Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Λοιπόν για αρχή κατέβασε το AIO toolkit και εκεί έχει όλες τις οδηγίες για να βάλεις το new bootloader.

Κατέβασε την django manouche και πέρνα την.Αρκετά καλή , custom ics...επαφές δεν χάνεις γιατί γίνονται backup στο gmail αλλά καλού κακού Κάνε ένα backup με μια εφαρμογή στο play store...

Ρε παιδια μηπως μπορειτε να πειτε δυο κουβεντουλες για να περασω django manouche.

Ενταξει δεν ειμαι ασχετος ενα ροοτ το εχω κανει απλα δεν αντεχω αλλο με την 2.3.4

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια μηπως μπορειτε να πειτε δυο κουβεντουλες για να περασω django manouche.

Ενταξει δεν ειμαι ασχετος ενα ροοτ το εχω κανει απλα δεν αντεχω αλλο με την 2.3.4

Διαβασε τις οδηγιες του tool και τις οδηγιες μεσα στη rom που θες να περασεις .

Ουσιαστικα με το tool βαζεις cwm old/new bootloader και μετα μεσω του μενου του cwm περνας την rom .

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Να ρωτησω κατι βρε παιδια... Μετα την αναβαθμιση σε ics.. Βλεπω οτι εχω διαθεσημη μνημη ραμ 320mb (παραπανω ηταν με 2,3) και λεω διαθεσημη που με γραφει το task killer το οποιο αφαιρει αυτη που καταλαμβανει ics (192 δηλ) και μου δινει 320mb και απο αυτα τα 250 σιγουρα τα εξαντλω χωρις να κανω κατι...γιαυτο σερνετε το κινητο... Μηπως εκανα κατι λαθος? την περασα χερατα μονος και οχι με update την στιγμη που βγηκε... Ετσι ειναι σε ολους; Δηλ ειναι σαν να εχω ραμ 320..
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Να ρωτησω κατι βρε παιδια... Μετα την αναβαθμιση σε ics.. Βλεπω οτι εχω διαθεσημη μνημη ραμ 320mb (παραπανω ηταν με 2,3) και λεω διαθεσημη που με γραφει το task killer το οποιο αφαιρει αυτη που καταλαμβανει ics (192 δηλ) και μου δινει 320mb και απο αυτα τα 250 σιγουρα τα εξαντλω χωρις να κανω κατι...γιαυτο σερνετε το κινητο... Μηπως εκανα κατι λαθος? την περασα χερατα μονος και οχι με update την στιγμη που βγηκε... Ετσι ειναι σε ολους; Δηλ ειναι σαν να εχω ραμ 320..

Asta Να πάνε φιλαράκι... Και εγω που το κάνα αυτόματα χάλια μαυρα όσον αφορα τη μνήμη και ναι λογικά γι αυτο σέρνετε.

Bρηκα ενα 2x σε πολυ καλη κατασταση και φτηνο.

Αλλα διαβαζοντας εστω τα τελευταια ποσταρισματα δειχνει να ειναι απελπιστικο σαν συσκευη......

(εκτος και γραφονται απο ανθρωπους που θελουνε επιδοσεις s3!:lol: )

Tην γνωμη σας παρακαλω.Κατεχω πολυ καλα απο root και custom rom.

Oποτε παιζει μια rom πληρως λειτουργικη,τα παντα ολα,για να περαστει και το κινητο να περπαταει σωστα?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Έχω την 4.0.4 Django Manouche X1.2 kernel 2.6.39.4_ KingOfBirds 0.2 oc14 και τρέχει χωρείς προβλήματα...! είχα βάλει την 4.0.4 Django Manouche X1.6 final και είχα πολλά προβλήματα, και ξανά γύρισα στην X1.2..! Τι να πω.....μάλλον μου έκατσε..!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Έχω την 4.0.4 Django Manouche X1.2 kernel 2.6.39.4_ KingOfBirds 0.2 oc14 και τρέχει χωρείς προβλήματα...! είχα βάλει την 4.0.4 Django Manouche X1.6 final και είχα πολλά προβλήματα, και ξανά γύρισα στην X1.2..! Τι να πω.....μάλλον μου έκατσε..!;)

Μάριε δουλεύουν ραδιο και καμερα με τη ΡΟΜ?

Δεν το εχω παρει ακομα,ειναι για το βραδυ.

Δηλαδη με την γνησια ics σερνεται?ελεος για 2πυρινο.........

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Μάριε δουλεύουν ραδιο και καμερα με τη ΡΟΜ?

Radio δεν έχω δοκιμάσει μιας που έχω χάσι τα ακουστικά..!!! η CAMERA ΣΚΙΖΕΙ...!!! ;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

To πηρα το 2χ.Πολυ φτηνη η αγορα του και αψεγαδιαστο(μια μικροσκοπικη γραμμουλα σε μια γωνια του πλαστικου μονο)

φοραει 4.0.4 και δουλευει αψογα.Δεν ειναι rot και ετσι θα μεινει.

2 ωρες που το σκαλιζω-μαθαινω(μονιμα η οθονη ανοιχτη) η μπαταρια δεν κατεβηκε χοντρικα χοντρικα 10%.

Παρα το φορτωμα τρεχει σφαιρα οσο και την στιγμη που το πηρα αδειο!antutu me 30 εφαρμογες-παιχνιδια-πλοηγηση 8.534!

Υπαρχει hard θηκη που καλυπτει την πισω πλευρα?

ευχαριστω.

Edited by isolove

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς...Προσπάθησα να κάνω root στο κινητό με το tool του δικού μας spyko αλλά τα έκανα σαλάτα...

Πιο συγκεκριμένα έβαλα την 4.0.4 μαμά με έτοιμη την διαδικασία του root μέσα που την βρήκα από το xda.Mε το που τελειώσαν όλα και λέω τι καλά κοιτάω την μπαταρία και έδειχνε ποσοστό 999% :wacko:

Τρεμόπαιζε και η οθόνη και μετά που έκλεισε δεν ξανά άναψε!

Αντε λέω θα τα σβήσω όλα και θα βάλω το zip στην sd και θα το κάνω εγκατάσταση με το recovery που λέτε εσείς.

Και φυσικά έκανα πάλι τα ίδια...το κινητό ανάβει για λίγο μετά τρεμοπαίζει και η ένδειξη της μπαταρίας παραμένει στο 999% και μετά κλείνει και δεν ανοίγει ξανά....

Επειδή με τις αγγλικές οδηγίες δε τα πάω καλά αν μπορεί και έχει την διάθεση κάποιος ας μου πει πως να σβήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο κινητό και να περάσω είτε την 4.0.4 είτε την 2.3(αν γίνεται μαμά και όχι μαγειρεμένες rom)

ευχαριστώ πολύ παιδιά!

To πηρα το 2χ.Πολυ φτηνη η αγορα του και αψεγαδιαστο(μια μικροσκοπικη γραμμουλα σε μια γωνια του πλαστικου μονο)

φοραει 4.0.4 και δουλευει αψογα.Δεν ειναι rot και ετσι θα μεινει.

2 ωρες που το σκαλιζω-μαθαινω(μονιμα η οθονη ανοιχτη) η μπαταρια δεν κατεβηκε χοντρικα χοντρικα 10%.

Παρα το φορτωμα τρεχει σφαιρα οσο και την στιγμη που το πηρα αδειο!antutu me 30 εφαρμογες-παιχνιδια-πλοηγηση 8.534!

Υπαρχει hard θηκη που καλυπτει την πισω πλευρα?

ευχαριστω.

τι διάολο, άλλο κινητό πήραμε εμείς;;; χαχα... φίλε μακάρι να παραμείνει έτσι, αλλά πολύ δύσκολο...

τι διάολο, άλλο κινητό πήραμε εμείς;;; χαχα... φίλε μακάρι να παραμείνει έτσι, αλλά πολύ δύσκολο...

Tι θα αλλαξει στο μελλον,θα το σαμποταρει η samsung?Oπως ειναι σημερα θα ειναι και σε 15 μερες.

Το μονο που ειναι σπαστικο με καθε εκινηση αλλαζει η ωρα +2 ωρες,και η αργη προετοιμασια της καρτας sd.

Διορθωνονται?

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Με stock δυσκολα να μεινει έτσι ... αν περασει την μερα χωρις reboot θα αρχισει τα ωραια ...

Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς...Προσπάθησα να κάνω root στο κινητό με το tool του δικού μας spyko αλλά τα έκανα σαλάτα...

Πιο συγκεκριμένα έβαλα την 4.0.4 μαμά με έτοιμη την διαδικασία του root μέσα που την βρήκα από το xda.Mε το που τελειώσαν όλα και λέω τι καλά κοιτάω την μπαταρία και έδειχνε ποσοστό 999% :wacko:

Τρεμόπαιζε και η οθόνη και μετά που έκλεισε δεν ξανά άναψε!

Αντε λέω θα τα σβήσω όλα και θα βάλω το zip στην sd και θα το κάνω εγκατάσταση με το recovery που λέτε εσείς.

Και φυσικά έκανα πάλι τα ίδια...το κινητό ανάβει για λίγο μετά τρεμοπαίζει και η ένδειξη της μπαταρίας παραμένει στο 999% και μετά κλείνει και δεν ανοίγει ξανά....

Επειδή με τις αγγλικές οδηγίες δε τα πάω καλά αν μπορεί και έχει την διάθεση κάποιος ας μου πει πως να σβήσω ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο κινητό και να περάσω είτε την 4.0.4 είτε την 2.3(αν γίνεται μαμά και όχι μαγειρεμένες rom)

ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Κανε φορματ με το tool , περνα stock bootloader , και μετα περνας τη official Rom που θες .

Κοιτα μηπως εχει προβλημα αυτη που προσπαθεις να περασεις και στα κανει αυτα .

Αν θες την stock κατεβασε το kdz αρχειο και φλασαρε το με το tool .. πιο ευκολο για μενα

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

σε ευχαριστώ για την απάντηση...όπως κατάλαβες είμαι άσχετος από αυτά και αναθεματίζω την ώρα που μου ήρθε η σκέψη να το κάνω ρουτ...

Αν μπορείς να μου πεις 2 πράγματα παραπάνω δηλαδή που βρίσκω να κατεβάσω τον stock bootloader και την offial rom γιατί και αυτή που έβαλα στο xda τη βρήκα μέσω google και official έλεγε...

και 2 το πλήρες φορμάτ στα πάντα από ποιό πεδίο του AIO tool γίνεται?είναι όλα στα αγγλικά όπως και οι οδηγίες και ελάχιστα καταλαβαίνω...

και πάλι ευχαριστώ

edit βρήκα το firmware,είναι αυτό?http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=3

το bootloader ακόμα το ψάχνω...

Edited by sgatzo

Με stock δυσκολα να μεινει έτσι ... αν περασει την μερα χωρις reboot θα αρχισει τα ωραια ...

Δεν ξερω για μερα,αλλα απο χθες το βραδυ μεχρι τωρα δουλευει αψογα,ταχυτατα κι ειναι και φορτωμενο.

Αν ενοεις να κανει επανεκινηση μονο του,οχι δεν εχει κανει κατι τετοιο.

Kαι η μπαταρια αρκετα καλα κρατει για την ηλικεια της......

βρηκα ομως μια 1800 μπαταρια,

http://www.ebw.gr/el/product/13719/Antallaktiki-mpataria-gia-to-LG-Optimus-P990-P920-High-Capacity-Li-ion-Batt

την εχει κανεις?

Επισης ψαχνω hard case μαυρη,διοτι σε ολα τα κινητα μου ειχα και τα ειχα τζι-τσι......

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Δεν ξερω για μερα,αλλα απο χθες το βραδυ μεχρι τωρα δουλευει αψογα,ταχυτατα κι ειναι και φορτωμενο.

http://www.ebw.gr/el/product/13719/Antallaktiki-mpataria-gia-to-LG-Optimus-P990-P920-High-Capacity-Li-ion-Batt

την εχει κανεις?

Επισης ψαχνω hard case μαυρη,διοτι σε ολα τα κινητα μου ειχα και τα ειχα τζι-τσι......

Πήγαινε σε ένα lg center και πάρε με 10 ευρώ την γνήσια να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου στο θέμα μπαταρία...

σε ευχαριστώ για την απάντηση...όπως κατάλαβες είμαι άσχετος από αυτά και αναθεματίζω την ώρα που μου ήρθε η σκέψη να το κάνω ρουτ...

Αν μπορείς να μου πεις 2 πράγματα παραπάνω δηλαδή που βρίσκω να κατεβάσω τον stock bootloader και την offial rom γιατί και αυτή που έβαλα στο xda τη βρήκα μέσω google και official έλεγε...

και 2 το πλήρες φορμάτ στα πάντα από ποιό πεδίο του AIO tool γίνεται?είναι όλα στα αγγλικά όπως και οι οδηγίες και ελάχιστα καταλαβαίνω...

και πάλι ευχαριστώ

Το ρουτ απο μονο του ειναι χρησιμο στην stock,αφου καθαριζεις σαβουρα,η την μπλοκαρεις.Εχεις και εφαρμογες που ζητανε ρουτ

για να τρεξουνε......βρισκεις μια λιστα τι μπορει να απενεργοποιησεις η αφαιρεσεις με ασφαλεια και προχωρας.......:)

Sgatzo:

Πήγαινε σε ένα lg center και πάρε με 10 ευρώ την γνήσια να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου στο θέμα μπαταρία...

Μενω δυτικα αιγαλεω,εχει κοντα center?

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

σίγουρα είναι χρήσιμο...για αυτό είπα να το βάλω...εγώ δεν έπρεπε να το κάνω όμως γιατί τώρα κάθομαι και ψάχνω να βρω πως θα το ξανακάνω τηλέφωνο :wacko:

την εχει κανεις?

Οχι λεω οτι αν δεν το κανεις εσυ reboot μετα απο 1-2 μερες αρχιζει να κολλαει , θα το δεις .

και πάλι ευχαριστώ

edit βρήκα το firmware,είναι αυτό?http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=3

το bootloader ακόμα το ψάχνω...

Ναι αυτο είναι το kdz αρχειο που πρεπει να κατεβασεις .

Edited by kprse

Καλησπέρα παιδια... Να σας πω κι εγω το προβλημα που αντιμετωπίζω...

Κανω root το κινητο με το super oneclick, μπαινω και κατεβαζω το clockworkmod και ενω παταω volume down και power αντι να μπει στο μενου του CWM μου δείχνει ενα εικονίδιο unpacking και κολλάει εκει.... Καμιά ιδέα???

Καλησπέρα παιδια... Να σας πω κι εγω το προβλημα που αντιμετωπίζω...

Κανω root το κινητο με το super oneclick, μπαινω και κατεβαζω το clockworkmod και ενω παταω volume down και power αντι να μπει στο μενου του CWM μου δείχνει ενα εικονίδιο unpacking και κολλάει εκει.... Καμιά ιδέα???

εδώ είσαι φιλαράκι κάντο με αυτό εδώ το πρόγραμμα και πριν ξεκινήσεις το root κανε ένα backup όπως το έχεις αν το έχεις OEM για να γυρίσεις οποτε γουστάρεις με ένα απλό κλικ πίσω στο stock όπως ακριβώς το είχες 1 λεπτό πριν το ροοταρις ;)

* και μην ξεχάσω αν θες κανε και το 4 αν έχεις καρτούλα μέσα απλά μου έλυσε όλα τα προβλήματα χώρου.

Edited by lousifer2008

Καλημερα παιδια.

Έκανα ρουτ το τηλ μεσω του allInone tool του spyrosk που ειναι στην επιλογη Νο 3 και για CWM εβαλα τη 2 επιλογη. Το θεμα ομως είναι οτι το τηλ δεν ρουταριστικε. στο τέλος της διαδικασίας μου εβγαλε το AIO tool το μυνημα να μπω στη CWM και να εγκαταστησω το SUxxxxx.zip. Δεν έχω βαλει κανενα SUxxxx.zip αρχειο στη καρτα.Τι πρέπει να κάνω; το σιγουρο ειναι οτι ρουτ δεν ειμαι μου το λεει το titanium...

Καλημερα παιδια.

Έκανα ρουτ το τηλ μεσω του allInone tool του spyrosk που ειναι στην επιλογη Νο 3 και για CWM εβαλα τη 2 επιλογη. Το θεμα ομως είναι οτι το τηλ δεν ρουταριστικε. στο τέλος της διαδικασίας μου εβγαλε το AIO tool το μυνημα να μπω στη CWM και να εγκαταστησω το SUxxxxx.zip. Δεν έχω βαλει κανενα SUxxxx.zip αρχειο στη καρτα.Τι πρέπει να κάνω; το σιγουρο ειναι οτι ρουτ δεν ειμαι μου το λεει το titanium...

Oλλα οκ κατεβασα το ζιπ απο το android.com\superuser και τωρα ειμαι ροοτ

Aπο τη Tη cwm μπορω να παρω backup τη stock ics ρομ που εχω; και αν γινει καμια πατατα με τη custom που θελω να βαλω να επιστρεψω στη στοκ απροβληματιστα μεσω του buckup\restore;

Edited by KPONOSS

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)