ytses Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Στην 2.3.4 υποστηριζεται proxy απο το λειτουργικο κατευθειαν ή χρειαζεται παλι proxy software (π.χ proxydroid) και root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartoonistas Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Απευθυνομαι σε αυτους που εχουν παει την συσκευη τους στο service. Σε περιπτωση που παραδωσω την συσκευη για επισκευη, πρεπει να την παραδωσω φορμαρισμενη? και ρωτω σχτικα με τα προσωπικα δεδομενα που βρισκονται μεσα..(κωδικοι e-mail τηλεφωνα κτλπ) Σχετικα με την ποιοτητα του service.. η συσκευη σας παραδοθηκε σε καλη κατασταση? γρατζουνιες ελατωματα...κτλπ Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Απευθυνομαι σε αυτους που εχουν παει την συσκευη τους στο service. Σε περιπτωση που παραδωσω την συσκευη για επισκευη, πρεπει να την παραδωσω φορμαρισμενη? και ρωτω σχτικα με τα προσωπικα δεδομενα που βρισκονται μεσα..(κωδικοι e-mail τηλεφωνα κτλπ) Σχετικα με την ποιοτητα του service.. η συσκευη σας παραδοθηκε σε καλη κατασταση? γρατζουνιες ελατωματα...κτλπ Ευχαριστω εκ των προτερων Η εμπειρία μου αφορά 1) το σέρβις στη Θεσσαλονίκη που δυστυχώς το πέτυχα όταν έληγε η σύμβαση με την LG και το έστειλαν πίσω όπως ήρθε (χωρίς να επισκευαστεί-είχε πρόβλημα στο ακουστικό) 2) το σέρβις στους Αμπελόκηπους (πίσω από τον πύργο Αθηνών). Εκεί ήταν άψογοι. Την είχα πάει φορμαρισμένη, μονο επαφές είχα μέσα. Δηλαδή το gmail φαινόταν. Υπάρχει όμως θέμα σχετικό με το σερβις Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) H LG έχει onsite εγγύηση. Εσείς γιατί το "πηγαίνετε" στο service? http://www.bloglg.gr/2011/07/%ce%b7-lghere4u-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%ce%bf%cf%85/ Edited November 9, 2011 by |)@|2kW|n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 (edited) H LG έχει onsite εγγύηση. Εσείς γιατί το "πηγαίνετε" στο service? http://www.bloglg.gr/2011/07/%ce%b7-lghere4u-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%ce%bf%cf%85/ Επειδη οταν μεσολαβει η εταιρια κουριερ θελει 2 με 3 μερες παραπανω η διαδικασια και μερικοι, συμπεριλαμβανομενου και εμου, ειμαστε ανυπομονα παιδια περνουμε την κατασταση στα χερια μας. Παντως ειναι ωραιο το προγραμμα που εχει φτιαξει η LG για παραλαβη/παραδοση απο το σπιτι. Edited November 10, 2011 by nikos92 Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 1) Υπάρχει η 2.3.4 σε αρχείο .zip που μπορεί να περαστεί μέσω clockworkmod recovery. Εκεί παραμένει η baseband αυτή που είχες πριν. Αν θέλεις την καινούρια (τρίτη έκδοση της 725) πρέπει να την περάσεις μόνος σου. 2) Υπάρχει σε kdz, που αναβαθμίζει το κινητό, χωρίς να χάνονται τα δεδομένα (αυτή πρακτικά περνάει το εργαλείο της LG) Δεν τη έχω δοκιμάσει, λογικά πρέπει ναι αυτο ρωταω μονη της πως τη βαζουμε και γιατι αναφερεις οτι θα υπαρχει προβλημα? αφου στις οδηγιες σου ενα αρχειο περναμε ετσι και αλλιως thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ναι αυτο ρωταω μονη της πως τη βαζουμε και γιατι αναφερεις οτι θα υπαρχει προβλημα? αφου στις οδηγιες σου ενα αρχειο περναμε ετσι και αλλιως thanks Τα αρχεία .zip τα βάζουμε μέσω clockword recovery (χωρίς αποσυμπίεση) Το αρχείο αυτό μπορεί να είναι τμήμα του πακέτου, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν περιλαμβάνει την baseband που δεν μπορεί να μπεί με αυτή τη μέθοδο. Η baseband μόνη της ή με την rom (είναι ξεχωριστά πράγματα αλλά μπορεί να συνυπάρχουν) μπαίνει με φλασάρισμα. (κινητό χωρίς μπαταρία συνδεδεμένο με PC) Χωρίς να είναι ακριβώς έτσι, είναι κάτι ανάλογο με το BIOS (Baseband) και