super_f Δημ. January 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Mε τον Lg Launcher δεν νομιζω,θα πρεπει να βαλεις καποιον αλλον Launcher απο Market και να δοκιμασεις οπως "GO Launcher","Launcher Pro","ADW.Launcher"ας επιβεβαιωσει καποιος,για το δευτερο δεν γνωριζω. Εγώ έχω περασμένο LauncherPro Plus και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείς να αλλάξεις τα βασικά κουμπιά, τα εικονίδιά τους και ότι άλλο θες. Μπορείς επίσης να βάλεις παραπάνω Docks (η μπάρα με τα κουμπιά). Μέχρι 3 νομίζω. Όπως βάζεις δηλαδή παραπάνω homescreens έτσι βάζεις και παραπάνω docks. Δυστυχώς δεν μπορείς να αλλάξεις τον αριθμό των κουμπιών στη μπάρα. Είναι σταθερά 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2012 Το τηλ είναι βοντα Γερμανίας με σιμ γουιντ δεν μπαίνει ιντερνέτ με 3τζι,αν καποιος γνοριζει πως διορθώνετε ας βοηθήσει.φανταζομε θαχει πρόβλημα και στα μμς. Αν είναι γερμανικό δεν βρίσκω λόγο να έχεις πρόβλημα με το 3G στη χώρα μας. Μήπως φταίει η κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 H κάρτα είναι οκ, μετά από πολύ ψάξιμο εκανα νέο όνομα σημείου πρόσβασης ρύθμιση vpn δεν έκανα μπενω με 3τζι στο μαρκετ ιμοντ σε ιστοσελιδες με γκογκλε δεν μπορώ να μπω δεν ανοίγει τίποτα όποιος έπεσε σε τέτοια κατάσταση με το δικό του ας πει τι λάθος έχει το δικό μου. είναι έτοιμα ονόματα σημεία πρόσβασης βονταφον ντε στο μενού και όταν το ανοίγω εμφανίζετε το σήμα της βονταφον αν ήξερα ότι ήταν βοντα δεν θατοθελα ούτε δώρο και οπότε κολλήσει φτου απτην αρχή η ρύθμιση 3τζι.5ετιας τηλ πέραν τις ρυθμίσεις με σμς αυτό τίποτα.αν βάλω σιμ βοντα για 3τζι θα ριτμιζετε αυτοματα οπος το ρ500 με τι σιμ που ψάχνομαι στο 2χ.μεγαλη έλλειψη του εικονιδιου κλεισηατος του3τζι οπος του ρ500 στο μενού που κατεβαίνει από στάτους μπαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 H κάρτα είναι οκ, μετά από πολύ ψάξιμο εκανα νέο όνομα σημείου πρόσβασης ρύθμιση vpn δεν έκανα μπενω με 3τζι στο μαρκετ ιμοντ σε ιστοσελιδες με γκογκλε δεν μπορώ να μπω δεν ανοίγει τίποτα όποιος έπεσε σε τέτοια κατάσταση με το δικό του ας πει τι λάθος έχει το δικό μου. είναι έτοιμα ονόματα σημεία πρόσβασης βονταφον ντε στο μενού και όταν το ανοίγω εμφανίζετε το σήμα της βονταφον αν ήξερα ότι ήταν βοντα δεν θατοθελα ούτε δώρο και οπότε κολλήσει φτου απτην αρχή η ρύθμιση 3τζι.5ετιας τηλ πέραν τις ρυθμίσεις με σμς αυτό τίποτα.αν βάλω σιμ βοντα για 3τζι θα ριτμιζετε αυτοματα οπος το ρ500 με τι σιμ που ψάχνομαι στο 2χ.μεγαλη έλλειψη του εικονιδιου κλεισηατος του3τζι οπος του ρ500 στο μενού που κατεβαίνει από στάτους μπαρ. Εγω εχω το ιδιο τηλεφωνο απο Γερμανια βοντα, οταν το πρωτοσυνδεσα δεν εμπαινε στο 3g παροτι εχω βοντα, ηθελε ρυθμισεις ελληνικες εκανα ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και μου εστειλαν τις ρυθμισεις με μηνυμα και ολα οκ!! κανε το ιδιο παρε τηλεφωνο την γουιν να σου στειλουν ρυθμισεις internet wap mms... Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) Για οποιον τα θελει να τα περασει χειροκινητα: Ρυθμισεις Internet και MMS ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ WIND Internet Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default MMS Όνομα: Wind MMS APN: mnet.b-online.gr MMSC: http://192.168.200.95/servlets/mms Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 192.168.200.11 Θύρα MMS: 9401 Τύπος APN: mms ============================================================================================ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE Internet Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default MMS Όνομα: Cosmote MMS APN: Mms MMSC: 195.167.65.220:8002 Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20 Θύρα MMS: 8080 Τύπος APN: mms Τα υπόλοιπα τα αφήνετε κενά. ============================================================================================ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ VODAFONE Internet Όνομα (Name): Internet APN: internet.vodafone.gr (εάν είστε χρήστης καρτοκινητής πληκτρολογήστε: webkarta.vodafone.gr) Όνομα Χρήστη (username): user Κωδικός Πρόσβασης (password): pass MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN (APN type): Default *Αφήνουμε κενά όλα τα άλλα πεδία* Πατάμε το πλήκτρο του μενού àΑποθήκευση (Save) MMS Πατάμε το πλήκτρο του μενού à Νέο APN και συμπληρώνουμε τα παρακάτω στοιχεία: Όνομα (Name): VF MMS APN: mms.vodafone.net Όνομα Χρήστη (username): user Κωδικός Πρόσβασης (password): pass MMSC: http://mms.vodafone.gr Διακομιστής Μεσολάβησης (MMS Proxy): 213.249.19.49 Θύρα MMS (MMS Port): 5080 MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN (APN type): MMS *Αφήνουμε κενά όλα τα άλλα πεδία* Πατάμε το πλήκτρο του μενού & Αποθήκευση (Save) Edited January 15, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Και εγω δοκιμασα cm kang temmasek και μετα απο 2 ξαφνικα reboot που εφαγα ξαναγυρισα στην 20o !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σκεφτομαι να δοκιμασω καποιον launcher απο αυτους που προτινετε. Βασικες μου αμφιβολιες ειναι 2? το κινητο μετα τον launcher κανει κολληματα?? ειναι η λειτουργια τους smooth?? τρωνε παραπανω μπαταρια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Σκεφτομαι να δοκιμασω καποιον launcher απο αυτους που προτινετε. Βασικες μου αμφιβολιες ειναι 2? το κινητο μετα τον launcher κανει κολληματα?? ειναι η λειτουργια τους smooth?? τρωνε παραπανω μπαταρια?? βαλε τον go launcher που ειναι δωρεαν. το κινητο θα ειναι πιο smooth απο οτι με τον μαμα launcher. Η καταναλωση δεν αυξανεται λογω του laucnher. Εξαρταται καθαρα απο τη χρηση που κανεις. Εγω με βασικη χρηση στο κινητο (μονο μηνυματα και τηλεφωνα) βγαζω 2-2.5 μερες. Αν το βαλεις και υποχρεωτικα σε 2g δικτυο κραταει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Για οποιον τα θελει να τα περασει χειροκινητα: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COSMOTE Internet Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default MMS Όνομα: Cosmote MMS APN: Mms MMSC: 195.167.65.220:8002 Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20 Θύρα MMS: 8080 Τύπος APN: mms Τα υπόλοιπα τα αφήνετε κενά. ======================================================================================== Πατάμε το πλήκτρο του μενού & Αποθήκευση (Save) που βρίσκουμε να κάνουμε της ρυθμίσεις στο τηλέφωνο??? κόλλησα..!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) βαλε τον go launcher που ειναι δωρεαν. το κινητο θα ειναι πιο smooth απο οτι με τον μαμα launcher. Η καταναλωση δεν αυξανεται λογω του laucnher. Εξαρταται καθαρα απο τη χρηση που κανεις. Εγω με βασικη χρηση στο κινητο (μονο μηνυματα και τηλεφωνα) βγαζω 2-2.5 μερες. Αν το βαλεις και υποχρεωτικα σε 2g δικτυο κραταει πολυ καλα ακριβως επειδη ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την μπαταρια του, δεν θελω να εχω προβληματα. θα τον δοκιμασω. edit: το εβαλα και ειναι παρα πολυ καλο οντως. στο quadrant test ανεβηκε το σκορ στα 2649 απο 2612, μια χαρα. αν δεν δω και προβλημα στην διαρκεια της μπαταριας, τοτε ειμαστε οκ. Το μοναδικο που δεν βρισκω να κανω, ειναι να βαλω στην status bar to poweramp στην θεση του γνησιου player. καμια ιδεα?? Edited January 15, 2012 by vlachaquito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 (edited) που βρίσκουμε να κάνουμε της ρυθμίσεις στο τηλέφωνο??? κόλλησα..!:lol: Πας Ρυθμισεις/Συνδεσιμοτητα και Δικτυα/Δικτυα Κινητης Τηλεφωνιας/Ονοματα Σημειου Προσβασης και θα σου ανοιξει η οθονη με τα APNs που θα λεει Cosmote Internet και απο κατω Cosmote MMS, αναλογα τον παροχο που εχει ο καθενας.Λογικα θα εχει τικαρισμενο το Cosmote Internet. Δεν πατας σε καμμια απο αυτες τις δυο επιλογες(ετσι και αλλοιως και να πατησεις θα δεις οτι ειναι απενεργοποιημενη η επεξεργασια σημειου προσβασης). Πας κατω στο τελος της οθονης στο αριστερο φωτιζομενο touch button(Menu) και πατας εκει,τοτε θα σου ανοιξουν οι επιλογες Νεα APN και απο κατω Επαναφορα προεπιλογων. Πατας στο Νεα APN και σου ανοιγει η Επεξεργασια Σημειου Προσβασης. Edited January 15, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npor Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Καλημέρα, Αγόρασα το κινητό και εγώ πριν από περιπου 10 ημερες. Προκειται πραγματι για μια πολύ καλή συσκευή για τα χρήματά της, χωρίς όμως να λείπουν τα προβληματα. Ερχομενος σταδιακά από HTC desire και desire s sto optimus, σίγουρα ειμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και την προσθήκη HDMI αλλά για να φέρω το κινητό στη χρηστικότητα του sense έβαλα go launher ex, dialer one, swift keyboard και opera mobile. Παρόλα αυτά το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι παρόλο που έχω βαλει το wifi policy στο never, το κινητό χάνει το wifi μετα από κάποια λεπτα αδράνειας. Σημειώνω ότι οι πρώτη κίνηση που εκανα ήταν να περάσω την αναβαθμιση (2.3.4 V20L) μεσω υπολογιστη και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις, επίσης δε θα ήθελα να κανω root τη συσκευή και ακόμα περισσότερο να βάλω κάποια custom rom. Έχω κάνει αρκετή έρευνα και έχω δοκιμασει αρκετές λύσεις αλλα δεν έχει δουλέψει καμία. Έχω δοκιμασει διάφορες εφαρμογες από market έχω βαλει το κινητό σε σταθερή ip αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα. . Θα ήθελα τη βοηθειά σας εάν τυχόν γνωρίζει κάποιος λύση στο συγκεκριμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Δοκιμασε σε διαφορετικα σημεια μηπως δεν φταιει το κινητο. Η πολιτικη αδρανειας wifi ειναι στην τελευταια επιλογη ετσι;Αν εξαντλησεις ολα τα πιθανα σεναρια πηγαινε service γιατι αυτο που λες δεν το εχω ακουσει σαν παραπονο απο κανεναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 δες μηπως ειναι καποια ρυθμιση του ρουτερ σου. το κανει και σε αλλα wifi δικτυα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npor Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) Δοκιμασε σε διαφορετικα σημεια μηπως δεν φταιει το κινητο. Η πολιτικη αδρανειας wifi ειναι στην τελευταια επιλογη ετσι;Αν εξαντλησεις ολα τα πιθανα σεναρια πηγαινε service γιατι αυτο που λες δεν το εχω ακουσει σαν παραπονο απο κανεναν δες μηπως ειναι καποια ρυθμιση του ρουτερ σου. το κανει και σε αλλα wifi δικτυα?? Η αλήθεια ειναι πως δεν έχει τύχει να δοκιμάσω σε άλλο ρουτερ έως τώρα, καθώς χρησιμοποιώ το ίδιο ρούτερ και στο σπίτι και στη δουλειά, όμως τα desire που είχα καθώς και ενα xperia mini που βρίσκεται στο σπιτι δεν αντιμετωπιζουν τέτοιο προβλημα. Edited January 16, 2012 by npor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ειχα κανει ρουτ το κινητο με την 2.2,τωρα θελω να το ξανακανω με την 2.3 αφου χαθηκε με την αναβαθμιση.η απορια μου ειναι οτι εχει μεινει το εικονιδιο του superuser,ειναι λογικο αυτο;χρειαζεται να το σβησω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 παντως εγω προσπαθησα να το κανω οπως λεει το πρωτο ποστ αλλα δεν τα καταφερα. ξεκιναει το superuser, αλλα οταν κανει το opening driver (δευτερο βημα) κολλαει το προγραμμα το ιδιο. καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 2.3 Θελει αλλο τροπο rooting Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 στον οδηγο λεει πως κανει για ολους. εχεις να μου προτεινεις κατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 (edited) στον οδηγο λεει πως κανει για ολους. εχεις να μου προτεινεις κατι?? Root stock Gingerbread on Optimus 2X (P990) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327599# Κανε ένα - ένα τα βήματα και θα είσαι ο.κ...! Edited January 16, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=13 Μήνυμα από alakyr στο xda: http://www.facebook.com/LGItalia/pos...50496271322585 for those that don't underastand italian, lg said that they agree with the better performance and user experience of v20o but they aren't satisfied about the part about the signal then they are working on it and delayed the release then soon we could have another better room (or at least I hope =P) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=13 Μήνυμα από alakyr στο xda: http://www.facebook.com/LGItalia/pos...50496271322585 for those that don't underastand italian, lg said that they agree with the better performance and user experience of v20o but they aren't satisfied about the part about the signal then they are working on it and delayed the release then soon we could have another better room (or at least I hope =P) Αντε καιρος ηταν!!Να την διορθωσουν και να την δωσουν και επισημα(V20o) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Στη φαση που θα ειναι ετοιμη και θα κατεβαινει επισημα αυτο θα γινετε οπως και με την αναβαθμιση σε 2.3.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 διαβαζοντας αυτα τα σχολια, δεν μπορω να μην θυμηθω την ανακοινωση για το ICS και να χαμογελασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Καλησπερα,παιδια οποιος ενδιαφερεται πωλειται LG OPTIMUS 2X 5 μηνων σε αριστη κατασταση με πολλα αξεσουαρ ελληνικο απο κωτσοβολο 250ευρω.6977807762 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts