Jump to content

npor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About npor

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

npor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ναι αυτό είναι. Σε ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα σας, επειδή πρόκειται να προχωρήσω σε αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου για άνθρωπο με υποβοηθούμενη ακοή, θα μπορούσε κάποιος που έχει στην κατοχή του τη συσκευή να επιβεβαιώσει εάν στις ρυθμίσεις των κλήσεων υπάρχει η επιλογή βοηθήματα ακοής. Σας ευχαριστώ.
  3. Αθήνα, Θα επικοινωνήσω με το eshop που μου έδωσες αν και φοβάμαι ότι δεν κάνουν αυτά που βλέπω. Το δικό μας βύσμα είναι 2.5mm έξω και 0.8mm μέσα. Θα το παραγγείλω απ' έξω να τελειώνει η ιστορία, απλά έλεγα για πιο γρήγορα. Μου κάνει αίσθηση με τόσα κινέζικα ταμπλετάκια (που πολλά από αυτά έχουν το συγκεκριμένο βύσμα) δεν βρίσκω αυτό το usb καλώδιο έστω. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τέλεια θα πάω στην πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ
  4. Πήγα σε δύο γνωστά καταστήματα ηλεκτρονικών αλλά δεν είχαν το βύσμα για να φτιάξω το καλώδιο. Αλλά δεν έχω καταφέρει ούτε καν κάτι τέτοιο να βρω
  5. Μου έσπασε το βυσματάκι που μπαίνει στην είσοδο της τροφοδοσίας. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορείς να προμηθευτείς το καλώδιο της τροφοδοσίας ή φορτιστή ή κάποιο αντάπτορα από κατάστημα στην Ελλάδα; Ευχαριστώ
  6. Ύστερα από σχετική έρευνα αποφάσισα και εγώ ότι το συγκεκριμένο tablet με καλύπτει για το σκοπό που το θέλω. Έκανα την παραγγελία μου από τις 14/5 στο pandawill όπου φαινόταν διαθέσιμο, αλλά όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσει. Θα ήθελα κατά προτίμηση, εάν κάποιος έκανε παραγγελία πρόσφατα, η οποία προχώρησε, να μου υποδείξει από που το αγόρασε. Αλλιώς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα όπου δείχνει να το έχει σε στοκ. Αλλιώς θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αντίστοιχο σε hardware αλλά και ποιότητα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Νέο: Έκανα ερώτηση στο merimobiles και ισχυρίζονται ότι έχουν πάλι κάποια κομμάτια σε στοκ. Οπότε θα προχωρήσω εκεί σε νέα παραγγελία.
  7. Μου έχει έρθει και εμένα η αναβάθμιση, αλλά ακόμα περιμένω. Πριν προχωρήσω περιμένω τις όποιες αρνητικές εντυπώσεις από το ics. Έχει ήδη αναφερθεί παλιότερα για χειρότερο πληκτρολόγιο και σήμα GPS. Επιβεβαιώνονται; Απλά εκτός από την μπαταρία και το wifi σήμα δε βρίσκω άλλο (σημαντικό) λόγο να προχωρήσω σε αναβάθμιση, ειδικά αν χαλάει αυτά τα δύο που έχουν αναφερθεί και τα οποία θεωρώ βασικά.
  8. npor

    LG Optimus 2X (P990)

    Η αλήθεια ειναι πως δεν έχει τύχει να δοκιμάσω σε άλλο ρουτερ έως τώρα, καθώς χρησιμοποιώ το ίδιο ρούτερ και στο σπίτι και στη δουλειά, όμως τα desire που είχα καθώς και ενα xperia mini που βρίσκεται στο σπιτι δεν αντιμετωπιζουν τέτοιο προβλημα.
  9. npor

    LG Optimus 2X (P990)

    Καλημέρα, Αγόρασα το κινητό και εγώ πριν από περιπου 10 ημερες. Προκειται πραγματι για μια πολύ καλή συσκευή για τα χρήματά της, χωρίς όμως να λείπουν τα προβληματα. Ερχομενος σταδιακά από HTC desire και desire s sto optimus, σίγουρα ειμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις και την προσθήκη HDMI αλλά για να φέρω το κινητό στη χρηστικότητα του sense έβαλα go launher ex, dialer one, swift keyboard και opera mobile. Παρόλα αυτά το πιο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι παρόλο που έχω βαλει το wifi policy στο never, το κινητό χάνει το wifi μετα από κάποια λεπτα αδράνειας. Σημειώνω ότι οι πρώτη κίνηση που εκανα ήταν να περάσω την αναβαθμιση (2.3.4 V20L) μεσω υπολογιστη και μετά εργοστασιακές ρυθμίσεις, επίσης δε θα ήθελα να κανω root τη συσκευή και ακόμα περισσότερο να βάλω κάποια custom rom. Έχω κάνει αρκετή έρευνα και έχω δοκιμασει αρκετές λύσεις αλλα δεν έχει δουλέψει καμία. Έχω δοκιμασει διάφορες εφαρμογες από market έχω βαλει το κινητό σε σταθερή ip αλλά δεν έχω δει αποτέλεσμα. . Θα ήθελα τη βοηθειά σας εάν τυχόν γνωρίζει κάποιος λύση στο συγκεκριμένο.
  10. Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν το είχα προσέξει. Ψάχνω, για έναν φίλο, τον οικονομικότερο τρόπο να έχει internet στο σπίτι του μέχρις ότου ενεργοποιηθεί η σύνδεσή του (20 ημέρες περίπου) μετά από μετακόμιση. Άρα μάλλον αυτό που σκέφτηκα δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση.
  11. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω: Θέλω να αγοράσω πακέτο καρτοinternet 10 ημερών με 20 € και να βάλω τη sim σε ένα nokia 5800 που έχω για λειτουργεί ως usb modem στον υπολογιστή μου. Γίνεται ή είμαι αναγκασμένος να έχω usb modem. Εάν η ερώτηση έχει απαντηθεί (πιθανότατα) παλιότερα ζητώ συγγνώμη. Παρακαλώ παραπέμψτε με σε αντίστοιχα posts ή topics. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...