Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Είχα την dmx μικρά προβλήματα όπως επανεκκίνησεις και ειδικά πολλα κολλήματα αλλά μπαταρια (screen on time) έβγαζε περιπου 2.5-3 ώρες.

Tony που έχω τωρα είναι η ποιο σμοοθ Ρομ που έχω βάλει ποτε στο κινητο και πολύ σταθερή.Μπαταρία ρουφάει λίγο περισσότερο αν και γιαυτό νομιζω φταίει και οι κερνελ οι τελευταίοι του pengus και βγάζω περίπου 2 ώρες.κάμερα που δεν είχε καλη έβαλα μια αλλη και όλα κομπλε..

Προτείνω σε όλους να αγοράσουν εναν φορτιστη τοίχου με μπαταρία και είστε καλυμενοι στο θέμα μπαταρια μια και καλη!!!Έχω σωθεί λέμε με την δεύτερη μπαταρία!!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα!!! Θα ηθελα να με βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα που προέκυψε κατα την αλλαγή της custom rom DMX σε official ics όπου κατα τη διαρκεια του smartflash με το AIO εβγαλε error και εκτοτε στο τηλέφωνο με - + συνδεση της usb δεν αναβει στην οθόνη το software update. Τι έχει συμβεί έχει μπρικάρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Παιδιά καλησπέρα!!! Θα ηθελα να με βοηθήσετε σε ενα πρόβλημα που προέκυψε κατα την αλλαγή της custom rom DMX σε official ics όπου κατα τη διαρκεια του smartflash με το AIO εβγαλε error και εκτοτε στο τηλέφωνο με - + συνδεση της usb δεν αναβει στην οθόνη το software update. Τι έχει συμβεί έχει μπρικάρει ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

για να βγαλει το software update κρατας το - καθως το συνδεεις στο καλωδιο χωρις να φοραει τη μπαταρια..

Ναι φίλε μου το εκανα αυτό . Κατα τη διάρκεια του smartflash μου εβγαλε error. Επειτα το εβγαλα από την usb , το ξαναεβαλα για να κανω την διαδικασία από την αρχή και πλεον με - volume και συνδεση της usb (βεβαίως δίχως τη μπαταρία) ακούγεται από το pc το μπιπ αλλά η οθόνη του κινητού δεν γραφει software update και δεν μπορώ να ξάναρχίσω τη διαδικασία με το AIO.

καλησπερα στην εν λογω συσκευη πως μπορω να μαθω εαν εχει παραδοθει το μυνημα μου ; δεν αναγραφει πουθενα εαν παραδοθηκε ή οχι ; τι ηλιθιο; και στις λεπτομεριες δεν αναγραφει καττι; αμα του κανω αναβαθμιση στην εκδοση 4 θα το γραφει; και αμα του κανω αναβαθμιση στην 4 τι π αραπανω θα εχω ; μου ειπανε οτι κολλαει περισσοτερο η εκδοση 4. για αυτο και εχω επιφυλαξεισ..

επισης ενα αλλλο σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να στειλω κενο μυνημα στο 1286 να μαθω το υπολοιπομενα mb internet . τι μπορω να κανω για να στειλω ενα κενο μυνημα; καλα αυτη η android ολο εκπληξεις και σπασιμο νευρων ειναι!!

καλησπερα στην εν λογω συσκευη πως μπορω να μαθω εαν εχει παραδοθει το μυνημα μου ; δεν αναγραφει πουθενα εαν παραδοθηκε ή οχι ; τι ηλιθιο; και στις λεπτομεριες δεν αναγραφει καττι; αμα του κανω αναβαθμιση στην εκδοση 4 θα το γραφει; και αμα του κανω αναβαθμιση στην 4 τι π αραπανω θα εχω ; μου ειπανε οτι κολλαει περισσοτερο η εκδοση 4. για αυτο και εχω επιφυλαξεισ..

επισης ενα αλλλο σπαστικο ειναι οτι δεν μπορω να στειλω κενο μυνημα στο 1286 να μαθω το υπολοιπομενα mb internet . τι μπορω να κανω για να στειλω ενα κενο μυνημα; καλα αυτη η android ολο εκπληξεις και σπασιμο νευρων ειναι!!

Για κενο σμς κατεβασε κανα app σαν το handcent sms

Εγω στο 1284 για να μαθω τον υπολειπόμενο χρόνο/ ΜΒ που εμειναν, βαζω μια τελεια και μου ερχεται κανονικα το μηνυμα απο την Vodafone. Δοκιμασε ετσι μηπως και παιξει.

Η προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων είναι της LG πάντως, δεν έχει να κάνει με το android γενικότερα. Πάντως και αυτή θεωρείται από τις αξιοπρεπείς.

Θυμάμαι πάντως ότι δίνει επιλογή για αναφορά παράδοσης, ενώ εάν δεν απατώμαι στέλνει "κενό" μήνυμα και με χαρακτήρα κενού (spacebar).

Οχι παιδια δεν στελνει κενο μνμ.ειναι για τον πτσα βαλε κανα αλλα προγραμμα.

οντως δεν στελνει ειναι ελείνο; τα πιο παλια κινητα εχουνε τελεια αναφορα και εδω σε καινουργια δεν εχει; ελεος....

τελος παντων λεω να κατεβασω αλλη εφαρμογη για sms τι μου προτεινεται; .

μου ειχανε πει επισης να κατεβασω το gosms ειναι καλυτερο και επισης μου ειπανε οτι εχει και υποστηριξη 160 χαρακτηρων ενω τωρα δεν εχει στην lg αλλο κουλο αυτο; τι βλακεια λογισμικο που ειναι; ολο θελει να το ψαχνεις οκ ; καταλαβα οτι ειναι καλυτερο λογισμικο αλλα οκ τα παλια που ειχαμε πριν στα κινητα μας θελω να τα εχουμε δηλαδη αναφορα παραδοσης και επισης και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα γιατι να χρεωνομαστε διπλα κια τριδιπλα; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

οντως δεν στελνει ειναι ελείνο; τα πιο παλια κινητα εχουνε τελεια αναφορα και εδω σε καινουργια δεν εχει; ελεος....

τελος παντων λεω να κατεβασω αλλη εφαρμογη για sms τι μου προτεινεται; .

μου ειχανε πει επισης να κατεβασω το gosms ειναι καλυτερο και επισης μου ειπανε οτι εχει και υποστηριξη 160 χαρακτηρων ενω τωρα δεν εχει στην lg αλλο κουλο αυτο; τι βλακεια λογισμικο που ειναι; ολο θελει να το ψαχνεις οκ ; καταλαβα οτι ειναι καλυτερο λογισμικο αλλα οκ τα παλια που ειχαμε πριν στα κινητα μας θελω να τα εχουμε δηλαδη αναφορα παραδοσης και επισης και 160 χαρακτηρες ανα μυνημα γιατι να χρεωνομαστε διπλα κια τριδιπλα; .

και αναφορα εχει και 160 χαρακτηρες στο καθε μυνημα..μηπως εχεις καμια custom rom?

και αναφορα εχει και 160 χαρακτηρες στο καθε μυνημα..μηπως εχεις καμια custom rom?

2.3 ειχε μεσα που το ειχε παρει ο πατερας μου μεταχειρισμενο..

τωρα για την custom rom εγω πως μπορω να το δω αυτο ; . παντως στα 160 χαρακτηρες μονο στα ελληνικα δεν το υποστηριζει στους αγγλικους χαρακτηρες κανονικα το υποστηριζει..

οσο για την αναφορα δεν γραφει εαν παραδοθηκε αλλα κατασταση ληφθενα.. οτι ναναι ενω το go sms pro το γραφει κανονικα τι να πω δεν ξερω .. κατι αλλο που μπορω να βαλω να ανοιγει στα μυνηματα μονο το go sms pro και οχι του κινητου του ιδιου;

ενα αλλο που παρουσιαζει αυτην η συσκευη ειναι οτι πολλες φορες την ωρα που μιλας ή οχι σβηνει μονο του και πρεπει να βγαλεις την μπαταρια για να μπορεσεις να το αναψεισ; γιατι αυτο; ειναι προβλημα πλακεταας; επισης εαν κανω αναβαθμιση στην 4 android θα σταματησει να γινεται αυτο; επισης αξιζει να βαλω την εκδοση 4 ; η θα κολλαει χειροτερα; .

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η stock ICS είναι προτιμότερη από τη stock ginberbread. Αν θέλεις, διαβάζεις και τις υπόλοιπες γνώμες εδώ μέσα και αποφασίζεις.

Άλλη πρόταση εκτός το gosms είναι το handcent. Και τα δύο είναι καλά και πολύ διαδεδομένα, εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η stock ICS είναι προτιμότερη από τη stock ginberbread. Αν θέλεις, διαβάζεις και τις υπόλοιπες γνώμες εδώ μέσα και αποφασίζεις.

Άλλη πρόταση εκτός το gosms είναι το handcent. Και τα δύο είναι καλά και πολύ διαδεδομένα, εγώ χρησιμοποιώ το δεύτερο.

η stock ICS ποια είναι ; η android 4 ; οσο για handcent δεν εχω δοκιμασει.. πως βαζουμε να ανοιγει τα μυνηματα με την εφαρμογη gosms ή handcent ;

η stock ICS ποια είναι ; η android 4 ; οσο για handcent δεν εχω δοκιμασει.. πως βαζουμε να ανοιγει τα μυνηματα με την εφαρμογη gosms ή handcent ;

η ics ειναι η 4,για να βαλεις να ανοιγει με μια εφαρμογη τα μηνυματα την πρωτη φορα που πας να το ανοιξεις σου βγαζει να επιλεξεις με ποια εφαρμογη να εκτελεστη αυτη η ενεργεια και διαλεγεις αυτο που θελεις.Αν δε στο βγαζει πηγαινε στις ρυθμισεις,εφαρμογες,ολα και ψαξε για την εφαρμογη που ανοιγει τα μηνυματα και πατα εκκαθαριση προεπιλογων.Ετσι την επομενη φορα θα σε ρωτησει πως να ανοιξει και θα διαλεξεις αυτη που θες..

Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η πιο standard αλλά ρουταρισμένη official LG ROM;

Θέλω να βάλω στον αδερφό μου (που του το έχω αφήσει) μια όσο ο δυνατόν πιο απλή, χωρίς πολλές παραμετροποιήσεις.

Πχ. βλέπω την τελευταία DJANGOMANOUCHE με ένα σωρό επιλογές κατά την εγκατάσταση και αλλαγμένο kernel. Κάτι πιο απλό;

Edit: βρήκα αυτό το thread στο XDA: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2076882

Kαι κλικάροντας στο V30A, βλέπω ότι το αρχείο ονομάζεται "V30A-EXT4_Root_Init_Busybox.zip".

Είναι το σωστό zip της ROM αυτό; Ρωτάω γιατί το όνομα δίνει την εντύπωση ότι είναι μόνο το root (αν και το μέγεθος 287 ΜΒ μάλλον παραπέμπει σε ROM).

Edited by lewton

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σας εχω ενα θεμα ,προσπαθω να αναβαθμισω μεσω του προγραμματος της LG σε ICS τη συσκευη και σε καποιο σταδιο της ενημερωσης μου λεει να κανω back up στο σκληρο μου δισκο(του pc)κανω και επειτα παταω να ξεκινησει η αναβαθμιση και μου πεταει αυτο το μηνυμα ''εγινε προσπαθεια εκκινησης μιασ λειτουργειας που δεν υποστηριζεται '' τι πρεπει να κανω ???Θελω βοηθεια ειναι σημαντικο ...

Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει την Let´s play P.A.C-Man 23.0.0 | Jellybean 4.2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148394)? Αν ναι, ας μας ενημερώσει τι λέει από smoothness, bugs και battery consumption. Ψάχνω κάτι καλύτερο από την τελευταία DMX. Θα προτιμούσα κάτι σε tonyp αλλά με καλύτερη αυτονομία (ξέρω θέλω πολλά!!!). Αν υπάρχει κάτι σχετικό δώστε τα φώτα σας!

To ελυσα το θεμα μου τελικα ...γνωριζει κανεις αν παιζει να παρει jelly bean το κινητο?η' ουτε καν?

Επίσημη ούτε κατά διάνοια!!! Custom υπάρχει πολύ καλή του tonyp, αν είσαι διατεθημένος να το φορτίζεις 2 φορές την ημέρα!

Επίσημη ούτε κατά διάνοια!!! Custom υπάρχει πολύ καλή του tonyp, αν είσαι διατεθημένος να το φορτίζεις 2 φορές την ημέρα!

Μια μερα βγαζω αλλα με δυσκολια (2-2,5 screen on time) γιαυτο κ πηρα 2η μπαταρια.

Παιδια αξιζει πραγματικα με 7 ευρω να ξενιασετε μια και καλη...:cool:

Ο tonyp εχει κανει πολυ καλη δουλεια.Να σε ρωτησω ποσο screen on time βγαζεις με την dmx?

Παίδες έχει κανένας δοκιμάσει την Let´s play P.A.C-Man 23.0.0 | Jellybean 4.2.2 (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2148394)? Αν ναι, ας μας ενημερώσει τι λέει από smoothness, bugs και battery consumption. Ψάχνω κάτι καλύτερο από την τελευταία DMX. Θα προτιμούσα κάτι σε tonyp αλλά με καλύτερη αυτονομία (ξέρω θέλω πολλά!!!). Αν υπάρχει κάτι σχετικό δώστε τα φώτα σας!

το εβαλα και σερνοταν. πολυ ωραιο περιβαλλον και ρυθμισεις, αλλά...

Paranoid ή pengus cm10 χρησημοποιει κανεις να μας πει την γνωμη του?

Μολις εβαλα την The ROM του tonyp και θα δωσω feedback τις επομενες μερες..

Παιδιά το κινητό με έχει απογοητέψει!!! Το έχω εδώ και ενάμιση χρόνο και συνεχώς μου κολλάει, είναι αργό, μου σβήνει μόνο του, κάνει μια ώρα να καλέσει, ξαφνικά μου νεκρώνει applications(τις έχει μαυρισμένες και δεν μπορούν να ανοίξουν) και γενικά μου βγάζει συνέχεια θέματα. Όσα format και να έχω κάνει πάντα μου βγάζει τα ίδια προβλήματα και να πεις ότι είχα και πολλά apps καμία 10αριά είχα κατεβάσει. Εντωμεταξύ δεν του έχω κάνει καμία αναβάθμιση(το χα πάρει με την υψηλότερη αναβάθμιση βάση lg), ούτε έχω βάλει σπασμένα προγράμματα και τέτοια. Ξέρετε τι φταίει? είναι γενικά αργό το κινητό? και γενικά όλα τα android λίγο κολλάνε?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)