το OS (rom). Αν και η baseband κυρίως έχει να κάνει με την διαχείρηση των συσκευών επικοινωνίας (GSM, BT, WiFi κλπ). Η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση είναι να τα βάζουμε παρέα, για να είναι σίγουρο ότι κουμπώνουν απόλυτα. Θεωρητικά θα έπρεπε και χώρια να μην υπάρχει πρόβλημα αλλά διάφορα "σκουπίδια" μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Θέλει πολύ διάβασμα για να είναι κανείς σίγουρος τι κάνει, καλό είναι και ένα σχετικό background σε Linux. Οι πολύ λίγες πληροφορίες που έχω μαζέψει είναι περισσότερο με trial and error, οπότε δεν είναι κωδικοποιημένες σε βαθμό που να "ξέρω τι λέω" :X Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Κατ αρχην η διαδικασία ειναι για CM. 2ον μειώνει την διάρκεια ζωής της Καρτας μνημης. 3ον απο την στιγμη που βάλατε CM χασατε και την εγγύηση :D Μετα απο αυτο θα εχετε 10+ σελίδες ανοιχτες στον Browser θα κανετε multitasking πχ θα παιζετε dunfeon defenders θα επιστρέφετε στον browser και θα ειναι ακομα ανοιχτες οι σελίδες. Λιγα λογια για το τεχνικό μέρος: Το android εχει πολύ καλη διαχείρηση μνήμης. Θεωρητικά η εφαρμογή που βρίσκετε στο προσκήνιο περνει οση μνημη χρειάζεται και οι εφαρμογές παρασκηνίου αν δεν υπάρχει αρκετή μνήμη να παραμείνουν ανοιχτές αφήνουν ενα μικρο αποτύπωμα του τί κανανε ωστε να δουλεύει το multitask. ΠΧ ο browser στο αποτύμωμα λέει ειχα τις τάδε σελίδες ανοιχτες. Αν δεν αρκει η μνήμη ενω κάνουμε κατι άλλο θα κλήσει τον browser αλλα δεν θα χάσουμε τις σελίδες. Cool ε? ΟΧΙ Εμένα προσωπικά μου σπάει τα νεύρα ενω serfαρω να μου ερχετε ενα μήνυμα να το διαβάζω και οταν επιστρέφω να ξαναφορτώνει την σελίδα. Ή οταν σερφάρω και πάω στο desktop να ξαναφορτώνει τα widgets. Γιατι λοιπόν δεν υπάρχει "εικονική μνήμη" οπως σε windows ή swap partition οπως σε linux? Λόγο των "χαμηλων" ταχυτήτων των microSD αλλα κυρίως διοτι με το συχνό write μειώνεται η διάρκεια ζωής τους! Αν λοιπον σχεδιάζεται να κρατήσεται την SD πανω απο 2-3 χρονια η δευτερη μέθεδος δεν ειναι για εσάς. Παμε να δουμε λοιπον τους 2 τροπος που μπορουμε να αυξήσουμε την μνήμη. 1) Στο καλό μας το cyanogen ενώ εχει υποστήριξη για swap file χρησιμοποιεί κατι που δεν εχει τα παραπάνω μειονεκτιματα για να αυξήσει την μνήμη. Ονομάζετε compcache (Compressed Caching) και αυτο που κανει ειναι να δεσμεύει ενα κομάτι της μνημης και να βάζει συμπιεσμένα εκει τα δεδομένα αυξάνοντας το μεγεθος της μνήμης κατα ένα σεβαστο ποσο. Δειτε πως ειναι η μνήμη με το compcache ανοιχτο # free free total used free shared buffers Mem: 381972 331704 50268 0 3004 -/+ buffers: 328700 53272 Swap: 99304 6872 92432 ουσιαστικά εχουμε 381 κυρίας μνήμης και 99 compcache! Για να την ενεργοποιήσουμε πάμε settings ->Cyanogenmod Setting -> Επιδόσεις -> Χρήση Compcaxhe RAM -> 26% To κινητό μας είναι υπεραρκετά γρήγορο ώστε να χρησιμοποιεί το μέγιστο χωρίς να κολλάει 2) O δεύτερος τρόπος έχει λίγο περισσότερη φασαρία να γίνει αλλά προσφέρει περισσότερη εικονική μνήμη με τα μειονεκτήματα που ανάφερα πιο πάνω. # free free total used free shared buffers Mem: 381972 364564 17408 0 15836 -/+ buffers: 348728 33244 Swap: 262136 5220 256916 Οπως βλέπετε η εικονική μνήμη αυξήθηκε κατα πολύ. Στο πανω παράδειγμα χρησιμοποιώ swap file που ειναι και το πιο εύκολο όμως δεν ειναι το ιδανικό. Το ιδανικό θα ήταν να είχα ενα swap partition ωστε να "χαλαει" μονο αυτο. Όμως οπως ειπα η φθορά ειναι μικρή για τα δεδομένα της τεχνολογίας. Σαν θέση έχω θέση το /mnt/sdcard/swapfile.swp Αν καποιος έχει κάνει resize τα partitions του κινητου μπορει να το βάλει στην εσωτερική καρτα μνήμης στο /cache που ειναι μαλλον το πιο ιδανικο. Για να μπορέσουμε να το ενεργοποιήσουμε θα χρειαστουμε την εφαρμογή swapper Ανοίγοντας την εφαρμογή μας ζητητε superuser αδεια οποτε παταμε επετρεψε Παταμε το πλήκτρο μενου και πάμε στα settings Run at boot V Swap place /mnt/sdcard Swap size 256 (εχω βαλει το μέγιστο αλλα το νουμερο μπορει να αλλάξει αναλογα την ταχύτητα της sdcard. περιτό να πω οτι αν εχετε μια sd card class 4 μπορει να κανει το τηλέφωνο αργο!!! Εγω εχω class 10 και ειμαι πολυ ευχαριστημένος αλλα δεν εχω δοκιμάσει σε πιο αργες καρτες) Swappiness 60% (ομοίως με το προιγουμενο. Οσο πιο αργή η καρτα τοσο πιο χαμηλα πρεπει να το εχουμε. Αν το βάλουμε 100% ακομα και σε class 10 καρτα παρατηρούμε lags) Βγένουμε απο τα settings και πατάμε ON! Λιγο υπομονή να φτιάξει το πρόγραμμα το swap file και είμαστε έτοιμοι Για να το δοκιμάσουμε παταμε στο terminal "free" Αυτο ήτανε! Μια ιδεα πως θα ειναι με compache και swap ενεργοποιημνενο # free free total used free shared buffers Mem: 381972 368328 13644 0 11688 -/+ buffers: 356640 25332 Swap: 361440 22928 338512 Edited November 10, 2011 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 http://www.bloglg.gr/2011/11/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-lg-optimus-2x-p990-open-market-%CF%83%CE%B5-android-2-3-gingerbread/ Τι έχετε να πείτε;Σε εμένα δεν ήρθε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παιδιά να ρωτήσω και γω κάτι με τη σειρά μου. Το είδα το συγκεκριμένο μοντέλο στο site birdphone.gr σε άσπρο χρώμα: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-P990-Optimus-2x-White.aspx αλλά σε καφέ όπως λέει στο site ο φακός του δεν είναι στο ίδιο σημείο με το άσπρο: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/LG-P990-Optimus-2x-Brown.aspx Είναι το ίδιο κινητό;; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 το ασπρο που βλεπεις στις εικονες ειναι το optimus black/white p970 προφανως εχουν κανει λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocobillys Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Επειδη οταν μεσολαβει η εταιρια κουριερ θελει 2 με 3 μερες παραπανω η διαδικασια και μερικοι, συμπεριλαμβανομενου και εμου, ειμαστε ανυπομονα παιδια περνουμε την κατασταση στα χερια μας. Παντως ειναι ωραιο το προγραμμα που εχει φτιαξει η LG για παραλαβη/παραδοση απο το σπιτι. αν το πας το πρωι μεχρι το μεσημερι το περνεις ετσι εκαναν σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 παιδια καλησπερα! Ψαχνω να το αγορασω το κινητακι μεταχειρισμενο βεβαια κ επειδη ειναι παρα πολλες οι σελιδες κ δεν εχω χρονο θα ηθελα μια μικρη βοηθεια: α) Ισχυει οτι το τηλ εχει χαμηλη ακουστικη? β) Απο μπαταρια πως παει? γ) Προβλημα υπερθερμανσης? δ) Το gps δουελευει αψογα? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 ωραίο tip! σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 μια χαρα η ακουστικη του, πλεον βεβαι εχω 2πλο BT γτι εχω και 2ο κινητο η μπαταρια ειανι βελτιωμενη με την 2.3 αν δεν το πειραξεις θα σου βγαλει 2 μερες. Με σχετικη χρηση wifi και gps εμενα μου βγαζει μια γεματη μερα και εχει, αλλα το βαζω στη μπριζα για να μη μεινω την επομενη. προβλημα υπερθερμανσης ουτε καν. αμα βεβαια ανοιξεις 3d παιχνιδι και το λιωνεις 2 ωρες θα φτασει τους 40 βαθμους το κινητο. το gps γενικως καλα παει, αν και κραταω κατι επιφυλαξεις γιατι τωρα με την αναβαθμιση μου χει κανει 2-3 κολπακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το gps μετά το επίσημο update μου κάνει κόλπα. Μου φαίνεται πως θα γυρίσω σε cyanogenmod. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το gps μετά το επίσημο update μου κάνει κόλπα. Μου φαίνεται πως θα γυρίσω σε cyanogenmod. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Και σε μένα πιάνει σήμα και μετά από 3-5 λεπτά το χάνει..!! και δεν τρέχει 4 μέρες τώρα το Sports Tracker WAY??? V20L 2.3.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 το ασπρο που βλεπεις στις εικονες ειναι το optimus black/white p970 προφανως εχουν κανει λαθος Και όμως, υπάρχει και σε λευκό!! Άλλο αν εκείνη η φωτογραφία είναι λάθος. Πχ: http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=2245 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Με το GPS εχουμε προβλημα,παντα πριν το χρησιμοποιησω το κλεινω το κινητο και το ξανα ανοιγω και ειμαι κομπλε,οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω αν δεν το κλεισω βρισκη αμεσως στιγμα αλλα μετα σταματαει.Εγω λεω σημερα να παρω στην LG να ενημερωσω μηπως πρεπει να κανουν κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Για πρώτη φορά σήμερα μου έκανε το άλλο τρελό. Ενώ φοράει stock (απλά rooted) το έβγαλα από τη φόρτιση πριν πάω για ύπνο και το πρωί έδειχνε 90% (~7 ώρες) Λέω μέσα μου "πολύ καλό". Φτάνω στο γραφείο, το τηλέφωνο ζεστό και η μπαταρία στο 94% !!!!!:confused: Λέω δεν παίζει αυτό, κάνω επανεκκίνηση και η μπαταρία στο 29%! :X Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Για πρώτη φορά σήμερα μου έκανε το άλλο τρελό. Ενώ φοράει stock (απλά rooted) το έβγαλα από τη φόρτιση πριν πάω για ύπνο και το πρωί έδειχνε 90% (~7 ώρες) Λέω μέσα μου "πολύ καλό". Φτάνω στο γραφείο, το τηλέφωνο ζεστό και η μπαταρία στο 94% !!!!!:confused: Λέω δεν παίζει αυτό, κάνω επανεκκίνηση και η μπαταρία στο 29%! :X Κανε άλλη μια επανεκκίνηση και μπορεί να φτιάξει και καφέ...!!!!:lol: Μου φαίνεται πάει σαν την οικονομία της Ελλάδας.. κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάθε παλιά Rom και καλύτερα..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Κανε άλλη μια επανεκκίνηση και μπορεί να φτιάξει και καφέ...!!!!:lol: Μου φαίνεται πάει σαν την οικονομία της Ελλάδας.. κάθε πέρυσι και καλύτερα, κάθε παλιά Rom και καλύτερα..!!;) Τουλάχιστον μας μιλάει: "Ρε συ, δεν με βλέπεις που καίω; κάτι δεν πάει καλά έχω πυρετό!" Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Μόλις επέστρεαψα σε στοκ.... Σε CM7 Κόλλαγε κάποιες φορές η βιντεοκάμερα/φωτογραφική αφού είχα τραβήξει το υλικό μου με αποτέλεσμα να χαθεί όταν κόλλαγε η εφαρμογή Με κάποιες custom που δοκίμασα ήταν επίσης ασταθείς οπότε καλύτερα στοκ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Btw Που είναι το thread που λέει ποιες εφαρμογές μπορουμε να freezeάρουμε/ αφαιρέσουμε ( προτιμώ το freeze αλλά άμα είναι καλύτερα να αφαιρεθούν τότε ΟΚ) και με ποιες εφαρμογές το κάνουμε ; Edited November 11, 2011 by jedimastermaniac Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Με το GPS εχουμε προβλημα,παντα πριν το χρησιμοποιησω το κλεινω το κινητο και το ξανα ανοιγω και ειμαι κομπλε,οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω αν δεν το κλεισω βρισκη αμεσως στιγμα αλλα μετα σταματαει.Εγω λεω σημερα να παρω στην LG να ενημερωσω μηπως πρεπει να κανουν κατι. Το θέμα με την επανεκκίνηση.....και το GPS μήπως λύνεται με το Fast Reboot...!!! https://market.android.com/details?id=com.greatbytes.fastreboot&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncmVhdGJ5dGVzLmZhc3RyZWJvb3QiXQ.. ***Δοκίμασα το Fast Reboot και όντως ανοίγει και πιάνει πλέων το GPS ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ...!! Edited November 11, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts