dimzan Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Εγω δεν καταλαβαινω που ειανι το δυσκολο κομματι. Αφου τα κινητα εχουν γιενι πλεον σαν τους υπολογιστες. Χτιζεις hardware και το software ειναι πασπαρτου. Παλια το περναγες με cdακι , τωρα απλ φλασαρεις τη ρομ του κινητου. Τι σόι ειναι αυτοι οι drivers που δεν τους υποστηριζει η ICS? αφου τα κινητα εχουν 5-6 μαρκες επεξεργαστες και αλλα 5-6 τσιπ καρτες γραφικων. Οπως το κοβω ειανι οτι η motherboard της lg χρειαζεται drivers που δεν ειναι ενσωματωμενοι στο λειτουργικο της ICS. Και τελοσπαντων μια προς τα πισω συμβατοτητα δεν υπαρχει? Εδω τα windows ηδη απο εποχη xp ειχαν επιλογη συμβατοτητας, απιθανο να γινει και στα κινητα? Θα μου πειτε θα χασουμε το h/w acceleration στα μενου, θα κερδισουμε ομως το real multitasking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. αλλα κατα την γνωμη μου ουτε και τοσο περιπλοκα. ειδικα για μια εταιρια κολοσσο οπως η lg, που ομως κατα τα ψεματα εχει μια περιορισμενη γκαμα high-end κινητα. αν παρατηρησουμε, θα δουμε οτι εχει 3-4 βασικα μοντελα που θα μπορει να φορεθει η ics. τι να πει δλδ και η samsung με πολυ περισσοτερα μοντελα με προδιαγραφες για ics.. απλα, οι ανθρωποι τα ξινουν... ωριστε η εξηγηση σας :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. αλλα κατα την γνωμη μου ουτε και τοσο περιπλοκα. ειδικα για μια εταιρια κολοσσο οπως η lg, που ομως κατα τα ψεματα εχει μια περιορισμενη γκαμα high-end κινητα. αν παρατηρησουμε, θα δουμε οτι εχει 3-4 βασικα μοντελα που θα μπορει να φορεθει η ics. τι να πει δλδ και η samsung με πολυ περισσοτερα μοντελα με προδιαγραφες για ics.. απλα, οι ανθρωποι τα ξινουν... ωριστε η εξηγηση σας :D :D αν συνεχισει ομως οι πελατες θα κανουν φτερα... δηλαδη αυτο που αρχιζουν να κανουν αυτοι της htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το root ανοίγω το USB debugging και σε όσες εκδόσεις του SuperOneClick δοκίμασα μου πετάει failed ή σταματάει στο Waiting for device (το έκανα on/off και το USB debugging σε αυτό το σημείο...) καμμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ρε παιδιά έχω πρόβλημα με το root ανοίγω το USB debugging και σε όσες εκδόσεις του SuperOneClick δοκίμασα μου πετάει failed ή σταματάει στο Waiting for device (το έκανα on/off και το USB debugging σε αυτό το σημείο...) καμμιά πρόταση; Αν έχεις 2.3.x δεν γίνεται root με superoneclick. Πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Παιδιά Καλημέρα! έχω ένα θέμα με την cyanogen mod δεν μπορώ να στείλω με τίποτα mms μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Υπάρχει καμμία εφαρμογή που να κάνει να αναβοσβήνουν τα πλήκτρα αφής του κινητού όταν έχουμε αναπάντητη ή μήνυμα,χωρίς root όμως,κάτι σαν το touch key lights που δεν λειτουργεί με την gingerbread? Ευχαριστώ. Αυτο ζηταω και εγω εδω και μια εβδομαδα αλλα δεν εχω παρει απαντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Αφου το λεει το ιδιο το προγραμμα οτι δεν γινεται χωρις root. Με την 2.3.4 η Lg κλειδωσε τον φωτισμο στα πληκτρα στο 100% και ξεκλειδωνει μονο με root. Τωρα γιατι το εκαναν ενας θεος ξερει, το ειχα κι εγω στην 2.2 και ξενερωσα αλλα δεν σκαω κι ολας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 To On-Screen Phone απ'οτι φαινεται "ρουφαει" μπολικη μπαταρια. Αν το ξηλωσω απ το κινητο θα εχει καποια συνεπεια στην λειτουργια του ; Γιατι την εφαρμογη του δεν βλεπω ποτε να την χρησιμοποιω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 To On-Screen Phone απ'οτι φαινεται "ρουφαει" μπολικη μπαταρια. Αν το ξηλωσω απ το κινητο θα εχει καποια συνεπεια στην λειτουργια του ; Γιατι την εφαρμογη του δεν βλεπω ποτε να την χρησιμοποιω Δεν ειναι αναγκη να τα ξηλωσεις προγραμματα που δεν τα χρησιμοποιεις.Μπορεις να τα κανεις και Freeze(παγωμα) εαν εισαι rooted φυσικα με καποιο προγραμμα που εχει τετοια επιλογη,οπως το "MyBackup Pro"..."Titanium Backup"..."AntTek App Manager Pro"κ.α. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν ειναι αναγκη να τα ξηλωσεις προγραμματα που δεν τα χρησιμοποιεις.Μπορεις να τα κανεις και Freeze(παγωμα) εαν εισαι rooted φυσικα με καποιο προγραμμα που εχει τετοια επιλογη,οπως το "MyBackup Pro"..."Titanium Backup"..."AntTek App Manager Pro"κ.α. Πως το κάνουμε Freeze(πάγωμα) με το Titanium ??? βήματα παρακαλώ..!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πως το κάνουμε Freeze(πάγωμα) με το Titanium ??? βήματα παρακαλώ..!:D Με το Titanium δεν ξερω γιατι δεν το εχω εγκατεστημενο.Με το Mybackup Pro που το εχω ξερω.Ανοιγεις την εφαρμογη,επιλεγεις MyToolbox,και στην συνεχεια επιλεγεις System apk για να σου ανοιξουν οι εφαρμογες του συστηματος.Επιλεγεις οποια η οσες θελεις κανωντας τικ το κουτακι διπλα απο την καθε εφαρμογη και στην συνεχεια επανω αριστερα πατας τη button που λεει Freeze,επιβεβαιωνεις με Ok και εισαι ενταξει.Βεβαια το MyBackup Pro δεν ειναι Free και δεν ξερω αν την επιλογη "MyToolbox το εχει και στην Free εκδοση. Ισως καποιος rooted και με Titanium μπορει να σου πει.Σορρυ. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Πως το κάνουμε Freeze(πάγωμα) με το Titanium ??? βήματα παρακαλώ..!:D Titanium backup: (καταρχήν το έχω στα αγγλικά, καθώς στα ελληνικά μερικά πράγματα δεν φαίνονται καλά και ότι βοήθεια ψάξω από το διαδίκτυο είναι στα αγγλικά) Ανοίγεις το Titanium, πας στο tab Backup/Restore, πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις και στο παράθυρο που ανοίγει κάνεις Freeze! Απλά και γρήγορα. (Υπόψη ότι έχω την paid έκδοση, λεφτά που πιάσανε τόπο με τα τόσες φορές που το χρησιμοποιώ!) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Titanium backup: (καταρχήν το έχω στα αγγλικά, καθώς στα ελληνικά μερικά πράγματα δεν φαίνονται καλά και ότι βοήθεια ψάξω από το διαδίκτυο είναι στα αγγλικά) Ανοίγεις το Titanium, πας στο tab Backup/Restore, πατάς πάνω στην εφαρμογή που θέλεις και στο παράθυρο που ανοίγει κάνεις Freeze! Απλά και γρήγορα. (Υπόψη ότι έχω την paid έκδοση, λεφτά που πιάσανε τόπο με τα τόσες φορές που το χρησιμοποιώ!) Titanium-αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα-πατας την εφαρμογη που θες και στο παρθυρο που ανοιγει πατας "ΔΙΑΚΟΠΗ",την απενεργοποιει και δεν εμφανιζει το εικονιδιο στις εφαρμογες. αν θες να την απεγκαταστισεις πατας το αντιστοιχο. οντως τα λεφτα της τα αξιζει!! Edited December 19, 2011 by tzacool2 Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Αν στην stock version 2.3.4 κάνεις root μετά έχεις πρόβλημα με τα updates της lg (πρέπει να τα κάνεις manual) ή δουλεύεουν κανονικά? Edited December 19, 2011 by jimtheo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Λιγη βοηθεια?Που ακριβως? Εννοεις στο "Οδηγοι για Νεους Χρηστες του Optimus 2x"? Ευχαριστω Εδώ 2.3.4 Root Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) την CyanogenMod 7.1 stable με Android 2.3.7 την εχει βαλει κανεις? τι διαφορες εχει με την 2.3.4 v20l ?? ειναι καλυτερη ??? :confused: επισης βλεπω οτι το τηλεφωνο μας εχει μνημη RAM 372MB . . . 512 δεν ειχε και καλα ??? :confused: Edited December 19, 2011 by Nicolas_D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Εδ 2.3.4 Root Νασαι καλα Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα παιδια!μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το πληκτρολογιο της LG με ελληνικα για να το περασω στη cm7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα και απο εμενα, η εφαρμογη λήψεις δουλευει σε κανεναν? :confused::confused: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλησπερα και απο εμενα, η εφαρμογη λήψεις δουλευει σε κανεναν? :confused::confused: καλη ερωτηση φιλε μου . . :lol: κ μενα τπτ . . . ληψεις απτο market η απο bluetooth και μολις παω στην εφαρμογη αυτη δεν βλεπω τπτ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 καλη ερωτηση φιλε μου . . :lol: κ μενα τπτ . . . ληψεις απτο market η απο bluetooth και μολις παω στην εφαρμογη αυτη δεν βλεπω τπτ :confused: υποτίθεται οτι αυτη η εφαρμογή δείχνει τι κατεβαζεις απο μαρκετ η bluetooth η ιντερνετ αλλα δεν βλεπω να δουλευει:cry::cry::cry::cry: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Κανένας mod δεν μπορεί να σβήσει την "δημοσκόπηση" που είναι από πάνω στο θέμα; Δεν νομίζω ότι προσθέτει τίποτα.... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maryv9 Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Καλησπέρα! θέλω να αγοράσω ένα LG optimus 2x. Έψαξα απο το skroutz και το βρήκα περίπου στα 300-350 ευρώ αλλά τα μαγαζιά που το έχουν σε αυτή την τιμή δεν ανήκουν σε κάποια γνωστή αλυσίδα καταστημάτων. Έχω διαβάσει οτι πολλοι έχουν αγοράσει και τακουτιά είναι ανοιχτα ή οτι λοίπουν αξεσουάρ γιατι κάτι παίζει με τον τρόπο που τα εισάγουν. Επίσης από θέμα εγγύησης ειναι εντάξει;;; Να αγοράσω απο τετοιο καταστήματα;;; τι πρέπει να τους ρωτήσω πριν το αγοράσω;;; Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει......Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Εγώ το πήρα από ένα τέτοιο μαγαζί (δηλαδή από τα πιο φθηνά που βγάζει το skroutz) αλλά ήταν Αθήνα και επέλεξα να πάω να το πάρω εγώ από εκεί. Οπότε είδα το κουτί με τη ζελατίνα του, το άνοιξα επιτόπου για να επιβεβαιώσω ότι όλα είναι ΟΚ, άρα και φθηνό και καλό :cool: Κάνε το ίδιο... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts