Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mediamarkt σιγουρα το εχει

μόλις γύρισα από saturn και το χει 489...ενώ το πλαισιο 399 πήγα και σε ένα από αυτα του σκρουτζ αλλά μου ειπαν οτι δεν κανου δοσεις με καρτα παρα μονο αμεση χρεωση επισης το τηλεφωνο ειναι απο γερμανια και οτι οποιο προβλημα θα εχω θα τους το πηγαινω εκει γιατι στην lg μου ειπε πως δεν θα το αναλάβουν.

Και εγώ προς τα εκει γέρνω για αυτο και πιστευω πώς όντως για τα λεφτά του ειναι πολύ καλό και μικρες διαφορες εχει απο το s2 άσε που σε συγκριτικά που ειδα σε καποιες περιπτωσεις όπως στα παιχνίδια ειναi και καλυτερο λόγω nvidia;)

Σε άλλες εφαρμογες εχουν απειροελάχιστες διαφορές....ακόμα και στο εξωτερικό ηχειο ειναι καλυτερο του lg

Η βασικη διαφορα για εμενα ειναι η οθονη..LCD το ενα super AMOLED το αλλο..α και η ram που στο μελλον μπορει να παιξει το ρολο της.

μόλις γύρισα από saturn και το χει 489...ενώ το πλαισιο 399 πήγα και σε ένα από αυτα του σκρουτζ αλλά μου ειπαν οτι δεν κανου δοσεις με καρτα παρα μονο αμεση χρεωση επισης το τηλεφωνο ειναι απο γερμανια και οτι οποιο προβλημα θα εχω θα τους το πηγαινω εκει γιατι στην lg μου ειπε πως δεν θα το αναλάβουν.

Ουτε αυτοι δε ξερουν τι σου ειπαν..η εγγυηση της lg για ευρωπαικα προιντα εχει ισχυει και στην Ελλαδα..το προβλημα ειναι οτι σε περιπτωση αντικαταστασης (δηλαδη που δεν επιδιορθωνεται η συσκευη δε μπορουν να κανουν αντικατασταση γιατι δεν επιτρεπεται λογιστικα στην ελληνικη αντιπροσωπεια κατι τετοιο δεδομενου οτι ειναι γερμανικο π.χ στην περιπτωση σου και ακουγεται και λογικο) . Αυτα στα λεω γιατι τα ξερω απο πρωτο χερι..τωρα αν αλλαξε κατι δεν το ξερω.

Το καλυτερο και σωστοτερο ειναι να παρεις στην LG Eλλας και να ρωτησεις εναν ενημερωμενο υπαλληλο για πληροφοριες σε θεματα εγγυησης να σου πει τι παιζει (θα ζητησεις και το ονομα του γιατι ποτε δε ξερεις... ) .

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Administrators
και σε μενα το ιδιο κανει και μετα λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμη στην περιοχη μου και με παραπεμπει σε google maps.

Σιγα το προγραμμα, εβαλα το sygic και ηρεμισα

Περισσότερα για τα προγράμματα πλοήγησης εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Εχω αγοράσει πολλες φορες απο αυτους....εχεις την εγγυηση σου κανονικα μην ανησυχεις.Απλως επικοινωνησε για την παραγγελια σου στο κεντρικο οχι σε υποκαταστηματα.

Η βασικη διαφορα για εμενα ειναι η οθονη..LCD το ενα super AMOLED το αλλο..α και η ram που στο μελλον μπορει να παιξει το ρολο της.

Ουτε αυτοι δε ξερουν τι σου ειπαν..η εγγυηση της lg για ευρωπαικα προιντα εχει ισχυει και στην Ελλαδα..το προβλημα ειναι οτι σε περιπτωση αντικαταστασης (δηλαδη που δεν επιδιορθωνεται η συσκευη δε μπορουν να κανουν αντικατασταση γιατι δεν επιτρεπεται λογιστικα στην ελληνικη αντιπροσωπεια κατι τετοιο δεδομενου οτι ειναι γερμανικο π.χ στην περιπτωση σου και ακουγεται και λογικο) . Αυτα στα λεω γιατι τα ξερω απο πρωτο χερι..τωρα αν αλλαξε κατι δεν το ξερω.

Το καλυτερο και σωστοτερο ειναι να παρεις στην LG Eλλας και να ρωτησεις εναν ενημερωμενο υπαλληλο για πληροφοριες σε θεματα εγγυησης να σου πει τι παιζει (θα ζητησεις και το ονομα του γιατι ποτε δε ξερεις... ) .

για την ακριβεια μου ειπε η κοπέλα στην υποδοχη πώς ''κανονικά'' πρεπει να στο φτιαξει η lg γιατι εχει ευρωπαική εγγύηση.απλά μου ειπε πώς θα πρεπει να ''φωναξεις ''λιγο γιατι αμα δουν συσκευη από αλλη χωρα κανουν τους δυσκολους.Επίσης μου ειπε πώς ότι και να γινει εχουν δικό τους σερβις εκει απο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα και πως οτι χρειαστω να τους το πάω γιατι αν χρειαστει αναβαθμιση και πάω να την κανω μόνος μου υπάρχει περιπτωση να χαθουν τα ελληνικά.:worry:

δες λίγο τις αξιολογήσεις του.........

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

για την ακριβεια μου ειπε η κοπέλα στην υποδοχη πώς ''κανονικά'' πρεπει να στο φτιαξει η lg γιατι εχει ευρωπαική εγγύηση.απλά μου ειπε πώς θα πρεπει να ''φωναξεις ''λιγο γιατι αμα δουν συσκευη από αλλη χωρα κανουν τους δυσκολους.Επίσης μου ειπε πώς ότι και να γινει εχουν δικό τους σερβις εκει απο το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο καταστημα και πως οτι χρειαστω να τους το πάω γιατι αν χρειαστει αναβαθμιση και πάω να την κανω μόνος μου υπάρχει περιπτωση να χαθουν τα ελληνικά.:worry:

το θεμα ειναι ναι ειναι σωστη συσκευη με ολα τα παρελκομενα της...γιατι εχω ακουσει απο παλιοτερους χρηστες δεν ειχε μεσα το καλωδιο hdmi που προβλεπεται απο την ελληνικη αντιπροσωπια!απο την στιγμη που προβλεπεται πρεπει κ ο καθε μαγαζατορας αμα θελει να ειναι οκ στο πελατη του να εχει οπως πρεπει την συσκευη με ολα μεσα κομπλε.

το θεμα ειναι ναι ειναι σωστη συσκευη με ολα τα παρελκομενα της...γιατι εχω ακουσει απο παλιοτερους χρηστες δεν ειχε μεσα το καλωδιο hdmi που προβλεπεται απο την ελληνικη αντιπροσωπια!απο την στιγμη που προβλεπεται πρεπει κ ο καθε μαγαζατορας αμα θελει να ειναι οκ στο πελατη του να εχει οπως πρεπει την συσκευη με ολα μεσα κομπλε.

Το καλωδιο hdmi δε περιεχεται στη συσκευασια της συσκευης σε ολες τις ευρωπαικες χωρες οπως συμβαινει στην Ελλαδα.Οποτε δεν ξερω αν ειναι θεμα του πολιτη,αν σου εχει εξηγηθει βεβαια οτι το κινητο δεν ειναι ελληνικο.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Απο εκεί το έχω πάρει και εγώ και όταν χρειάστηκα υποστήριξη απο την LG δεν είχα κανενα πρόβλημα. Πληροφοριακά ήταν απο την Γερμανία το δικό μου.

κι εγω απο εκει το πηρα τον ιουλιο 390 ευρω. σε 2 μερες μου το εφεραν

XPERIA Z1

εγώ πάντως πήγα εδώ εχθές..http://www.birdphone.gr/gr/prdid/c84277246a614f06a4c4f406699b0f3b/productinfo.aspx και μου ειπαν αυτα που σας ειπα.

απλά δεν το αγόρασα γιατι δεν κάνει δόσεις με την κάρτα, παρά θελει τα λεφτά μετρητά.

Παιδια να ρωτησω κατι,σχετικα με την εξωτερικη SD.

Διευκρινηση,το κινητο δεν ειναι πειραγμενο,κανω τις ενημερωσεις που κανει η LG,εχω την εκδοση 2.2.2

Λοιπον οταν βαζω μαζικη αποθηκευση στο USB ο υπολογιστης μου ανοιγει μονο την εσωτερικη SD του κινητου για ανταλλαγη αρχειων. Την εξωτερικη που του εχω βαλει και βλεπει κανονικα το κινητο,δε μπορω να τη δω στο pc και αρα να περασω εκει αρχεια κλπ..

Τι κανω γι'αυτο,υπαρχει λυση? Το'χει δει κι αλλος? Οταν(ποτε?) κανουν την αναβαθμιση στην 2.3 διορθωνεται?

Παιδια να ρωτησω κατι,σχετικα με την εξωτερικη SD.

Διευκρινηση,το κινητο δεν ειναι πειραγμενο,κανω τις ενημερωσεις που κανει η LG,εχω την εκδοση 2.2.2

Λοιπον οταν βαζω μαζικη αποθηκευση στο USB ο υπολογιστης μου ανοιγει μονο την εσωτερικη SD του κινητου για ανταλλαγη αρχειων. Την εξωτερικη που του εχω βαλει και βλεπει κανονικα το κινητο,δε μπορω να τη δω στο pc και αρα να περασω εκει αρχεια κλπ..

Τι κανω γι'αυτο,υπαρχει λυση? Το'χει δει κι αλλος? Οταν(ποτε?) κανουν την αναβαθμιση στην 2.3 διορθωνεται?

μάλλον κάτι δε μας γράφεις σωστά ή δεν έχεις καταλάβει ή και εγώ είμαι ανιστόριτος :X. όταν βάζουμε στα android το "μαζική αποθήκευση" (και γενικότερα στα smarphones) τότε ο υπολογιστής (χωρίς εξειδικευμένους drivers) αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα SD όπως συμβαίνει και με ένα από usb-flash-disk (και όχι την εσωτερική εννοώ). :ninja:

μάλλον κάτι δε μας γράφεις σωστά ή δεν έχεις καταλάβει ή και εγώ είμαι ανιστόριτος :X. όταν βάζουμε στα android το "μαζική αποθήκευση" (και γενικότερα στα smarphones) τότε ο υπολογιστής (χωρίς εξειδικευμένους drivers) αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα SD όπως συμβαίνει και με ένα από usb-flash-disk (και όχι την εσωτερική εννοώ). :ninja:

το 2Χ εχει 2 καρτες μνημης (η μια ειναι ενσωματωμενη) και οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη βγαζει 2 παραθυρα για τις αντιστοιχες καρτες μνημης

ο φιλος προφανως βλεπει μονο τη μια

το 2Χ εχει 2 καρτες μνημης (η μια ειναι ενσωματωμενη) και οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη βγαζει 2 παραθυρα για τις αντιστοιχες καρτες μνημης.ο φιλος προφανως βλεπει μονο τη μια

ναι σωστό και αυτό. εγώ πάντως δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή και χωρίς να έχω SD εξωτερική. έβγαλε κανονικά και τις 2 συντομεύσεις απλά περιεχόμενα είδα μόνο από τους καταλόγους της εσωτερικής. :O

ναι σωστό και αυτό. εγώ πάντως δοκίμασα να το συνδέσω στον υπολογιστή και χωρίς να έχω SD εξωτερική. έβγαλε κανονικά και τις 2 συντομεύσεις απλά περιεχόμενα είδα μόνο από τους καταλόγους της εσωτερικής. :O

ε πραφανως του φιλου εχει προβλημα.

αρχικα ας δοκιμασει και σε 2ο πισι να δει αν γινεται το ιδιο και βλεπουμε

Σωστα το καταλαβε ο dimzan.

Νομιζα οτι θα ηταν γενικο προβλημα,οτι κατι ειχε παραλειψει η LG.

Οποτε μηπως απλα φταιει οτι δεν εκανα ormat-διαμορφωση στην καρτα,βαζοντας την κατευθειαν απο το symbian nokia προηγουμενο κινητο μου. Υπεθεσα οτι αν ηταν να εχει προβλημα δε θα δουλευε καθολου. Με τη διαμορφωση λογικα θα λυθει?

Και ακομη κατι,το android music δεν αναγνωριζει ελληνικη γραμματοσειρα,και εμφανιζει τα ελληνικα αλαμπουρνεζικα. Ελπιζουμε καποια στιγμη συντομα να διορθωθει αυτο ή απλα παμε σε καποιο αλλο προγραμμα?

Σωστα το καταλαβε ο dimzan.

Νομιζα οτι θα ηταν γενικο προβλημα,οτι κατι ειχε παραλειψει η LG.

Οποτε μηπως απλα φταιει οτι δεν εκανα ormat-διαμορφωση στην καρτα,βαζοντας την κατευθειαν απο το symbian nokia προηγουμενο κινητο μου. Υπεθεσα οτι αν ηταν να εχει προβλημα δε θα δουλευε καθολου. Με τη διαμορφωση λογικα θα λυθει?

Και ακομη κατι,το android music δεν αναγνωριζει ελληνικη γραμματοσειρα,και εμφανιζει τα ελληνικα αλαμπουρνεζικα. Ελπιζουμε καποια στιγμη συντομα να διορθωθει αυτο ή απλα παμε σε καποιο αλλο προγραμμα?

Νομίζω για αυτό φταίνε τα windows με τα encoding τους όχι το android...

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Το καλωδιο hdmi δε περιεχεται στη συσκευασια της συσκευης σε ολες τις ευρωπαικες χωρες οπως συμβαινει στην Ελλαδα.Οποτε δεν ξερω αν ειναι θεμα του πολιτη,αν σου εχει εξηγηθει βεβαια οτι το κινητο δεν ειναι ελληνικο.

κοιτα δεν ειναι κ τιποτα πανακριβο το καλωδιακι...αλλα γιατι να τους το χαρισεις??10-20 ευρουλακια κυμενεται..και καποιο παιδι καπου εγραψε οτι δεν ειχε μεσα το καλωδιο hdmi.. και τους εκραξε κ του το στειλαν την επομενη μερα (κ δεν ηταν ελληνικο...ολλανδικο νομιζω).

και εφοσον αγοραζουμε απο ελληνικα καταστηματα δεν πρεπει να προβλεπεται ελληνικη εγγυηση προιοντων?

γιατι οι μαγκες τα φερνουνε ολλανδικα-γερμανικα κτλ?αρα τους κοστιζει λιγοτερο.ευτυχως η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη! πρεπει να φωναζουμε κ μεις λιγο οι καταναλωτες!εγω αν το παρω το optimus2x θα το απαιτησω..πρωτα θα παιξει τηλεφωνακι κ μετα αγορα...

παραδειγμα αυτο το καταστημα σου δινει το καλωδιο..ετσι αναφερει τουλαχιστον!

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=7670

με αυτα τα λεφτα περνεις μια μνημουλα η καμια θηκη...κ επειδη μεχρι τελος του μηνα περιμενω τι θα κανω αν το παρω η οχι..

γιατι ειδα κ το λευκο κ μου αρεσει πολυ...κ ρωτησα μεσω του γκρουπ lg hellas στο facebook αν θα κυκλοφορησει το λευκο στην χωρα μας και ποτε?? αν μου απαντησουν θα το αναφερω και δω.. :happy:

ερωτηση:καλυτερα 16 η 32 gb μνημη?οσο μεγαλυτερο class τοσο πιο γρηγορη μεταφορα δεδομενων σωστα?

κοιτα δεν ειναι κ τιποτα πανακριβο το καλωδιακι...αλλα γιατι να τους το χαρισεις??10-20 ευρουλακια κυμενεται..και καποιο παιδι καπου εγραψε οτι δεν ειχε μεσα το καλωδιο hdmi.. και τους εκραξε κ του το στειλαν την επομενη μερα (κ δεν ηταν ελληνικο...ολλανδικο νομιζω).

και εφοσον αγοραζουμε απο ελληνικα καταστηματα δεν πρεπει να προβλεπεται ελληνικη εγγυηση προιοντων?

γιατι οι μαγκες τα φερνουνε ολλανδικα-γερμανικα κτλ?αρα τους κοστιζει λιγοτερο.ευτυχως η εγγυηση ειναι πανευρωπαικη! πρεπει να φωναζουμε κ μεις λιγο οι καταναλωτες!εγω αν το παρω το optimus2x θα το απαιτησω..πρωτα θα παιξει τηλεφωνακι κ μετα αγορα...

παραδειγμα αυτο το καταστημα σου δινει το καλωδιο..ετσι αναφερει τουλαχιστον!

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=7670

με αυτα τα λεφτα περνεις μια μνημουλα η καμια θηκη...κ επειδη μεχρι τελος του μηνα περιμενω τι θα κανω αν το παρω η οχι..

γιατι ειδα κ το λευκο κ μου αρεσει πολυ...κ ρωτησα μεσω του γκρουπ lg hellas στο facebook αν θα κυκλοφορησει το λευκο στην χωρα μας και ποτε?? αν μου απαντησουν θα το αναφερω και δω.. :happy:

ερωτηση:καλυτερα 16 η 32 gb μνημη?οσο μεγαλυτερο class τοσο πιο γρηγορη μεταφορα δεδομενων σωστα?

Το συγκεκριμενο καταστημα δινει το καλωδιο σαν πεοσφορα.Το καλωδιο προφανως δεν θα εχει καμια σχεση με την συσκευασια του κινητου.Δικιο εχεις στο οτι πρεπει να φωναζουμε αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση με το καλωδιο σε καποιες μη ελληνικες συσκευες πιστευω οτι δεν εχουμε λογω να τσιναμε.Η συσκευασια λεει τι περιεχεται μεσα της και αφου δεν εχει στα περιεχομενα το καλωδιο δε τιθεται θεμα συζητησης.Οσο για το αν φερνει καποιος ολλανδικες ή γερμανικες συσκευες καλως ή κακως με αυτον τον τροπο μπορει να ριχνει τις τιμες (τα περισσοτερα μικρα μαγαζια στο skroutz) .

Τωρα για την καρτα οταν ηταν να παρω την δικη μου ακουγα πολλους που λεγανε οτι οσο μεγαλυτερη class και χωριτηκοτητα τοσο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας..τελικα δε νομιζω να ισχυει αυτο ή τουλαχιστον η αυξηση της καταναλωσης ειναι πολυ μικρη για να φανει στην πραξη.Εγω παντως πηρα μια class 10 στα 8gb transcend περιπου 24 ευρω .Οποια καρτα και να παρεις παντως να προσεξεις να ειναι επωνυμη,καθως εχει αποδειχθει πως μια επωνυμη χαμηλοτερου class μπορει να ειναι γρηγοροτερη απο μια αγνωστη μεγαλυτερου class.

Edited by nikos92

ειχε καλωδιο HDMI?

Ναι ειχε μεσα.

.Η συσκευασια λεει τι περιεχεται μεσα της και αφου δεν εχει στα περιεχομενα το καλωδιο δε τιθεται θεμα συζητησεις.

στην συσκευασια δεν γραφει πουθενα τι περιεχει μεσα,

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by sakiss
XPERIA Z1

το 2Χ εχει 2 καρτες μνημης (η μια ειναι ενσωματωμενη) και οταν το συνδεουμε στον υπολογιστη βγαζει 2 παραθυρα για τις αντιστοιχες καρτες μνημης

ο φιλος προφανως βλεπει μονο τη μια

Και γω δεν έχω βάλει εξωτερική κάρτα sd (την έχω παραγγείλει όμως) αλλά και γω όταν το συνδέω στο pc ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ..:wacko: Θα πρεπε δηλαδή να μου βγάζει 2 φακέλους?:worry:

Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;)

Και γω δεν έχω βάλει εξωτερική κάρτα sd (την έχω παραγγείλει όμως) αλλά και γω όταν το συνδέω στο pc ΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ..:wacko: Θα πρεπε δηλαδή να μου βγάζει 2 φακέλους?:worry:

Αφου δεν εχεις βαλει ακομη 2η φιλε πως να σου βγαζει 2 φακελους?

Εγω λοιπον πηγα κι εκανα μορφοποιηση-διαγραφη καρτας μεσω του κινητου. Το εκανα και τωρα... Δε τη διαβαζει καν. Δε μπορει να δει ποσο χωρο εχει,να χρησιμοποιηθει,τιποτα.. Και μεσω του υπολογιστη σαν να ειναι 0 bytes δειχνει. Δε με αφηνει ουτε μεσω win7 να κανω φορματ λεει πως δεν υπαρχει disk. Πως θα μπορεσω να τη φορμαρω? Τι μπορω να κανω? :(

Edited by Anathering

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)