kprse Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Στο xda θα βρεις τα παντα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Δεν βρίσκω link που να δουλεύει για build5 cm10.1 tonyp μέχρι build 4 βρήκα και είναι αυτή που έχω βάλει τώρα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ναι αυτο βλεπω και εγω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Την έχεις πουθενά ανεβασμένη να την κατεβάσω; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Οχι δεν την εχω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω Link http://download.seo-fuerst.de/index.php/Entry/203-cm-10-1-t-build-05-newbl-tonyp/#files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2015 Σε ένα O2X έχει σπάσει το τζαμάμι της πίσω κάμερας και δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα για επισκευή. Βρίσκω σχετικά εύκολα ολόκληρο το πίσω κάλυμα, αλλά πιο δύσκολα μόνο το τζαμάκι, όπως εδώ: http://www.parts4repair.com/lg-optimus-2x-rear-camera-lens/ Δυστυχώς από το παραπάνω μου έρχεται με τα μεταφορικά περίπου όσο ένα κάλυμμα. Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Προσωπικό ρεκόρ! 168 ώρες χωρίς επανεκκίνηση... με την AOSP 4.4.4 ... δηλ έκλεισα επισήμως 7 μέρες!!! χωρίς lag (αλλά χωρίς τις "βαριές" για το κινητό μας εφαρμογές εγκατεστημένες). Με άλλες ROM είτε άρχιζε να λαγκάρει και έκανα επανεκκίνηση μια φορά τη μέρα, είτε από μόνο του τα έπαιζε και έκανε soft reboot αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ποιες εννοεις "βαριες" ? Viber πχ ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 facebook/ messenger και viber βασικά. Google+, hangouts, whatsapp, youtube, αν και βαριές, τις έχω εγκατεστημένες (μαζί με άλλες 50 βέβαια! χαχα) Εννοείται με Greenify. Αντί για facebook έχω τo tinfoil for facebook, το οποίο στην ουσία είναι το browser περιβάλλον του facebook (και δεν έχει ειδοποιήσεις! ). Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις/ εφαρμογές, εδώ και 3 χρόνια, καμία ROM δεν άντεξε τόσο... (Υπόψιν στη ROM δε λειτουργεί και το GPS, αλλά η τοποθεσία βρίσκεται από τα δίκτυα μια χαρά). Για όσους ενδιαφέρονται: http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 facebook/ messenger και viber βασικά. Google+, hangouts, whatsapp, youtube, αν και βαριές, τις έχω εγκατεστημένες (μαζί με άλλες 50 βέβαια! χαχα) Εννοείται με Greenify. Αντί για facebook έχω τo tinfoil for facebook, το οποίο στην ουσία είναι το browser περιβάλλον του facebook (και δεν έχει ειδοποιήσεις! ). Αλλά με τις ίδιες ρυθμίσεις/ εφαρμογές, εδώ και 3 χρόνια, καμία ROM δεν άντεξε τόσο... (Υπόψιν στη ROM δε λειτουργεί και το GPS, αλλά η τοποθεσία βρίσκεται από τα δίκτυα μια χαρά). Για όσους ενδιαφέρονται: http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682 Ευχαριστώ φιλαράκι.............θα την δοκιμάσω στης γυναίκας την συσκευή...!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 (edited) Το έχω δόση και εγώ στην σύζυγο και του έχω πάνω DjangoManouche X1.2 ( 4.0.4) κανένα θέμα, το χρησιμοποιεί σαν τηλέφωνο και photo - video (για τα παιδιά) μιας που στον τομέα αυτό είναι Best...! Κάθε μέρα το χρησιμοποιεί και σαν ξυπνητήρι (για το σχολείο τα παιδιά) σε ''λειτουργία πτήσης'' και δεν έχει κλίση μόνο του ποτέ...! είναι μια Rom 2 χρονών αξιόπιστη....!!!;) Άλλαξα μπαταρία (8€) και πίσω καπάκι (7€) και έχει γίνει καινούργιο...!:rolleyes: Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ? GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν? Ειναι κατι που δεν δουλευει ? Edited July 21, 2015 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Την εχεις καπου ανεβασμενη ? Η ξερεις που μπορω να τη βρω ? GPS και κλησεις με bluetooth δουλευουν? Ειναι κατι που δεν δουλευει ? Αυτή είναι η τελευταία έκδοση.....DjangoManouche X 1.6.5;) κανε καθαρή εγκατάσταση, όλα wipe ......πάρε ένα backup σε photo-video-music αν έχεις μέσα, γιατί με το Full wipe τα χάνεις. Άλλωστε το λέει : BUT IF YOU WANT TO ENJOY PURE DMX EXPERIENCE DO A FULL WIPE!!!! (αλλά αν θέλετε να απολαύσετε PURE DMX ΕΜΠΕΙΡΙΑ κάνει μια πλήρη WIPE !!!!) ΕΔΩ θα κατεβάσεις Rom & Kernel. Edited July 22, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Βγάλε και ξαναβάλε την μπαταρία και στην συνέχεια φόρτισε το ενώ είναι σβηστό μέχρι το 100%. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα ή αν δεν φορτίζει, το πιθανότερο είναι να φταίει η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το τηλ ξαφνικά έσβησε και όταν πάω να το ανοιξω δείχνει το logo της lg και αναβοσβηνει μόνο του ούτε να μπω σε recovery με αφήνει ούτε τπτ. Ξέρετε κάποιο τρόπο να το ξεκολλήσω ; Πέρνα την Rom ξανά από την αρχή...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 (edited) Λοιπόν το βάζω στην πρίζα και δεν φορτίζει αναβοσβηνει το σήμα μόνο και δεν ανταποκρινεται. Μόνο εάν βγάλω τη μπαταρία σταματά. Τη rom πως μπορώ να τη περάσω σε αυτή την κατάσταση γιατί ούτε recovery δεν μπορώ να μπω. Μονο με το LG Flash Tool 2014 μπορείς να το επαναφέρει....;) κατέβασε την Rom από ΕΔΩ Η ακόμα καλύτερα, βάλε ΕΔΩ το IMEI και θα σου δώσει άμεσος την Rom Edited July 22, 2015 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 ευχαριστω το επανεφερα με το tool και το firmware που ποσταρες να σαι καλα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2015 παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 παλικαρια μια πολυτιμη βοηθεια, το κινητο μου γραφει οτι εχει εκδοση android 4.0.4 και εκδοση kernel 2.6.39.4 ....σκεφτομαι ολη την ωρα να βαλω μια custom rom για να εξαλειφθουν διαφορα προβληματα,τι μου προτεινετε σαν best? καποιος μια κατατοπιστικη απαντηση θα το εκτιμουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Σε μένα η πιο ελαφριά μου φαίνεται η: http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development/rom-paranoidandroid-4-44-t2829682 δεν λειτουργεί το GPS όμως. Από τα δίκτυα βρίσκει την τοποθεσία κανονικά. Οδηγίες έχει στο λινκ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ωραια ευχαριστω,λες να βαλω αυτη ε? ...οι χαρτες δηλαδη στο κινητο δε δουλευουν?χρειαζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Δουλεύουν οι χάρτες, αλλά αν βάλεις εφαρμογή GPS, πχ το Sygic, που χρειάζεται GPS, δεν θα βρίσκει στίγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jayjay5432 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 καποια custom rom που δουλευουν ολα μετα εχεις υποψιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts