Tsaglis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Να κάνω μια ερώτηση; Αν από μια custom rom θέλουμε να πάμε σε stock, κάνουμε την μετατροπή σε ext 3, wipe και μετά μπορούμε να βάλουμε την stock που είχαμε κρατήσει back-up ή πρέπει πρώτα να περάσουμε μια "κενή" και μετά από πάνω το restore; (δοκίμασα το πρώτο και κόλλησε για πολύ ώρα στο αρχικό LG) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Να κάνω μια ερώτηση; Αν από μια custom rom θέλουμε να πάμε σε stock, κάνουμε την μετατροπή σε ext 3, wipe και μετά μπορούμε να βάλουμε την stock που είχαμε κρατήσει back-up ή πρέπει πρώτα να περάσουμε μια "κενή" και μετά από πάνω το restore; (δοκίμασα το πρώτο και κόλλησε για πολύ ώρα στο αρχικό LG) Και εγώ για κάποιο λόγο ότι και να προσπάθησα δεν μπορούσα να τα καταφέρω να περάσω στοκ ρομ. Θεωρητικά κάνεις ένα full wipe μετά το σκριπτ για ΕΧΤ3 και μετά βάζεις την στοκ. Αλλά πάντα κόλλαγε και σε μένα. Δοκίμασε με τον άλλο τρόπο που κάνει complete restore. Με το nvflash. Οδηγίες στο how to's Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Και εγώ για κάποιο λόγο ότι και να προσπάθησα δεν μπορούσα να τα καταφέρω να περάσω στοκ ρομ. Θεωρητικά κάνεις ένα full wipe μετά το σκριπτ για ΕΧΤ3 και μετά βάζεις την στοκ. Αλλά πάντα κόλλαγε και σε μένα. Δοκίμασε με τον άλλο τρόπο που κάνει complete restore. Με το nvflash. Οδηγίες στο how to's Αυτό με βλέπω να κάνω. Πρέπει να περάσω την 10α που έχω κατεβάσει ή μπορώ να περάσω το backup μου κατευθείαν; Υπόψη ότι το back up είναι σε 10β Τελείως χαζά μου έρχεται στο μυαλό η εξής διαδικασία: 1) 10α 2) update σε 10β (τελικά δεν χρειάζεται) 3) πέρασμα buck-up Θα δοκιμάσω χωρίς το βήμα 2 αρχικά να δώ τι παίζει update 1) Τελικά με το φλασάρισμα το κινητό έγινε μαμήσιο. Ξανά όλα από την αρχή! (root, CWR κλπ) update 2) το κινητό επανήλθε στα προ της custom rom κατάστασης. Έχασα δυο-τρεις ώρες αλλά έγινα ....σοφότερος! Με το restore του CWR επανήλθε σε 10β χωρίς να περαστεί έξτρα (το περίμενα αλλά επιβεβαιώθηκα) Edited May 27, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όχι δεν αργεί να ανοίξει η κάμερα. Και με το mod για Camera 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate έχουμε και το καλύτερο video που έχω δει ποτέ σε συσκευή του είδους. (Υπάρχει ήδη στη Fusion2X... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307303 ;) ) Πως ? και αν γίνετε! να αλλάξουμε τα fps & τα mb bitrate ( 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate ) χωρείς να αλλάξουμε rom....!!! έχω την Μαμά Rom...!!! μιας που μέχρι τώρα δεν έχω αλλάξει Rom γιατί :cry: μην κάνω καμιά :wacko:!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και να βάλεις custom recovery. Αν είναι να φτάσεις μέχρι εκεί... το ασφαλέστερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου και να βάλεις custom recovery. Αν είναι να φτάσεις μέχρι εκεί... το ασφαλέστερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις rom. καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σας (αν και δεν την έχω δει.... μόνο και μονό για την προσπάθεια σας αξίζουν) είμαι ι δει σε root & Clockwork Recovery και έχω πάρει και BACKUP για τον φόβο των Ιουδαίων....! αν από κει και πέρα γίνετε η αλλαγή (1080p @ 30fps @ 19mb bitrate) βήμα βήμα??? απλά βοηθήστε...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν έχεις φτάσει μέχρι εκεί δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν έχεις φτάσει μέχρι εκεί δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061 φίλε μου δίκιο έχεις αλλά..! έλα που πρέπει να ξανά στήσω το τηλέφωνο από την αρχή (προγράμματα- συνχρον. τηλ. καταλόγου. - ατζέντα- ραντεβού κ.τ.λ.) γιαυτό λέω μήπως μπορώ να αλλάξω την ταχύτητα εγγραφής video ;) με το λιγότερο κόστος...!!! ευχαριστώ..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Truspace Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 φίλε μου δίκιο έχεις αλλά..! έλα που πρέπει να ξανά στήσω το τηλέφωνο από την αρχή (προγράμματα- συνχρον. τηλ. καταλόγου. - ατζέντα- ραντεβού κ.τ.λ.) γιαυτό λέω μήπως μπορώ να αλλάξω την ταχύτητα εγγραφής video ;) με το λιγότερο κόστος...!!! ευχαριστώ..!!! Υπάρχει και κάτι που το λένε titanium backup για τα δεδομένα που έχεις στη συσκευή σου φίλε mario... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 φίλε μου δίκιο έχεις αλλά..! έλα που πρέπει να ξανά στήσω το τηλέφωνο από την αρχή (προγράμματα- συνχρον. τηλ. καταλόγου. - ατζέντα- ραντεβού κ.τ.λ.) γιαυτό λέω μήπως μπορώ να αλλάξω την ταχύτητα εγγραφής video ;) με το λιγότερο κόστος...!!! ευχαριστώ..!!! Σεβαστό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090785 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Υπάρχει και κάτι που το λένε titanium backup για τα δεδομένα που έχεις στη συσκευή σου φίλε mario... :rolleyes: Με συμβουλεύετε να πάρω ένα backup με το titanium, τα δεδομένα και τα προγράμματα, και αφού αλλάξω Rom να τα επαναφέρω με το titanium. Προφανώς τα αρχεία του titanium από το Βackup να τα κρατήσω στο PC, και όταν αλλάξω Rom το μόνο που θα κάνω είναι να κατεβάσω από το Market το titanium και να αντιγράψω τα αρχεία από το PC του backup που είχα πάρει, στο φάκελο του Backup titanium και να κάνω RESTORE...!!!! Τα γράφω αναλυτικά για να μην κάνω καμιά ΠΑΤΑΤΑ...!!! Έτσι πρέπει να κάνω..????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Σεβαστό... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1090785 Με το link που μου δίνεις κατεβάζω ένα από τα zip, το αντιγράψω στο φάκελο apk και το τρέχω απο το τηλέφωνο, και είμαι Ο.Κ. η χρειαζόσαστε κάποιες ρυθμίσεις άλλες, προφανώς που δεν είμαι σε θέσει να κάνω..!!! Και αν κατάλαβα σωστά πιο απο τα 4 αρχεία να κατεβάσω για το LG p990 2X ???? http://s7.directupload.net/images/110528/dsbq2qea.png Συγνώμη σε έχω πρήξει...!!! αλλά ρωτώντας πας στην πόλη..!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Truspace Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Με συμβουλεύετε να πάρω ένα backup με το titanium, τα δεδομένα και τα προγράμματα, και αφού αλλάξω Rom να τα επαναφέρω με το titanium. Προφανώς τα αρχεία του titanium από το Βackup να τα κρατήσω στο PC, και όταν αλλάξω Rom το μόνο που θα κάνω είναι να κατεβάσω από το Market το titanium και να αντιγράψω τα αρχεία από το PC του backup που είχα πάρει, στο φάκελο του Backup titanium και να κάνω RESTORE...!!!! Τα γράφω αναλυτικά για να μην κάνω καμιά ΠΑΤΑΤΑ...!!! Έτσι πρέπει να κάνω..????? Δεν χρειάζεται καν να τα αντιγράψεις σε pc. To backup γίνεται στην SD της συσκευής. Απλώς ξανακατέβασε το titanium (η δωρεάν εκδοση αρκεί) και κανε batch restore των εφαρμογών και των δεδομένων που ειχες (οχι των system apps). Καλού κακού κάνε και ένα backup των επαφών σου στο λογαριασμό gmail που έχεις. Το μόνο πρόβλημα που διαπίστωσα είναι οτι ανακατεύει τα album art του music player εαν δεν είναι καλά οργανωμένα. Ελπίζω να βοήθησα καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Με το link που μου δίνεις κατεβάζω ένα από τα zip, το αντιγράψω στο φάκελο apk και το τρέχω απο το τηλέφωνο, και είμαι Ο.Κ. η χρειαζόσαστε κάποιες ρυθμίσεις άλλες, προφανώς που δεν είμαι σε θέσει να κάνω..!!! Και αν κατάλαβα σωστά πιο απο τα 4 αρχεία να κατεβάσω για το LG p990 2X ???? http://s7.directupload.net/images/110528/dsbq2qea.png Συγνώμη σε έχω πρήξει...!!! αλλά ρωτώντας πας στην πόλη..!!:) Θεωρητικά: το αντιγράφεις στη κάρτα μνήμης (εξωτερική) χωρίς να το αποσυμπιέσεις και μέσα από το CWR (εκκίνηση τηλεφώνου με πατημένα volume down+power) το εγκαθιστάς νομίζω ότι το 1.1.2 αρκεί Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Δε χρειάζεται ClockWork mod! Αρκεί να είσαι superuser (root) και να κάνεις mount για write το σωστό system folder και μετά απλά κάνεις αντικατάσταση το παλιό κάμερα app με το καινούριο. Το λέει και στις οδηγίες του ο μάστορας που το έφτιαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 (edited) τελικά τι κάνω???? και ποιο rar ????:( (ο.κ. παιδιά ευχαριστώ το πήρε πάνω του το όλο θέμα ο agekalp και των ευχαριστώ δημόσια....!!!) Edited May 28, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2011 Εν ολίγοις και εν συντομία για τους ενδιαφερόμενους ωστόσο... Περνάμε την τελευταία έκδοση 1.1.2 στην κάρτα μνήμης και το flashάρουμε όπως μια rom μέσω του clockworkmod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά είμαι στο δίλλημα να αγοράσω το LG OPTIMUS 2X η το I phone4 (16gb) εσείς τι γνώμη έχετε? (Επίσης) -Το lg optimus 2x έχει παρουσιάσει κάνα πρόβλημα? (είμαι επιφυλακτικός επειδή είμαι κάτοχος του lg arena):confused: -Επειδή τα φέρνει η Vodafone είναι τίποτα κλειδωμένα από αυτήν? Edited May 29, 2011 by pilotsd Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημέρα παιδιά είμαι στο δίλλημα να αγοράσω το LG OPTIMUS 2X η το I phone4 (16gb) εσείς τι γνώμη έχετε? (Επίσης) -Το lg optimus 2x έχει παρουσιάσει κάνα πρόβλημα? (είμαι επιφυλακτικός επειδή είμαι κάτοχος του lg arena):confused: -Επειδή τα φέρνει η Vodafone είναι τίποτα κλειδωμένα από αυτήν? Yπάρχει σχετική ενότητα για Διαξιφισμούς http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 .....καθώς και για Προλήματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305609 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Καλημερα παιδια.Με αυτο το λεγομενο Software Fix Update της LG που ελεγε οτι θα ερθει τελη του Μαιου τι γινεται;Σε καποια αλλη χωρα μηπως εχει εμφανιστει;Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας ενημερωση. Edited May 29, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημερα παιδια.Με αυτο το λεγομενο Software Fix Update της LG που ελεγε οτι θα ερθει τελη του Μαιου τι γινεται;Σε καποια αλλη χωρα μηπως εχει εμφανιστει;Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μας ενημερωση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306737 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3639252#post3639252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Καλημέρα παιδιά είμαι στο δίλλημα να αγοράσω το LG OPTIMUS 2X η το I phone4 (16gb) εσείς τι γνώμη έχετε? (Επίσης) -Το lg optimus 2x έχει παρουσιάσει κάνα πρόβλημα? (είμαι επιφυλακτικός επειδή είμαι κάτοχος του lg arena):confused: -Επειδή τα φέρνει η Vodafone είναι τίποτα κλειδωμένα από αυτήν? lg optimus 2x να παρεις!ειναι πολυ καινουριο σε σχεση με το iphone που τα χαρακτηριστικα του εχουν παλιωσει!επισης εχει 2πυρινο επεξεργαστη και οχι οτι και οτι αλλα nvidia tegra!επισης εχει 8 megapixels καμερα εναντι του iphone που εχει 5!τελος τραβαει βιντεο με αναλυση 1080p!και επισης ενας φιλος μου που εχει iphone 4 μου εχει πει οτι η οθονη του lg ειναι καλυτερη γιατι δειχνει τα χρωματα πιο ζωντανα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotsd Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) <<<<<<tasostasos13>>>>>>>> Έχεις δίκιο στο θέμα τον χαρακτηριστικών αλλά ξέρης φοβάμαι μυν μου βγάζει προβλήματα όπως το arena που έχω. -Εσύ είσαι ευχαριστημένος? -ακόμη η μπαταρία πόσο κρατεί? Ελπίζω να μην σε κούρασα. Edited May 29, 2011 by pilotsd Παράθεση keep flying Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 <<<<<<tasostasos13>>>>>>>> Έχεις δίκιο στο θέμα τον χαρακτηριστικών αλλά ξέρης φοβάμαι μυν μου βγάζει προβλήματα όπως το arena που έχω. -Εσύ είσαι ευχαριστημένος? -ακόμη η μπαταρία πόσο κρατεί? Ελπίζω να μην σε κούρασα. Ένα θα σου πω.....!!!!ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.......Χ2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 <<<<<<tasostasos13>>>>>>>> Έχεις δίκιο στο θέμα τον χαρακτηριστικών αλλά ξέρης φοβάμαι μυν μου βγάζει προβλήματα όπως το arena που έχω. -Εσύ είσαι ευχαριστημένος? -ακόμη η μπαταρία πόσο κρατεί? Ελπίζω να μην σε κούρασα. η μπαταρια με παρα πολυ σκληρη χρηση(ιντερνετ,παιχνιδια ολη μερα,τηλεφωνα κλπ) διαρκει μια ημερα!!!αν στελνεις μονο μηνυματα και το χρησιμοποιεις λιγη ωρα διαρκει και 2 μερες!το περισσοτερο που μου εχει κρατησει ειναι 3 μερες!!τωρα εμενα προβληματα δεν μου εχει δημιουργησει!!!απλα η εκδοση του λογισμικου v10b δημιουργει καποιο προβλημα με αποτελεσμα να κανει επανεκινηση το κινητο!εγω μια φορα το εχω παθει αλλα απο οσο ξερω σε λιγες μερες βγαινει update που θα τα διορθωνει ολα τα προβληματα αλλα και πολλα αλλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts