liontaris Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Δεν είναι απαραίτητα περιοριστικό το μέγεθος για να δεις ματροσκες. Για παράδειγμα βλέπω αρκετές ταινίες 720 στην τηλεόραση με το tv out cable και μάλιστα χωρίς να τις περάσω ποτέ στην κάρτα του κινητού, μιας και τις κάνω stream μέσω dlna από τον file server στο Galaxy S. Σίγουρα όμως υπάρχει περιορισμός αν θες να κάνεις αναπαραγωγή μέσω sd, λόγω fat32. Σου ζητάω ταπεινά συγνώμη αν σε πρόσβαλα. Δεν ήταν άλλωστε αυτός ο σκοπός του post μου. αυτον τον ατιμο περιορισμο προσπαθουσα να εξηγησω που για μενα ειναι σημαντικος μιας και ειμαι φαν της τεμπελιας και θελω να βαζω τα αρχεια γρηγορα απ το lap top στην sd :lol: οσο για την συγνωμη σου δεν γινεται δεκτη γιατι σε βλεπω σαν φιλο μου οπως ολα τα παιδια εδω μεσα αρα δεν υπαρχει τετοιο θεμα (προσβολης) ;) παντως ωρες ωρες σε θεμα εκφραστικοτητας ναι ειμαι κουκουρουκου το αμολογω μαγκες :lol: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 εχω μια καλη απορια....απο θεμα καμερας το κινητο τι λεει???το lg kc910 που ειχα σε φωτο ηταν φονιας δεν εχω δει πιο καλες φωτο.ειχε και xenon flash ομως... ο γαλαξιας 2 θα χει καλυτερη καμαρα???συγνωμη που ρωταω αλλα κουραστηκα να κουβαλαω ψηφιακη μαζι μου γιατι τα εξυπνα κινητα πασχουν σε αυτο το θεμα...αθανασο μην μου πεις για διαξιφισμους εχεις δικιο το ξερω απλα ρωταω αν εχετε διαβασει κατι....:lol: Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 εχω μια καλη απορια....απο θεμα καμερας το κινητο τι λεει???το lg kc910 που ειχα σε φωτο ηταν φονιας δεν εχω δει πιο καλες φωτο.ειχε και xenon flash ομως... ο γαλαξιας 2 θα χει καλυτερη καμαρα???συγνωμη που ρωταω αλλα κουραστηκα να κουβαλαω ψηφιακη μαζι μου γιατι τα εξυπνα κινητα πασχουν σε αυτο το θεμα...αθανασο μην μου πεις για διαξιφισμους εχεις δικιο το ξερω απλα ρωταω αν εχετε διαβασει κατι....:lol: (Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η Vodafone παραλαμβάνει τα πρώτα κομμάτια Optimus 2X και την μεθεπόμενη (τέλος του μήνα) ξεκινάει η διάθεσή του. http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-2x-vodafone-8921/ Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 στο τέλος της επόμενης εβδομάδας η Vodafone παραλαμβάνει τα πρώτα κομμάτια Optimus 2X και την μεθεπόμενη (τέλος του μήνα) ξεκινάει η διάθεσή του. http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-2x-vodafone-8921/ Μαλιστα. Οτι μου ειπε η Lg δηλαδη.. Τελος αυτου του μηνα με αρχες του επομενου.. :( Αρα στο Πλαισιο που εχουν "Αναμένεται στις 22 Μαρτίου 2011" Δεν ισχυει.. Δυστηχως το περιμενα αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ειχα γραψει εξ αρχης οτι θα παραλαβουν τα πρωτα κομματια στις 20 αλλα πεφτει κυριακη οποτε θα τα εχουν στις 21, αυτα με εχει πληροφορησει καποια "σιγουρη πηγη" οπως ειχα ξαναγραψει! Στο πλαισιο ισως να λενε την αληθεια αφου συνεργαζοται με την βοντα, τωρα γιατι στην βοντα θελουν και μια βδομαδα ακομα αφου τα παραλαβουν για να τα διαθεσουν ο θεος και η ψυχη τους το ξερει! το θεμα ειναι οτι μαλλον οσοι δεν εχουν κανει προπαραγγελεια θα χρειαστει να περιμενουν και αλλο αφου οι πληροφοριες ηδη αναφερουν μια τρελα απροσμενη ζητηση! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ειχα γραψει εξ αρχης οτι θα παραλαβουν τα πρωτα κομματια στις 20 αλλα πεφτει κυριακη οποτε θα τα εχουν στις 21, αυτα με εχει πληροφορησει καποια "σιγουρη πηγη" οπως ειχα ξαναγραψει! Στο πλαισιο ισως να λενε την αληθεια αφου συνεργαζοται με την βοντα, τωρα γιατι στην βοντα θελουν και μια βδομαδα ακομα αφου τα παραλαβουν για να τα διαθεσουν ο θεος και η ψυχη τους το ξερει! το θεμα ειναι οτι μαλλον οσοι δεν εχουν κανει προπαραγγελεια θα χρειαστει να περιμενουν και αλλο αφου οι πληροφοριες ηδη αναφερουν μια τρελα απροσμενη ζητηση! Σημασια εχει, ποτε θα τα παραλαβουμε εμεις, και οχι η Vodafone. Κι οσο για το Πλαισιο, εγω παντως αμφιβαλω για 22 του μηνος που λεει θα το εχει. Μαλλον για τελος του μηνα τους βλεπω να το εχουν και οι δυο ( Vodafone Πλαισιο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 ο βολτρον λεει οτι τα mkv που εχει ειναι κατω απο 4giga και ζιπαρισμενα εγω και τα 720p που εχω ειναι πανω απο 4.η καρτα του κινητου ειναι μορφοποιημενη να δεχεται μεχρι 4giga αρχεια και ρωτησα αν υπαρχουν τετοια σαν αυτα που λεει γιατι εγω δεν τα ξερω.τι δεν καταλαβες??:lol: οχι βασικα εγω ειπα οτι για να εχεις ενα mkv μεγαλυτερο των 4gb πρεπει να ειναι blu ray rip και σε HD αναλυση. στην αναλυση του κινητου (480χ800) δε βγαινει >4gb. γιαυτο λεω μετα αν τα θες για τηλεοραση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 (Μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγορεύουν οι κανονισμοί του forum. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση" σε κάθε post μας). την πολλαπλη παραθεση την ξερω την τροποποιηση δεν την εχω μαθει ακομη.ευχαριστω για το λινκ φιλε μου οχι βασικα εγω ειπα οτι για να εχεις ενα mkv μεγαλυτερο των 4gb πρεπει να ειναι blu ray rip και σε HD αναλυση. στην αναλυση του κινητου (480χ800) δε βγαινει >4gb. γιαυτο λεω μετα αν τα θες για τηλεοραση :) βολτρον τα mkv που εχω μεχρι στιγμης ειναι 720 και 1080.κανενα απο αυτα δεν ηταν μικροτερο απο 4 γιγα γιαυτο και παραξενευτηκα φιλε.οντως για αναπαραγωγη σε τηλεοραση αναφερομουν αλλα νομιζα οτι αφου τα κινητα υποστηριζουν ΜΚV οτι θα μπορουσα να δω και εκει τα 720 :) Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 οντως για αναπαραγωγη σε τηλεοραση αναφερομουν αλλα νομιζα οτι αφου τα κινητα υποστηριζουν ΜΚV οτι θα μπορουσα να δω και εκει τα 720 :) Μπορεις αλλα δε λεει γιατι κανει resize την εικονα downscale και δημιουργουνται artifacts. το καθενα θελει τη native αναλυση του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 την πολλαπλη παραθεση την ξερω την τροποποιηση δεν την εχω μαθει ακομη. Περίμενα να μου πεις το αντίθετο γιατί η τροποποίηση γίνεται πατώντας το button http://images.myphone.gr/buttons3/edit.gif που υπάρχει σε κάθε post μας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Περίμενα να μου πεις το αντίθετο γιατί η τροποποίηση γίνεται πατώντας το button http://images.myphone.gr/buttons3/edit.gif που υπάρχει σε κάθε post μας. :rolleyes: τωρα αμα σου πω οτι τοσο καιρο δεν ειχα προσεξει στα μυνηματα μου οτι ξεφυτρωνει αυτο το κουμπι θα γελασεις η θα μου τα χωσεις???:O ευχαριστω παντως δεν το ηξερα θα το χρησιμοποιησω στο μελλον. Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Unboxing Χωρις καλωδιο Hdmi Edited March 15, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Unboxing Χωρις καλωδιο Hdmi Βρε παιδια αφου τα εχουμε πει αυτα, κι αυτο απο ολλανδια ειναι της T Mobile απ οτι φενεται. Οσα ειναι της T Mobile δεν εχουν καλωδιο HDMI, εχω παραθεσει κι εγω πιο πανω προηγουμενο Video απο αλλο Unboxing απο ολλανδια, κι εκεινο της T Mobile. Περιμενετε να δουμε τα επισημα οχι Branded και μετα μπαινουμε σε σκεψεις, αφου το αναφερει η Lg στο Site της οτι θα το εχει μεσα η συσκευασια, εγω πιστευω θα το εχει. Και αυτο το Site το οποιο κανει Review το κινητο ειναι αγγλικο η ολλανδικο..?? http://allaboutphones.nl/ Edited March 15, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Βρε παιδια αφου τα εχουμε πει αυτα, κι αυτο απο ολλανδια ειναι της T Mobile απ οτι φενεται. Οσα ειναι της T Mobile δεν εχουν καλωδιο HDMI, εχω παραθεσει κι εγω πιο πανω προηγουμενο Video απο αλλο Unboxing απο ολλανδια, κι εκεινο της T Mobile. Περιμενετε να δουμε τα επισημα οχι Branded και μετα μπαινουμε σε σκεψεις, αφου το αναφερει η Lg στο Site της οτι θα το εχει μεσα η συσκευασια, εγω πιστευω θα το εχει. Λάθος. Πιο unbranded από αυτό το τηλ δεν υπάρχει. Αν δε το παρατήρησες απο τη συσκευασία, διάβασε το σχόλιο του reviewer (που είναι Αγγλος και οχι Ολλανδός). **It came directly from the marketing departure of LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ετοιμαστε τα 5ευρω :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Λάθος. Πιο unbranded από αυτό το τηλ δεν υπάρχει. Αν δε το παρατήρησες απο τη συσκευασία, διάβασε το σχόλιο του reviewer (που είναι Αγγλος και οχι Ολλανδός). **It came directly from the marketing departure of LG. Φιλε μου εγω ακουσα τα παντα. Εσυ προσεξες κατι? Το μενου και το βιβλιαρακι ειναι στα ολλανδικα, και επισεις εχει και προγραμματα ολλανδικα εγκατεστημενα το κινητο, τα προσεξες αυτα? Το σχόλιο του reviewer που είναι Αγγλος και οχι Ολλανδός ειδες μονο? Και αυτο το Site το οποιο κανει Review το κινητο ειναι αγγλικο η ολλανδικο..?? http://allaboutphones.nl/ Λοιπον και για να τελοιωνουμε αυτο το θεμα με το καλωδιο HDMI και αν το εχει, η ολλανδικη Lg ΔΕΝ λεει οτι το εχει η συσκευασια http://www.lg.com/nl/mobiele-telefonie/mobiele-telefoons/LG-android-P990-Optimus-2X-Speed.jsp . Ενω η ελληνικη Lg λεει οτι ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P990.jsp. Αυτα. Edited March 15, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ρε παιδια τι σκ@τα ενημερωση εχει κανει η vodafone στα μαγαζια της; ουτε στη Vodafone Νεο Ηρακλειου, ουτε στη Vodafone στο Mall εχουν ενημερωθει για το κινητο. Επρεπε να τους δειξω την frontpage στο vodafone.gr για να πειστουν οτι εχει ανακοινωθει επισημως οτι θα το φερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Ρε παιδια τι σκ@τα ενημερωση εχει κανει η vodafone στα μαγαζια της; ουτε στη Vodafone Νεο Ηρακλειου, ουτε στη Vodafone στο Mall εχουν ενημερωθει για το κινητο. Επρεπε να τους δειξω την frontpage στο vodafone.gr για να πειστουν οτι εχει ανακοινωθει επισημως οτι θα το φερουν. Αφου ειναι ασχετοι οι περισσοτεροι εδω στην ελλαδα, τι περιμενεις? Προκοπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Στο gsm arena λενε πως εχει χαμηλο ηχειο στην κληση ξερει κανεις κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Στο gsm arena λενε πως εχει χαμηλο ηχειο στην κληση ξερει κανεις κατι; Το κεφάλαιο "Προβλήματα" θα ανοίξει μετά τις πρώτες αφίξεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Στο gsm arena λενε πως εχει χαμηλο ηχειο στην κληση ξερει κανεις κατι; Το κεφάλαιο "Προβλήματα" θα ανοίξει μετά τις πρώτες αφίξεις. :rolleyes: Και εγώ το είδα και απογοητεύτηκα. Εδώ το βγάζει χειρότερο από του DHD, του οποίου το ηχείο μόνο δυνατό δεν μπορείς να το πεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 ειναι ολλανδος υπαρχει το ιδιο video και στα ολλανδικα!Απλα εχει κανει δυο videos! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amdnikos Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 (edited) Φιλε μου εγω ακουσα τα παντα. Εσυ προσεξες κατι? Το μενου και το βιβλιαρακι ειναι στα ολλανδικα, και επισεις εχει και προγραμματα ολλανδικα εγκατεστημενα το κινητο, τα προσεξες αυτα? Το σχόλιο του reviewer που είναι Αγγλος και οχι Ολλανδός ειδες μονο? Και αυτο το Site το οποιο κανει Review το κινητο ειναι αγγλικο η ολλανδικο..?? http://allaboutphones.nl/ Λοιπον και για να τελοιωνουμε αυτο το θεμα με το καλωδιο HDMI και αν το εχει, η ολλανδικη Lg ΔΕΝ λεει οτι το εχει η συσκευασια http://www.lg.com/nl/mobiele-telefonie/mobiele-telefoons/LG-android-P990-Optimus-2X-Speed.jsp . Ενω η ελληνικη Lg λεει οτι ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. http://www.lg.com/gr/mobile-phones/all-lg-phones/LG-bar-P990.jsp. Αυτα. Πες μου τι σχέση έχει η απάντηση σου, σε αυτό που αντιπαρέθεσα, με το αν το menu η το βιβλιαράκι η to site είναι Ολλανδικό. Η παρέμβαση μου αφορούσε ότι το κουτάκι που είδες, είναι το retail χωρίς brand καμίας εταιρίας, ως προς απάντηση στο post που ανέφερες ότι στο συγκεκριμένο video είναι ένα branded τηλ από T-Mobile. ειναι ολλανδος υπαρχει το ιδιο video και στα ολλανδικα!Απλα εχει κανει δυο videos! True dat, αλλά μεταξύ μας είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί το παρών thread. :p Edited March 15, 2011 by amdnikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2011 Πες μου τι σχέση έχει η απάντηση σου, σε αυτό που αντιπαρέθεσα, με το αν το menu η το βιβλιαράκι η to site είναι Ολλανδικό. Η παρέμβαση μου αφορούσε ότι το κουτάκι που είδες, είναι το retail χωρίς brand καμίας εταιρίας, ως προς απάντηση στο post που ανέφερες ότι στο συγκεκριμένο video είναι ένα branded τηλ από T-Mobile Εγω ειδα οτι εχει καρτα T Mobile μεσα, ποιος μου λεει και οτι το κινητο δεν ειναι? Επειδη δεν το γραφει στη συσκευασια? Κι αν ειναι τα ιδια κουτια σε ολα που το ξερεις εσυ? Ας ερθει το κινητο εδω στην ελλαδα και βλεπουμε για καλωδια HDMI. Και το λεω αυτο γιατι το τονισες οτι δεν εχει. Τα δικα μας μας ενδιαφερουν, οχι της ολλανδιας. Τωρα βεβαια αν εσυ θελεις να παρεις απο εκει, αλλο θεμα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts