολλά μέσα, και δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη και τι είναι η κάθε έκδοση :O

Οι NIGHLTIES εκδόσεις τι είναι; Π.χ. αυτήν εδώ:

είναι σταθερές εκδόσεις;

Επίσης, kernel πρέπει να περάσω; Και τι είναι το OC; :O

Ευχαριστώ

Edited by Sterios89

Σε ευχαριστούμε πολύ. Με τα bb και ril τι γινεται? Τα περνάει αυτόματα?

BB δεν βάζει, παραμένει αυτό που είχες ή φλασάρεις κάποιο της επιλογής σου. Προτείνω να κρατήσεις αυτό που έχεις και να το αλλάξεις μόνο αν έχεις πρόβλημα.

RIL βάζει το 218. Θέλει RIL από froyo (δεν δουλεύουν τα RIL από GB).

Στο δικό μου έχω αφήσει το BB από το v10d και RIL το 218 που έρχεται με την ROM. Δουλεύει άψογα

Υπόψη ότι κάθε φορά που αλλάζεις CM ROM βάζει το 218 εκτός αν έχεις ορίσει διαφορετικά μέσα από το app: getril.

Σε θεωρητικό επίπεδο, φλασάροντας μια CM7 πρέπει να δουλέψει κατευθείαν. Οπότε μετά δεν πειράζεις τίποτα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε.

Αλλά έχω μια απορία:

Αυτήν η έκδοση που έδειξα εγώ στο πόστ μου τη είναι; Δεν είναι ROM για να την βάλω; (Γιατί στην άλλη που διάβασα, μπερδεύτηκα λίγο, έχει πάρα πολλά μέσα, και δεν ξέρω ποια είναι η επίσημη και τι είναι η κάθε έκδοση :O

Οι NIGHLTIES εκδόσεις τι είναι; Π.χ. αυτήν εδώ: είναι σταθερές εκδόσεις;

Επίσης, kernel πρέπει να περάσω; Και τι είναι το OC; :O

Ευχαριστώ

Η ομάδα CM έβγαλε μια CM7.1 σαν stable αλλά είναι πολύ παλιά και με αρκετές ελλείψεις προβλήματα.

Δεν σταμάτησε να βγάζει νέες εκδόσεις, μάλιστα μία κάθε μέρα (κάθε νύχτα για την ακρίβεια = nightlies) μέχρι που έφτασε στη -204. Τότε είχαν ένα πρόβλημα με τους builders (σερβερ που "χτίζουν" τη κάθε rom) και όταν διορθώθηκε το πρόβλημα δεν συνέχισαν να βγάζουν νέες εκδόσεις οι ίδιοι. Αλλά συνέχισαν να αναβαθμίζουν τον κώδικα.

Την δουλειά αυτή (να μετατρέπουν τον κώδικα σε rom) την συνέχισαν άλλοι developers, όπως ο Τemasek, που πρακτικά είναι χρήστες της συσκευής, φτιάχνουν rom για τον εαυτό τους και τις μοιράζονται στο XDA.

Με λίγα λόγια η CM rom που αναφέρεις είναι ..."αρχαία" και με προβλήματα. Αυτή που σου προτείνω είναι από τις πιο updated. Στο ΧDA θα βρείς και άλλους (κανα δυό) που κάνουν τις δικές τους rom.

Kernel δεν χρειάζεται να περάσεις, έχει η rom μέσα το δικό της.

Μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις κάποιον άλλο με διάφορα twicks και ξεκλειδωμένες δυνατότητες, όπως την δυνατότητα για OC (Over clock-υπερχρονισμός=καλύτερες επιδόσεις) και UV (undervoltage - μείωση τάσης=μείωση κατανάλωσης). Το κάθε ένα του με τα ρίσκα του βέβαια.

Και ναι, οι τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ σταθερές, τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο (και στους περισσότερους που διαβάζω)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

BB δεν βάζει, παραμένει αυτό που είχες ή φλασάρεις κάποιο της επιλογής σου. Προτείνω να κρατήσεις αυτό που έχεις και να το αλλάξεις μόνο αν έχεις πρόβλημα.

RIL βάζει το 218. Θέλει RIL από froyo (δεν δουλεύουν τα RIL από GB).

Στο δικό μου έχω αφήσει το BB από το v10d και RIL το 218 που έρχεται με την ROM. Δουλεύει άψογα

Υπόψη ότι κάθε φορά που αλλάζεις CM ROM βάζει το 218 εκτός αν έχεις ορίσει διαφορετικά μέσα από το app: getril.

Σε θεωρητικό επίπεδο, φλασάροντας μια CM7 πρέπει να δουλέψει κατευθείαν. Οπότε μετά δεν πειράζεις τίποτα.

Η ομάδα CM έβγαλε μια CM7.1 σαν stable αλλά είναι πολύ παλιά και με αρκετές ελλείψεις προβλήματα.

Δεν σταμάτησε να βγάζει νέες εκδόσεις, μάλιστα μία κάθε μέρα (κάθε νύχτα για την ακρίβεια = nightlies) μέχρι που έφτασε στη -204. Τότε είχαν ένα πρόβλημα με τους builders (σερβερ που "χτίζουν" τη κάθε rom) και όταν διορθώθηκε το πρόβλημα δεν συνέχισαν να βγάζουν νέες εκδόσεις οι ίδιοι. Αλλά συνέχισαν να αναβαθμίζουν τον κώδικα.

Την δουλειά αυτή (να μετατρέπουν τον κώδικα σε rom) την συνέχισαν άλλοι developers, όπως ο Τemasek, που πρακτικά είναι χρήστες της συσκευής, φτιάχνουν rom για τον εαυτό τους και τις μοιράζονται στο XDA.

Με λίγα λόγια η CM rom που αναφέρεις είναι ..."αρχαία" και με προβλήματα. Αυτή που σου προτείνω είναι από τις πιο updated. Στο ΧDA θα βρείς και άλλους (κανα δυό) που κάνουν τις δικές τους rom.

Kernel δεν χρειάζεται να περάσεις, έχει η rom μέσα το δικό της.

Μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις κάποιον άλλο με διάφορα twicks και ξεκλειδωμένες δυνατότητες, όπως την δυνατότητα για OC (Over clock-υπερχρονισμός=καλύτερες επιδόσεις) και UV (undervoltage - μείωση τάσης=μείωση κατανάλωσης). Το κάθε ένα του με τα ρίσκα του βέβαια.

Και ναι, οι τελευταίες εκδόσεις είναι πολύ σταθερές, τουλάχιστον στο δικό μου τηλέφωνο (και στους περισσότερους που διαβάζω)

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε! Ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο.. :/

Σε ευχαριστώ πολύ :)

καλημερα !!! :)

σημερα κατεβασα το VIBER for Android (free calls & sms) !! http://www.viber.com/

φαινεται αρκετα ενδιαφερον :D

ξερει κανεις τι καταναλωση εχει με 3gs κλησεις/sms σε data/bytes ?? :confused:

@ Τsaglis

ποια απτις 3 εχεις βαλει ? :confused:

ironkrnL96-20120113h0046.zip

ironkrnL64-20120113h0046.zip

ironkrnL32-20120113h0046.zip

RAM Hack:

32 (96Mb left to the GPU): reboot doesn't work

64 (64Mb left to the GPU): 1080p video recording and reboot don't work

96 (32Mb left to the GPU): camera (being looked into - it used to work), 1080p/720p video and reboot don't work, some recent heavily textured 3D games might not work

εδω τι παιζει ακριβως ? :confused:

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου φίλε! Ελπίζω να τα καταφέρω, γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο.. :/

Σε ευχαριστώ πολύ :)

Καλό είναι, αν αποφασίσεις να το κάνεις, να έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου. Μπορεί να σου βγεί με την πρώτη και όλα οκ, μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος και να παιδεύεσαι. Τίποτα το άλυτο, αλλά θέλει ηρεμία και υπομονή τις πρώτες φορές μέχρι να πάρεις τον αέρα.

Τώρα πια φλασάρω δύο συσκευές μέρα παρά μέρα (Ο2Χ & ΧΟΟΜ)! Δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά, αν δεν χρειαστώ wipe (και 30 λεπτά αν χρειαστώ μέχρι να επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις)

@ Τsaglis

ποια απτις 3 εχεις βαλει ? :confused:

ironkrnL96-20120113h0046.zip

ironkrnL64-20120113h0046.zip

ironkrnL32-20120113h0046.zip

RAM Hack:

32 (96Mb left to the GPU): reboot doesn't work

64 (64Mb left to the GPU): 1080p video recording and reboot don't work

96 (32Mb left to the GPU): camera (being looked into - it used to work), 1080p/720p video and reboot don't work, some recent heavily textured 3D games might not work

εδω τι παιζει ακριβως ? :confused:

Για να δώσει λίγη μνήμη παραπάνω στο λειτουργικό, "κλέβει" από την δεσμευμένη μνήμη από τη κάρτα γραφικών. Αυτό έχει σαν συνέπεια κάτι να μη δουλεύει σωστά.

Στα 32ΜΒ "κλοπής" δεν δουλεύει το rebοοt αυτόματα. Αν το ζητήσεις απλά κλείνει η συσκευή και πρέπει να πατήσεις το power. Πχ αν του κάνεις reboot σε recovery το κινητό θα σβήσει και όταν το ανάψεις θα μπεί κανονικά σε recovery. Μικρό το κακό

Από εκεί και πάνω αρχίζουν οι δυσκολίες με το να μην δουλεύουν η κάμερα κλπ.

Εγώ έχω βάλει την έκδοση με τα 32 ΜΒ ramhack. Μου δίνει 405 ΜΒ συνολικής μνήμης και ~ 120-200 ελεύθερη κάθε στιγμή. Σπάνια έως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την μνήμη με αυτό.

Αλέξανδρος,

παιδια κ εγω με 2.3.4 ειμαι απογοητευμενος σε σχεση με την 2.2.

πραγματι ειναι τοσο χαλια απο πλευρας ραμ η 2.3.4?

η φταιει το τηλ μου λετε?

ειχα παλια το 2χ με 2.2 κ ηταν αστερι.

τωρα το ξαναπηρα κ δεν παλευεται,ολο του τελειωνει η ραμ και κολλαειο

browser-τον τερματιζει με το που βγω απο αυτον.

streamανω σειρες στην tv βεβαια:p,αλλα τι λετε?

φταιει η 2.3.4 η το νεο κινητο μου?

μηπως να το δωσω για σερβις???:confused:

η να το ξεφορτωθω κατευθειαν να παρω κανενα htc evo 3d??με εχει νευριασει λιγο,καταλαβαινετε..

edit ενω στο παλιο 2χ μου ο οπερα πηγαινε σφαιρα,στο νεο ολο κρασαρει-κολλαει!!!!

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

η να το ξεφορτωθω κατευθειαν να παρω κανενα htc evo 3d??με εχει νευριασει λιγο,καταλαβαινετε..

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 2.3.4. V10L πιστεύω πως γιαυτό ευθύνεται το SPB Shell 3D ..! Το παρακάτω video ειναι δικό μου..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

edit ενω στο παλιο 2χ μου ο οπερα πηγαινε σφαιρα,στο νεο ολο κρασαρει-κολλαει!!!!

Είναι το 2.3.4, που δεν είναι ..."άσφαλτο" (που έλεγε και η Λαίδη!)

Θεωρητικά περιμένουμε μια διορθωμένη έκδοση που δουλεύει η LG.

Αν δεν θέλεις να το "πειράξεις" πρέπει να περιμένεις την νέα έκδοση, ή να το σουτάρεις. Αν θέλεις να το σκαλίσεις βάζεις μια custom rom και ξεμπερδεύεις μία και καλή.

Αλέξανδρος,

βαλε τον dolphin.

Το εχω φορτωσει κι εγω εφαρμογες με την 2.3 και δεν εχω προβλημα με το ιντερνετ.

ΥΓ εγω εχω προβλημα οτι του χω βαλει απειρες εφαρμογες και κανει 2 λεπτα να ξεκινησει οποτε παω για format αργα η γρηγορα...

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα με την 2.3.4. V10L πιστεύω πως γιαυτό ευθύνεται το SPB Shell 3D ..! Το παρακάτω video ειναι δικό μου..!

1. ενταξει το βιντεο δειχνει να παιζουν ολα καλα, αλλα αυτο μπορει να ειναι μετα απο reboot του τηλεφωνου. για αστο 2-3 ημερες χωρις reboot και μετα δειξε μας πως σερνεται η stock!!!

2. καλο ειναι τα βιντεο που ανεβαζεις να ειναι χωρις θορυβους, τα μωρα απο μεσα που ακουγονται τι ειναι??? "ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ" ???

Edited by constantinoss

Καλό είναι, αν αποφασίσεις να το κάνεις, να έχεις λίγο χρόνο μπροστά σου. Μπορεί να σου βγεί με την πρώτη και όλα οκ, μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος και να παιδεύεσαι. Τίποτα το άλυτο, αλλά θέλει ηρεμία και υπομονή τις πρώτες φορές μέχρι να πάρεις τον αέρα.

Τώρα πια φλασάρω δύο συσκευές μέρα παρά μέρα (Ο2Χ & ΧΟΟΜ)! Δεν μου παίρνει πάνω από 5 λεπτά, αν δεν χρειαστώ wipe (και 30 λεπτά αν χρειαστώ μέχρι να επαναφέρω όλες τις ρυθμίσεις)

Για να δώσει λίγη μνήμη παραπάνω στο λειτουργικό, "κλέβει" από την δεσμευμένη μνήμη από τη κάρτα γραφικών. Αυτό έχει σαν συνέπεια κάτι να μη δουλεύει σωστά.

Στα 32ΜΒ "κλοπής" δεν δουλεύει το rebοοt αυτόματα. Αν το ζητήσεις απλά κλείνει η συσκευή και πρέπει να πατήσεις το power. Πχ αν του κάνεις reboot σε recovery το κινητό θα σβήσει και όταν το ανάψεις θα μπεί κανονικά σε recovery. Μικρό το κακό

Από εκεί και πάνω αρχίζουν οι δυσκολίες με το να μην δουλεύουν η κάμερα κλπ.

Εγώ έχω βάλει την έκδοση με τα 32 ΜΒ ramhack. Μου δίνει 405 ΜΒ συνολικής μνήμης και ~ 120-200 ελεύθερη κάθε στιγμή. Σπάνια έως ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την μνήμη με αυτό.

thanks !!!

θα δοκιμασω την 32ramhack

σε Cwrm απλα κανω install τo zip του kernel?

Είναι το 2.3.4, που δεν είναι ..."άσφαλτο" (που έλεγε και η Λαίδη!)

Θεωρητικά περιμένουμε μια διορθωμένη έκδοση που δουλεύει η LG.

Αν δεν θέλεις να το "πειράξεις" πρέπει να περιμένεις την νέα έκδοση, ή να το σουτάρεις. Αν θέλεις να το σκαλίσεις βάζεις μια custom rom και ξεμπερδεύεις μία και καλή.

οκ θα το περιμενω,ευχαριστω για την βοηθεια.,

απλά περιεργο που σε αλλους δεν εχει κολληματα η 2.3.4

και που εμενα ο οπερα κρασαρει,ενω αλλου οχι.:wacko:

ειναι ευκολη η επιστροφη σε 2.2 ??:confused:,μεχρι να βγει σταθερη νεα εκδοση?

καλο το βιντεακι του mariodj,εγω θελω και ενα μονο με τα παιδακια που ακουγονται!:happy:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

thanks !!!

θα δοκιμασω την 32ramhack

σε Cwrm απλα κανω install τo zip του kernel?

Για kernel δεν χρειάζεται τίποτα ιδιαίτερο μόνο wipe dalvik cache

Αλέξανδρος,

και εγω κανενα απολυτως προβλημα με την 2.3.4 v20l. παει σφαιρα, και με τον go launcher ακομα καλυτερα. Δεν ξερω πως πηγαινει η cm αλλα ουτε θελω να μαθω, αφου ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την μαμησια..

καλημερα !!! :)

σημερα κατεβασα το VIBER for Android (free calls & sms) !! http://www.viber.com/

φαινεται αρκετα ενδιαφερον :D

ξερει κανεις τι καταναλωση εχει με 3gs κλησεις/sms σε data/bytes ?? :confused:

εχει απαρεδεκτη καταναλωση τουλαχιστον στο optimus με cyanogenmod. Προσωπικα χρησιμοποιω τριλιαν και fring

[sIGPIC][/sIGPIC]

H CM7 του Temasek ειναι EXT4; Τωρα ειμαι σε μια αλλη ρομ και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τρεξω πρωτα το backtoext3.

@Tsaglis: στην έκδοση [CM7][KANG][JAN18] temasek's KANG BUILD P204-40 πρέπει να βάλω και το ''Flashable zip for Stock CM Kernel with Voodoo Sound - for p990 only (Optional)'' και να κάνω και αυτό που λέει ''NOTE: NITZ Fix by pastime1971 ( for p990 only )'' ή είναι οκ εάν βάλω μόνο την έκδοση temasek's KANG build P204-40;

Ευχαριστώ πολύ

1. ενταξει το βιντεο δειχνει να παιζουν ολα καλα, αλλα αυτο μπορει να ειναι μετα απο reboot του τηλεφωνου. για αστο 2-3 ημερες χωρις reboot και μετα δειξε μας πως σερνεται η stock!!!

2. καλο ειναι τα βιντεο που ανεβαζεις να ειναι χωρις θορυβους, τα μωρα απο μεσα που ακουγονται τι ειναι??? "ΕΙΔΙΚΑ ΕΦΕ" ???

Έχω να κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου δεν ξέρω και εγώ από πότε.....!!! μια δυο φορές μου σύρθηκε και απλά έφταιγε κάποια εφαρμογή, όπου και την απεγκατεστησα και πάλη ο.κ. χωρείς reboot . Γιατί όταν παν όλα καλά πρέπει να είσαι καχύποπτος? δεν έχω να κερδίσω τίποτα απολύτως αν έγραφα ακόμα και τα αντίθετα..! απλά πιστεύω οτι τρέχει χάρης SPB Shell 3D γιατί πολύ απλά στην stock Launcher σέρνεται..... άλλωστε το έγραψα και παραπάνω..!

κοίτα και αυτό το video..!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Και εγω 8 μερες το χα χωρις rebbot και δεν ειχα θεμα ... μονο κολλημα αμα το χα πολυ ωρα στην ακρη οταν εβαζα το μοτιβο αλλα κατα τα αλλα μια χαρα .

Ειμαι με στοκ 2.3.4 V20m .

Κανενας ευκολος τροπος να το κανω root γιατι θελω καποιες εφαρμογες που θελουν root ... \ xda way http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599 ... πολλα ειναι αυτα ... τιποτα πιο ευκολο ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

@Tsaglis: στην έκδοση [CM7][KANG][JAN18] temasek's KANG BUILD P204-40 πρέπει να βάλω και το ''Flashable zip for Stock CM Kernel with Voodoo Sound - for p990 only (Optional)'' και να κάνω και αυτό που λέει ''NOTE: NITZ Fix by pastime1971 ( for p990 only )'' ή είναι οκ εάν βάλω μόνο την έκδοση temasek's KANG build P204-40;

Ευχαριστώ πολύ

Αρκεί μονο το ένα. Τα άλλα άστα.

Αλέξανδρος

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια σκέφτομαι να κάνω root το κινητό μου τι αρχείο χρειάζομαι να για να το κάνω?

και άμα το κάνω θα χάσω τα αρχεία μου από την συσκευή η θα παραμείνουν κανονικά χωρίς να σβηστεί τίποτα??

είδα αυτόν τον οδηγό εδώ και μου φαίνεται εύκολο πράγμα μιας και δεν σκαμπάζω και πολλά

σας ευχαριστώ

αα έχω την τελευταία έκδοση την επίσημη τις LG το κινητό το έχω 3 βδομάδες

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799

μήπως να κάνω αυτόν τον οδηγό τι λέτε??? γιατί ψιλοφοβάμαι

Edited by andreas443

spacer.png

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)