Mpoumpis106 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πω την πέρασες ρε συ ? Με την TWRP 2.6 μου βγάζει error.. Πέρασε για recovery το τελεύταιο TWRP που έχει στο XDA στο Android development section και θα είσαι οκ. Προσπαθούν να φτιάξουν και το wifi tethering... Από κάμερα κάνε freeze την Stock και εγκατέστησε την Google Camera. Δουλεύει άψογα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Απο miui τι εμπειρια εχετε;προτεινεται να βαλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 κι εγώ ήθελα να τη δοκιμάσω πριν κάτι μήνες.... Υπάρχει κάποια ανεπίσημη έκδοση, κι αυτή παλιά, που έχω την εντύπωση ότι δημιουργούσε προβλήματα... οπότε δεν επιχείρησα τίποτα τελικά :P ποια σκεφτόσουν να βάλεις; μήπως δεν την έχω δει και λέω αρλούμπες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ειδα σημερα αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358131 αλλα και πριν απο λιγο που εψαχνα βρηκα και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1500771... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 νομίζω η τελευταια MIUI είναι η v5... στο 2ο λινκ σου είναι η v4, αλλά ποιος ξέρει αν θα είναι σταθερή (και σε ποια έκδοση Android βασίζεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 νομίζω η τελευταια MIUI είναι η v5... στο 2ο λινκ σου είναι η v4, αλλά ποιος ξέρει αν θα είναι σταθερή (και σε ποια έκδοση Android βασίζεται) Το πρώτο λινκ νομίζω είναι η 5,και ήλπιζα να έχει δοκιμάσει κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 η 4.3.14 πρεπει να ειναι η τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 επίσημα βγήκε/βγαινει έκδοση 6 ρε παιδιά (γενικά όχι για το κινητό μας) κ θα πάμε πίσω στις άλλες; Αφού έχουμε καλυτερες CM11 (βάζεις και τίποτα themes και έχεις εμφάνιση MIUI αν είναι αυτό το θέμα). Όποιος ενδιαφέρεται, βγαίνουν νέα update με τις τελευταίες εκδόσεις CM11 + optimizations/ mods κλπ εδώ: http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/general/weekly-cm11-builds-tonyps-sources-t2839210/page8 δοκιμάζουν την M1 έκδοση και αν όλα πάνε καλά πάμε και στην 3.1 (το bug με την κάμερα είναι αρκετά πιο σπάνιο πλέον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δε την παλευω αλλο με τα απειρα λαγκς του κινητου μας παιδες.. Προκειμενου να μην αγορασω ακομα καινουριο, λεω να ψαχτω για πρωτη φορα με ρουταρισμα. Δεν εχω βαλει ποτε, γιατι γενικα προτιμω τις επισημες. Για εναν τετοιο χρηστη τι εκδοση θα προτεινατε να βαλω, ωστε να μη λαγκαρει, και να δουλευουν τα περισσοτερα πραγματα? Γενικα νορμαλ χρηστης ειμαι, δε θελω να κανω τπτ εξτριμ με το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Αν επαναφερω το κινητο σε gingerbread stock (v20q ειναι ?) , μπορω να κανω restore titanium backup apps + data κανονικα ? (ή θα εχει προβλημα γιατι παω σε προηγουμενη εκδοση android ?) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Δε την παλευω αλλο με τα απειρα λαγκς του κινητου μας παιδες.. Προκειμενου να μην αγορασω ακομα καινουριο, λεω να ψαχτω για πρωτη φορα με ρουταρισμα. Δεν εχω βαλει ποτε, γιατι γενικα προτιμω τις επισημες. Για εναν τετοιο χρηστη τι εκδοση θα προτεινατε να βαλω, ωστε να μη λαγκαρει, και να δουλευουν τα περισσοτερα πραγματα? Γενικα νορμαλ χρηστης ειμαι, δε θελω να κανω τπτ εξτριμ με το κινητο Κανεις καποιο tip??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Αν επαναφερω το κινητο σε gingerbread stock (v20q ειναι ?) , μπορω να κανω restore titanium backup apps + data κανονικα ? (ή θα εχει προβλημα γιατι παω σε προηγουμενη εκδοση android ?) Κανεις καποιο tip??? http://forum.xda-developers.com/optimus-2x/development http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1254359 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) Ειχα διαφορα προβληματα, αλλα τελικα μολις εγκατεστηα cm11. Πρωτο μου ρουτ, να δουμε τι θα δουμε... Edited August 29, 2014 by Anathering Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μετά από 3 χρόνια σχεδόν συμβίωσης με το optimus 2x αγόρασα νέα συσκευή το moto g(φοβερό για τα λεφτά του).Τελείωσε μια σχέση αγάπης και μίσους κ πλέον πάμε για αλλά. Το θετικό είναι πως ότι έμαθα για το android ήταν από αυτό. Καλές νέες Rom κ mods να έχετε παίδες.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Μεγειες φιλε. Στη cm11 ανακαλυψα το εξης τωρα που εκανα 2 φορες επανεκινηση. Οσες εφαρμογες μεταφερω στην sd με το super toolbox, οταν ξανανοιγω το κινητο ειναι εξαφανισμενες... Οι υπολοιπες, οσες ειναι phone only, ειναι ολες εκει.. Τι εχει συμβει, γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλησπερα!!Εχω και γω 3 χρονια το κινητο και εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για μια σωστη ρομ!Να εχει καμερα,gps και να μην κολλαει προπαντων...Εχω δοκιμασει CM11 και το κινητο σερνεται!!Ξερετε καποια καλη??Που να ικανοποιει τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Καλησπερα!!Εχω και γω 3 χρονια το κινητο και εχω φαει τη ζωη μου ψαχνοντας για μια σωστη ρομ!Να εχει καμερα,gps και να μην κολλαει προπαντων...Εχω δοκιμασει CM11 και το κινητο σερνεται!!Ξερετε καποια καλη??Που να ικανοποιει τα παραπανω? Το έχω 3 1/2 χρόνια (τώρα το έχει η γυναίκα μου, εγώ πήγα στο LG G2) έχω δοκιμάσει τα πάντα, και η μόνη Rom που τρέχει απροβλημάτιστα είναι η LG 2X DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a με kernel OC_KingOfBirds0.2SDFix και με συνεργασία με το GREENIFY δεν έχει κωλύματα. Δοκίμασε την με καθαρή εγκατάσταση Πρώτα πέρνα την DjangoManoucheX1.2 και καπάκι το kernel OC_KingOfBirds ..!!!;) Αν θες να τα κατεβάσεις, τα έχω ανάβαση στο Dropbox. Edited September 9, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 αν είσαι ακόμα με CM11 δοκίμασε το greenify και μετά δες αν χρειάζεσαι άλλη ROM. Είναι η καλύτερη περίπτωση κατά την άποψή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Μετά από άπειρα φλασαρισματα ρομ αυτό που ξέρω είναι πως όντως η DJ Manouche Rom είναι ίσως η πιο σταθερή.Απλά μέρα από κάποιον καιρό βαραίνει κ γίνεται λίγο αργή το οποίο λύνεται με ένα επαναφλασαρισμα της. Cm11 μπορεί να δίνει σχετικά την smooth κύλιση γενικά αλλά έχει ένα μεγάλο θέμα με τα χαμηλά read /write speeds στην sdcard.Όπως κ επίσης δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορη κ έχει κάποια bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Δεν αντεξα με την cm11 και ξαναγυρισα σε cm10.2 στο τελευταιο build...Προς το παρον ειναι τελειο αλλα αν αρχισει να κανει τα δικα του θα παω για dmx..Ειχα δοκιμασει cm11 με greenify και ειχα τα ιδια αποτελεσματα..Ευχαριστω για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Το έχω 3 1/2 χρόνια (τώρα το έχει η γυναίκα μου, εγώ πήγα στο LG G2) έχω δοκιμάσει τα πάντα, και η μόνη Rom που τρέχει απροβλημάτιστα είναι η LG 2X DjangoManoucheX1.2_KoB_NoOC_30a με kernel OC_KingOfBirds0.2SDFix και με συνεργασία με το GREENIFY δεν έχει κωλύματα. Δοκίμασε την με καθαρή εγκατάσταση Πρώτα πέρνα την DjangoManoucheX1.2 και καπάκι το kernel OC_KingOfBirds ..!!!;) Αν θες να τα κατεβάσεις, τα έχω ανάβαση στο Dropbox. Ποσην ωρα παιρνει στην αρχη να διαβασει την sd;Γιατι παει αρκετα αργα εμενα... Επισης εχει και εκδοση πιο μετα ,γτ δε βαζεις την πιο καινουργια; Edited September 11, 2014 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 δοκιμαστε την Optix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 δοκιμαστε την Optix για πες μας πληροφορίες.... διαφορές με CM11 κλπ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Βασιζεται σε στοκ ρομ,ειναι ελαφρια και δεν εχει προβληματα.Εχω την optix r6 ,πριν λιγες μερες βγηκε καινουργια (OptiX_S1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ποσην ωρα παιρνει στην αρχη να διαβασει την sd;Γιατι παει αρκετα αργα εμενα... Επισης εχει και εκδοση πιο μετα ,γτ δε βαζεις την πιο καινουργια; Ανάλογα πόσο μεγάλη είναι η κάρτα & πόσα αρχεία έχεις και τι αρχεία...!!! πάντως αργη οπως και να εχει. Το λέω τώρα που έχω στα χέρια μου το LG G2 που οι χρόνοι έχουν μηδενιστεί... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts